Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alkony

Vörös és bíbor. E két szín egymásba folyó őrült kavalkádját festette az égre a hanyatló napkorong, mielőtt végleg a látóhatár alá bukott.
Az uralkodói palota magasan, a többi háztető közül jócskán kiemelkedve uralta a látképet. A diktátor a palota erkélyén állt. Innen nagyszerű kilátás nyílt a környező tájra és a városra. Birodalma minden kis rezdülése erre a pontra fókuszálódott. Ő építtette így lakhelyét, mivel mindent látni szeretett volna, egy akart lenni az általa alávetett világgal.

Az égen már a kék mélyebb árnyalatai tűntek fel. A Nap leáldozott, sötétedni kezdett. Mint mikor a gazda a nap végén még egyszer számba veszi állatait, ő is ellenőrző tekintettel szemlélte az alant levő világot. Ha komolyabb feladat el nem szólította, általában így fejezte be a napját. Először a városkaput figyelte, ahol épp akkor váltották az őrséget, aztán a városfalat, mintha csak attól tartana, hogy egy közelgő ellenség akarná azt megostromolni. Később pillantása hol a templomokra és középületekre, hol pedig a lakóházakra esett. Itt lakott a nép, melytől az ő hatalma is függött, ennek tudatában mégis dölyfös mosoly jelent meg az arcán. Ha tartania is kell tőlük, okos és hatékony eszközökkel térdre tudja kényszeríteni ezt a fenevadat, sőt pórázt tehet a nyakára, és ha koncot dob eléje, még az nyalja meg hűségesen a kezét. Csak jól kell játszani a szerepeket. Egyszerre kellett félelmetesnek és kegyelmesnek tűnnie a nép szemében. A diktátor értette ennek a módját. Átszellemülten szónokolt a pódiumról és még aznap teljes lelki nyugalommal adott parancsot a csőcselék lemészárlására. Személyében a hatalom, az állam és a kegyetlenség tökéletes harmóniában testesült meg.

Lassan teljesen beesteledett. A városból felszűrődő zajok suttogó neszekké halkultak. A boltokat bezárták, az utcák kiürültek, a sok száz ház egyenként világosodott ki. A város aludni tért.
A zsarnok mindent rendben talált, elégedetten fejezte be a terepszemlét. Mielőtt elhagyta volna a széles erkélyt, egy furcsa gondolat suhant át a fejében: Vajon szereti-e őt a nép? Azok az emberek, akik imádták, de rettegtek tőle.
- Úgy látszik, az összes államférfi találkozik legalább egyszer ezzel a problémával- tűnődött.
Kissé gúnyosan nézett maga elé:
- Bizonyára öregszem, azért jutnak az eszembe ilyen szentimentális ostobaságok.

Bármily nevetségesnek tűnt azonban előtte ez a kérdés, mégis elmélázott rajta. Persze, az ünnepségek alkalmával köszönetteleljes karok nyúltak feléje és hisztériába csapó éljenzés fogadta. De mindez csak külsőség volt. A virágeső, a feldíszített épültek és a tömeg is csupán a díszlet része volt, nem több. Csak egy bolond hihette azt, hogyha itt éltették, akkor otthon is hálával gondoltak rá, amikor az asztalukról hiányzott a betevő kenyér. Viszont ha egy zsarnok a nép jelentős részének kedvez, akkor nem számít az az egy-két száz szerencsétlen, aki amiatt halt meg, mert nem részesülhetett az alamizsnából, a többség így is az elnyomóhoz fog húzni. A diktátornak emellett sikerült azoknak a személyeknek betömni a száját, akik a nép között kisugározhatták a felső hatalom tekintélyelvárását. Tehát a nép mellette állt, ily módon a kitörő üdvrivalgás kellően elnyomta a megannyi áldozat halálsikolyát.
A szobából aztán utoljára visszatekintett. Nincs kétség, holnap ugyanolyan biztonsággal nézhet szembe a kihívásokkal, mint ma tette. Nyugalom járta át. Jó érzés volt biztonságban, gyanú és kétség nélkül uralkodni.

Másnap már mindenki tudta, hogy diktátort múlt éjjel álmában meggyilkolták. A népfelkelők egy csoportja lepaktált a gárdistákkal, akik kinyitották nekik a palota kapuit. Az épületet éppen most gyújtották fel, a felkelők a hatalom birtoklásán marakodtak. Ettől eltekintve a városlakók zavartalanul jártak-keltek, végezték a mindennapi teendőiket. Az utcákon tarka tömeg nyüzsgött, a kereskedők egymást túlkiabálva kínálták az áruikat. Egy magányosan sétálgató lány mégis felpillantott a magasba, a palota erkélyére, ahol most nem állt senki csak füst áradt lefelé, a városra.

Egy korszak ért véget. Talán jön majd helyette egy másik, nem számít. A lány hirtelen a hasára tette a kezét. Csak az a fontos, hogy a családja és ő megéljenek valahogy. A többi csupán szükséges rossz, amivel az emberek az életüket akarják kiegészíteni, de nem létszükségletek, le lehet rázni őket. A lány hitte, hogy ők egymásért fognak élni, nem a bálványokért.
Aztán megszaporázta a lépteit és határozott mozdulatokkal furakodott át a tömegen haza, az urához.
Hasonló történetek
4464
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
4668
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Elgondolkodtatót írtál. Bár a történet fikció, a nép gondolkodását mégis reálisan ábrázoltad. Ezért jó.

bota93 ·
30%

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: