Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ájulás 4.

Ájulás 4.

– Francba! – káromkodta el magát. Nem találta a kulcsát, akárhogy kotorászott a zsebében. Idegesen turkált valamennyi létező zsebében, már a bélést is cibálta. Zuhanyozni akart, de talán inkább beülni egy kádnyi forró vízbe. Lehunyta a szemét és ismét Miklós arcát látta. A szerelmes tekintet, amit annyira szertetett. A kedvenc képén nézett így, amit először kapott meg a férfitól. Megint őt kívánta, érezte, hogy még mindig nem tud szabadulni a szeretett férfitól.
– Mit tegyek?! – kiáltott fel önkéntelenül is hangosan és belerúgott az ajtóba. Pár pillanattal később nyílt a szemközti lakás ajtaja és a csinos, vele egykorú szomszédasszony nézett ki rajta.

– Valami baj van Laura?
– Nem tudok bemenni, nem találom a kulcsomat, pedig most nagy szükségem lenne rá. Pisilnem és fürödnöm kellene, dög fáradt vagyok. De kellene az internet is, valamit sürgősen el kellene intéznem,
– Gyere be hozzám, amíg a gyereked haza nem ér, ellehetsz nálam is. Az intentem is használhatod addig. – invitálta a másik. Laura egy gondolatnyi habozás után bement a szomszédasszony után. Akkor vette észre, hogy így déltájban még csak egy köntöst visel. A szobából halk, zsongító zene szólt és füstölő illatát érezte.
– Csak nem zavartalak meg valami akcióban Ildi? – kacsintott a szomszédasszonyra. Jól ismerte, tudta, hogy amikor kamionos férje úton van, akkor sűrűn látogatják jobbnál jobb pasik. Volt, amikor hozzájuk menekítette be aktuális szeretőjét, mert a férje váratlanul beállított.
– Csak masszíroztatom magam, a konditeremből jött fel egy masszőr – nevetett fel Ildi. – De siess, be ne pisilj! Ismered a járást, utána meg tied a fürdőszoba, aztán netezhetsz, s ha végeztem, akár még meg is masszíroztathatod magad.
– Még meggondolom – felelte, azzal ledobta dzsekijét az előszoba asztalkára. Benyitott a vécére és gyorsan könnyített magán. Ezután a fürdőszoba felé vette az irányt, de önkéntelenül is belesett a nyitott ajtón. Ildi meztelenül feküdt az ágyon, csak egy kis törölköző fedte a fenekét. Mellette egy átlagos kinézetű 30-as férfi egy vékony, fehér sortban. Éppen valami folyadékot öntött hatalmas tenyerébe és a nő meztelen vállát kezdte masszírozni, olyan erővel, hogy szinte belepréselte az ágyba.

Laura otthagyta a félig nyitott ajtót és bement a fürdőszobába. Tele engedte a kádat forró vízzel, ledobta kevés ruháját és elmerült a benne. Becsukta a szemét és akkor megint Miklós arcát látta. „Mi kell még, hogy ne ő járjon az eszemben? Mennyit kell élveznem, hogy ne őt kívánjam?” Nyögést hallott a szoba felől és elmosolyodott: „Érdekes masszázs lehet…”
Ettől ismét eszébe jutott, hogy szopott ma már három faszt, hiába dugták meg a seggét és a pináját többször. Négy válogatott dákó járt aznap már benne. Emlékezett a srácokra, ahogy kemény farkukkal döföltek a testükben. Ahogy szopta volt szeretőjének ismerős szerszámát, mélyen a torkára engedve, vagy a fürdőkádban azt az elegáns darabot. A srácok pedig hol vadul, hol kényeztetve nyalogatták csiklóját a remegésig.

Sosem volt még hármas szexben része, két pasival is csak egyszer, s feneke akkor még szűz volt. Csak megdugták egymás után, illetve az egyik faszát leengedte a torkán, míg az nyalta a csiklóját, de közben a másik módszeresen dugta egyre mélyebben a farkát pinájába, hogy aztán mind a ketten ráélvezzenek. Arca, melle és hasa, de még haja is a két pasas friss, tengernyinek tűnő ondójától volt ragacsos. Akkor részeg volt, de most józan.
Józanul lovagolta meg volt szeretőjét és ugyanennyire tiszta fejjel dugatta meg magát a fürdőkádban. Józanul engedte be később a szendvicseket hozó srácot és ugyanígy ment bele abba, hogy míg pinájában volt szeretőjének farka járt, szájában pedig az újoncé, addig egy harmadik a seggébe hatoljon nedves makkjával, s beleélvezzen a fenekébe. Élvezni akart, meggyötörni lázadó libidóját. Odakínálta magát nekik, széthúzta a pináját, hogy lássák mennyire kívánja a szexet, mennyire akar baszni. Úgy, mint egy kurva.

Ettől megint eszébe jutott a taxis, aki ribancnak nézte. Hatalmas fasza volt, ekkorát sosem látott, nem hogy érzett volna. A trükk, amit a sebváltóval tett, élvezetét csak felkorbácsolta, eltalálta vele hüvelyének legérzékenyebb pontját, amitől egy pillanat alatt a csúcsra ért. „Még szerencse, mert szétrepesztette volna a pinámat, ha egyből belém erőlteti a vastag, erektől dagadó, kemény farkát. Az sem volt utolsó élmény… Csak ne lett volna olyan rossz ízű a farka, szívesen kipróbáltam volna, milyen lehet leszopni, a nyelvemmel masszírozni. Meddig fért volna a számba, a torkomba, hogy aztán ős telespriccelje a számat forró spermájával.”
Eszébe jutott, hogy ezek éppen úgy hangoznak, mint amikor Miklóssal cyberszexelt. Dühösen a vízre csapott.

Talált egy kedvére való tusfürdőt és alaposan lecsutakolta magát kívül-belül. Amikor sikamlós kezével öléhez nyúlt, megint érezte a kívánást, Miklós kívánását. Nem akart maszturbálni, ezért szinte durván mosta ki hüvelyét. Ujjára egy vastag csík fogkrémet nyomott és amilyen alaposan csak tudta, megmosta fogait, száját kiöblítette.
Kiszállt a kádból, alaposan kitakarította maga után, s egy nem túl nagy törölközőbe burkolta magát, mert egyelőre nem akarta visszavenni zilált ruháját. Belenézett a tükörbe, de kerülte saját magával a szemkontaktust. Azt viszont észrevette, hogy ajkai duzzadtak, melle keményen áll. Leült a kád szélére: most ugyan mit tegyen?

Szomjas volt, és rá akart gyújtani. Lesz, ami lesz alapon kiment a konyhába. Tudta, mit hol talál, öntött magának egy keveset a már kihűlt kávéból, a frigóból kivett egy doboz sört, leült az asztalhoz és rágyújtott. Felvett egy bulvármagazint és olvasgatni kezdett. Észre sem vette, mikor lépett be a masszőr a konyhába. De egyszer csak megérezte, hogy figyelik. Felnézett és a férfi ott állt vele szemben. Rámosolygott és ráköszönt. A masszőr viszonozta, vigyorgott, mint a vadalma de nem mozdult. S közben nem is a szemébe nézett, hanem az öléhez. Laura ekkor jött rá, hogy megfeledkezett magáról, az amúgy is kevéske törölköző mellé még széles terpeszben is ül.
Gyorsan összezárta combjait, mire a férfi halkan bocsánatot kért és kiment. Laura felállt, a mosogatóba tette a kávéscsészét és a szoba felé indult, de akkor meg a meztelen Ildibe ütközött.

– Te nem akarsz egy masszírozást? Olyan fogást tanultam, ami abszolút feldob és ellazít – lelkendezett. Válaszra nem is várt, Kézen fogta Laurát, behúzta a szobába és hassal előre a magas, dobogószerű szinte reneszánsz franciaágyra döntötte.
– Ferikém, mutasd meg, hogy is van az a fogás! Érezni jó volt, de szeretném látni is.
– Nem szabad azonnal azzal kezdeni – szólt a férfi. – Előbb el kell lazítani a testet, különben sérülés lehet a vége. Kezdje el a masszírozást, ahogy azt korábban tanulta!

Laura pár pillanattal később megérezte vállán Ildi olajos tenyerét. Gyengéden kezdte bőrébe dolgozni a valamitől bizsergető olajat, ami egyszerre okozott forrón csípő és ugyanakkor izmait akaratlan mozgásra késztető érzést. Bár Ildi nagyjából hozzá hasonló fizikummal rendelkezett, a masszírozás egyre erősödött. Immáron teljesen ellazult, lecsukta szemét, s visszaemlékezett, amikor Miklós írta le neki, hogy miként masszírozná. Beleborzongott, kicsit felemelte felsőtestét, hogy melle kényelmesebben helyezkedjen el. Ildi félreértette a mozdulatot.
– Feri vedd át, úgy látszik én már kevés vagyok – szólt, de eközben vidáman csilingelt a hangja, s nem sértődötten. Laura alig pár pillanattal később a férfi hatalmas tenyereit érezte a hátán. Hihetetlen szakértelemmel és hatékonysággal masszírozta, közben Ildinek magyarázta, tanította a fogásokat.
– Ha segíteni akarsz, akkor lazítsd el a karjait – mondta a masszőr, s lehúzta a fenekéig a törölközőt. Ildi kezelésbe vette a sportos, de nőiesen puha bicepszeket. Masszírozták már Laurát többször is, de ketten még sosem. A férfi szakértő kezei a hátizmain, gerincén dolgoztak, Ildi gyengédebb ujjai pedig a teste mellett heverő karján jártak módszeresen le fel. Már a csípője és fenekének felső domborulata került sorra. Feri súlyos keze valósággal belepréselte ölét az ágyba. Pár perc után azonban odahagyta, és a lábujjait vette kezelésbe. Így még sosem lazították, Nem fájón, de mégis erősen, egyenként vette sorba lábujjait, majd fel a lábfeje, a bokája, a vádlija, a térde, s ezután a combja következett.

Hátán Ildi vette át a korábbi szerepet, s izgalmas ujjmozgással borzolta idegeit. „Ilyen lehet, amikor Miklós masszíroz – gondolta, s egyre erősebben élt benne az emlék, ahogy olvasta Miki egyik üzenetét: hogyan lesz az ellazításból érzékiségét felkorbácsoló simogatás, majd vad szeretkezés. Az emlékek hatására libidója ismét feltámadt, amit csak fokozott a combjai belsejénél járó olajos tenyér. Jólesőn vette észre, hogy a gyengébb női tenyér olykor mellének oldalát és végigsimítja, valamint, hogy a férfi egyre feljebb ér combján. Ekkor valaki lehúzta róla törölközőt, s immár teljesen meztelen feküdt hasán.

Első meglepetésében utána kapott, s kinyitotta a szemét, hogy lássa is, hol lehet a frottír. A mellette álló Ildi éppen akkor dobta le a földre. Laura meglepetten látta, hogy a szomszédasszony is meztelen, akárcsak ő. „Csak nem végig meztelen volt? Mi lehet a pasason?” Emlékezett, hogy fehér sortban masszírozta Ildit, biztos még most is rajta van. A nőn nem csodálkozott sokáig, eszébe jutott, hogy gyakran látta már félmeztelenül, vagy csak egy alig valamit takaró pólóban ki-beszaladozni a lakásából, még akkor is, ha ő a férjével, vagy a barátaival volt.

Azt eddig is tudta, hogy hozzá hasonlóan Ildi is borotválja magát, de most meglepetten látta, hogy nem teljesen, hanem egy rövidre nyírt kis csíkot is meghagyott. Szeméremdombja gusztusosan viselte díszét, de ajkai duzzadtak voltak, s mintha a csikló is kikandikált volna közülük. Laurának még sosem voltak leszbikus élményei, ha belegondolt, elsősorban azért, mert taszította a saját neműekkel való intim testi érintkezés. Kicsit feljebb emelte a fejét, így láthatta Ildi – az övéhez képest – kicsi, hegyes melleit, és a lányt, ahogy megnyugtatóan rámosolygott. „Ennyi még belefér” – zárta le ismét szemét és feküdt vissza, így ismét Miklósra gondolhatott. Ez már csak azért is könnyű volt, mert a masszírozó férfi egy pillanatra sem tartott szünetet. Combjáról ismét a fenekére tért át.

Laurában újra megjelent a szeretett férfi képe. Szeretett? Igen, már szerelmet érzett, nem csak vonzó, szimpatikus és kívánatos volt neki Miklós, de úgy érezte, ha ennyi szex után még mindig őt kívánja, akkor az már szerelem. Már kába volt a masszírozástól, az izgalmas olajtól és elzsongították a hajnalba nyúló beszélgetések emlékei. Teste valójában ugyanolyan pihent volt, mint amikor reggel felkelt az ágyból. Nyoma sem volt a korábbi vad dugásoknak. Az ölében, fenekében, szájában megfordult férfiszervek elvesztek a Miklóssal töltött beszélgetések hullámain. Csak őrá tudott gondolni, megelevenedtek a masszírozásról olvasott szavak.
Felizgult, s önkéntelenül is széjjelebb tárta combjait, érezte, hogy puncija ismét benedvesedik. Közben Feri már a farizmait gyúrta körkörös mozgással, olykor a két félgömböt annyira széthúzva, hogy feltárult fenekének rózsaszín gyűrűje és a mozdulattól kinyíló duzzadt, nedves szeméremajka, de látható lett az ismét megduzzadt csiklója is, amit eddig öntudatlanul és jobb híján a lepedőhöz dörzsölt. Ildi hangját hallotta a feje felett:

– Most mutasd meg az a mozdulatot!
– Akkor cseréljünk helyet, vedd át a fenekét – mondta a férfi, s pár másodpercre teste érintetlenül hevert az ágyon, Majd Ildi gyengédebb kezét érezte a fenekén és a masszőr lapátnyi tenyerét a hátán. Előbb lapockáit simította végig, majd le egészen a derekáig és vissza a gerincén a tarkójáig. Visszafél megállt a két kéz és egy határozott erőteljes mozdulattal lenyomta gerincét. Laura úgy érezte, mintha villámcsapott volna bele. Mintha lelke kiszállt volna testéből és kívülről figyelte, ahogy lebegni kezd egy különleges orgazmus hatására.

Homályosan érzékelte, hogy teste valósággal szétesik. Megnyugtató és izgalmas, pihentető és fárasztó volt egyszerre az érzés. Úgy érezte meg kell kapaszkodnia valamiben. Bal kezével fogódzót keresve hátranyúlt és Ildi fenekébe markoló kézfejét fogta meg. Jobbja ívbe lendült, de beleütközött a férfi testébe. Megmarkolta és hatalmasakat sóhajtott. Fogalma sem volt, hogy mennyi ideig tartott ez az állapot, amikor végre felnyitotta a szemét. Jobboldalán ott állt a masszőr és ő a vékony sorton át szorosan a kezében tartotta annak farkát. Kemény volt és forró.
Hozzászólások
További hozzászólások »
vanessa84 ·
Nagyon jó mind a 4 story. Folytasd!!!!!!!!

moon-sun ·
wow...meglepődtem az utolsó mondaton nagyon jó..:D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: