Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alkalmi szex /hetero/

Közelebb jött, egészen elém lépett, már szinte bent állt az aurámban. Éreztem a csodálatos illatát, egészen beleszédültem már abba is, nem hogy a férfias, erős test látványába.


Őrülten tetszett a sötét farmerbe és világos pólóba bújtatott teste. A színes fények táncoltak az izmos karjain, a széles mellkasán, a vastag és erős nyakán. A bőre bronzosan csillant meg, a haja, pedig sötéten csillogott. Az a fajta domináns hím állt velem szemben, akiről csak álmodozni szoktam. Mert, az ilyen pasik, persze hogy nem az olyan hétköznapi lányokat szeretik, mint amilyen én vagyok. Nyeltem egy hatalmasat, mert nem akartam elhinni, hogy engem bámul, ilyen megbűvölten.


Pedig, így volt.


A földre szegeztem a tekintetem és remegtem egész testemben, a szívem vadul vert és a levegőt szaggatottan vettem. Ő várt arra, hogy a szemébe nézzek, de én féltem és bepánikoltam, inkább a cipőmet bámultam makacsul.


Ekkor finoman az állam alá nyúlt, és így kényszerített szelíden arra, hogy belenézzek a zöldes szempárba, amelyben annyi kíváncsiság és vágy ült, hogy megrogytak a térdeim és beleszédültem a szemezésbe.


Megpróbáltam összeszedni a bátorságom és a ki nem mondott kérdésre, igent üzent a tekintetem.


Ő, ekkor fogott kézen, és ekkor indultunk fel az emeleti mosdók felé. Látta rajtam, hogy mennyire ideges és elgyengült vagyok, erősen a derekam köré kulcsolta a karját, úgy segítette a lépéseimet.


Annyira kívántam.


Ezért jöttem, egy vad és kötöttségektől mentes légyottért, egy buja kefélésért, hogy érezzem a kielégülés gyönyörűségét, és egy olyan férfi farkát a testemben, aki nem akar semmi mást, csak a magáévá tenni. Ha elhagytak is, újra érezhessem nő vagyok, akit még kívánnak a férfiak.


A tervem sikerült.


Már az első pillanatban észrevett a szórakozóhelyen, a harmincas férfi, aki megdobogtatta a szívemet első pillantásra. Fehér pólóban feszített a bárpult mellett és helyes arcával, kisugárzásával kitűnt a tömegből. Nagyon tetszett rajta minden, de leginkább a belőle áradó vad férfiasság. Ritka az ilyen kombináció semmi, olyant nem láttam benne, ami kibillentené az egyensúlyt, csak az erős hímet  jelentette számomra, aki egy légyott erejéig most boldoggá fog tenni.


Minden női sejtem riadót fújt, éreztem emberemre akadtam.


Jól néztem ki én is, fehér mini ruhában feszítettem, a mély dekoltázs betekintést engedett a formás melleimre, barna hosszú hajamat  kibontva viseltem és láttam a tekinteteteken, hogy tetszem és kívánnak.


Amikor felértünk az emeletre, egyenesen a rokkant  vécéhez vezetett, ami szerencsére éppen szabad volt, hiszen itt a tágas hely miatt, egy éjszaka folyamán, jó pár légyott lezajlik.


Ahogy ránk zárta az ajtót, közelebb húzott magához és rám tapasztotta végre az erős ajkait, szívogatta és puhán harapdálta az enyémeket.


Annyira jól esett, hogy kezeim felcsúsztak a nyaka köré és nekipréseltem magam egész testemmel, ölemet  erősen nyomtam a combjához. Ekkor futott át rajtunk az elektromosság először, és egyre inkább éreztem, ahogy az ágyéka duzzadni és forrósodni kezd. Ekkor végre bedugta a nyelvét is a számba és én azt hittem, hogy belehalok, mert elképesztően jól csókolt a gazember, hihetetlenül jól.


- Csodálatos vagy- suttogta, ami jól esett nagyon és még magabiztosabbá tett.


Egy nőstény tigris ereje és bujasága tört belőlem fel, félredobtam minden büszkeségemet és gátlásomat, szabadjára engedtem a bennem rejlő női vadállatot.


Szabályosan neki estem a férfinek, lerángattam róla a pólóját  és  én is áthúztam a fejemen a ruhámat.


Nagyon tetszett neki az, amit látott, mert  felhördült, miközben nézett és én sem bírtam betelni a felsőtestének a látványával, simogattam, ahol értem a szoláriumozott bőrt, a széles mellkast, a gyönyörű és erős bicepszet.


Álomférfi, csak ez az egy, szó tolult az agyamba. Zakatolva, ismételve önmagát.


Majd megőrültem, ekkora már nagyon akartam, hogy egybeforrjon a testünk. Izzott a tekintete, amikor a fehér csipkés melltartótól megszabadított és rajongással teli pillantásokkal nézte a mellemet. Előbb a kezével érintette meg, majd ráhajolt és szívogatni kezdte őket felváltva.


Körbenyalogatta a bimbóimat, amelyek hegyes csúcsokká merevedtek, én pedig éreztem, ahogy a lábam köze egyre nedvesebbé válik, már őrülten kívántam.


Ölemet ritmikusan nyomtam az ágyékához, és  ekkor nyúltam a nadrágjához, ami elöl már kőkeményen domborodott. Kívülről is éreztem a sütő forróságot, akár a kemence úgy ontotta magából a hőt. Remegő ujjakkal bíbelődtem az övcsatjával, de ő a segítségemre sietett, még a gombokat is kipattintotta a nadrágján, hogy szabad utat kaphassak.


Amikor a kezembe fogtam az erős és vastag farkát, mosoly terült el az arcomon, előre sejtettem, hogy egy ilyen csodálatos farok tartozik ehhez a testhez és a boldogság és a várakozás izgalma öntötte el a bensőmet.


Ekkora már nyögdécseltem, mert belenyúlt a tangámba és az erős ujjai besiklottak a nagyajkaim közé. Föl – le húzogatta az ujjait, fel a csiklómig, majd le a lukig, egész mélyen belém mélyesztve az ujjait, szája a nyakamat szívogatta, minden egyes négyzetcenti helyet bejárt a nyelve.


Addig kényeztetett, amíg remegő lábakkal, belé kapaszkodva, el nem élveztem. Amikor már szűnt a remegésem megcsókolt, és kilépett a nadrágjából, miközben a vállamnál fogva nyomott lefelé, egyértelművé téve. mit szeretne.


Elé térdeltem és megbűvölten bámultam a farkát. Tetszett nagyon, számomra a legszebb volt, amit mostanában láttam. Erőtől duzzadó, vastag, és erős. A heréi, kicsit lógtak, pont az ilyent szeretem, úgyhogy be is szívtam őket, egyiket a másik után, csodálatosan jó érzés volt, imádtam.


- Kapd be- suttogta várakozón, de én még nem engedtem a kérésének, vadul nyalogattam a golyóit és egy erőszakos mozdulattal felraktam az egyik lábát a toalett tetejére. Csodálkozva tekintett rám a nagy kék szemeivel, amikor összébb kuporodtam és nyalogatni kezdtem a golyói és az feneke közti részt. Biztosan nagyon jól esett neki, mert egy „istenem” hagyta el a száját, miközben a tekintete ködössé vált.


Tudtam, hogy ezzel meglepetést okozok, de amit utána csináltam arra egyáltalán nem számított.


Finom volt a bőre és illatos, érezni lehetett rajta a fanyar tusfürdő illatát. Forró nyelvemet a két domb közötti részhez tapasztottam és a luknál is kényeztettem egy kicsit.


- Ezt nem kellene –nyögte bizonytalanul. – mire én, csak felnevettem és tovább folytattam az édes kínzást. A térdei megrogytak és a falba kapaszkodott, és hogy jó volt neki, amit csináltam az nem vitás. Lábait még nagyobb terpeszbe tette és folyamatosan nyögött. Keze már a farkát markolta és ütemesen verte, miközben én csak kínoztam tovább.


Zihálása és a vad torokhangok, amit a kényeztetésem kicsalt belőle nem hagyott kétséget, hogy már nagyon közel jár a csúcshoz. Ekkor hagytam abba a nyalogatást és helyet cseréltünk.


A fehér csipke tangámat nem vette le, csak félre húzta, amikor felrakott a lehajtott  toalett tetőre. Az egyik, lábam felemeltem, amikor ő térdelve elkezdte nyalni a puncimat a nyelve mindenhol ott volt, de végül a csiklómon játszott és két perc sem telt el, amikor újra elélveztem.


Ekkor erős kezeivel a derekamat fogta és végre megkaptam a farkát. Amikor belém csúszott majd az eszemet vesztettem, tetszett, ahogy teljesen kitöltött. Egymásra mosolyogtunk mielőtt újra megcsókolt és elkezdte az ősi és ritmikus mozgássort. Először játszott kicsit, lassan tolta be, majd szinte egészen kihúzta, így kergetve az őrületbe.


Amikor már könyörögtem, hogy gyorsabban és dobáltam magam, csak akkor kezdett neki úgy istenigazából, nagyokat és erőseket lökött, miközben a fejem oda verődött a falnak. Hallottam a koppanásokat, de nem éreztem a fájdalmat, mert csak a testemben lévő péniszre és a hozzám préselődő erős testre koncentráltam. Ki akartam élvezni minden pillanatot.


Kis idő múlva éreztem, hogy az alkalmi szeretőm farka megfeszül a bensőmben és lüktetni kezd. Ekkor erősen megszorítottam a karját, hogy felfigyeljen rám és vette az adást, mert a következő pillanatban már kényszeredetten öblítette le a mosdónál a farkát, én pedig utána, előtte térdeltem átölelve a csípőjét és szoptam mohón és gyors ütemben. Nem fért be az egész a számba, így is köhögtem és könnyeztem közben.


Ő vadul verte a vaskos szerszámát, a másik kezével pedig erősen markolta a hajamat.


Majd éreztem, ahogy a teste görcsbe rándul és végre lüktetve a számba élvezett. Finom és édes volt az ondója a legjobb ízű, amit valaha is kóstoltam.


Azt, ahogy akkor a kielégülés után, rám pillantott, soha nem felejtem el, a tekintetében hatalmas rajongás és csodálat vegyült.


Felhúzott magához és végig simított az arcomon, reszkető ujjai a hajamba is beletúrtak, úgy nézett rám, mintha örök érvényűen bele akarná vésni vonalaimat az emlékezetébe.


Erősen megszorította a kezem, amikor pár perc múlva lesétáltunk, és ragaszkodott hozzá, hogy hazakísérjen. Én nem akartam, hiszen csak alkalmi kalandot kerestem, habár ennyire csodálatos élményre nem számítottam, úgyhogy nősténytigrisből házi cicává szelídültem és engedtem, hogy kézen fogva vezessen, egészen hazáig.
Hozzászólások
További hozzászólások »
agicaaa ·
Hammer a sztori! :kissing_heart:

mozgi ·
Egyetlen észrevétel, de lehet, hogy tervezői hiba. Miért van az emeleten a mozgássérült wc? Persze láttam már csodát. Amikor korláttal lezárják a rampa feljárót.
Avantgardenia ·
:)Köszi az olvasást.
Mit is mondhatnék így 5 évvel a történet megírása után? Elvileg elég ritkán építenek diszkót, inkább átalakítják a helyeket. Attól még minden szinten lehet rokkant mellékhelyiség. És hát tolókocsisok elenyészően járnak diszkóba…De ha jobban esik, tekintsd bakinak.
Örülök, hogy majdnem ezren elolvasták, így 5 év után is az ajánlóba téve. Ritkaság. Köszönöm.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: