Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alkalmazott

A történet évekkel ezelőtt történt Budapesten. Akkoriban egy új sörözőt nyitottam a feleségemmel, és mivel nem én akartam dolgozni folyamatosan alkalmazottakat kerestem. Hosszú keresgélés után sikerült is kiválasztani egy nagyon helyes lányt. Nikolett 20 éves formás festett fekete hajú, nagy mellű izgalmas csaj volt. A munkabeosztás úgy hozta, hogy felváltva dolgozott a feleségemmel és velem. A munka húzós volt, és általában éjfél után végeztünk. A férfi vendégek mind odavoltak Nikiért, többször is beszóltak, hogy ilyen bögyös, popsis csaj mellett hogy bírom a napot. Már egy hónapja volt nálunk, amikor elkezdett vibrálni köztünk a levegő, a beszélgetéseink sikamlósak lettek, és egyre kihívóbban nézett rám. Egyik este, bezártam a bejárati ajtót, és végezetem a takarítással, és a pultban rendet rakó Nikolettet néztem az egyik asztalnál cigizve. Lehajolt valamiért, és az arcomba kaptam a kicsit nagy, de őrjítően kívánatos fenék látványát, amint ráfeszül a farmer. Nem bírtam magammal, odasétáltam, kézen fogtam, és az egyik bárszékhez vezettem. Szó nélkül engedelmeskedett, és mintha valami kaján mosoly bujkált volna a szája szélén. Lehúztam a cipzárt, és egy zsebkendőnyi fekete tangát láttam magam előtt. Leguggoltam és simogatni kezdtem a tangán keresztül a szeméremdombját. Annyit mondtam:
- Most kívánom a gyönyörkelyhedet – ő elmosolyodott, lehúzta a tangát, és odabúgta érzéki hangon:
- Nyaljál ki, de nagyon!

Nekem nem kellett kétszer mondani, amikor megláttam a vérbő érzéki puncit már előre éreztem a zamatát a számban, ki akartam élvezni, ezért őrjítően lassan kezdtem körözni a nyelvemmel a szépséges pinán, egyre beljebb és beljebb. Amikor a csiklóhoz értem, éreztem, hogy rázkódik a teste és halk erotikus nyögdécseléseket hallat. Abbahagytam és mondtam neki, hogy most a farkam kívánja őt birtokba venni. Lehúzta a ruháit és elém tárultak a súlyos és érzéki csöcsök, nagy, és az izgalomtól álló mellbimbókkal. Alig bírtam lehúzni a nadrágomat és az alsógatyámat, mert az álló faszom beakadt a textíliába és közben ellenállhatatlan vágyat éreztem a mellbimbók szopása iránt. Miközben szoptam a melleit ő nagyon lassan húzogatta a bőrt a vérbőségtől már szinte lila farkamon. Amikor még egy pillantást vetettem a gyönyörű borotvált pinára, ráparancsoltam: ülj fel a bárszékre, és miután ezt megtette a másik két, mellette levő bárszékre raktam a lábait. A széles terpesztől elém tárult a kéjnedvektől tocsogó pina: Pazar látvány volt. A nagyajkakhoz helyezetem a farkam és lubickoltam a kéjlében.

Akkor már mind a ketten csak nyöszörögni tudtunk a túlfűtött vágytól. Egyszer csak azt mondta:
- Mire vársz, kúrjál légy szíves te csődör.
Belevágtam a faszomat és mozogni kezdtem, egyre gyorsabban, egyre nagyobb élvezettel. A hatalmas csöcsök ritmusra ugráltak előttem, úgy, hogy nem is bírtam magammal, egy ááááá… nyögéssel összegeciztem a pináját.

Niki elém guggolt, és szopni kezdte a farkamat. Lenéztem, és a gyönyörű látványtól még néhány löket gecit kiengedtem: a széttárt combok közötti kéjbarlangból csorgott a spermám, miközben a faszom teljes hosszában Niki szája járt, és e közben a hatalmas mellek egymásnak dörzsölődtek.
Egy idő után megint harcra készen voltam és lassú, de határozott mozdulatokkal megfordítottam a kéjnőmet, aki értette, mit akarok, és rákönyökölt a bárszékre. A lelógó csöcsök, a felém tátongó kissé remegő segg és a csillogó pina annyira hívogatott, hogy szinte erővel vágtam be a lompost!
- Kúrj, úúúú, aaaa… - hangokat hallottam, de már szinte önkívületi állapotban basztam a gyönyörű picsát hátulról. Amikor előrehajoltam és megfogtam a hatalmas dudákat, már tudtam, hogy másodperceim vannak hátra, és a maradék gecit a szépséges seggre fröcsköltem.
Akkor este kisebb-nagyobb szünetekkel még sokszor egymáséi lettünk. És ezt a viszony néhány évig folytattuk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
sophiecute ·
egyett értek az előttem szólóval...hát ezt még nafyon gyakorolni kell

angel222 ·
Gyere és oszd meg a történeted másokkal is!:)

http://www.közöshang.hu/

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: