Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Albérletben

Marika
Albérletben lakom egy 73 éveit taposó hölgynél. 2. Férje 75 éves, ennek ellenére havonta 3-4 alkalommal elment a temetőbe az első férje sírjához.
Tavasztól őszig a férje a kerti házban tölti az idejét. Ritkán jár haza. Már egy éve lakom náluk mikor Marika egyik nap belépet a konyhába és közölte kint volt a temetőben és senki nem akarta lerángatni a nadrágot róla.
-De Marika ezen könnyen segíthetek ki megyek magával a temetőbe és lerángatom magáról.
-Jó, este megint kimegyek!
-De este 8-kor zárnak.
-Nem baj kaptam kulcsot az oldal kapuhoz.

7-kor elindultunk a temető felé virág mécses.
Marikán egy kék farmer nadrág blúz bézs színű kardigán nagy lyukakkal rajta barna dzseki fekete csizma.
Be értünk a temetőbe az oldal kapun menetünkbe, már be volt zárva Marika kulcsával kinyitotta bementünk majd vissza zárta. Határozottan éreztem sűrűn jár ezen az úton én botladoztam mögötte, ment már sötét volt zseblámpát elő vettem kerítés mellet haladtunk az utcáról bevilágítottak a lámpák, nem kellet zseblámpa. De még is elővettem meg világítottam a fenekét de csak a kabátját láttam. Kis séta után oda értünk a sírhoz  odébb is voltak egy 16-18 év körüli fiú és anyukája, a nőn  egy póló egy rövid kabát és világos balon nadrág ami szépen ki formázta a fenekét
. Marika köszöntötte Katikát aki odajött kísérő szavakat mondót rég láttam látom kísérője is van meg ölelte Marikát a fia is köszönt csókolom. Katika elébem került kezet nyújtott elmormolta a nevét kéz fogás után én is mondtam a nevem Tibi vagyok. Marikához lépet és átölelte én eközben mintha véletlen lenne meg simítottam a fenekét bocs mondtam a fia is látta aki meg lepődőt és mosólygot. Ölelkezés után elköszöntek. Katikám szólt utána Marika valamelyik nap gyere fel megbeszélni a tavaszi takarítást. Ahogy távolodtak a főbejárat felé a fiú meg fogta az anya fenekét. Ketten maradtunk, körbetekintetem nem látok senkit Marikát hátulról meg öleltem a melleit meg fogtam ö sóhajtásokkal nyugtázta, kezemet csúsztattam lejjebb míg elértem a nadrág szélét ki gomboltam a nadrágot és kezdtem letolni a cipzár nem volt felhúzva térdig le toltam. A fehér csipkés bugyit kezdtem comb középig lehúzni. Elővettem már keményen álló rudamat zsebből a síkósítót nyomtam a farkamra egy csíkot majd Marika  rá támaszkodót a sírra. A farkamat marokra fogtam egész a tövénél rá illesztetem a szőrös cunira határozott húzással végig húztam egész  a végbélig ott egy kicsit nyomkodtam a makkom hegyével a krémet körkörösen kentem szét rajta. A makkomra nyomtam egy diónyi krémet meg ismételtem a vágy fokozódót bennem a tiltót hely az idegen gyümölcs. A legszőrösebb helyre igazítottam le föl húzgáltam majd becsusszant a forróság azonnal meg érintet eközben Marika erősen zihált, lassan kezdtem betolni a farkam majd ki kihúztam teljesen marokra fogtam csiklót  a makkom hegyével dörzsöltem Marika egyre hevesebben zihált. Majd vissza igazítottam a hüvely bejárat hoz és toltam közben a környezetet fürkésztem nem kap rajta valaki bennünket. Egy sorral beljebb voltunk mint a kerítés az utcán állt egy autó mintha Katika ült volna benne bokrok közt voltunk nem hiszem hogy látót minket. Ki be húzogattam közben a fenék bejáratott masszíroztam a hüvelyk ujjammal, nagy volt a vágyam már vagy egy éve nem voltam növel időnként csak saját magamnak fényeztem hamar elsültem teljes tárat ürítettem 4-5 pulzálás még nem lankadt tologattam egy kicsit majd kihúztam és a feneke felé kezdtem tologatni már kezdet puhulni mikor a gyűrű be engedte majd ismét keményedni kezdet. Lassan toltam tövig majd kihúztam megint be toltam tövig, Marika hátranyúlt tolt ki magából cuppant mikor kihúztam, fel egyenesedet meg fordult és szájon csókolt majd még mindig kemény farkamhoz hajolt és tövig bekapta koppant a torkán.
Kiengedte a szájából mintha egy nyalókát szopna. Magára rángatta a nadrágot
-o a bugyim nem húztam fel nem baj majd otthon. Úgyis le kel venni.
-De most abba hagyattam veled otthon folytatjuk?
-igen
Sétáltunk haza felé már messziről láttam papa kint áll a kapuba, nem szokót kulcsot vinni magával de nem is telefonált, hogy hazajön. Jó estét  - hát ti
-Én a temetőben voltam.
-Én a havernál, találkoztunk
-haza kísértem Marikát úgyis egy felé megyünk.
-Na menyünk haza
Felmentünk az 5. emeletre lifttel.
Cipőt levettük én a konyha melletti szobában laktam mellette volt még egy kis szoba a bejárat mellet a nagy szóba papa konyhába vette az irányt készített vacsorát Majd én is csatlakoztam.
-Marika ágyaz addig lefürdök
Papa kijött jó 10 perc múlva pizsama alsó felső volt rajta mama ment tusolni pillanatok alatt el készült mikor Kijót mintha csak egy fürdő köpeny lett volna rajta. Szembe jött a folyosón köpenyt szét nyitotta logós mellek ritka szőrös cunija újból feltüzelt.
Én is gyorsan letusoltam és csak egy fürdő köpenyt vettem fel. Vissza mentem a konyhába 3 oldalról körbe ültük az asztalt és elfogyasztottuk a kései vacsorát. Papa ki készítette az altatóját, hogy be veszi. Bement a szobába közben Marika is kitette a gyógyszereit töltött vizet és bevette a sajátját és a papa altatóját is. Papa visszatért.
-na Marika bevette az altatómat ettől holnap11 ig alszik.
Pakolászót a konyhában egyszer csak Marika eltűnt már jó ideje oda van mikor utána nézek wc nem világit fürdőszoba ajtó nyitva ott nincs. Be nézek a szobába az ágyon fekszik és már horkol is belépek óvatosan meg ne riasszam rózsaszínű köpenyben hanyatt fekszik ruhán Keresztül megmarkolom a mellét semmi, szét hajtom a köpenyt elébem tárul ritka szőrös cúnija meg dobban a szívem végig fut rajtam a hideg. Szét teszem a lábát be dugom az ujjam a cunijába belenyaltam pecek kezd kidagadni szívom fogammal húzom finoman nedvesedik a hüvelye, á abba kell hagyni, kezdek merevedni vissza takartam és a szobámon át vissza mentem a konyhába. Papa pakolt a mosogatónál álltam mikor meg fogta a fenekem azt hittem véletlen leguggolt, hogy az alsó szekrénybe betesz egy lábost és a köpeny alányúlva fogta meg újra, nem ellenkezdtem kíváncsi voltam meddig megy el. Érzem kezével húzza szét a far pofákat egyik úját elkezdte feldugni a végbelembe valami hideggel kenhette be már készült csak én nem készültem fel rá, össze is rándult a gyűrű. Papa elébem fordult. Köpenyt levetettem ott álltam előtte teljesen meztelen meg fogta a farkam hátra húzta rajta a bőrt nyomogatta hirtelen be kapta majd ki húzta a makkomat dörzsölni kezdte a szája széléhez á nem szeretem a szakálla szúrta majd vissza engedte a szájába bólogatott rajta egy kicsit. Nagyon élveztem kőkeményre szopót.
-Menyünk be a szobába.
Arra gondoltam az enyémbe.
-Gyere ide hozzánk ne félj Marikát meg lehet ilyenkor na nézd, szét terítette rajta a köpenyt elkezdte markolászni a mellét jó már kemény a bimbója kezdet rajta körbe pirosodni.
- na látod.
-Feküdj le oda a helyemre.
Lefeküdtem hanyatt kezdtem puhulni papa fel állt az ágyra lába közé vett ráguggolt a farkamra.
Az jutót eszembe holnap Marika foglya ezt csinálni velem remélem.
Papa próbálta magába tolni ernyedő farkamat. De hirtelen fel állt meg fordult hátra araszolt letérdelt tövig bekapta a farkam az alteste pont a szám elé került. Karjaimat ki szabadítottam lába közül egyik kezemmel húzgáltam ki a sok szőr közül míg a másikkal a be krémezett lyukat ujjammal dugtam. Alig látszott ki a szőr közül kis idő múlva a dupla kézrátétellel majd nem 16 cm dagadt. Én is el kezdtem szopogatni a makkját, egyre keményebb let. Az enyém is már pengetni lehet vele, papa felpattan meg fordul ismét rá guggol a krémes fenekébe tövig engedi magába, ott elkezd hintázni előre hátra egy pillanatra sem emelkedik meg. Kezd eltorzulni az arca halkan súsogja nagyon jó. Mintha valami rám csapodot volna elsült a számra az egész képem beterítette. Én még sehol sem vagyok hirtelen fel pattan meg fordul letérdel és ismét tövig be veszi a kemény rudamat. Szopogatni kezdem gecis farkát de az övé már csak zsugorodik a helyére. Érzem mindjárt kitörök szólók kopogtatom a hátát de ö csak egyre gyorsabban csúszkál a rudamon a feje, vulkán ként tör ki belőlem, tovább bólogat lesem veszi a fejét. Egyszer csak abba hagyja lemászik rólam hát fiam nagyon beleszédültem.
Hozzászólások
TakácsLiza ·
Nem tudtam tovább olvasni a 11-dik sor után, pedig, ha rossz egy történet, akkor is végig olvasom. De ezt nem tudtam! Taszít ez a történet, sajnálom!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: