Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

AKAROD...? azaz: Velem még nem történt meg, de...

...Milyen lenne, ha egyszer csak arra ébredek, hogy Nálad fekszem az ágyon.
...egy vörös kis fűzőben, harisnyatartóban, icipici bugyiban, vérpiros körömcipőben, kezemen egy könyékig érő bársonykesztyűben. A nyakamon egy bársony szalag... és a szalagon vékony lánc.
Nem látom, hova vezet a vége.
A szobában félhomály van.
A szoba másik végében egy fotelben ül valaki, nem tudom, ki az.
Amikor felülök, és meghúzom a láncot, a vége a fotelben ülő ember kezében van.
Halk, de erotikus zene szól.
Mellettem pezsgő egy pohárban. Édes és hideg.
Szomjas vagyok, iszok belőle.
Ekkor kimért és kemény hang szól rám, hogy igyak még egy pohárral.
Megiszom, megint csend...majd rám szól hogy táncoljak neki...nincs kedvem, nem tudom ki az, miért tegyem, akkor megrántja a láncot.

Érzem, nem ellenkezhetek... a zene hangosabb lesz... és a pezsgő hatására kicsit kényszeresen, de táncolni kezdek... egy idő után megint megszólal, hogy vetkőzzek is... ezt nagyon nem akarom...ekkor egy sálat dob felém, hogy kössem be a szemem vele.. .megteszem, majd valaki hozzám lép, és kicsit keményen megcsókol... és végigsimít... ismerős az érintés, a csók íze, de nem tudom ki lehet az.

Lassan siklik a keze egészen a lábam közé...végigsimít, érzem, lucskos vagyok... félrecsúszik a bugyim, érzem kezed belém csúszik... kínzol... testem remeg, kívánom, hogy magadévá tegyél, hogy érezzelek, de nem teszed meg. Meghúzod a láncot, hogy térdeljek eléd. Hallom, ahogy lecsúszik a cipzárod, és a nadrág a földre csúszik. Tudom, most kényeztetnem kell téged... élvezettel teszem, imádom, ahogy a számba csúszik a farkad, ahogy keményedik a számban amilyen forró, és élvezem, ahogy élvezed.

Húzlak, ameddig hagyod, élvezem a játékot, amíg akarod, majd visszaülsz a fotelbe. Én rád ülök, belém csúszol, és én élvezem, hogy mozoghatok rajtad... semmi sem lényeg, csak hogy érezzelek, hogy élvezzem a tested, kihasználjam, ahogy egyre mélyebbre csúszol, ahogy tövig húzol magadra, mozgásom én irányítom, nem engedem, hogy te tedd...

Mikor megunod a játékot, egyszerűen rárántasz kétszer erősen, akkor már szorítod a csípőm, a másik kezeddel a hajamba túrsz, hátrarántod a fejem, és a nyakamba harapsz...most először szólsz hozzám:...te Ribanc mit képzelsz magadról?!
Leemelsz magadról, és az ágyra dobsz... négykézlábra állítasz, hátulról teszed be keményen, és most már önzően kezdesz el kefélni...
Egyre vadabbul...
Sikítok már, annyira élvezem vadságod.

Majd egyszerűen a popsimba dugod a farkad... kicsit fáj... de jó... érzem, ahogy folyik a víz a testemen, ahogy majd felrobban a szívem, annyira kalapál...nyakamon tapintod a pulzusom, hogy érezd, mennyire kívánlak... Majd visszateszed a farkad kis pinácskámba, és istentelenül megkefélsz...aztán kiveszed belőlem, és a számba adod megint, hogy érezzem az ízem. "Na, milyen, te ribanc, hogy ízlik?" ...de nem hagysz választ adni, megfordítasz, lefogod a kezem, még mindig nem látlak, és te csak kefélsz...majd belép még valaki a szobába. "Most odaadlak másnak, hogy használjon, én meg nézlek...és élvezd, mert ha nem, akkor
megbüntetlek!"

A pasi betérdel a lábaim közé, szétfeszíti a lábam, és már majdnem bennem van, mikor mégis úgy döntesz, más férfi farka nem lehet bennem. Lehúzod a földre, leveszed a szememről a kötést, és ismét a magadévá teszel úgy, hogy a
pasi nézi, ahogy kefélsz... ettől még lucskosabb vagyok..."mi az, tetszik, te kis kurva, hogy néznek? - kérdezed -, de nem foglalkozol a válasszal, egyszerűen kiveszed a farkad, és a számba, arcomra élvezel... és otthagysz... kielégítetlenül.
"És én? Velem mi lesz?" - kérdezem.
Otthagysz a szobában, és kimész, de még visszaszólsz... "este megint jövök, ribanc, készülj!"...és bezárod az ajtót...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Vira ·
Ez gustustalan volt ráadásul érthetetlen is! A nőt teljes mértékben megalátzzák! :angry: A fertőzésről nem is beszélek....
Nem tudom, ismered Te a magyar nyelvtan szabályit????? :flushed:
Elolvastad miután megírtad? Mert LEHET, hogy nem ártott volna! :yum:

U. I. : A "csúszik" szó nem is fordult elő sokszor a sztoriban csak legalább 10 szer. :smile:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: