Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Aki jól kártyázik az pocsék...

A férfi rettenetesen unta magát a birtokon. Két éve költözött a kúriába, amihez hatalmas földek és erdők tartoztak. A kusza, rendezetlen birtok- és pénzügyeket már az első tavasszal elrendezte. A nagyapjától örökölte a területet és a hozzá tartozó „poklot”, ahogy a családban nevezték a környéket, de leginkább az embereket. A parasztokat buta és mindenféle ostoba hiedelmektől félő gyülekezetnek tartották a többiek, de ő egészen jól szótértett velük.
Miután megszervezte a birtokot és a hozzá tartozó embereket, a következő évben a birtok közepén lévő házat építtette újra. Gyönyörűszép, világos, boltozatos, de legfőképp divatos lett. A falu lelkésze és a bíró rendszeresen jártak hozzá ebédre, illetve a rokonai is felkeresték nyaranta. Elismert, sikeres ember lett belőle. A nagynénje, aki felnevelte elismerően szólt róla, már csak egy feleségért imádkozott a teremtőhöz.
A férfi azonban hajthatatlan volt házasság téren. Ennek pedig egyetlen oka volt: eszméletlenül rajongott a női nemért és nem akarta hozzáláncolni magát egyetlen személyhez sem.
 
A nyár az utolsókat rúgta, az összes rokona egy hete visszaköltözött a városba. Egyedül maradt és rettenetesen unatkozott. Amikor a szolga belépett a könyvtárba, éppen erotikus verseket olvasott fel magának és a porosodó többi kétezer kötetnek.
– Levele érkezett, uram – közölte a szolga és kimért pontossággal az asztalra helyezte a borítékot, majd egy levélvágó kést tett mellé.
– Köszönöm – válaszolt a férfi. – Felolvasná, kérem?
A szolga kibontotta a levelet, átfutotta, majd hangosan közölte a tartalmát:
– A Lucaffy leány invitálja Önt ma estére magához vacsorára. Azr írja még, hogy ott vendégeskedik nála az egyik kuzinja. Kéri az urat, hogy vigyen magával a tavalyi borból, abból a finomból – a szolga felpillant a levélből és az urára néz, majd hozzáteszi: – Az utóirat azt írja, hogy a Papának sajnos hirtelen el kellett utaznia és a két védtelen hölgyet egyedül hagyta. Uraságodnak lovagi kötelessége, hogy a hölgyek kérését teljesítse.
A szolga átadta a levelet az urának.
– Készítsem a kocsit? – nézett kérdőn a férfira.
– Mindenképp – válaszolta az kurtán és kissé bosszúsan. – És azt a bort is keresse elő! Remélem nem itták fel Dénesék az összeset a múltkor.
 
A Lucaffy lány apja, a gróf a szabadságharcban halt meg. Szerencséje volt, mert a család nem bírta volna elviselni az utána következő megaláztatást. A leány egyedül maradt a Papával, aki a nagybátyja volt neki. Ez idestova húsz éve volt, azóta a kislányból érett nő lett. Amennyire Max tudta nagyonis megért. Hallott pletykákat arról, hogy hogyan csábítgatta a fiatalabb Rónay fiút, aki épphogy beállt az akadémiába huszárnak és azt hitte övé a világ. Tíz percig az övé is volt, aztán valamit elügyetlenkedett és a leányzó kidobta a hálószobájából. Aztán pletykálnak még sok nemes ficsúrról, de ezekre ő nem nagyon adott. Minden esetre a lány tetszett neki.
Kinek ne tetszett volna. Magas volt és karcsú. Hosszú, barna haja volt, pisze orra és kacér tekintete. Nem bájos, inkább már-már udvariatlanul kihívó teremtés volt. Nemegyszer megbotránkoztatta az idősebb közönséget a fiatal férfiakhoz való játékos hozzáállásával. Széles vállai és gyönyörű dekoltázsa volt. A legutóbbi bálon, amit a Petróczyak rendeztek egy hónappal ezelőtt, azon eszméletlenül jól állt rajta az a sötétzöld ruha. Csipke volt a melle fölött és a karján is, a hajában pedig márvány színű gyöngyök voltak fűzve. Egyszer sikerült megcsípnie egy táncra. Akkor úgy mozgott a karjában, mint egy tündér.
Most rá kell vigyáznia úgy, hogy a Papa nincs a közelben, ami nagy előny. A kuzin viszont valószínűleg jelentősen fiatalabb, de hátha az egyik szolgálóval el lehet küldeni hamar, esetleg már vacsora után.
Ezekről gondolkodott, amíg a kocsi átzötyögött a szomszédos birtokra. Az út körülbelül egy óra volt és kényelmetlen. A Lucaffy kúria valamivel kisebb volt, mint az övé és vöröses árnyalatú festését már megfestette a lemenő nap. Kiszállt a kocsiból és a szalonba sietett.
Ott meglepetten vette észre, hogy csak egy szolga várt rá, aki azonnal az ebédlőbe kísérte. A házigazda itt sem mutatkozott, ellenben egyszemélyre terített asztal és vacsora várta. Nem evett sokat, nem értette a helyzetet. A szolga egy szót sem szólt.
A vacsora után bosszúsan felállt és az előszoba felé indult, de a szolga ekkor megszólította.
– Uram, a kisasszonyok a társalgóban várják Önt.
– Valóban? – kérdezett vissza Max pimaszul. Nem tetszett neki a bánásmód, de nem ellenkezett.
A szolga kitárta neki az egyik ajtót, amely a folyosóról nyílott és betessékelte a férfit. Ott két fiatal nő várta, az egyik a grófkisasszony, a másik a kuzin volt. Éppen összebújva pletykáltak valamiről és hangosan kacagtak, amikor Max belépett.
– Maximilian úr! – sivított fel a grófkisasszony újjongva. – Elnézését kérjük, hogy megvárakoztattuk, de mi korábban már vacsoráztunk. Alig vártuk, hogy megjöjjön!
Felpattant a fotelből, karon fogta a férfit, teljesen hozzásimult és közben a kuzinnal szemben lévő szófa felé terelgette.
– A kuzinomat nem ismeri még, igaz? – kérdezte. A másik lány felállt ülőhelyéről és a kezét nyújtotta a férfinak. Az egy szót sem szólt, csak megcsókolta.
– Brigitta vagyok, Katalin unokahúga – mondta a lány. Húszéves forma lehetett, gondolta Max. Alacsonyabb volt a grófkisasszonynál és tömzsibb is, de így is kívánatos. 
– Nagyon kiöltözött. Nem gondoltam volna, de tetszik – monda Katalin és elpirulást mímelt. Max valóban megadta a módját. Nem tudta mire számítson. A lányokon ezzel szemben csak egy egyszerűbb, nem társaságba való ruha volt.
– Micsoda modorom van! Kér egy italt? – kérdezte a házigazda.
– Köszönöm. Hoztam ajándékba egy üveg bort. A tavalyi évjárat nagyon jól sikerült. Mindenképp meg kell kóstolniuk – mondta és a nő belement a játékba.
Felbontották az üveget és töltöttek. Az első kortyok alatt csend feszült hármuk közé. Egymást méregették, a lehetőségeket fontolgatták. Mindenki arra várt, hogy a másik tegye meg az első lépést. Végül Brigitta szólalt meg.
– Arra gondoltunk, liebe Max… ugye szólíthatom így? – kérdezte zavart tettetve, majd a férfi bólintása után folytatta – arra gondoltunk, hogy játszhatnánk.
– Azt hallottuk valamelyik nap – vette át a szót Katalin – hogy Ön nagyon jó kártyajátékban. És tudja azt mondják, hogy aki kártyában jó… – elnémult, mintha nem merné kimondani, amire gondol.
– Aki kártyában jó, az nem annyira tud szeretni – fejezte be kacéran Brigitta, majd a két nő egymásra nézett és elnevették magukat.
Max tűrt. A két nőt figyelte, amint rajta szórakoznak. Egy gondolat szaladt át elméjén, megragadta.
– Rendben – szólalt meg szigorúan – Kártyázzunk!
Átsétáltak a szobában lévő asztalhoz, amit két csillár világított meg. Az asztal körött párnázott székek. Az egyikre letelepedtek, kártyát vettek elő és a vendég elmagyarázta a szabályokat a lányoknak.
– Minden érthető? – kérdezte a férfi.
– Igen – válaszolt Brigitta, majd szerénykedve folytatta – De… miben játsszunk?
Az unokahúgára pillantott és pironkodva lesütötte a szemét.
– Ha már álnokul megvádoltak – szólalt meg Max – szeretnék én javasolni tétet.
A két nő csillogó szemmel tekintett rá és várta a megoldást.
– Ma éjjel két dolgot szeretnék bizonyítani maguknak. Az egyik, hogy kártyázni is tudok. A másikhoz pedig a játék tétje egy-egy ruhadarab lesz. Aki veszít, az eggyel közelebb kerül a paradicsomi állapotokhoz.
Katalin és Brigitta egymásra pillantott, elpirultak. Mindketten égtek a vágytól. Bólintottak és megkezdődött a játszma.
Az első kört Max nyerte, a lányok bemelegítésképp a fülbevalójukat tették az asztalra. A második kört elengedte nekik, így végre levehette a nyakkendőjét. A következő három játékot viszont megnyerte, így a teljes felső ruházat lekerült a lányokról cipőkkel együtt. Alatta mindketten fehér alsóruhát viseltek, amely leért a bokájukig. Kerek mellük bimbója átütött az anyagon. Max férfiassága megkeményedett. Erőt vett magán és a következő három meccset elvesztette, ugyan ebből csak kettőt direkt. A lányok mit sem törődve ledérségükkel kacaráztak a győzelmen és azon, hogy Maxnek a teljes felső testét csupasszá kellett tennie. Amikor az ingje teljesen felfedte hasizmát és mellkasát, a két nő le se tudta venni róla a pillantását. Max élvezettel nézte, ahogy Brigitta az alsó ajkába harapott, Katalin mellbimbója pedig szinte átszúrta a ruhácskáját.
Itt az idő, hogy megadja nekik a kegyelemdöfést, gondolta Max és megnyerte a következő játékot.
– Bizonyított, kedves Maximilian úr – jelentette be Katalin ünnepélyesen, miután levették ruhájukat és két-két csodaszép, tenyérnyi, kerekded mell tárulkozott fel a világ előtt.
– Nem, még nem – tiltakozott Max. – Még egy kör hátra van.
– Dehát, már nincs mit levennünk! – csattant fel Brigitta.
– Ha nyerek – mondta a férfi bátran – Ha nyerek, meg kell csókolniuk egymást.
A lányok egy pillanatra lefagytak, majd egymásra pillantva játékosan elmosolyodtak.
– Ahhoz nem kell nyernie – mondta Katalin és megsimította kuzinjának az arcát, odahajolt hozzá és szájon csókolta. Brigitta nem tiltakozott, visszacsókolt és kezével közben belemarkolt Katalin mellébe. Rúzsozott ajkak értek össze vágyakozva, nyelvek találkoztak, játszadoztak egymással. Hosszan és kéjesen csókolóztak az asztal mellett. Max mellizmai megfeszültek, fallosza ágaskodott a nadrágjában.
A két nő abbahagyta a kis bemutatót, tekintetük szerelmesen egymásba fonódott, majd a férfira pillantottak. Brigitta csendesen felállt. Széles csípője és zsíros, de tetszetős feneke volt. Max széke mögé ment és termetét meghazudtoló módon elhúzta a férfit székestül az asztaltól. Ekkor Katalin is felállt, akinek ízlésesen volt borotválva szeméremteste és valamivel keskenyebb csípője volt, mint Brigittának. A nő odasétált a férfihoz, letérdelt elé és kibontotta a nadrágjából. Brigitta hátulról letakarta tenyerével Max szemeit, a füle mellé hajolt és ezt búgta:
– Most mindent bebizonyíthat, Max úrfi!
Max elfelejtett válaszolni a kéjtől, hiszen Katalin ekkor már hozzájutott férfitestéhez és nyelvét fel s alá járatta rajta, majd egyszerre teljesen bekapta. A férfi megrázkódott az izgalomtól. A grófkisasszony egyre lendületesebben kényeztette ajkaival, miközben Brigitta a felső testét simogatta és kezeivel egyre lentebb vándorolt.
A szék útban volt, a két nő egyszerre nem fért a férfihoz, ezért pozíciót váltottak és a szófához vándoroltak vissza. A férfi leült rá, Brigitta elé térdelt és a golyóival kezdett el játszani, Katalin pedig mellé telepedett és a makkot nyalogatta.
– Érezni akarlak, Katalin! – parancsolt a férfi, mire a nő abbahagyta amit csinált. Brigitta is felállt a földről és a szófa jobb oldalán helyezkedett el, míg Katalin lassan ráült az ágaskodó falloszra. A nő szűk volt, a behatolás közben belemarkolt a férfi mellizmába, aki odahajolt hozzá és megcsókolta. A nőnek málna illata volt és mikor Max beért teljesen hangosan felsóhajtott. Brigitta közelebb húzódott és megérintette Katalin szeméremdombját. A grófkisasszony csípője megemelkedett, majd visszahullott a férfira. Hüvejében Max farka mozgott ki-be, kívül pedig a másik nő izgatta. A férfi a grófkisasszony mellét markolta, magához húzta a testét és kedvesen beleharapott az egyik bimbóba. Katalin megremegett a vágytól.
Szerelmeskedésük egyre hevesebb lett. Katalint újra megcsókolta Max, de ezúttal nem engedte el. Bal kezével Brigitta ajkait kereste, mutatóujjával a lány nyelve játszadozott, míg a másik kezével Katalin fenekére tévedt és erősen belemarkolt. A nő ekkor megvadult és szinte ugrálni kezdett a férfin, majd néhány pillanat múlva heves rángatózás és sóhajtozás közepette elélvezett. A férfire omlott és a fülébe csókolva mondta:
– Köszönöm. Nekem bizonyított, most tegye meg ezt a húgomnak is!
Feltápászkodott és elfektette Maximiliant a szófán. Ezúttal Brigittán volt a sor, aki már oda is térdepelt a férfi fölé. Vágyakozva nézett rá, de nem mozdult. A lány puncija ízléses volt. A férfi megsimogatta a melleit, a hasát és a szeméremdombját, majd hirtelen belemarkolt a pinájába és benyomta középső ujját a lányba. Az felsikított, holott könnyedén becsúszott a kuzinba, hiszen a lány kívül belül tocsogott a kéjnedvtől. A férfi kihúzta az ujját és behatolt a farkával. Könnyedén szerette ezt a lányt, akinek hetyke mellei voltak és vaskos combjai. A lány pumpálta magába a férfit, az meg a fenekét markolászta. Közben Katalin Max arcára telepedett és elmerült az orális örömökben.
Brigitta hamar eljutott a csúcsra. Combját összeszorította, lassított a tempón és kiélvezte a kéj minden egyes pillanatát. Szemét behunyta, száját kinyitotta és néma sóhajtással a férfira élvezett. Katalin ekkor előre hajolt, Max mellkasára támaszkodott és belecsókolt a lány szájába. Hosszan kéjelegtek így. Közben a férfi nyelve, majd az ujja is behatolt Lucaffy testébe és a lány újra közel került a gyönyörhöz. Amikor újra megfeszült, Max kihúzta magát a nőből.
– Nehogy most hagyd abba! – kiálltott rá Katalin.
– Most, hogy bizonyítottam a hölgyeknek – válaszolt ellentmondást nem tűrő hangon Maximilian – Most én jövök.
Ledobálta magáról a még vágyakozó leányzókat és folytatta.
– Azt hiszem Katalin grófkisasszony nagyon érti a dolgát, amikor saját maga szórakoztatásáról van szó – mondta, miközben mindhárman feltápászkodtak. A házigazda sértetten nézett rá, de ő nem fejezte még be. – De úgy hallottam, hogy igazán még nem szerették meg a férfiak.
A két nő egyszerre mozdult: karjukat keresztbe fonták és felhúzták szemöldöküket.
– Mit javasol Maximilian úr? – kérdezte játékos érdeklődéssel Katalin. – Ne játszadozzon itt velem!
– Akkor nem kertelek – nézett a szemükbe bátran a férfi. – Én ma éjjel önöket úgy megbasznám, ahogy még senki nem tette ezelőtt. Kérem kísérjen a hálószobájába, grófkisasszony!
Katalin hátat fordított és kiviharzott a szobából. Brigitta és Max egy tapodtat sem mozdultak. Katalin kisvártatva újra megjelent az ajtóban.
– Akkor nem jössz, Max? Brigi? – kérdezte a nő pimaszul.
Követték a nőt a hálószobájába, ahol már meg voltak gyújtva a mécsesek. Bizonyára ezért ment előre, meg azért, hogy messzire elküldje a szolgálót.
Brigi fogta a kedvenc sárga párnáját és befeküdt az odébbhajigált paplanok közé fejjel lefelé az ágyon. Katalin rámászott és azonnal puszilgatni, nyalogatni kezdte unokahúga szeméremdombját, míg fenekét és punciját kirívóan illegette Max felé. Mintha begyakorolt mozdulatsorok lettek volna. De a férfiban újra velgyulladt a szenvedély és már csak az előtte táncoló, elbűvölő és nedves puncira tudott gondolni.
Odalépett hozzájuk, Katalin fenekére csapott, aki felkiálltott. Megdörzsölte a nő benedvesedett csiklóját, majd makkjával birizgálni kezdte a nő lánytestét. Csípőjét megragadva magára húzta a grófkisasszonyt. Ütemesen pumpálni kezdte a nőt. Katalin érezte, hogy új élményekben van része, mivel ilyen erőteljesen még nem dugta meg senki. Miközben hátulról diktálják belé a tempót, tenyerével igyekezett Brigitta punciját életre kelteni. Amikor Max farka kicsúszik a nő hüvelyéből a másik nő szájába kapja és hevesen nyalogatja és szopja. A férfi újra rácsap a nő fenekére, mire az hátranéz és kinyújtja a nyelvét. Max erőteljesen visszadugja a farkát Katalinba és tövig nyomja, felnyársalva ezzel a nőt. Az felszisszen és hangosan sóhajt. Combok combokkal, nyelvek pinákkal surlódnak. Mindenféle nedvek keverednek. Katalin úgy beterpeszt, hogy a szeméremdombja eléri Brigitta arcát. Ekkor a lány nyalni kezdi a kuzinja egész pináját. Max kihúzza faszát a nőből és hogy helyed adjon a húgocska nyelvének a grófkisasszony fenekébe hatol. Lucaffy  meglepetéssel és fájdalommal vegyes kiáltása beleveszik a homályos szobába. Hallott már ilyenről, de még soha nem merészelte senki. A férfi teljesen betolja, Katalin elejt egy könnycseppet. Max erőteljesen dugja a nő seggét, az összeszorított fogakkal búg az élvezettől, közben Brigitta nyalja lentről. Az ő puncija újra nedves lesz, de senki se foglalkozik vele.
Max kihúzza farkát Katalinból és újra Brigitta szájába dugja. Ezúttal lenyúl és megragadja a lány fejét és erőteljesebben, mélyebbre dugja hímvesszőjét. A nő pillanatokig küzd, majd a férfi kihúzza belőle a nyáltól csöpögő vesszejét és Katalinba vágja. Ezúttal nem enged Max egy kis pihenési időt sem. Lendületesen mozog a grófkisasszony pinájában, amit barátnője rendíthetetlenül nyalogat, kényezteti a csiklóját. A kisasszony percek múlva megrászkódik, gerince megremeg, feneke befeszül. Max amennyire lehet betolja farkát és közben Katalin elélvez másodjára is. A nő izzadt teste kéjben ég, mély hangon nyög és liheg.
Katalin elterül az ágyon, Brigitta mellé kerül, lágyan csókolóznak, miközben Max a tömzsi melleit szopogatja. Majd lefekteti maga mellé az ifjú hölgyet és hátulról beléhatol, közben a lány fejét a terpeszben odafekvő Katalin lucskos pinájára hajtja. Brigit hátulról bassza egy ismeretlen férfi és a barátnője pináját nyalogatja. És ő még azt hitte, hogy csak erotikus regényeket fog a kuzinnal olvasgatni.
Brigi sokkal rugalmasabb, de ezúttal nehezebben jut el a csúcsra. Max kezd fáradni a dinamikus, de kitartó pumpálásban, mire a lány nagyobb terpeszre nyitja a lábait. Lenyúl és dörzsölni kezdi a szeméremdombját és csiklóját. A férfi megelégeli és erősebb ütemre vált. Egy utolsó ostromot még érdemel a lány. Három perc múlva hangos sikongatások közepette elélvez. Max a nyakába csókol.
A két nő egymás mellé fekszik és csókolóznak újra, de Maxról sem feledkeznek meg. Feltérdelnek vele szemben az ágyra és kezükbe veszik az ágaskodó falloszt. Nyalogatják egy ideig, majd kéjes csókokat küldenek a férfi arca felé, rángatják a kezükkel a szerszámot, amíg az el nem durran. A férfi magja hosszú csíkokban a két nő arcán landol, bekeni a hajukat, de jut a mellükre és a hasukra is.
A két nő egymásra néz, felnevetnek és megcsókolják egymást. Közel húzódnak egymáshoz, hevesen ölelkeznek, szétkenik az anyagot egymás testén. Max előtt a kép elhomályosul majd lassan szertefoszlik.
 
Másnap a könyvtárban ébred, sajog minden csontja. Furcsát álmodott, nagyon furcsát. Vissza menne. Kitörli szeméből az álmot és körül néz. Egész este itt volt a könyvtárban? Elaludt a széken?
Mellette az asztalon egy verseskötet és egy kibontott levél, benne Katalin grófkisasszony meghívójával. Akkor mégse álmodta?
Hozzászólások
További hozzászólások »
JuS ·
Ezzel találkoztál már? Gondolom, nem te küldted be más név alatt... > https://www.torte-net.hu/tortenet/9432-Aki-jol-kartyazik
Pumpkin ·
"maguktól teremnek" :D Magyarán a fenntartók közül valaki átlép ide, ki copy-za és berakja arra az oldalra. :) Azaz ellopja. :) Na mindegy annyira nem érdekel, csak kezdetben lettem kicsit dühös, most már megnyugodtam, azt viszont lehet, hogy kikérem a felhasználót, hát ha tényleg oda adják. :) Legalább jól le tudom teremteni a negatív kritikusakat is. :D Amúgy nem zavar a negatív, építőként fogom fel. Csak mikor annyi van írva, hogy "szar" ezzel nem tudok mit kezdeni. :D Nem tudom, hogy vagy te ezekkel. Amúgy voltam az oldaladon is, igaz bevallom férfiasan, nem olvastam MÉG! egy írásodat se, de amit magadról írtál azt élvezettel olvastam végig. :) Kicsit olyan volt, mint ha én írtam volna, rengeteg párhuzamot láttam. :) Hát te is kiakadtál egy kicsit ezen a torte-net -es dolgon, mondjuk teljesen megértem. :) Nagyon tetszett: "Sosem növök fel igazán," nálam a wattpadon úgy kezdődik, hogy: "A lelkem mélyén örökre 18 éves vagyok, de a való világban kicsivel több vagyok ennél." Aztán: "Azóta nem tudok többé eszetlenül belezúgni senkibe sem." Talán felnőttél közbe?! :) Na-ná, egy felnőtt szerelem teljesen más mint a tini szerelem. :) Na nem vonok több párhuzamot, és nem is elemeznélek tovább. :) Elnézést, ha valami nem idevalót írtam volna. :P
JuS ·
Hogy vagyok az egyszavas semmitmondó "kritikákkal"? Azok annyit érnek, mint manapság 1 forint. Nullára kerekítjük, mert már egy érmét sem ér meg. Ezek is ilyenek. Aki csak ennyire veszi a fáradságot, azzal én sem tudok többet kezdeni. Ide meg azért nem offolnék többet, magánjellegűt meg főleg nem. Ha nem gond. :innocent: De ha gond, akkor sem.
Mordred12 ·
Megnéztem a wattpad-ot, de nem regisztráltam be. Itt magyarul vagy angolul írsz? Pénzt kapsz az írásaidért, vagy inkább egyfajta blogként funkcionál?

Mordred12 ·
Nem láttam, de ragyogó írás! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet! :D Eredetileg azért jöttem ide erre az oldalra, mert visszajelzésre volt szükségem, hogy vajon amiket írok azok tényleg jók vagy csak engem szórakoztatnak (és csak ezt az oldalt találtam). Meglepően sok komment van azon a másik oldalon az írásom alatt, így nem zavar, hogy valaki pénzt csinál belőle. Ha már én nem tudtam :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: