Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Albérlet

Tiszta szívből utálom a költözést, talán azért is, mert elég sokszor volt benne részem. Egyetemi éveim alatt, minden évben máshol laktam/laktunk. Mindig kerestem az olcsóbb, hozzáférhetőbb albérletet, merthogy pénzben nem bővelkedtem soha. Most is egy ilyen helyzettel kellett szembenézni, költöztem, ezúttal egyedül, mivel addigi lakótársam abbahagyta az egyetemet. Pontosabban költöztem volna, ha találtam volna valami jó helyet, de semmi ilyen nem volt kilátásba, addigi albérletemből viszont mennem kellett, egyrészt, mert egyedül maradtam, és nem tudtam fizetni tovább, másrészt, mert bosszantott, hogy a tulajdonos, szinte duplájára emelte a bért. A megmentőm, az egyik tanárom volt, akinek elpanaszoltam nagy bajom. Azt mondta, van egy ismerőse, de előbb meg kell kérdeznie, fogadna-e. És fogadott... Két nap múlva, már teljes menetfelszerelésben érkeztem a helyszínre. Belvárosi, háromszintes épület, tiszta, nagyon szép és karbantartott lépcsőház, egyszóval tiszta luxus. Tanárom figyelmeztetett, hogy nem fog kelleni bért fizetnem, ellenben szigorúan be kell majd tartani a játékszabályokat. Nem zavart a dolog, az volt a fontos, hogy ingyen lakáshoz jutottam, méghozzá igazi luxuslakáshoz.
Csengettem az ajtón és vártam, hogy valaki beengedjen. A második emeleten ez volt az egyetlen lakrész, és egyáltalán nem tűnt kicsinek.
A mahagóni színű, vastag faajtó, szinte hangtalanul nyílt ki. Egy középkorú hölgy nyitott ajtót. Az ilyenkor szokásos, illedelmes ismerkedés után, megmutatta a szobámat, majd megkért, ha elrendezkedtem, menjek, szóljak, mert szeretne elmondani egy-két dolgot. Nemcsak elegánsan berendezett szobám volt, hanem külön fürdőszobám is, aminek módfelett örültem.

A hölgy, akit amúgy Évának hívtak, magamban csak Éva-mamának becéztem, bár sem a kora, sem a megjelenése nem volt mamás, ismertette a ház szabályait.
Nem akar bulikat a házba, látogatókat pedig, ha lehet egyszerre keveset. Hangos zene vagy hullarészegen való hazajövetel tilos. Dohányozni ellenben szabad. . . ennek nagyon örültem:)Na de legfőképp az ingyen lakásnak örültem, utolsó éves lévén, reméltem, hogy itt kihúzom a végéig.
Este bemutatta a férjét is, Pétert, akiről messziről üvöltött, hogy kemény alkoholista. Akkor is épp részeg volt, méghozzá annyira, hogy másnap nem emlékezett rám.

Hamar belerázódtam a hétköznapokban, és megbarátkoztam Évával is, már amennyire ez lehetséges volt. Én a 23 éves egyetemista srác és Éva egy 44 éves, szigorú megjelenésű ügyvédnő. Szigorúságát fokozott a szemüveg, a hátul szorosan összekötött haj és a mindig, még otthon is, elegáns, szolid, konzervatív megjelenése, választékos modora. Jelenléte tisztelet parancsoló volt, és mindig zavarba jöttem, ha beszélgetésre került sor. Azt hiszem, ezt ő is észrevette, mert egy idő után barátságosabb és közvetlenebb lett. Sokat beszélgettünk, néha nagyon magányosnak érezte magát, pláne, hogy a férje mindig későn ért haza és rendszerint ittasan, vagy éppen napokig üzleti úton volt.
Egy este szolt, hogy vár a nappaliban. Meglepődtem, amikor megláttam a poharakat az asztalon. Ünnepelünk valamit? - kérdeztem meglepődve. - Igen, ma születésnapom van, és persze a kedves férjem elfelejtette, na meg el is van menve, csak holnapután jön haza. Hangjából egy kis keserűség érződött ki.

Már vagy 2 órája beszélgettünk és illogattuk a finom vörösbort. Én már kezdtem érezni a hatását, és úgy tűnt megeredt az Éva nyelve is. Véletlenül terelődött a beszélgetés a szexre, meglepett, hogy Éva ilyesmiről beszél. Elpirultam egy kicsit, ő pedig kacagott rajtam.
- Na ne csináld, nehogy azt mond, hogy szégyellős vagy - mondta kacagva.
Egyre jobban belemerültünk a témába, ki mit szeret, hogy szereti, stb. Éreztem, hogy lassan felizgulok, próbáltam palástolni ezt az állapotot, azt hiszem nem nagyon sikerült. Egyre gyakrabban pillantottam a hófehér ing alatt meg-meg rezdülő, telt kebleket és a térdig érő, szürke szoknya alatt megbúvó nőiesen telt, harisnyába bujtatott combokat. Levette a szemüvegét, és kiengedte a haját, egyre vonzóbbnak tűnt... Azon gondolkodtam, talán alkalmat kellene keresni, és elmenni lefeküdni, nem volna tanácsos kikezdeni a házigazdámmal, aki még ráadásul több mint 20 évvel idősebb nálam.

Izzadt a tenyerem, és egyre erősebb lett az erekcióm, a szűk rövidnadrág már nem tudta eltakarni. Szégyelltem magam, és izegtem-mozogtam, nem tudtam mi tévő legyek. Éva kiment a konyhába még egy üveg bor után, gyorsan kihasználtam az alkalmat, és kimentem a fürdőbe, megmosakodtam hideg vízzel, de nem sokat segített. Hiába siettem vissza, előttem visszaért már a borral. Nem volt választásom, keresztül kellett mennem a szobán, ahhoz hogy leülhessek. Szűk rövidnadrágomon hatalmas kitüremkedés. Érkezésemre felpillantott, mondani akart valamit, de megakadt a szeme a nadrágomon. Elhallgatott, mintha csodálkozást éreztem volna rajta, de nem mertem ránézni. Szemével követett, amíg leültem, majd akadozva kezdett mondani valamit, de a zavarodottsággal keveredett felizgultságomtól nem tudtam figyelni rá. Hirtelen komolyabb lett az arca, felállt a fotelból, megigazította kissé felcsúszott szoknyáját. Az arca piros volt, a fehér inget pedig majdnem átlyukasztották megkeményedett mellbimbói. Zavarban volt ő is.
- Le kell zuhanyoznom - mondta kissé rekedt hangon, majd kifordult a szobából. Hallottam amint bemegy a fürdőszobába, és csobogni kezd a víz. A tv-t nézve próbáltam lecsillapodni, de nem sikerült. Már többször gondoltam arra, hogy milyen lehet Évával szeretkezni, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hatással lesz rám ez a beszélgetés. Akaratlanul is fantáziálgatni kezdtem, közben pedig azon morfondíroztam, hogy itt van az alkalom, be kellene mennem a szobámba. Nem bírtam tovább a feszültséget, megmarkoltam a farkam a nadrágon keresztül. Nem tudtam uralkodni magamon, elővettem és lassan húzogatni kezdtem. Majdnem 20 cm farkam, lilára dagadva ágaskodott. Hátradőltem a kényelmes fotelban, és félig lehunyt szemmel, Évára gondolva maszturbáltam. Egyszer csak kinyitottam a szemem és...

Éva állt a szoba ajtójában és engem nézett. Nem tudtam mitévő legyek, szégyenembe legszívesebben elsüllyedtem volna, kivörösödve néztem Évát és vártam, hogy azonnal kidob. Nem szólt semmit, bejött a szobába, fürdőköpenye felső része kissé szétnyílt, felsejlettek telt keblei, de kőkemény bimbóinak, csak a két kitüremkedését láttam. Leült velem szembe a fotelba, elővett egy szál cigarettát, és miközben hol a szemembe, hol pedig a még mindig keményen álló farkamra pillantva, rámszólt: - Folytasd! Nem tudtam mit csináljak, nem voltam biztos, hogy jól hallottam, remegett a kezem és csak bámultam rá. Eddig még soha nem maszturbáltam senki előtt. Hosszan fújta ki a füstöt, az volt az érzésem, mintha újra azt a szigorú arckifejezést látnám, mint első nap, amikor megismertem, csak az arca volt nagyon kipirulva és csillogtak a szemei.
- Folytasd, ne hagyd abba! - mondta újra, szinte parancsolóan hangzott, de volt a hangjába valami izgalom. Nagyon bamba pofát vághattam, mert elmosolyodott és egy kicsit széthúzta a fürdőköpeny felső részét, amitől kibuggyant egyik melle. Tétován csúsztattam kezem az ágaskodó farkamra, és lassan kezdett tudatosulni bennem, hogy mit is akar Éva. Egyik kezében az égő cigarettát tartotta, a másikkal pedig vöröslő, duzzadt mellbimbóját kezdte cirógatni. Azt hittem mentem elélvezek. Verni kezdtem a farkam miközben a mellét bámultam. Egyre jobban megbátrodtam.
- Csináld te is - kértem szinte nyöszörgő hangon. Még füstölgő cigijét letette a hamuzó szélére, egyetlen mozdulattal szétnyitotta a fürdőköpenyét, kezét becsúsztatta még csak enyhén széttárt combjai közé. Nőiesen telt alkata, súlyos, kissé megereszkedett, de meg mindig formás mellei, telt combjai, kis pocakja, majdnem teljesen borotvált puncija, annyira felizgatott, hogy eszeveszetten vertem a farkam. Középső ujját finoman végigszánkóztatta a szeméremdombja közepén leborotválatlanul hagyott sávon, majd jobban széttárta combjait, finoman széthúzta a szeméremajkakat, megmutatta nedves punciját a teljes szépségében.

Vártam a folytatást, de elmaradt, hirtelen abbahagyta a masztizást, felállt a fotelből, ledobta magáról a fürdőköpenyt, közelebb jött hozzám, letérdelt elém, és megmarkolta a farkamat. Amint a szemembe nézett, láttam rajta az izgalmat, megnyalta a szája szélét, majd egy határozott mozdulattal befalta a farkam. Félresimítottam vörösre festett haját, hogy láthassam, ahogy telt ajkai között ki-be csúszkál a farkam. Fejét fel-le mozgatva szopott, közben fojtott hangon nyögdécselt. Éreztem, hogy nem bírom tovább a felgyülemlett feszültséget, szóltam, hogy el fogok élvezni, de nem hagyta abba a szopást. Hangosan nyögtem, testem megfeszült, ő pedig kiengedte a szájából a lila farkamat, és keményen verni kezdte. Vastag sugárban tört elő a forró sperma belőlem, szájába, kinyújtott nyelvére, arcára spricceltem. A nyúlós folyadék, végigömlött a nyakán és mellein. Miközben ajkairól és arcáról törölte le a spermámat, mosolyogva jegyezte meg:
- Imádok szopni, és nagyon finom a gecid.

Most én következtem. Hátradöntöttem a süppedő szőnyegen, és nyalni kezdtem az izgalomtól csepegő punciját. Miközben a csiklóját szívtam, ujjaim felfedező útra indultak barlangjába. Hangosan nyögve, és melleit markolászva biztatott:
- Nyaljad édes a pucimat, nyalj ki... ahhhh… imádom, ha nyalnak.
Nyelvem és ujjaim, váltakozva csúszkáltak ki és be a lucskos punciba. Hangosan sikongott, egymás után jöttek az orgazmusok. Farkam újra kemény lett, éreztem, hogy nem bírom tovább, abbahagytam a nyalást, és combjai közé térdeltem.
- Gyere, dugjál meg, nem bírom tovább - nyögte felizgulva. Farkamat a puncija bejáratához illesztettem, és egy határozott mozdulattal beléhatoltam. Felsikoltott a gyönyörtől, és mozogni kezdett alattam. Eszeveszett tempóba keféltem, puncija szívta magába a farkamat, közben pedig melleit markolásztam és bimbóit, szívtam, nyalogattam.

Hirtelen megállt, eltaszított magától. Nem tudtam, mit akar, azt hittem valami nem tetszett. Feltérdelt, hátat fordított nekem:
- Kefélj meg hátulról is - monda követelőző hangon. Megmarkoltam szép gömbölyű fenekét, puncija követelőzően nyílt szét. Belehatoltam hátulról is, pumpálni kezdtem teljes erőmből. Nagy mellei, előre, hátra himbálóztak a lökéseim alatt, Éva pedig olyan hangosan lihegett és biztatott, hogy már attól tartottam, a szomszédok is hallani fogják. Sikongva, jajgatva élvezett, és én is éreztem, hogy nem bírom tovább, hörögve élveztem a forró punciba... Nem mozdult, fejét a földre tette, popsiját még jobban kitárva előttem. Hangosan lihegett, próbált levegőt venni. Néztem amint az óriási mennyiségű geci, lassan folydogálni kezd kifele a vöröslő pinából. Combjai között hátranyúlt, végighúzta ujjait a gecitől nedves punciján, majd kéjesen befalta. Kimerülten, nadrágommal a bokámnál, néztem a meztelen Évát, és tudtam, hogy ezzel nemhogy nincs vége, hanem igazából csak most kezdődik. Nemcsak a lakásom volt biztosítva…
A folytatás talán még fantasztikusabb volt… Na de ezt a következőkben…
Hozzászólások
További hozzászólások »
geminigirl ·
Nem rossz ez így szombat reggel, csak a nagyon választékos és modoros ügyvédnő ne mondja már azt, hogy a "férje el van menve", mert ettől én meg falnak leszek menve... :)

Lehetne még kicsit csiszolni a sztorin, és figyelj oda a vesszőhibákra, mert néha zavaróan rossz helyen vannak, megakasztják az olvasást.

8-8-9

üdv,
Gem

Howi33 ·
Értékeltem a kritikádat.Az az igazság,hogy utolag olvasva tényleg lenne némi csiszolni való...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: