Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alku

Mária fiatalon ment férjhez, már a líceum utolsó osztályában eljegyezte magát Olivérrel. Olivér öt évvel volt idősebb mint ő. Mitöbb terhes is maradt még diák korában. Nem kevés fejtörésre adott ez okot, neki és szüleinek. Na, dehát minden jó ha a vége jó. Mária befejezte a lícemut, féjhez ment, gyereket szült és mérnöki diplomát is szerzett. A város egyik gyárjában dolgozott. A város szélén laktak egy kertes házban. Úgy nézet ki minden, hogy egy hétköznapi élet, eseménytelen keretében fogják leélni életüket.
Az egyetlen dolog ami adrenalint csepegtetett életükbe az a házastársi hűség megszegése volt. Mária és Oli is nagyon felületesen kezelték a hűséget. Ez nem jelenti azt, hogy nyílt házasságuk volt, idáig nem jutottak. Egy kis félrelépés nem a világ volt Olivér véleménye. Persze Mária hűségét nem kezelte ilyen tágan. Ami megengedhető egy férfinek az tiltva van egy feleség számára. Száz százalékos oltyán felfogás. Máriának más a volt a véleménye, ha szabad Olinak miért ne lenne szabad neki is. Persze ezt a véleményét titokban tartotta, de gyakran félrelépett.
Szomszédjuk a Kálmán család volt, körül-belül velük egykorúak voltak, kissé fiatalabbak, hozzájuk képest ugyanazon a fokon a társadalni ranglétrán. A jó szomszédi kapcsolat kölcsönös, de nem sűrű látogatásokra terjedt.
Mária úgy érezte, férje lenézi, felsőbb rendűnek érzi magát. Lehet, hogy nem csalódott. Ez az érzés általános a tanárok között, felsőbb rendűnek képzelik magukat mint környezetük, a legtöbbször teljesen ok nélkül. A valóságban Mária sem nélkülözte az önteltséget.
A nyár kezdetén, Mária a kertjük végében privát napozót rendezett be magának. Nyugággyal, kerek asztalal, négy plasztik székkel és napernyővel. Kálmán véletlenül fedezte fel a napozót. A két kertet két méter magas, deszkakerítés választotta el. Az egyik cseresznyefáról szedte a gyümölcsöt, közben átpillantott a szomszéd kertbe, meglátta a fürdődreszre vetközőtt nőt, ahogyan napozótt. Kellemes látvány volt a hasra feküdt nő. Lábai vékonyak és hosszúak, dereka vékonz, csipője szűk, combja is vékony, mellei kicsik. Popsija kerek de apró, marokba férő. Összeségben inkább sovány volt mint jóltáplált. Senki nem tételezné fel, hogy két gyerekes anya, inkább teenager lányhoz hasonló a teste. Akkor harminckét éves volt, nem látszott rajta ez a kor.
Kálmán a kerítéshez vitte a létrát, megszólította Máriát. A nő nem jött zavarba, és nem is lepödőtt meg, hogy dresszre vetközve látja a férfi. Tudatában volt, hogy teste szép, jól néz ki. Szép fürdőruhája volt, sárga színű. Bugyija egy számmal nagyobb volt mint az ő mérete. Kálmán később tudta meg, mindig egy számmal nagyobb bugyit hordott mint az ő mérete, utálta, hogy a fehérmenű testére szoruljon.
- Gyere át, igyunk egy kávét-mondotta Mária.
Kálmán a kerítés túloldalára emelte a létrát és Mária mellé ment. Most részletesen megfigyelte arcát, vállig érő vöröshajú, mosolygós, fiatal asszonyt látott.  Haja vörös volt, festett, természetes színét nem látta soha. Egyetlen hibája lehetett, nagyon keskeny volt a homloka.  Közben a szemébe nézett, és mintha kicsit megszédült volna… az a meleg fekete, vagy lehet, hogy sötét barna szem… az a pillantás. A fogai is szépek, ápoltak  és mosolyog. Szép szája van, lehet kissé nagy. Lábai ápoltak. Egészen közel, mellette állt. Megérzte az illatát. Diszkrét, mégis érdekes illat. 
- Nagyon csinos vagy-mondotta Kálmán minden hátsó gondolat nélkül.
- Köszönöm-válaszolt Mária. Nem lepte meg a bók, nem először hallotta. Látszott rajta, hogy örül neki. Ami meglepte az a férfi szégyenlős mosolya volt.
A találkozások, szinte mindennapiak lettek, még akkor is amikor nem volt napozó időjárás. Kálmán, hogy megkönnyítse az átjárást, “művész bejárat”-ot  készített a kerítésen. Az egyik deszkára zsanérokat szerelt, ezt nyítni lehetett mint egy keskeny kapút. Bezárt helyzetben nem lehetet észrevenni, hogy a deszka elfordítható. Együttlétűket nem zavarta senki, Mária két lányát édesanyja tartotta, férje a legtöbbször csak este jelent meg otthon. Mária sem volt otthonülő, a legtöbbször barátnőinek látogatásával volt elfoglalva vagy szüleinél lebzselt. Amióta megbarátkozott Kálmánnal sokkal több időt töltött otthon. Barátságuk célja nem volt titok, mindketten tudták, hogy az a szex, de nem mondták ki. Kálmánt visszariasztotta, hogy köztudott dolog, a nőnek az évek folyamán több szeretője volt. Kálmán ötről tudott, anélkül, hogy nyomozott volna ezek után. Ezek közül némely nem a legjobb minőségű férfi volt. Betegségtől félt és attól, hogy szexuális szempontból nem üti meg a sokat tapasztalt nő mércéjét. Persze ezek a kételyek nem tartották vissza attól, hogy udvaroljon a nőnek. Nem agresszíven tette, hanem olyan beszélgetésekkel melyekben mint vele egyenrangú szellemi partnert kezelte. Ez elbűvölte Máriát, férje ilyen szempontból lekezelte, soha sem vette komolyan a nő véleményét. Kálmán az araszoló technikát használta. Ez a legtöbbször eredményes de hosszú időbe kerül. Idejük volt elég. Nem felejtette el a nő fizikai adotságainak túllicitált dicséretét sem. Ezen a téren a nők képesek bármilyen túlzást elhinni.
Mária született férficsábász volt, macska jellem. A macska az a ritka ragadozó amelyik akkor is vadászik amikor erre nincs szüksége, csak kedvtelésből, szórakozásból. Ha fejébe vette, hogy Kálmánt lekapja lábáról, a férfinek semmi esélye nem lessz ahhoz, hogy megszabaduljon.
Párbeszédeik mindinkább az erotikus témák felé siklóttak. Ez mindkettőjüket szórakoztatta. Lassan elérték a fizikai közelséget is. Mária volt a kezdeményező, “véletlenül” Kálmán kezére tett a kezét és ott is felejtette, később enyhe szorítással vette azt el. Gyakran Kálmánhoz dölt úgy hogy mellei a férfi testéhez simultak. Ezzel kezdődött a simogatások ideje. Csókolozással folytatodótt. Egy forró pillanatban, mindkettőjükön látszott a szexuális izgalom és kivánság, Mária rekedten megszólalt:
- Gyere menjünk a házba.
Kálmán a szemébe nézet és tűzes vágyat látott benne. Visszafojtották előretörő lihegésüket, ami szexuális izgalom miatt jött elő. Bementek. Kálmán a diványra ült, Mária előtte állt. A férfi a nő ruhája alá nyúlt és megfogta bugyiját. Mária meglepetten félreugrott.
- Mit csinálsz?-kérdezte.
- Azt hittem ezért jöttünk be-mondta Kálmán.
- Ezért, de azt hittem lassabban fogsz cselekedni.
Azután minden ment a megszokott uton. Kálmánnak nem volt miért izgulnia, teljesítette Mária elvárásait.
- Gyere holnap is, meglátodd milyen jó lessz ha összeszokunk.
Kálmán örvendett férfiasságának az elismerésével, ami a hallott szövegben volt. Ez eddig  nem volt olyan hetyke mellű, feszes seggű szeretője, mint Mária.
Teltek az évek, a házassági háromszög bonyodalom nélkül működött. Kálmán meglepetésére, Mária nagyon könnyedén kezelte a hűtlenséget. El volt telve saját magától. ”Minden ujjamra tíz férfit találok”, volt a jelszava és meggyöződése. Kálmán abban bízott, hogy ő nincs a száz férfi közé számítva. Tapasztalatból tudta, a szexre éhes férfiak csak addig rajongják körül a férjes asszonyokat amíg létezik a férj. Az elvált nők észreveszik a férjjel együtt eltűnnek az udvarlók is. Szomorú de így van.
Mária szörnyen hiú és kacér nő volt. Szeretett meztelenül járni a tükörben csodálni saját magát. Szerette ha dicsérik testét.
- Ugye szépecske vagyok-nem kérdezte hanem várta, kikényszerítette a dicséretet.
A kacérkodás nem második, első énje volt. Minden férfiben a meghodítandó hímet látta. Mindent megtett, hogy felkeltse a férfiak érdeklődését. Furcsa dolgot vett észre, Kálmán, a nőkkel is így viselkedett, ezek csodálatát is várta, leszbikus érdeklődést is vélt felfedezni Máriában.
A társadalmi változások meglepő dolgokat produkáltak. Az üzem ahol Mária dolgozott csődbe jutott, munkanélküli lett. A munkanélküli segély is a végére ért. Mária anyagilag teljesen a férjére lett utalva, most először életében. Sokkal óvatosabb lett. A ”tíz egy újjra” elfelejtödőtt. Félt ha férje elhagyja egyedül marad, mindenféle anyagi bázis nélkül. Már nem volt annyira fiatal, hogy a jég hátán is feltalálja magát. A félrelépéstől sem tudott lemondani de sokkal óvatosabb lett. Eddig minden félrelépését megbocsájtotta a férje, hogy az utolsót is megfogja abban már nem volt biztos.
„Az utolsó alkalom az a múltkor volt”, ettől a szövegtől félt a legjobban. Félve de csak folytatta a Kálmánnal való kapcsolatot. Szinte jobban élvezte a veszélyes helyzetet. Bővebb volt az adrenalin ömlés a vérébe.
Mária és Kálmán kapcsolatát az egész utca, jobban mondva az egész város tudta. Mindig a férj tudja meg utolsónak. Utolsónak de megtudja. Így történt velük is. Olivér nem verte ki a hisztit, nem állt az ilyesmi a jellemében. Sokkal alattomosabb volt.
-Gyere nézzünk meg együtt egy video filmet, dokumentációs film, fog neked tetszeni-szólt Olivér Máriához. A készülékbe tette a kazettát és beindította. Mária kiváncsi volt vajon milyen film, eddig soha nem kérte Olivér, hogy együtt nézzenek filmet. Ereiben megfagyott a vér, az első filmkockák után rájött, hogy nem más mint az ő szerelmeskedése Kálmánnal van lefilmezve. Elakart szaladni de Olivér lefogta és kényszerítette, hogy tovább nézze a filmet. Több találka volt lefilmezve, szeretkezésük a legkisebb részletekig.
- Na, tetszik? - kérdezte vészes arckifejezéssel Olivér-több mint egy hónapja automata videokamerát szereltem fel, amit itt láttál ez csak a szintézis. Az öszfelvétel húsz órás.
Mária hallgatott, nem volt mit mondjon. Megijesztette az, hogy Olivér nem ordibált, halkan és nyugodtan beszélt. Inkább válalt volna egy kiadós verést mint ezt a határozottlanságot. A férfi ízzó tekintetében határtalan gyűlöletet, és most először életében, örületet látott. Ez azt jelenti, hogy már eldöntötte mit fogg tenni. Máriának nem kell mást csinálni mint azt tenni amit Olivér már eldöntött.
- Két választásod van-kezdte Olivér-ha elválok tőled a lányokat magamhoz veszem, te pénz nélkül az utcára kerülsz. Más választásod mint a kurválkodás nem marad, abban is csak harmadosztályú lehetsz, eljárt feletted az idő, olcsó nő leszel. A másik variáns az, hogy megölöd a latrodat. Igen, igen, mit guvasztod a szemeidet. Megölöd! És akkor minden marad változatlanul.
- Hogy képzeled azt, hogy én embert öljek? Ráadásul Kálmánt!-válaszolt felháborodva Mária.
- A szerelmedet mi! Együtt gyaláztátok meg az én szerelmemet! Szenvedj te is, örökre emlékeidben marad a gyilkosság. Nem akarod? Hát akkor marad az állomáson vagy piacon való kurválkodás. A lányaid biztosan fogják értékelni milyen tehetséges vagy az órális szex alkalmazásában. A videokazettákból sokat tanulhatnak.
Mária nem sírt, érezte, ez most értelmetlen probálkozás lenne, nem hatná meg a férfit. Akarata ellenére reszketni kezdett egész testében.
- Gyere, részletezd az első változatott-mondotta Mária. Félt meghallgatni a választ, de úgy érezte nincs más választása.
- Idehívod egy szexpartira, lefekszel vele, fontos, hogy hüvelyedbe kerüljön a spermája, majd beleszúrod a kést. Azt fogod mondani, hogy megerőszakolt  és te önvédelemből szúrtad meg. Ide szúrod a kést-Olivér mellgödrére mútatott-vársz egy ideig majd telefonálsz a száztízenkettesre, kihívodd  a mentőket és a rendőrséget. Nem lesz semmi bajod, még téged fognak sajnálni, mint áldozatot.
Mária nem hitt a fülének, hogy valaki ilyen nyugodtan mesélheti el egy tervezett gyilkosság részleteit.
- Enged, hogy gondolkozzak  holnap reggelig.
- Nincs gondolkozási idő, ma kell megtegyed, most elmegyek, két óra múlva visszajövök, addig meg kell oldjad a dolgokat-Olivér  kérlelhetettlen volt.
Olivér elment. Mária akkor látta az asztalon egy tányéron almahéj és mellette egy hegyes kés van. Agyában zsibbadságot érzett, mint egy beprogramált robot mozgott és úgy is gondolkozott. Telefonon magához hívta Kálmánt, reménye, hogy a férfi nincs otthon vagy nem fogg jönni szertefoszlott, jött az szívesen. Az ágyba feküdtek, a megszokott szexparti következett. Mária nem tudott feloldodni, de szükséges volt, hogy Kálmán spermája hüvelyébe jusson. Ezért minden megtett, hogy a férfi elélvezzen.
- Miért hívtál ha nincs kedved hozzá?-kérdezte Kálmán.
Mária nem felelt, felkellt az ágyból, meztelen volt. Kálmán utána nézett, szerette látni ringó járását, popsijának ritmikus mozgását „még mindig jó dög” állapította meg magában. Tekintetével végigsímógatta a nő hátát és popsiját. Hasrafordult és nagyot nyújtozkodott.  Mária kezébe vette a kést, a hasaló férfire térdelt és annak hátába szúrta azt. Érezte ahogyan a lapockacsonton elcsúszik a kés hegye. Kihúzta a kést és újból szúrt, most bennebb a hátgerinc felé, a kés akadály nélkül mélyre hatolt. A vér kispriccelt a férfi testéből, Mária bőrére is jutott. Felugrott, megrémülve motyogta:
- Istenem, mit tettem! Istenem mit tettem!
A konyhába szaladt és a mobilján felhívta a 112-est.
- Segítség! Leszúrtam!-kiabálta a készülékbe.
Időbe került míg a telefonista kiszedte belőle a címet ahol az események történtek. Mária felöltözött. A mentőautó és a rendőrség autója gyorsan odaért. Kálmánt a sürgösségi korházba vitték. Máriát a rendőrségre.
A mentők a leszúrt Kálmánt az ágyon találták, a sok vérveszteségtől, elájulva. Teljesen meztelen volt. Hány gonosztevő aki erőszakos nemi közösülést akar véghezvinni vetközik meztelenre?
Mária kihallgatását rögtön megkezdték a rendőrtisztek. Tudott dolog, hogy rögtön a tett utáni kihallgatáson sokkal többet lehet megtudni a gyanusíttól mint az után.
A rendőri kihalgatáson Máriát megkérdezték:
- Hogyan volt őn felöltözve amikor megszúrta Kálmánt?
- Kombinéba és bugyiba-felelte a nő.
A kihallgató rendőr tiszt számára világos lett, hogy Mária hazudik. A látleletet végző vizsgáló orvos jegyzőkönyvében az volt írva, hogy a nő bőrén a mellétől kezdve a vulvájáig vérfoltok nyoma volt. A nő ruháján, kombinéján és bugyiján nem találtak vérnyomokat, tehát a nő anyaszült meztelen volt amikor megtette a gyilkossági kisérletet, a férfi testébe szúrta a kést. A jegyzőkönyv leszögezte, hogy a semmilyen erőszakosságra utaló nyomot nem találtak a nő testén. Az erőszakos nemi közösülés, kizárt feltételezés. A hüvelyben fris ondót találtak. Ennek alapján arra a következtetésre jutottak, hogy egy-egy és fél órával a vizsgálat előtt a nő beleegyezett nemi közösülésben vett részt.
- Érdekes vajon, hogyan jutott önnek a bőrére a vér anélkül, hogy fehérneműjém nyomot hagyott volna-nem kérdezte, hanem  megállapította a rendőrtiszt.
Máriának nem volt válassza.
- Az erőszak nem fizikai hanem psihikai volt, azzal fenyegetett nyílvánosságra hozza kapcsolatunkat, az internetre kompromitáló filmet fog feltenni rólunk. Nem bírtam, nem mertem ellenállni és engedelmeskedtem a kényszernek, lefeküdtem vele. Közben rájöttem, ez a zsarolás folytatodni fog. Határtalan kétségbeesés, félelem és düh fogott el, be kell fejezzem ezt, és akkor megszúrtam-mondotta, később Mária.
- A kés az asztalon volt, almát hámoztam vele, mielőtt Kálmán megérkezett-folytatta Mária anélkül, hogy kérdezték volna a késről.
- Mindig a hálószobában szokta az almát hámozni?
- Nem de most így történt.
- Ön látta a kompromítáló filmet melyel Kálmán fenyegette?
-Nem, de elhittem neki, hogy ilyesmi létezik-válaszólta Mária.
Rendőr lépett a kihallgató terembe és valamit súgott a kihallgató tiszt fülébe.
- Kálmán meghalt, a szúrás egy aortát vágott el. Elvérzett, nem lehetett segíteni rajta-mondotta rendőrtiszt.
Mária szörnyen elsápadt és reszketni kezdett.
- Könnyű embert ölni-mintegy megállapította a renőrtiszt. Nézte a reszkető nőt, számára világos volt: nem önvédelemből szúrt, hanem valami másért. Remélte, hogy megtudja miért, noha a fő tanú, Kálmán halot. A rendőrtiszt egy pohár vízet hozott. Látta a nő nem kihallgatható állapotba került.
- Holnap folytassuk.
Holnap nem lett Mária számára. A cellában felakasztotta magát. A húrkot melltartójából csinálta, azt a vízeskagylóhoz rögzítette. Nagyon megakart halni, szinte vízszites helyzetben hasonfekve találták. Feje nem  feküdt a padlón fenntartotta a nyakára szoruló húrok. Ahhoz, hogy megmeneküljön elég lett volna, ha térdeire áll. Teste alatt vízelet tócsa gyült össze.
Hasonló történetek
6631
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4659
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
magnetize ·
Jó lenne, de helyesírás, ember, HELYESÍRÁS!!! Javaslom, először írd meg a cuccot word-ben, aztán másolás-beillesztés.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: