Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Albérletben 2

Marika 2
Egyszer csak abba hagyja lemászik rólam hát fiam nagyon beleszédültem.
-Na nézd meg itt van Marika dugtunk azt nem ébredt fel, őt is meglehet dugni.
Felkeltem elmentem tusolni, papa is beállt mellém
-fiam ezt kint a kis háznál meg kell ismételni egy párszor jó, ha kedved van Marikát meg dugod még egy párszor, akkor jó kedvel ébred.
-Jó papa meg ismételjük egy párszor, Marikát meg dugom.
Papa bevette az altatóját és lefeküdt fél óra, már aludt is. Bolyongtam a lakásban, közben húzogattam a farkam. Marika mellett megálltam és néztem ahogyan alszik, szét nyitottam rajta a köntöst, elém tárult meztelen teste. A korát már nem tagadhatja le.  Mellei szét folytak a mellkasán meg pihent a két sötét udvarú bimbó. Kicsit morzsolgattam meg szopogattam egyből megkeményedett. Lábait egy kicsit feltoltam térde szétnyílt, közéjük hasaltam szét nyitottam az ajkakat és lassan elkezdte nyalogatni, egyre nagyobb lett a csiklója. Elkezdtem simogatni kicsikét harapdálni egyre erősebbek a sóhajtások, éreztem megfogja a fejemet és magára húzza.
A mutatóujjam a betologattam nedvesedő hüvelyébe körbe tapogatva a belső falát mennyire gyűrűs.
Gyenge sikoly hagyta el az ajkát jelezvén elélvezett folytattam tovább a nyalogatás hol a hüvelyét hol a csiklóját nyalogattam. Majd feltérdeltem a lábai közé két melle mellette támaszkodtam bal kezemmel megfogtam az rudamat ajkai közé illesztettem csiklóját elkezdtem ingerelni nedves hüvelyéhez illesztettem rudamat lassan elkezdtem betolni egészen tövig, éreztem a hegyével a méh szájat majd, mozgatni kezdtem szépen lassan ne himbálódzón az ágy.
Amint közeledni kezdett a csúcs felé meg meg meg szorította a péniszem még néhány lökés és mindketten egyszerre jutunk el a csúcsra.
Testem megremegett és elkezdett pulzálni hüvelyébe az ondóm.
Elernyedt a farkam kicsúszott a testéből meg csókolgattam a mellét szopogattam a bimbóját lassan puszikat haladtam lefelé haladtam elértem a puncit újra elkezdtem nyalni sajátomat még egyszer érezzem, hogy csiklóját finoman szopogattam kipréselt magából még a bent lévő anyagot, szám telenyomta a saját nedvemmel. Majd szét kentem a fenekén, hasra fordítottam végbelét masszíroztam ujjammal be be nyomultam nyomkodtam a fenekét. Már két ujjam csúszkált bent. Bekellet krémezni kezdet ragadni sikosítoval jobban csuszon.
Óvatosan  fél kemény farkamat ráillesztetem a lyukra kezemmel segítettem bejutni, tövig betoltam ahogy fölötte guggoltam himbálni kezdtem a fenekem a rudam ki be csúszkált kezdet egyre keményebb lenni. Még néhány lökés tele élveztem a fenekét.
Most már remeg a lábam, lekel feküdni aludni. Marikát a hátára fordítottam köpenyét meg igazítottam. Elmentem tusolni majd lefeküdni lefeküdni.
Már pirkadt mikor neszezésre ébredtem Marika áll a szoba ajtóban levette magáról a köpenyt, az ajtóm nyitva beejtette a szobámba.
A szóba ajtóm pont szembe van a WC ajtóval kicsit odébb a fürdőszoba ajtaja.
Marika meztelen beült a WC- re
A szoba ajtó üveg lapján tisztán láthattam a tükör képét,hallottam nagy csobbanást folyamatos csurgást majd meg szakad csur csur még az utolsó cseppek elhagyták testét. Bement a fürdőszobába a tusoló hangját hallom pancsolás elzárta a vizet. Utánanézek fürdőszobából kijövet törölköző törli a lába közit közben ment a szoba felé.
Reggel 9 óra felé a konyha felől beszélgetést hallok kávé kellemes illata csapott meg. Felkeltem felvettem egy fürdő köpenyt ami Marikáé volt. Kilibegtem a konyhába Katika és a kisfia Lalika volt, a takarítást jöttek meg beszélni.
Hívatlanul közbe vágnék takarítunk, festünk, takarítunk jó lesz ez így. Katika biztos tud segíteni a festésben így a pénzénél mard.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: