Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Álmaid

Az élet szép, az élet jó, de én fázok. Nem értem, hogy mi miért van. Miért utál meg mindig mindenki mindenkit? Miért haragszik meg valaki olyanra, aki teljesen ártatlan? Miért van az, hogy például, ha rám megharagudott valaki, nem tudtam, hogy miért?
Ezek általános dolgok. Vagy mégsem?
Általános dolog például az, ha négyest kapok fizikából. De miért lenne általános az, hogy az emberek alaptalanul ítélnek meg másokat?

A mesékben mindig a jó győz, legyőzi a gonoszt, Piroska a farkast, Jancsi és Juliska az öreg nénit, vagy kit... Szegény gyereketeket ilyen dolgokkal etetitek... Aztán ha nagyobbak lesznek, kénytelenek lesznek rájönni, hogy az élet nem ilyen. Lesz, amikor döntést kell hozni, de te képtelen vagy rá. Mégis kell. Vagy, amikor választanod kell a könnyű út és a helyes út között... Sokan a könnyű utat választják, pedig lehet, hogy nem kéne.
Ha egyszer azt veszed észre, hogy mindenki szeret téged, az iskolában jól teljesítesz, a családodban minden rendben, és érzed: Boldog vagy, akkor gyorsan csípd meg magad... ez csak álom lehet. Mert ilyen nem létezik.
Az álmok a legszebbek a világban. Még ha tudod is, hogy ez csak egy álom, akkor is... érzed, legalább itt boldog lehetsz.

De aztán felébredsz, és már csak azt tudod, hogy álmodtál valamit, valami szépet és jót, de azt már nem tudod, mi volt ebben a csodás álomban. És akkor eszedbe jut, hogy még be kell fejezni a matek leckét, ezért kikászálódsz az ágyból. Az álmoknak és álmodozásoknak ezennel vége.
Nagyjából megírod a matek házit, fogod a füzeteid és könyveid, és elmész iskolába. Ott végigülöd az órákat, dolgozatokat írsz, összeveszel a barátnőiddel, de ez csak pár szünetig tart, aztán rögtön kibékültök. Jegyeket kapsz, és vagy örülsz neki, vagy nem. Aztán haza mész a suliból, az írásbeli házit megírod, ha tudod. Gépezel, gépezel, gépezel... Közben tanulgatod a kémiát, törit, bioszt. A nyelvtan megy, azt tudod te magadtól is, de az angollal már bajok vannak. Hiába vagy emelt angolos, nem tudod magadtól megírni a házi feladatot. Lemész és segítséget kérsz a bátyádtól. Ő vagy segít, vagy nem, de általában nem. Este még gépezel egy kicsit, elmész fürdeni, TV-zel, és lefekszel aludni... Visszatért az álmok világába, az álmodozásba...
És csak reménykedsz a másnapi kémia dolgozat sikerében...
Hasonló történetek
4232
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Hmmm… Napok óta rosszat álmodok, megnyugtató, hogy legalább Te jót.

Bogici ·
Köszi a hozzászólásokat. Cask annyit ezzel kapcsolatban, hogy nem vagyok mindig ilyen depressziós, csak amikor írtam épp ilyen hangulatom volt. Én sem álmodok mindig szépet, sőt, néha nem is emlékszek rá, hogy mit álmodtam este...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: