Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Itt a történetem folytatása, jó szórakozást :)
Ismét érkezem egy résszel, jó szórakozást :)
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Egy vámpír aki rettegésben tartja a környéket, egy nap kiszemeli Elizát.<br /> <br /> <br...
Friss hozzászólások
annam26: Tetszett! Annyit megjegyeznék,...
2018-06-20 15:46
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ájulás 3.

– Tedd le, ne zavartasd magad – szólt, oda sem nézve a szobába belépő srácnak. Fenekét pedig már újra Péter felé nyomta, aki folytatta a lassú, kényelmes dugást. Ekkor egy tenyér simult a mellére, majd egy másik a hasa alját kezdte kényeztetni, mind közelebb araszolva puncija felé. Laura gyors fejszámolást végzett, s nem volt nehéz rájönnie, hogy immáron két pasas is foglalkozik a testével. Először megijedt, ilyen élményben eddig csak egyszer, zsenge leány korában volt része.
– Ez az, gyere te is! – döntött immár hangosan. „Ez talán már tényleg használ, nem akarok rá gondolni, élvezni akarok, élvezni!” – fordult meg a fejében és tenyerére támaszkodva nagyobb teret engedett az újonnan érkezettnek. A fürdőszobai srác a melleit masszírozta, bimbóit dörzsölte, és egy ujja rátalált a duzzadt csiklóra. Laura egyre jobban kezdte magát érezni, amikor Péter kihúzta belőle péniszét és a szájához térdelt. „Legyen neked is egy jó napod” – gondolta és lenyalta saját nedveit az arca előtt ágaskodó szerszámról.

Mielőtt azonban belemerült volna, Péter odahagyta és hanyatt mellé feküdt, magára vonva a nőt. Laura rácsúszott a péniszre és emelgetni kezdte a csípőjét, közben fürdőszobai partnere mellé térdelt és ajkai közé erőltette rövid és vékonyabb szerszámát. Ő kinyitotta a száját, kicsit szopogatni kezdte. A srác közben folytatta a melle és a csiklója izgatását. A sokirányból érkező inger kezdte megtenni a hatását, olykor már lehunyta a szemét, de akkor mindig a szeretett férfi arcát látta, így azonnal partnereire koncentrált. Az alatta fekvő férfi egyre hevesebben döfölt benne, amit másik partnerének hálát meg intenzívebb szopásával. A négy kéz felváltva és együttesen gyúrta–masszírozta melleit, csiklóját, Laura viszonozta simogatással, karmolással. Hörgött, sikoltott volna a kéjtől, ha nem lett volna szájában egy kemény pénisz, de így is hangosan nyögött. Élvezett, egymás után többször is.

Az egyik élvezés pillanatában megérezte, hogy fenekének nyílását is kényeztetni kezdi egy új. Ez sem volt idegen számára, korábban volt már része anális szexben, bár nem volt nagy híve, de ha ügyesen masszírozták popsija bejáratát, akkor még élvezte is. Akkor lepődött meg, amikor rájött, hogy immáron nem egy ujj, hanem egy attól vastagabb valami, egy makk tör utat a fenekébe.

Amennyire koncentrálni tudott, elernyeszttette a testét, és magába fogadta az eddig feltehetően a konyhában ténykedő harmadik srácot. Lassan kezdtek mozgásba lendülni odalent ketten, míg megtalálták a közös ritmust, az összhangot. Ő közben a szájába vett tagot kényeztette, nyelvével masszírozta, néha leszívta a torkáig, ráfonta ujjait és húzogatni kezdte rajta bőrt. Már hat kéz kényeztette, simogatta, dörzsölte minden porcikáját. Tartani sem kellett magát, partnerei minden oldalról megtámasztották.

És akkor bekövetkezett a rég várt robbanás. Laura kiengedte szájából az egyre követelődzőbben döfölő péniszt, de kezével tovább morzsolta, dörzsölte, húzogatta rajta az erekkel ékes bőrt. Odalent már sebesen mozgott benne a két dárda. Az egyik kéz összeszorította a csiklóját, és energikusan masszírozni kezdte. Laura ekkor sikoltott fel először, teste elkezdett remegni, puncija összeszorult és szívó mozgásba kezdett. Rángatózott, reszketett minden ízében, disznó szavakat ordibálva buzdította partnereit. Elsőként a fenekébe élvezett az eddig pihent fiú, Laura homályosan érzékelte, hogy a kilőtt sperma mélyen a végbelébe spriccel, majd egy gondolattal később hüvelyét is megtölti a forró ondó. Rászorított az előtte térdeplő fiatalember farkára, húzott a bőrön egy erőteljest és máris beterítette arcát, félig nyitott száját a kesernyés, ragacsos lé.

Percekig remegett, rángatózott még, közben testéből egymás után csusszantak ki a lanyhult, puha farkak. Sorban dőltek az ágyra, Laura még így is hosszan remegett, miközben öntudatlanul kente szét a testén a fenekéből, puncijából, szája sarkán kifolyó, arcára spriccelt ondót. Érezte a testét simogató kezeket, hallotta a fiúk zihálást, tudta, hogy remeg minden porcikája a kéjtől, de hunyt szeme előtt akkor ismét megjelent az imádott, távoli férfi arca.
Ez gruppen sem tudta feledtetni. Számtalan orgazmust élt át ezen a délelőttön, de mégis csak a férfira tud gondolni.
Felkelt az ágyról, szó nélkül felvette szoknyáját, pulóverét, belebújt cipőjébe, kabátjába és kiment a lakásból. Nem érdekelte, hogy az otthagyottak mit gondolnak. Megcsömörlött. Sietve ment az immár forgalmas utcán, közben homályosan érzékelte, hogy teste feltehetően még magán viseli az iménti vad kefélés nyomait. Leintett egy taxit, beült a sofőr mellé és bemondta a lakásához közeli pláza nevét. Már percek óta mentek, szótlanul ült, kifelé bámult az oldalablakon, csak a férfi járt az eszében.

A már szinte állatias dugások sem tudták feledtetni, az arcát, a beszélgetéseket. Hiába élvezett az öle hatalmasakat, szíve és libidója mégis Miklós testét kívánta. „Nem lenne szabad így éreznem, ott a gyerek, a férjem, ő meg messze van. Esélyt sem látok a beteljesült szerelemre.”
Arra eszmélt, hogy beszél hozzá valaki. Nehezen eljutott a tudatáig, hogy a sofőr akar valamiféle kommunikációba bonyolódni.

– Parancsol? – kérdezte, s a hang irányába fordította a fejét. Így már látta is a sofőrt, akiről addig tudomást sem vett. Jóképű, 35 körüli, kisportolt testű pasas volt, csibészes mosoly volt a szája szegletében és dús fekete haja belelógott vidám barna szemébe. Tetszetős férfi – ismerte el Laura, ám ekkor a férfi megismételte korábbi figyelmen kívül hagyott kérdését.
– Látom elég mozgalmas reggeled volt. Fuvarban voltál? – „Te jó Isten, ez engem kurvának néz” – jött rá Laura. Csömöre olyan mély volt, hogy megengedett magának egy kis játékot. „Ha kurvának lát, hát legyek is az”.
– Mozgalmas volt a reggel, ez tény, de nem volt kifizetődő – válaszolta, s ekkor jött rá, milyen igazat is takarnak szavai. – Semmivel sem lettem gazdagabb, mint amikor elindultam, csak szegényebb – folytatta immáron önmagának őszintén.
– Nem gond, ha nem tudod kifizetni a cehhet. Ledolgozhatod a fuvart – válaszolta nevetve a sofőr.
– Lenne kedved így is hozzá? – kérdezte Laura, s széttárta combjait, magasan felhúzta szoknyáját és a férfi megláthatta kivörösödött, ondótól nedves szeméremajkait. Maga sem hitte, hogy tetszeni fog a sofőrnek a látvány.
– Nem gond, van nálam gumi – felelte az, s Laura rájött, más sem hiányzik ehhez a délelőtthöz, mint egy rövid taxizásért áruba bocsátani magát. „Még mindig nem elég! Csak az Ő képe lebeg előttem. Ha kurvának néznek, hát lássuk, az segít-e!”
– Ok, én benne vagyok – mondta, s még szélesebbre tárta combját: „ha lúd, hát legyen kövér!” A férfi jobb kezével már a combját tapogatta, a harisnya feletti meztelen bőrön jártak ujjai. Néha elérték a szeméremajkakat, s egy döccenőnél a vaskos mutatóujj a pinájába is becsúszott. Furcsa módon ez felizgatta: a forgalmas nappali utcán, széttárt ölét ujjazzák, s bármikor megláthatják.

– Te is csinálj valamit addig, ne csak élvezkedj – szólt a sofőr és Laura bal kezét az ölébe vonta. „Te jó ég, ez hatalmas lehet” – villant Laura eszébe, amikor a nadrágon keresztül megfogta a férfi farkát. „Ez megöl engem!” – borzongott meg, de már komolyan kezdte érdekelni, milyen is a maga valójában ez a szerszám. A férfi kigombolta a nadrágját, cipzárját lehúzta és a vékony női kezet betolta a már keményedő farkához. Forró volt, oldalán vastag eret tapintottak az ujjak, izgató volt.
– Állj valahol félre – mondta, mert már két ujj is munkálkodott lucskos hüvelyében. Közben mozgatni kezdte a hatalmas szerszámon a kezét, de képtelen volt felmérni annak valódi nagyságát. Már nem is az utat figyelte, hanem a férfi ölét, arcát. Látta, ahogy ujjainak mozgása megteszi hatását, a sofőr is mind izgatottabb lett, emelgetni kezdte csípőjét, hogy még inkább hozzáférhessen. Homályosan érzékelte, hogy valahol lakása környékén járhatnak, amikor egyszer csak megállt a kocsi, a férfi leállította a motort. Ülését hátrébb döntötte és fenekét megemelve lejjebb tolta a nadrágját, így lehetősége nyílt a herezacskókig kihalásznia a kemény szerszámot.
– Húú, ez aztán a fasz! – szólalt meg Laura, amikor teljes terjedelmében a szabadba került. A férfi a tarkójára tette a kezét és fejét az ölébe nyomta. Laura már két kézzel fogta, de még így is kilátszott vagy öt centi. Lehúzta a bőrt és előkerült a már nedves makk. Úgy nézett ki, mint egy hatalmas, vörös gomba. Mozgatni kezdte rajta a kezét, húzogatta a bőrt. Szemrevaló darab volt, egyre nőtt és vastagodott az ingerlés hatására.

Mikor megjelentek rajta az első cseppek, jobb kezével megfogta a pasas heréit. Azok is nagyok, súlyosak voltak, kezébe vette, és gyengéden morzsolgatta, amitől a férfi csípője még feljebb emelkedett, a szerszám a száját kereste. Széjjelebb tárta combjait, mert az ölében matató kéz egyre követelőzőbb lett. Bár a korábbi igénybevételtől pinája nagyon érzékeny volt, a vastag ujjak – már kettő volt benne – és a kezében tartott hatalmas szerszám ismételten felizgatta. A tarkójára nehezedő kéz erősebben nyomta le a fejét, ő csak a nyelvét akarta kinyújtani, de nem számított a férfi erejére, így a farok hirtelen a torkáig szaladt. Majdnem megfulladt, nagyra kellett tárnia a száját annyira feszítette. Köhögési roham jött rá a torkát ért inger miatt, így egy adag nyál elindult a szájából lefelé végig a szabadon maradt száron, le a golyókig.

Az első meglepetésből ocsúdva kijjebb engedte, s így már figyelni is tudott, ekkor érezte meg a kellemetlen ízt. Kivette a szájából, úgy gondolta, még egy másodpercig nem bírná tovább szopni. Szájának is megnyugtatóbb volt, hogy már nem feszíti a hatalmas kupak. Felemelkedett és rászólt a férfira.
– Hol az a gumi?
– Ne kapkodj kisanyám, nem gyorsvonat ez, dolgozz meg a fuvarért!
– Dugj meg – kérte –, nagyon kívánom a hatalmas farkadat. – Úgy gondolta, ha dicséri, akkor hamarabb túleshet az aktuson, Amúgy meg nem is járt messze az igazságtól, már tényleg beindult, hüvelye egyre nedvesebb lett. Ilyen mérettel pedig még sosem volt dolga, nem akarta, hogy akkor tegye be, amikor az élvezettől összeszűkül a puncija, félt hogy fájdalmat okoz. Szerencséje volt, a sofőr öntelten vigyorgott és előhalászott egy óvszert, a kezébe nyomta.
– Húzd fel a száddal!
– Nem tudom, olyat még sosem csináltam. Meg nem is akarom kilukasztani – válaszolta, pedig tudta és csinálta is már. Mind a két férjével játszott már ilyet, azok már ettől majdnem elmentek. Kibontotta a csomagot és gondosan felhúzta a merev tagra. A férfi erős kezével szinte pilleként emelte magára. Makkját a nedves lukhoz tette és rá akarta nyomni Laurát. Feszítette, égette, úgy érezte, ez soha nem megy be.
– Tágíts ki, ez így nem lesz jó, nagyon fáj – mondta a sofőrnek. Az lenyúlt, matatott kicsit, aztán egy valamivel vékonyabb, de hidegebb és keményebb tárgy tört utat a hüvelyébe. Szokatlan volt, de nagyon jó. Lenézett és a sebességváltó díszgombját látta, ahogy a pinájában mozgatja a partnere. Nem csak ki-be tologatta, hanem körkörösen is mozgatta benne. A szokatlan eszköz szokatlan helyen izgatta. Valami rücsök, vagy külön kis gomb lehetett a végén, mert eltalálta vele testének legérzékenyebb pontját, amitől Laura egy percen belül remegni és sikoltozni kezdett. Kezébe vette a merev faszt és azt szorongatta, míg hatalmasat élvezett.
– Látom, ez kell neked, kemény és rücskös fasz – hallotta valahonnan a távolból. Ráborult a férfira, miközben kicsúszott belőle a sebváltó gombja. Az előbb még az élvezéstől összeszűkült hüvelye kitágult, lágyan elernyedt és akkor megérezte az óvszerbe bújtatott valódi hímtagot. Lassan, centiről centire nyomta be és Laura sziszegett a feszítő érzéstől, de mikor már a makk átjutott az első akadályon, újra remegni kezdett. Maga sem hitte, de ismét élvezni kezdett. A férfi nem bírta tovább, és míg Laura sikoltozva remegett rajta, a farka egyre mélyebben és gyorsabban döfölte. Már folyamatosan élvezett, amikor a pasas feldobta a csípőjét, és hörgött, farka pedig lüktetni kezdett a forró punciban.

Laura ráborult, úgy pihegett. Amikor a pénisz puhára zsugorodva kicsúszott belőle, akkor visszaült a helyére, de úgy érezte szétrepedt ott lent. A sofőr is kezdett magához térni, bal kezével az óvszert húzta le, jobbal Laura tarkója után nyúlt. Megértette, hogy mi lenne a következő mozdulat, de azt már nem akarta. Gyorsan feltépte az ajtót, kiugrott a kocsiból és hazaszaladt. Szerencsére egy szempillantás alatt felismerte a környéket és pár perc múlva már a lakása ajtaja előtt állt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Nyssa ·
hát ő a cyber pasi...

Nyssa

Pavlov ·
Hát nekem nem tetszett... Hiányzik a koncepció!

Vadóc ·
Eszméletlenül tetszik a sztori, nagyon erotikus és nagyon izgató, olyannyira, hogy azon kaptam magam, önkéntelenül az ölemet simogatom, hát mit mondjak....eggyütt élveztem Laurával

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: