Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alkonyat

Mikor először megpillantottam Edwardot már, akkor tudtam, hogy érezni akarom. Érezni, ahogy szenvedélyesen veszi a levegőt, miközben engem dönget. Természetesen én nem keltettem fel a figyelmét. Hosszú hajam volt és nem is voltam olyan srác, aki feltűnik bárki számára abban az értelemben. Tudtam, hogy ezen változtatnom kell! Hosszú idő kemény munkája után elértem a célom. Felfigyelt rám a kiszemelt férfi.
Épp egy kávézóba léptem be, mikor megpillantottam őt. Ott állt a pultnál és épp rendelt. Én is odamentem, mint aki nem vette észre. De tudtam, hogy ő igenis észrevett.
- Jack? Te vagy az? – kérdezte Edward
- Szia! Igen én vagyok. – válaszoltam egy kis mosollyal az arcomon
- Nagyon megváltoztál… természetesen jó értelemben
Én is rendeltem és leültünk a leghátsó bokszba. Majd elkezdtünk beszélgetni. Folyamatosan csak dicsért. Természetesen Bella is szóba került, meg az is, hogy milyen jóban vannak. Ez a „beszélgetéstéma” nekem nem jött be, ugyanis Bella Edwarddal van együtt, ami kizáró ok azzal kapcsolatban, hogy Edwardot ágyba vigyem. Természetesen szeretem Bellát, de ez nem ellene szól, hanem mellettem. A barátnőknek semmi köze ahhoz, hogy mi fiúk így is tudunk „szórakozni”. Így inkább témát váltottam.
- Nagyon feszült vagyok mostanság.
- Miért? – kérdezte érdeklődéssel
- Nincs most aktuális partnerem… és érted – kacsintottam rá
- Mindet értek! – vágta rá majd hangosan felkacagtunk
Majd közelebb hajoltam hozzá és elkezdtem halkabban beszélni, hogy mások ne hallják.
- Tudod, mi farkasok egy kicsit mások vagyunk a szex terén is. Mint minden normális férfi így mi is imádjuk csinálni. – ő csak hallgatta a szavaim, melyeket szinte a fülébe suttogtam – Hallottál már a farkaséhségről? – bólintott – Az konkrétan az éhségre utal, de nem az étel iránti, hanem a szex iránti éhségre. – nyelt egyet, ahogy én is – Egyszerűen nem bírunk betelni vele. Én konkrétan semmi jónak nem vagyok az elrontója. – megfogtam a combját, ő megfogta a kezem és levezette róla – De akaratos se vagyok.
Épp húzódtam volna távolabb, mikor megfogat a karom és közelebb húzott, hogy most ő suttoghasson a fülembe.
- Én és Bella az esküvőig várni fogunk a szexszel, szóval tudom, mit érzel és tudom, hogy arra vágysz, amire én. De ne itt! – szólalt meg vággyal teli hangon
Elhagytuk a kávézó épületét és automatikusan indultunk az épület mögötti erdő felé. Mikor már elég messze értünk ahhoz, hogy senki se vegyen minket észre, akkor Edward nekem rontott. Neki lökött egy fának és szorosan hozzám simult. Nem szólt semmit. Nem csókolt meg, ahogy azt én vártam, viszont elkezdte a nyakamat vadul csókolni. Gyorsan mozogtunk, hol én, hol ő irányított. A ruha pedig csak fogyott rólunk. Mikor már teljesen meztelenek voltunk, akkor a földre löktem és fölé hajoltam. Hideg testét tüzes csókjaimmal borítottam. Mellbimbóinál elidőztem, de folyamatosan haladtam lejjebb. Mikor a kőkeményre duzzadt férfiasságához értem, elkerekedtek a szemeim a látványtól. Nem volt világbajnok méret, de egyszerűen gyönyörű volt.
Nem időzhettem sokat. Edward a hajamba túrt és határozott mégis gyengéd mozdulattal vezette a fejem a lábai közé. Nem ellenkeztem, amit tehettem a számba vettem. Nem bírtam betelni vele. Szépen, ütemesen bólogattam a férfiasságán. Ő pedig mind két kezét a fejemre téve új, vad tempót diktált. Kéjes nyögések hagyták el a száját. Halhatóvá vált a zihálása. Majd pózt váltottunk.
Most én feküdtem hanyatt. Edward nem időzött a testemen. Egyenesen a lábam közé hajolt, de nem vette egyből a szájába. Először az oldalát nyalogatta majd áttért a heréimre. Végül pedig elkezdett kényeztetni a szájával. Voltam már fiúval, de eddig Edward volt az, aki a legjobban szopott. Nem kellett irányítanom, tudta, hogy mit csinál. Majd ismét pózváltás történt.
Mind a ketten álltunk, Edward megragadta a karom és visszavezetett ahhoz a fához, aminek neki lökött. De most az arccal előre. Ő mögém állt és se szó se beszéd belém hatolt. Én felordítottam, körmeimmel a fa törzsét kapartam a fájdalomtól. Egy pillanat se telt el és elkezdett mozogni bennem olyan vadul, ahogy még előtte senki. Egy kicsit hátrébb húzott, hogy a kezeimmel a fának támaszkodhassak és pucsítsak. Először mind két kezét a csípőmön tartva döngetett és kéjesen sóhajtozott. Közben én magamon segítettem.  Egyik kezemmel a lábam közé nyúltam és gyors tempóban kezdetem verni a farkam. Éreztem, hogy Edward az elélvezés határán mozog. A farkasösztönöm most sem hagyott cserben. Edward belém élvezett. Éreztem, ahogy belém pumpálja minden cseppjét. Közben átvette a farkam verését. Majd én is hangosan, vonyítva élveztem el. Ezután kihúzódott belőlem. Éreztem, ahogy folyik ki belőlem Edward ondója.
Nem kellett semmit mondanunk. Egy darabig csak voltunk úgy. Én a fának támaszkodva, Edward mögöttem, egyik kezével a fának támaszkodott ő is, a másikat pedig a csípőmön pihentette.

Ha tetszett nektek, akkor szívesen csinálok más filmekhez, könyvekhez stb. hasonlót.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: