Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Állatkert

A csoportvezető türelmetlenül várta a busz érkezését. Már tíz perc késésben voltak és neki szigorú ütemterve volt. Végül megérkezett a busz. Legszívesebben megfojtotta volna a sofőrt, de uralkodott magán. Nem mutatta a dühét a látogatók előtt. Mosolyt erőltetett az arcára és azt mondta:

-Üdvözlöm Önöket a Munch-O-Rama Állatkertben, ahol a különleges etetések révén az álmaik valóra válnak.

A bemutató utat a kengurukkal kezdte.

-Őshonos ausztráliai állatok. Nem emlősök, mint ahogy a legtöbben hiszik, hanem erszényesek. Meg lehet őket érinteni. Nem húsevők, de maradjanak távol a fiatal egyedektől, mert a szülő támadhat…. A kenguruk után nézzük meg az anakondákat. Ezek a legnagyobb kígyók az állatkertünkben és éppen etetési idő van. Lenne önkéntes?

Néhány kéz emelkedett a magasba, de senki nem volt olyan lelkes és gyors, mint Annette. Olyan gyorsan emelte fel a kezét, mintha csak egy TV vetélkedőben lett volna és csak arra várt volna, hogy a műsorvezető feltegye a kérdést. Ezenkívül fel-le ugrált, hogy jobban látható legyen, noha elől állt. Így azután a csoportvezető ki is választotta a lányt.

-Kérem mindenki maradjon itt, amíg önkéntesünket lekísérem a kígyóverembe! - mondta, majd kinyitott egy “Csak alkalmazottak részére” feliratú ajtót és intett Annette-nek, hogy kövesse.

Lementek néhány lépcsőn és végigsétáltak egy hosszú, halványan megvilágított folyosón. A férfi maga elé engedte a csinos lányt és hátulról bámulta. Még egyik korábbi önkéntes látványa sem izgatta fel ennyire. A folyosó végén egy zárt ajtó és mellette egy üres asztal várta őket.

-Vedd le a ruháidat és az ékszereidet! Nem szeretnénk, ha a kígyónak emésztési zavarai lennének.

Annette mosolygott és gyorsan megszabadult a ruháitól. Teljesen meztelenül állt a férfi előtt. A puncija nedves volt az izgatottságtól. A látványtól a férfinak merevedése lett. Valamit tennie kellett.

-Hajolj kérlek előre az asztal felett! Rutinvizsgálat. - hazudta.

-Rutinvizsgálat? Sohasem hallottam róla - mondta Annette kételkedve, de tette amit kértek tőle.

A férfi mögé állt és szabaddá tette magát. Először végighúzta az ujjait a puncin, ami az érintéstől még nedvesebb lett, majd hirtelen belenyomta a farkát. Annette számára a hímtag váratlan és hatalmas volt. Felnyögött a tempótól, amivel a férfi pumpálta. Élvezte a váratlan bónuszt. A mozgásból érezte, hogy a férfi közeledik az elélvezéshez, és valóban így volt. A vezető mélyen belespriccelte a magját a lányba, majd kimerülve kihúzta magát belőle és felegyenesedett. Az órájára nézett. Teljesen kiment a fejéből, hogy már eleve késésben voltak. Ez a kis kitérő pedig még inkább növelte a lemaradást. Gyorsan kinyitotta az acélajtót és belökte a lányt.

-Feküdj le valahol középen és csak várj! - mondta neki, miközben becsukta az ajtót.

Végigfutott a folyosón és fel a lépcsőn. A csoport már türelmetlenül várta. Gyorsan elnézést kért és az egészet a sofőrre hárítva közölte, hogy a késés miatt egy extra teendője volt. Úgy tűnt, hogy elfogadják a mentegetőzését. Néhány megjegyzés hangzott el a sofőrrel kapcsolatosan, de alapvetően a séta érdekelte őket. Látni akarták az etetést.

Eközben Annette talált egy helyet középen, ahol a földre feküdt, becsukta a szemét és lassan a punciját simogatva maszturbálni kezdett. Valami megmozdult a verem sarkában és mindenki arra nézett. Egy hatalmas anakonda kezdett kiemelkedni az árnyékos részből. Egy perc múlva már az egész állatot látták, ahogy Annette felé csúszik, aki még mindig csukott szemmel feküdt és magát kényeztette. A nézők teljesen bevadultak, ahogy a kígyó méretét meglátták.

Az állat már közvetlenü Annette széttárt lábai előtt járt. Még előbbre csúszott és hozzáért Annette kezéhez. A lány kinyitotta a szemét és ő is meglátta a kígyót. Hatalmas volt. Annette könnyedén befért a hasába és még egy másik lánynak is lett volna hely. Annette megmerevedett az ámulattól és csak bámulta az állatot. Annak azonban megvolt a saját terve. Hatalmas nyelvét a szeméremajkakhoz érintette és elkezdte a punciba nyomni. Annette-nek ez már sok volt és elélvezett. Olyan érzés volt, mintha egy óriási farok nyomult volna bele. A nyelv Y alakú vége feltérképezte a hüvelye belsejét és bejárta minden részét. A lány a mennyországban érezte magát. Nem volt még ilyen kellemes élményben része és nem is álmodott arról, hogy létezik ilyen. Miután Annette több gyors orgazmust átélt, a kígyó kihúzta a nyelvét.

-A vadon élő kígyók nem viselkednek így, itt az állatkertben viszont nagy erőfeszítéseket teszünk azért, hogy az állatokat beidomítsuk arra, hogy játsszanak az ételükkel, mielőtt megeszik - közölte a túravezető.

Mindenki lenyűgözve figyelte az eseményeket a verem alján. Az anakonda éppen Annette méretéhez igazította az állkapcsát. Nem sokkal később a szája tátva állt készen az ebédre. Annette erre a pillanatra várt egész életében. Összezárta a lábait és a kezeit a puncijára tette.
Olyan volt, mint egy emberi kolbász, nagyjából egyforma széles a fejétől a talpáig. A kígyó leengedte a fejét és elkezdte elnyelni a lányt. Hamarosan mindkét lábszára a kígyóban volt.

Annette felnyögött, miközben újabb része nyelődött el. Amikor térdig eltűnt, újabb orgazmust élt át. A lány csípője is eltűnt a kígyó szájában. A kezei most már szorosan a puncijához préselődtek és nem tudta őket mozgatni. Bosszúsan gondolt arra, hogy már nem simogathatja magát, de hamarosan másmilyen kellemes érzést talált. A törzse kezdett eltűnni az állat szájában. A nyomás, amit az egész testén kezdett érezni, olyan volt, mintha minden oldalról egyszerre masszírozták volna.
Amikor a puncija áthaladt a nyelőcsövön, a kezei mégjobban odaszorultak és újra elélvezett. A mellei a kígyó fogaihoz értek és hamarosan már csak a feje volt kint. A látogatók meredten figyelték Annette elragadtatott arckifejezését, aminek a láttán a jelenlevő nők többsége azonnal helyet cserélt volna vele.

Annette még egy utolsó pillantást vetett az emberekre akik vele jöttek ide és akikkel megosztotta ezt az élményt. Boldog volt. A kígyó felemelte a fejét és egy nagy nyeléssel teljesen eltüntette a lányt. Annette az utolsó orgazmusát élvezte, miközben a gyomor felé csúszott.

A vezető megtörölte az izzadt homlokát és azt mondta:

-Kérem, menjünk tovább! A következő bemutatónk az aránában lesz, ahol az oroszlánok várják az etetést. Itt ki lesz az önkéntesünk?



Michelle az aréna rácsos kapujánál állt meztelenül és a gyönyörű nagymacskákat csodálta. A vezető mögötte állt és a lány izgalomtól merev mellbimbóit simogatta, amíg a többi látogató elhelyezkedett a megfigyelő emelvényen és várta a show kezdetét. A vezető kinyitotta a kaput és betolta a lányt az arénába, majd bezárta mögötte az ajtót. Michelle bátran sétált az aréna közepe felé. A három oroszlán előbb kíváncsian nézte, majd lassan körbevette. A nézők
éljeneztek felülről. Az oroszlánok ordítással válaszoltak. Kitátották a szájukat és fehér fogaik csillogtak a napfényben.

Michelle, aki eddig csak rendkívüli szexuális izgatottságot érzett, az éles fogak látványától és a hangos ordítás hangjától pánikolni kezdett. Összekeverte a fantáziát a valósággal. A képzeletében a vadállatokkal való megetetés nagyon erotikus és vérengzésmentes volt. A valóság azonban más volt. Hirtelen ráébredt, hogy az oroszlánok nem egyszerűen lenyelik, hanem előbb darabokra tépik.

Felsikoltott és futni kezdett. Nem akart meghalni és megpróbált elmenekülni. Az oroszlánok ösztönösen üldözni kezdték. A látogatásvezető megdöbbent. Az oroszlánok ösztönösen cselekedtek és nem az idomításnak megfelelően. Michelle megpróbálta elkerülni az állatokat, de elesett és a bokája megrándult. Megpróbált feltápászkodni, de az egyik oroszlán ekkor elkapta a karját. Michelle kétségbeesetten próbált szabadulni, de az oroszlán erősebb volt. A fájdalom rettenetes volt. Michelle remélte, hogy az oroszlán végez vele és a szenvedése gyorsan véget ér, de nem volt ilyen szerencséje. Az oroszlánok tudták, hogy nem menekülhet. Már sok lányt megettek korábban, bár azok nem menekültek, hanem önként kínálták fel nekik magukat.

Michelle segítségért sikoltozott. A látogatók visszakiabáltak neki, hogy nagyszerűen csinálja. Nem tudták, hogy a félelme igazi. Azt hitték, hogy csak tetteti a rettegést, hogy még érdekesebbé tegye a műsort.

Az oroszlánokban ekkor valamiért működésbe lépett az idomítás. Az, amelyik a karjába harapott elengedte, és nyalni kezdték a földre rogyó lány testét. Az egyik az arcát nyalogatta. Michelle kinyújtott a nyelvét és úgy érezte, hogy csókolózik a nagymacskával. A másik a lány melleit nyalogatta és néha megkarcolta azokat az éles fogaival. A harmadik nyelve Michelle szeméremajkai közt járt gyönyörhullámokat keltve a lányban.
A látogatók kíváncsiak voltak, mert az emelvényről nem látták tisztán, hogy mi történik.

-Mit csinálnak vele? Széttépik? Miért nem sikoltozik?

-Nyalogatják a testét. Egyféle módon szeretkeznek vele. - válaszolta a vezető megkönnyebbülten.

Attól tartott, hogy az állatok megvadulnak és az idomítást elfelejtve azonnal széttépik a lányt, de a show végül a tervnek megfelelően alakult.
Michelle verítékben fürdött a többszöri orgazmus miatt. Az állatok jó munkát végeztek. A lánynak a legerősebb elélvezésekben volt része és a gyönyörét fokozandó még várt rá a megevése. A legvadabb fantáziája vált valóra. Hajlandó volt viszonozni az élvezetet, amit okoztak neki a gyönyörű cicák: hajlandó volt a táplálékuk lenni.

És eljött a gyönyörteli pillanat. Az oroszlánok beleharaptak és darabokat téptek le a húsából. Az egyik leharapta a lány mellét és lenyelte. Michelle keble helyén tátongó véres seb maradt. A kiömlő vér vörösre festette az egész testét. Michelle lassan lélegzett és a saját vérében fuldokolt. A halál már közel volt. A világ kezdett elhomályosodni és sötétbe borulni. Az utolsó dolog, amit érzett az volt, hogy az egyik oroszlán a puncijába harap és letépi. Az oroszlánok folytatták a falatozást. Apró darabokra tépték a testet és teljesen elfogyasztották.

-Nos, így esznek az oroszlánok. Menjünk tovább és nézzük meg a következő bemutatónkat! - mondta a vezető és a következő esemény helyszíne felé terelt mindenkit.
Hasonló történetek
5823
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
10116
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
feri1231 ·
Rémes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

Arszlán69 ·
Kár,hogy nincs folytatása!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: