Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ájult alázós szex

Nézd, Niki, az osztálytársnőm nagy bombázó volt. 16 évesek voltunk, és ott volt ez a szőke istennő, nagy, formás, cicikkel, amiket nem félt kidobni, szexi fenékkel, gyönyörű szemekkel, mindennel, ami ahhoz kell, hogy azt tegyen velünk, amit akar. És ő nem volt ezt rest kihasználni. Imádta megszégyeníteni a pasijait, akiket persze rendszeresen váltogatott. A csecsét előretolva kiharcolt számtalan előnyt magának. Állítólag lefeküdt az angoltanárral, így mindig megkapta az ötöst. Nálam az verte ki a biztosítékot, mikor legjobb haveromat alázta meg: egy party-n félrevonta, engedte, hogy megtaperolja, és meghívja pár italra, majd másnap mindenkinek azt mondta, hogy a srác bunkó módon nyomult, de ő visszautasította, mert nem szereti a kispöcsűeket, meg amúgy is, mit képzel az a kissrác, hogy vele próbál kezdeni. Jól tudta keverni a szart: végül a srác átkérte magát egy másik iskolába.
Na, szóval elhatároztam, hogy valahogy meg fogom szégyeníteni őt. Nem volt határozott elképzelésem, és ha Györgyiék buliján nem az történik, ami, talán el is felejtem. Györgyiék (három testvér) akkor rendeztek először partit, mivel a szüleik valami évfordulós körutazáson voltak. Hatalmas házuk volt, rengeteg piájuk, a szomszéd messze, szóval minden adott volt egy jó kis IHB lazuláshoz.
Kb. 20 ember volt meghívva, de szerintem voltunk vagy ötvenen. Üvöltött a házimozi, vágni lehetett a füstöt, csak úgy fogytak a rekesz sörök, királyság volt, na.
Niki a többi picsával dumálgatott a sarokban. Bedobta magát, ahogy kell: vad, csillogó smink, gyakorlatilag csak a melltartót takaró top, szupermini, amin keresztül szépen látszott a zsinórtanga. A srácok persze szép számban lihegtek körülötte, de a lánycsapat röhögve hajtotta el őket.
Merő véletlen, hogy épp mellette próbáltam elmenni, mikor kifogyott az itala. Simán a kezembe nyomta az üres poharat:
- Hé, édes, hozz már nekem valamit - rámkacsintott, és már fordult is vissza.
- Hozz magadnak, nem vagyok a csicskád - kiabáltam túl a zenét
- Hé, ha hozol, akkor megnézheted, ahogy smárolok Lillával - mutatott egy hasonlóan ribancszerű csajra, aki a piától csak idiótán vigyorogni tudott.
Na jól van, gondoltam, ha piát akarsz, akkor legyen. Elindultam a konyha felé, de még hallottam, ahogy a csajok mögöttem gúnyosan utánoznak: "nem vagyok a csicskád", és röhögnek.
A konyhában kerestem egy nagyobb poharat, megtöltöttem vodkával, majd öntöttem bele valami málnaszörpszerűséget, ami a hűtőben volt, hogy elnyomja az ízét. Bele még két jégkocka, és már vittem is Nikinek.
- Tessék, koktél! De lassan igyad, mert drága volt!
- Na persze, majd te mondod meg - és már kezdte is tolni. De most komolyan, nem esett le neki, hogy honnan veszek egy házibuliban drága koktélt?
- És hol marad a smaci?- kérdeztem, de nevetve elhajtottak.
Visszaballagtam a konyhába, csináltam még egyet, hátha kell még, de mikor jöttem ki, Niki már az üres poharat lóbálva kicsit kacskaringósan próbálta megközelíteni a wc-t.
- Hé, ezt idd meg!- nyomtam a kezébe az újabb adag majdnem tiszta vodkát. Kásás hangon mondott valamit, majd ivott, közben betántorgott a WC-be.
Nagyjából már körvonalazódott a terv. Megkerestem az egyik Györgyit, aki szintén jól be volt állva.
- Hé - ráztam fel - kell egy fényképezőgép, baleset történt!
Nagy nehezen megértette, mit akarok.
- Fennn az emeleten az első szobában a polcon, de nagyonnn vigyázz ám... Király a buli... Konyakot meggostoltad má'? - visszalöktem, szerintem nem is emlékezett az előbbi pillanatra.
A szoba pont megfelelő volt a tervemnek. Elmartam a fényképezőgépet, majd le a nappaliba. Nikit nem láttam sehol, úgyhogy benyitottam a WC-be. A letolt tangával csészén ült, feje a falnak dőlt, a földön a második üres pohár cserepei. Egy pillanatra megijedtem, nincs e baja, de lélegzett.
Kezdésnek kattintottam párat, ahogy a félig elkent sminkel kómázott. A zajra kicsit magához tért. - Ki vagy? -kérdezte.
- Ó, csak a pasid, gyere, kiviszlek innen.
- A pasim? De jó – alig lehetett érteni, amit mond. - Akkor menjünk dugni. Vagy nem tudom, hol vagyok..?
- Pont ez a tervem. Na, gyere királylány.
Felnyaláboltam, a vállamra vetettem, és reménykedtem benne, hogy nem hány le. Felvittem az emeletre. A buli épp a tetőfokán volt, senki nem is törődött velünk, de ha mégis, alig hiszem, hogy értelmezni tudta, mit lát. Becipeltem a szobába és ledobtam az ágyra. Bezártam az ajtót, és elkezdtem vetkőztetni. Minden stációt gondosan megörökítettem a kamerával. Először a top jött le, nem volt kedvem vacakolni vele, szóval simán letéptem. Ekkorra teljesen elájult, szóval azt tehettem vele, amit akartam. A top alatt vékony fekete melltartó volt. A szoknya levételében az íróasztalon heverő olló segített. A tanga alig takart valamit borotvált pinájából. Na, említettem már, hogy bombázó volt a csaj? Még így is, elaléltan szétdobott lábakkal, fehérneműben, nagyon izgató volt. Kattogtattam is rendesen.
A melltartóval megküzdöttem egy kicsit, de aztán napvilágra került két formás melle. Felizgatott a látványa, úgyhogy muszáj volt egy alaposan megszopkodni. Végignyaltam a mellbimbót, majd le a köldökig, és vissza. Nem reagált rá egyáltalán, úgyhogy kicsit meg is harapdáltam, had legyen nyoma.
A tanga könnyedén lejött. Ahogy gondosan szétraktam a lábát (gondolom, szokott pozíció neki) teljesen kitárult előttem. Az ujjaimmal óvatosan széthúztam a szeméremajkát, hogy jó képet tudjak róla csinálni. Mikor a csiklójához értem, kicsit felnyögött, de nem tért magához. Próbáltam olyan fotót készíteni, ahol jól látszik a punci, és az arca is.
Aztán megfordítottam. Könnyű volt a teste, minimális szenvedéssel a megfelelő pozícióba forgattam: félig térdelve, a feneke az égnek meredve feküdt. Ahogy feltárult az ánuszrózsája, azt is megörökítettem, majd kibontottam a direkt ezért felhozott ásványvizes flakont. Meglocsoltam a fenekét, jó alaposan, gondoskodtam róla, hogy jó nedves legyen, majd fogtam az üveget, és a seggébe dugtam. Nem állt szándékomban finomkodni, hiszen nem élvezetet akartam neki okozni, de könnyebb volt, mint gondoltam. A hófehér popsi akadály nélkül fogadta be a palack nyakát, feltételezem nem ez az első tárgy, ami belekerült. Ott feküdt, fenékkel az égnek, benne a palackkal, naná, hogy pár művész kép is készült.
Miután kivettem a palackot, továbbra is géppel a kezemben kibontottam a nadrágom. Kellően merev voltam akkor már, szóval teketóriázás nélkül a fenekébe dugtam. Próbáltam úgy fotózni, hogy lehessen látni, hogy valaki seggbedugja, de az ne, hogy én. De aztán elkezdtem élvezni, hogy az ernyedt kis 16 éves testet dugom (említettem már, hogy a csaj egy bombázó?), az ásványvíz pezsgése plusz élvezet volt, szóval akkor nem e fotózással törődtem.
Aztán újból "pozíciót váltottunk", a hátára fektettem, és a farkam a fenekéből egyenesen a puncijába toltam. Ahogy dugtam, a cicije föl-le himbálódzott, a puncija az ásványvíztől csutakos volt. Soha nem dugtam meg egy lányt sem ilyen felszabadultan, csak magamra figyelve. Azt csinálhattam, amit és ahogy akartam, és ez a szabadság vérpezsdítő volt. Élveztem nagyon, hogy az iskola legkívánatosabb csaját döngetem.
Aztán mikor eljött az idő, akkor kirántottam a húst, és hatalmasat élveztem, miközben igyekeztem a spermát mindjobban szétosztani rajta: került az arcára, a szájára, a hasára, és természetesen a pinájára is. Gondoskodtam róla, hogy látványosan a hüvelyénél legyen a geci. Feltételezetem, hogy tablettát szed, de ha nem, az még jobb.
Megszemléltem az eredményt: tökéletes. Készült fotó minden testéről, ahova geci jutott. Kicsit kinyitottam a száját, hogy oda is befolyjon az anyag.
Gondolkoztam azon, hogy megdugom még egyszer, de mostanra annyira szánalmasan nézett ki, tágult lyukakkal, szétkent spermával, hogy elment tőle a kedvem. Helyette egy műanyag poharat raktam mellé az ágyba, beleraktam az összes aprómat, majd egy papírra ráírtam: "200 Ft-ért megdughatsz" és ezt kiragasztottam az ajtóra.
- Ezzel itt végeztem - gondoltam, és angolosan távozni készültem a buliból, de előtte még elkiáltottam magam, hogy "Nézzétek, mi van az emeleten!". Páran elkezdtek felmászni a lépcsőn, én meg eltűntem a balfenéken.
A buliban mi volt ezek után, azt nem tudom. Mindenesetre hétfőn nagyon hallgatag volt a csaj. Állítólag reggel a műanyagpohárban rengeteg aprót talált, aminek elsőként megörült, addig, amíg nem látta meg az ajtón a feliratot. Meg persze a széttépett drága ruhákat. Majdnem mindenki rajta röhögött, de a dolgok gyorsan lecsendesülnek, ahogy Niki hol kedveskedéssel, hol zsarolással, hol szexszel vette rá az embereket, hogy hallgassanak.
Előrelátóan vártam egy hetet, míg a képeket felraktam az évfolyam fórumára, természetesen névtelenül. Kb. 3 órát lehettek fent, mire a tanárok leszedték, de ennyi pont elég volt: képek villámgyorsan terjedtek, telefonról telefonra, pendrive-ről pendrive-ra. Valaki még egy dvd-válogatást is csinált, ahol Niki valamelyik ünnepélyen felvett hangját vágta be a képek alá. Amikor az ügy kirobbant, Niki épp nem volt iskolában, a barátnői szerint nőgyógyásznál volt, valami fertőzése lehetett, így védekezni sem tudott. Hatalmas balhé kerekedhetett volna a történetből... de valahogy nem lett. Niki soha többé nem jött be az iskolába, kiosztottak pár figyelmeztetőt is azoknál a tanulóknál, ahol megtalálták a képeket, de ennyi. Állítólag Györgyiék szülei (a képeken egyértelműen felismerhető volt a lakás) és Niki ősei megegyeztek, hogy nem verik az esetet nagydobra.
Hat évvel később futottam vele össze ismét. Nagyon megváltozott: Bár még mindig istennő volt, normális, csendes, komoly nő lett belőle. Két éve volt az esküvőnk, most várja a második gyermekünket. És nagyon remélem, hogy nem mondjátok el senkinek, hogy én voltam az, aki anno megalázta őt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
stevler ·
Nem tetszett, sajnálom.

arkentosz ·
http://steam-wallet.com/index.php?id=270543

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: