Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alecia és Cooper - Vagyis a kezdetek kezdete

Alecia volt az első alteregóm. Egy bánatos, magányos estén született, amikoris végre besokalltam attól, hogy az életem egyébből sem áll, mint az unalmas és fárasztó munkámból, meg a pecsétes otthonkákban való sorozatnézésekből. Én meg sorra kihízom a szexi ruhácskáimat, mert már évek óta nem vettem fel egyet sem. Azon tanakodtam, hogy hogyan tudnám felpezsdíteni a szociális életemet. Barátokat akarok, nyüzsgő, bulizós hétvégéket és pasikat akik sorra megjegyzik, hogy milyen átkozottul dögös vagyok. Megjegyzem lehet ha már elfelejtettem, hogy kell dögösnek lenni, rég volt amikor mosolyogva kacsintottam bele a tükörbe mielőtt kiléptem volna az ajtón, és mondtam azt, hogy majd holnap jövök.

Vissza akartam kapni a fékeveszett hétvégéket, amik mindig egy sörrel és egy shottal kezdődtek, és majdnem mindig a bugyim keresésével fejeződtek be. Valahogy nem volt kedvem belegondolni abba, hogy ez mennyire felelőtlen életforma, vagy hogy mennyire máson kellene járjon az eszem így a harminc küszöbén. Tele volt a tököm azzal, hogy folyton megfeleljek a nyavalygásoknak, meg a seggüket két kézzel sem kapó észosztóknak. De azért volt egy picinyke bűntudatom : "Hogy is gondolom én azt, hogy így éljek? Hát mikor fogok férjhez menni? És gyereket szülni ki fog?"

Hát nem én. Legalábbis nem most.

Egyszerűen  jól akartam érezni magam a bőrömben. Szexin akartam bevonulni néhány buliba, ott meg a pultnál flörtölni a hapsikkal, nagyokat röhögni a haverokkal, és sorra tolni le a shotokat, majd kifulladásig táncolni, vagy szeretkezni egy jóképű idegennel esetleg a mosdóban csókolózni egy kurvás vörössel, akinek miközben a mellbimbóit szopogatom, a félrehúzott bugyi mellett lassan folyik le nedve a combján.

Beugrott, hogy az egyik pornóoldalon láttam egy webcímet, ami a reklámból ítélve valamilyen szaftos kis oldal lehet, gondoltam vetek rá egy pillantást. Nem vagyok egy prűd típus de egyszerre éreztem magam betegen perverznek, szánalmasnak és kúrvának amiért ilyen oldalra merészkedtem. Folyton az kattogott a fejemben, hogy mi van ha a barátaim vagy a családom megtudja? Mármint nevezetesen azt, hogy nem hétköznapi szexuális éhséggel és fantáziával rendelkezem, sőt még azt is, hogy minden ami a fantáziámban helyet kapott, az kiállta a cselekvés próbáját is.

Szóval rálestem az oldalra, és a függőlegesen sorakozó hirdetések címeit olvasgattam. A hatodik-hetedik címnél járhattam amikor meglepődve észleltem, hogy "odalent" bizony bizsereg. Elképzeltem amit a különböző hirdetésekben olvastam: "...szereted ha kinyalnak, és egyszerre több férfi.../ biszexuális lányt keresünk .../ ..aztán felsétálunk a hotelszobába és te nem viselsz bugyit, én felhúzom a szoknyád és előjáték nélkül belédrakom a méretes farkam...".

Pfúh a mindenit! Pásztáztam tovább a sorok között,egy-egy érdekes címnél megálltam és elolvastam az egész hirdetést, közben meg maszturbáltam nagyokat- továbbgondolva a hirdetésekben leírt történéseket.

Sorra küldtem ki az e-maileket, szinte mindenfelé jelentkeztem, nem számított abban a pillanatban semmi, csak találni akartam egy párt, egy pasit, egy csajt, akivel óriásit szeretkezhetem. Egyik percben szégyelltem magam emiatt, másik percben pedig éreztem, hogy iszonyúan vágyom erre. Magam mögött akarom hagyni a komoly és felnőtt munkásnőt és életet akarok lehelni minden egyes szexuális fantáziámba.

Cooper is hirdetett én meg kattintottam és írtam neki.

Szinte azonnal jött is a válasz. Hosszasan ment az email ping-pong, majd számcsere, másnap pedig egész nap nyomtuk az sms-eket, mint a szerelmes tinédzserek, pedig még nem is találkoztunk. De éreztem, hogy van valami ebben a fasziban ami igencsak nagy hatással van rám. Hosszas sms váltások után találkát javasolt aznap estére. Én hagytam csapot papot a melóhelyen és hazamentem elkészülni a nagy randira. 3 órám volt a találkáig. Felpörögtek az események és végre újra éreztem, hogy élek. Elugrottam a bevásárlóközpontba és rávetettem magam a fehérneműboltokra. Beszereztem pár szexi szettet és persze egy combfixes harisnyát is- biztos ami biztos.

Egy rámtapadó, dögös ruhát vettem fel, alatta combfix és csipkés szett, a magassarkú cipő pedig olyan szépen emelte meg a fenekem, hogy már el is feledkeztem arról, hogy ő ilyen szép formában létezik. Pörgettem a kisfilmeket a fejemben, az smsekben leírt sztorikra gondoltam, majd arra, hogy ha ez így megy tovább bugyit kell cserélnem, mert még pár perc és a combfixes harisnya nem csak a műszálaktól fog csillogni.

Egy étterem bár részében találkoztunk. Magas, borostás pasi, öltöny és nyakkendő, piszkosul jóképű és sármos, de azt is ki tudtam venni a tekintetéből, hogy zavarban van.

Cooper hangja, esze, teste- mindene a helyén volt. Talált a szó, nagyokat nevettünk, olyan volt, mintha csak egy régi ismerőssel ültem volna össze nosztalgiázni. Miközben beszélt, én arra gondoltam, hogy legszívesebben most azonnal lehajolnék az ölébe, kigombolnám a nadrágját és szopni kezdeném a farkát. Néha-néha magamhoz tértem a fantáziálgatásaimból, aztán elnézését kérve kirontottam a mosdóba. Iszonyúan nedves voltam, nem győztem törölgetni, mindeközben meg arra gondoltam, hogy a fene egye meg, igazán utánam jöhetne és akkor nem a törlőkendőimmel kellene bajlódnom, hanem inkább vele. Izgatott állapotban igazán nem érdekel sem szabály sem törvény, egyszerűen szeretkezni akarok és kész. Nem, nem mindegy , hogy kivel. Minőségi , gourmet szexet keresek, és Cooper a tökéletes alany volt ehhez. Ez volt az a pont amikor Alecia ténylegesen életre kelt, mert én , mint Évi tuti nem egy csókkal indítok miután visszatértem a mosdóból. De Alecia éppen ezért volt jó. Őt aztán nem érdekelte, hogy mit gondol majd róla a pasi, tudta jól, hogy miért vannak ott és az idő ketyegett.

A mosdóból visszatérve, odaléptem elé, lehajoltam és megcsókoltam. Majd leültem mellé, kezem a combján pihent, az övé pedig átkarolva engem majdnem a fenekemet fogta.

-Eltűnünk?-kérdeztem.

-Mindjárt indul a vonatom- felelte, és közben érzékien a nyakamhoz ért, majd kezével lefele haladva végigsimította a bal mellemet.

-Mennyi időnk van még?

-28 perc.

-Menjünk, mondtam és a mosdó fele intettem.

Majdnem üres volt az étterem és amúgyis félhomályban úszott a terem, a pincérek pedig a bárpultnál tanácskoztak.

A férfi mosdóban kötöttünk ki, bezártam az ajtót, majd az ingjénél fogva magamra rántottam. Szenvedélyesen csókolózni kezdtünk, én az övével bajlódtam ő a ruhám cipzárjával. "Fenéket!"-gondoltam. "Mit húzza az időt" - felhúztam a szoknyám majd  arccal a falnak simultam. Amikor a puncimhoz ért megremegtek a lábaim, és halkan felnyögtem. Közben a kezem folyamatosan a farkával játszadozott. Lehúzta a bugyimat és körkörösen simogatni kezdte a csiklómat. Könyörögtem neki, hogy ujjazzon meg. Lassan bedugta az egyik ujjat és ritmusosan mozgatni kezdte, én ugyanezt a ritmust követve húzogattam a bőrt a péniszén.

Néha megállt, két kezével megfogta az arcom és mélyen a szemembe nézett. Nem csinált semmi egyebet, csak bámult, majd megcsókolt és folytatta az ujjazást, mostmár két "segítővel". Egyre nedvesebb és nedvesebb lettem, éreztem ahogy a combjaimon végigcsordul valami hideg nedvesség, nem akartam elhinni, hogy az mind én vagyok. Levette a kezem a farkáról, egyik kezét a hátamra helyezte, s kicsit előrébb nyomott, másikkal meg a farkát fogta, majd azt egy határozott mozdulattal belém tette. Hangosan nyögtem fel és közben legszívesebben a falat kapartam volna. Mindenem bizsergett, a lábaim remegtek, hallottam ahogy felnyög amikor újra és újra belém tolja a péniszét és ez méginkább felizgatott. A ritmus egyre gyorsult, a hajamtól fogva húzott magára én pedig éreztem, hogy pillanatokon belül elélvezek.  Nem kellett sok és gyors egymásutánban háromszor élveztem el. Ekkor megfordított kivette a farkát és verni kezdte. Sosem éreztem még olyat, hogy szabályosan kívánnám egy férfi nedvét-még kapcsolatban sem- de most gondolkodás nélkül térdeltem le elé és vettem a számba a merev péniszét. Másodpercek alatt élvezett el. Ahogy belövellte a spermát a számba úgy remegett bele, majd újabb "adag" nedv és újabb beleremegés. A fehér cucc lassan, csiklandozva folyt végig a nyakamon, be a dekoltázsomba a melleim közé. Ő a falnak dölve zilált, szapora levegővételek között ismételgette, hogy : "Oh my God...". Én meg vele szemben álltam, felhúztam a bugyimat, majd ráhúztam a ruhám, és mosolyogva sóhajtottam fel. Lazán az órámra néztem és közöltem vele, hogy lekési a vonatot ha nem siet. Felnevetett, megcsókolt majd kiment a mosdóból.

Én még a történtek hatása alatt voltam, próbáltam rendbeszedni magam, de a mosoly az nem tűnt el az arcomról. Ilyen jól rég éreztem magam.

Hazaértem és vigyorogva dőltem ki az ágyon. Ismét kívánatosnak éreztem magam, még mindig bizsergett mindenem ahogy visszagondoltam a mosdóban töltött pár percre... Sms érkezett. Cooper az. Azt kérdi találkozunk-e holnap.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: