BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Neked hagyom itt ezt emlékbe, amíg feledésbe nem merül, de mint tudjuk, mindketten, ezeket a...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Folytatódik az enyhén apa-komplexusos lány története,, ami egyre mocskosabb és mocskosabb lesz.
Friss hozzászólások
Deakjanika: Mozginak van igaza.
2017-11-22 13:19
Deakjanika: Démonka látszik hogy te még ne...
2017-11-21 11:24
szdavid: Nagyon jó lett, várható folyta...
2017-11-21 07:58
Deakjanika: Nagyon színvonalas írás szerín...
2017-11-19 15:42
Deakjanika: Én is megprütykőltem anyámat!
2017-11-19 00:45
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves! A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor határoztam el,...
Legnépszerűbb szerzők:

Ajándék

Robert rosszkedvűen bámult ki a szélvédőn az ítéletidőbe.

-Ez nem igazság! - tört ki végül.

-Micsoda? - kérdezte a nővére, aki a kocsit vezette.

-Ha én lennék 18 éves és te 17, akkor minden más lenne.

-Efelől nincs kétségem. De nem így alakult.

-Más lányok bezzeg karibi hajóutat, európai nyaralást vagy hasonlókat kérnek a születésnapjukra.

-Nem vagyunk egyformák. Egyébként tavaly Jeff születésnapján semmi kifogásod nem volt a szokás ellen, pedig Adele hasonlóan gondolkodhatott mint te.

Robert nem válaszolt. Victoria fején találta a szöget. Valóban élvezte az unokaöccse nagykorúsági szülinapi buliját és annak húga tényleg kevéssé lelkesedhetett.
A lány elvigyorodott és folytatta:

-Ha ez segít, gondolj arra, hogy nekem ebben a rémes időben még haza is kell vezetnem.

-Ha, ha, ha! Roppant vicces!

-Ne légy már ilyen morcos! Ha úgy vesszük, ez a zártkörű buli mégiscsak jobb, mint egy családi összejövetel, ami Jeff-éknél volt.

A lánynak megint igaza volt. Robert még pocsékabbul érezte volna magát, ha nagynénik, nagybácsik és egyéb rokonok szeme láttára történne a dolog. De azért megjegyezte:

-A barátnőid jelenléte sem teszi azért nagyon könnyűvé.

-Aha…de azért fogadni mernék, hogy nem bánod túlságosan. Amilyen szemeket Jodie-ra szoktál mereszteni. Mindegyikünknek nyilvánvaló, hogy szerettél volna benne lenni. Nos…végül is benne leszel…bár nem úgy mint remélted. -mondta Vicky és évődve a fiú ölébe nyúlva megszorította annak ágyékát.

Robert egy pillanatra önkéntelenül felnyögött, majd mérgelődést tettetve ellökte a nővére kezét:

-Jobb lenne, ha a vezetésre koncentrálnál, mert ha nekimegyünk valaminek, oda a bulid.

Az étteremben már várta őket Vicky három barátnője. Robert kicsit oldalra húzódva nézte a csajos, mindenki-mindenkivel puszilkodós, azonnal pletykálni kezdő üdvözlési szertartást. A szenvedésének egy fiatal pincérnő vetett véget, aki hozzájuk lépve azt mondta:

-Úgy látom megérkezett, amire vártunk. Kezdhetjük?

-Természetesen - felelte Victoria, majd megkérdezte:

-Ugye végignézhetjük, az előkészületeket?

-Semmi akadálya. Kövessetek! - mondta a picérlány.

“Hát persze hogy semmi akadálya. Ki nem hagynák a legfőbb szórakozást.” -gondolta Robert, miközben a többiekkel együtt követte a lányt.

Furcsa érzés volt tudni, hogy a halálba sétál. A konyhába érve a lány egy nagy tepsihez vezette őket, ami a padlón feküdt. A látványtól Robert összerándult. A tepsi közepén egy műpénisz szerű kiemelkedés volt.

-Ezt muszáj…,? - kérdezte elkínzott hangon.

-Attól tartok igen. Amikor elveszted az eszméletedet, ez lesz az egyik dolog, ami a helyeden tart. -mondta a közben melléjük érő szakács.

A fiú megadóan felsóhajtott és vetkőzni kezdett. Amikor megszabadult ruháitól, a tepsibe lépett, a kiemelkedés fölé térdelt és ereszkedni kezdett. A lányok izgalomtól kipirult arccal nézték, ahogy a fiú néha megránduló arccal lassan a hátsójába engedte a rudat. Amikor végzett, a szakács és segítője nekilátott a bekenésének. A fiú pénisze kőkeményen meredt felfelé.

-Ez ilyen marad később is? - kérdezte Robert titkos kedvence, Jodie, majd lehajolva végigsimította a hímtagot. A fiú felnyögött a kéjes érzéstől.

-Sajnos nem. Jóval kisebbre össze fog zsugorodni, de még így is jól fog mutatni a tányéron. A tied lesz? - kérdezte a séf, miközben nem hagyta abba a szósszal kenést.

-Még nem döntöttük el, de remélem igen.

Robert szintén ezt remélte. És abban is bízott, hogy a beszélgetést hallva nem élvez el azonnal.

-Nagy fájdalmai lesznek? -érdeklődött tovább Jodie.

-Nem. A hőmérséklet viszonylag lassan fog emelkedni. Mire igazán égetne, a hőguta miatt el fog ájulni.

Amikor az ízesítés befejeződött, Robert karjait összekötötték a háta mögött a csuklónál. A fiú ezután valami hideget érzett a hátánál. Amennyire tudott, hátranézett és látta, hogy egy fémrudat csúsztatnak az összekötött karjai közti résbe, majd a tepsi aljába csavarozzák.
Ezután a konyhai személyzet durva sütőzsinórt tekert Robert nyaka köré, majd a zsinórt a háta mögötti rúdon levő karikához kötötték. Egy újabb dolog, ami az előrebukástól védi majd meg.

-Felkészültél lelkileg? - kérdezte séf a fiútól, aki csak bólintott válaszként.

Négy segítő megragadta a tepsi sarkaiban levő fogókat és felemelték Robertet. A sütőhöz vitték és arccal az izgatottan figyelő lányok felé fordítva lassan betolták, majd a séf becsukta a sütő üvegezett ajtaját. A fűtőelemek narancsszínűre váltak és a sütő megkezdte a munkáját. A
lányok egy emberként tódultak az ajtóhoz, hogy még utoljára lássák a fő fogásukat. Robert eddig bírta. Az ágyéka megrándult és vastag spermalöketek kíséretében elélvezett. A lányok tapssal jutalmazták a showt, majd visszavonultak a vendégtérbe. Jodie később megkapta azt a
részt, ami megtetszett neki.
Hasonló történetek
Ekkor már beérték őt a farkasok képében megjelenő alakváltók. Tessa lassan körbenézett, de annyira sötét volt, hogy nem látott egyebet, mint 13 vörösen izzó szempárt. Akkor vette észre, hogy az előtte álló férfi jobb szemét fekete szemvédő takarta, és azt is hogy ő szintén középkori ruhát viselt. Hosszú fekete palástja a padlót söpörte, mikor elfordult a lánytól...
Amint közelebb értünk láttam, hogy az ablakból valaki kitörte az üveget. Kíváncsi természetem miatt bekukkantottam az ablakon. Pedig a lábaim reszkettek a félelemtől. Peti elmondta, hogy az ágyon beszélgettek a fiúkkal, mikor egy nagy szőrös kéz, kiverte az üveget az ablakon és befelé kapaszkodott. Peti azt is mondta, hogy a kéz tulajdonosa hangos morgást hallatott, amiből arra következtettem, hogy az esetleges szörny talán vérfarkas lehetett...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned