Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alkalmi szex egy tüzes harmincassal

Ez az eset néhány napja történt, Katalin napon. Ismerőseimmel úgy döntöttünk, elmegyünk egy bálba a közeli városba. Kiöltöztem, odamentem, a belépőt is kifizettem, mire rádöbbentem, hogy végül egy haverom sem jött el. Toll a fülükbe, gondoltam, de különösebben nem húztam fel magam, megszoktam tőlük az ilyesmit. Gondoltam, ha már kidobtam a pénzt, legalább körülnézek. Nem szándékoztam sokáig maradni, csak amíg megiszok egy-két sört, és nézegetem kicsit a csajokat. Volt ott egy jó alakú lány, vékony, feszülős nadrágban. Iszonyúan megkívántam – ehhez hozzátartozik, hogy akkor már hónapok óta nem voltam nővel. Elképzeltem, hogyan feküdne a lány az ágyon, hogyan ráncigálnám le róla a nadrágot, a bugyit, hogyan szorítaná a két kis fehér keze a fejemet a combja közé…

Már majdnem rámozdultam, amikor láttam, hogy egy jóképű fiúhoz fordul, és forrón megcsókolja. Ezt buktam, gondoltam.
Hanem akkora már késő volt: erekcióm támadt, ami látványosan dudorodott vékony öltönynadrágom át, mert nem vettem alsónadrágot.
A falhoz tapadtan, hogy ne legyek annyira szem előtt. Nem takartam az ölemet, mert az talán még feltűnőbb lett volna.
Hanem ahogy nézelődtem, észrevettem, hogy egy nő figyel.
Az egyik asztalnál ült, egy vörös fényű falilámpa alatt. Nem volt túlságosan fiatal: harmincon felül járhatott, de a negyventől még messze. Mindenesetre nem volt rossz formában. Nagy, meleg szemekkel nézett, és viszonoztam a pillantását. Csinos arca volt, nagy melle, és dús ajkai árulkodtak a temperamentumáról. Tekintete lassan a nadrágomra csúszott, aztán újra elkapta pillantásom, és halványan elmosolyodott. Testem elöntötte a forróság, és úgy gondoltam, próbára teszem a helyzetet. Meghúztam a söröm, hogy bátorságot merítsek belőle. Apró mozdulatot tettem a fejemmel, hogy kövessen, aztán kisétáltam az udvarra.
Az épület végéhez igyekeztem, ahol a mellékhelyiségek voltak. Hamarosan felbukkant a nő – ezek szerint tökéletesen vette az adást.
Javasolta, sétáljunk le a közeli folyópartra. Egyből rájöttem, nagyon diszkréten akarja kezelni a dolgot. Ez valamiért még jobban felizgatott.

Egymáshoz simulva lépdeltünk a sötétben, és közben halkan beszélgettünk. Kiderült, hogy Zsófiának hívják, 35 éves, és gyereke nincs, de férje igen. A férjecske azonban éppen Németországban van, és a következő hét elején utazik csak haza. Az is nyilvánvaló vált, hogy fehérvérű a drága, ugyanis eszmecserénk során leplezetlenül simult, és a végén a még mindig merev farkam is megmarkolta. Ekkor átöleltem és megcsókoltam. A ruhán át is éreztem, milyen forró a teste. Világos volt számomra a helyzet.
Elmagyarázta, hol lakik, aztán közölte, hogy ő autóval van, előremegy, én pedig feltűnés nélkül kövessem őt. Úgy is lett. Körülbelül fél órába telt, mire megtaláltam a házát a kertvárosban. A lámpa már égett az emeleten, a postaládából pedig a papírlap lógott ki. Kihúztam, és elolvastam, mi van rá írva.

„A szuterinon át gyere. Nyitva van. Várlak.”
Megugrott a pulzusom, és elképzeltem, mi vár rám ezen az éjszkán.
Engedelmeskedtem az utasításnak, gondosan figyelve, nehogy véletlenül meglásson valaki.
A szuterinben sötét volt, de végül valahogy keresztüllopakodtam rajta. Ott megtaláltam a villanykapcsolót. Mikor felértem a lépcsőn, Zsófi már várt, csábosan mosolyogva. Most először vehettem őt rendesen szemügyre. A bő szoknya alatt formás combokat sejtettem, a blúz alatt pedig minden várakozást megérő keblek pihegtek.
Ajka nedvesen csillogott, sugárzott felém belőle a vágy. Úgy tűnt, egyáltalán nem zavarja, hogy több mint tíz évvel fiatalabb vagyok nála.
Egymásnak estünk. Csókolózva araszoltunk a hálószoba felé. A szoknyán át a fenekét fogdostam, be is nyúltam alá, ahol selymes combok és nyirkos bugyi fogadott. A nő erősen lihegni kezdett. Ledöntöttem az ágyra, és közben már húztam is le a szoknyáját. Zsófi remegő kezekkel segített. Melléfeküdtem, forrón megcsókoltam, és benyúltam a bugyijába. Tiszta lucsok volt a bejárata.
- Igen… - suttogta a nő, és odaszorította a kezem a puncijára. Közben olyan mohón csókolt, hogy majdnem bekapta a fejemet.

Kapkodó mozdulatokkal húztam el a blúzát, hogy végre tenyerembe zárhassam azokat a csodálatos halmokat. Mire a melltartó is lekerült, ajkam mohón hajolt a bimbók fölé. Szívogatni kezdtem az egyik dermedt rügyet. Hüvelyk,- és mutatóujjam eközben fürgén dolgozott Zsófi klitoriszán, a középső pedig a hüvelyében.
- Ó… még… - a nő arcán vonaglott a kéj. Lenyűgözve néztem, milyen hamar elveszítette az önkontrollját. Nem kellett hozzá három perc se, rángó csípővel elélvezett a kezeim alatt.
Utána lihegve feküdtünk, én még kényeztettem a mellét kicsit, aminek nagyon jó íze volt, és alig volt megereszkedett. Zsófi a hajamat cirógatta. Aztán a hátamra döntött, és elkezdett levetkőztetni.

A zakómat már ledobtam, s most az ingből is kibújtatott. Utána a nadrágom következett, amit belülről már összekent lüktető, nedves makkom. Lehúzta a sliccemet, és kipattanó falloszom azonnal az ajkai közé kapta. Felszisszentem a gyönyörtől. Zsófi füle mögé tűrte a haját, és mohón szopni kezdett. Nekem még egy perc sem kellett – hamarosan rándult is a csípőm, a nő pedig ezt megérezve, mellei közé szorítva kezdte verni a farkam. Nyögve terítettem be a melleit és a nyakát. Zsófi huncutul mosolyogva ujjával gyűjtötte össze a spermát, és jóízűen lenyalogatta róla.
Enyhén megilletődve hevertem alatta, s közben cirógattam a haját.
- Gyakran végződnek így magányos estéid? – bukott ki belőlem a kérdés.
- Nem – felelte könnyedén. Úgy tűnt, nem sértődött meg. – Ha hiszed, he nem, most először fordult ez elő.
- Igazad van – feleltem. – nem hiszem.
Zsófi sóhajtott, és játékosan az égnek emelte a tekintetét.
- Na jó. Volt már szeretőm. De így még nem szedtem fel senkit.
- Mmmm… - dörmögtem, és kiültem az ágy szélére. Csodálkozva láttam, hogy a farkam már keményedik is újra.

Zsófi is mellém ült, és újból csókolózni kezdtünk. Hamarosan ismét mohó lett, főleg, miután simogatni kezdtem a combját. A nő lassan lecsúszott a földre, széttárt lábaim közé – félig térdelt, félig guggolt, kezem a hasára csúszott, és játszani kezdett a köldökével. Csókjaim ezalatt a nyakát kényeztették, amire halk mormogással választott.
Megmarkoltam a punciját, és feldugtam neki két ujjam. Húzogatni kezdtem ki-be, a mozdulatok gusztusos cuppanásokat keltettek. Zsófi ficánkolt a fenekével, hogy ujjaim hüvelye legérzékenyebb részein simíthassanak végig. Egyfolytában nyögdécselt, s én éreztem, mindjárt megint el fog menni.
Kihúztam az ujjaimat, és felhúztam a földről remegő testét.
- Álj négykézláb – kértem.
Azonnal engedelmeskedett, s közben lihegve megkérdezte:
- Honnan tudod… hogy… így szeretem?

Nem feleltem, csak finoman végigkarmoltam a domborodó gyönyörű segget, majd leguggolva belenyaltam csatakos pinájába. Zsófi felsikkantott, és éreztem, hogy hüvelye összerándul. Egy kisebb kielégülést élt át, bőven ontotta nedveit.
Mögéálltam, és odanyomtam a makkomat a bejárathoz. Zsófi felszisszent, nyögdécselése szapora lihegésbe váltott.
- Csináld… csináld már…
Még egy percig élveztem tehetetlen vonaglását, aztán belévágtam feszülő farkamat. A nő elnyújtott, kéjes nyögést hallatott, aztán vadabb, szinte állati hangokat, amikor egyre gyorsuló iramban döngetni kezdtem a cuppogó vaginát.
- ÓÓ…. Ez az… - sikoltotta, amikor éreztem, ismét elélvez. Én azonban még bírtam. Egészén a méhéig felnyomtam magam, egy kezemmel a hasa alá nyúltam, hogy csiklóját izgassam, olykor pedig durván megmarkoltam a mellét, úgy keféltem.
- Még… még… még… - elképesztően forró volt a teste, rángott a gyönyörtől, ide-oda dobálta a fejét. Óriásit sikoltott. – Dugjál!!
Iszonyú erővel tört rám az orgazmus, nyakam megfeszült, és szinte üvöltöttem én is a mennyezetnek.
- ÓÓÓÓÓÓÓÓó…
- Spriccelj! – sikoltott újból, hátranyúlt és nyirkos tenyerébe zárta a heréimet. – Lökj tele!

Rángó farkam engedelmeskedett is a parancsnak. Bőséges, sűrű ondóval árasztottam el telhetetlen ölét. Végül a hátára borultam, és csókoltam mindenütt, amíg mindketten meg nem nyugodtunk.
Kis idő elteltével felálltunk, kimentünk a konyhába, és készített valami ételt. Miután új erőre kaptunk, lezuhanyoztunk, aztán ismét visszamentünk az ágyba. Hajnalig folytattuk a szexelést, ameddig csak pirkadni nem kezdett. Akkor kénytelen kelletlen elbúcsúztam tőle, és bár telefonszámot cseréltünk, s megígértük egymásnak, keressük még egymást, azóta sem beszéltem vele.
De azt hiszem, előbb-útóbb fel fogom hívni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Laeya ·
Hmm...nekem tetszett...hmm...és legalább megtörtént, te bitang? :D Pusszantlak :)

kis lány ·
Hát ez..nagyon nagyon jó!!!! :innocent: :innocent: :innocent: :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: