Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ajándék az idegenektől 04. Elakad a lejátszó

Néhány óra múlva, kicsit pihentebben visszamentem megnézni az utasomat. A kamera addig sem jelzett semmi mozgást, de emberségesebbnek éreztem, hogy néha rákukkantsak. Ahogy belestem, láttam, hogy örült az ajándékomnak, az ölében tartotta a lejátszót, a villogásából láttam, hogy valamit néz… Bekocogtattam az üvegen:
- Látom, öreg, tetszenek a klasszikusok. Mit nézel?
Kicsit felemelte a fejét, s bár egy szót sem mondott, kivert a hideg veríték… A monitor a sisakja üvegrostélyán tükröződött: polipok úszkáltak benne, s mintha a vízben pár meztelen emberi test lebegett volna körülöttük.
Félre ne értsenek, mindenki tudja rólam, hogy nem vagyok prűd. A háborús filmek és a limonádék mellett volt pár felnőtt film is a lejátszón, de olyan, amin emberek ápoltak volna intim viszonyt a polipokkal, nos, ez még nekem is sok lett volna.
- Kérem! – szóltam rá, mire engedelmesen az áruzsilipbe rakta a lejátszót. Pár másodperces sziszegés után, amíg az automatika fertőtlenítette, ki tudtam venni. Bár az űrkesztyű miatt nehéz volt kezelnem, felnyitottam. A film még tovább ment, éppen egy emberi testet szorongattak a polipok csápjai. Undorító volt. Anno a háborúban láttam, hogy emésztették el a polipok a fogságba esetteket, hogyan oldódott fel az eleven emberi hús a polipok nyálában, nem voltam kíváncsi a látványra. Dühösen a földhöz vágtam, mire végre elsötétült a képernyő.
- No, ide figyelj, öreg – szóltam be a kommunikációs vonalon. – Nekem ez a játék nem tiszta. Maradjunk abban, hogy valami olyasmit csinálsz, ami nekem nagyon nem tetszik. Ha megérkeztünk, átadlak a hatóságoknak, addig csak ellátmányt kapsz, semmi baráti gesztus. Értve vagyok?
A másik az üvegen keresztül esdeklő szemekkel nézett rám. Különös színű, sárgásbarna volt a szeme. Azt hiszem, akkor láttam először, volt benne valami nagyon furcsa. Valami nem emberi.
- Túlélő. Beteg. Segíts.
Abban a pillanatban elkövettem egy hibát, ami kis híján bukásra ítélte a Földi Föderációt.
- Na jó. Ide figyelj. Beadok neked egy ampullát. A fedélzeti droid vérmintát vesz tőled, azt elemzem a fedélzeti számítógéppel, és ha valóban van valami bajod, akkor kitalálok valamit. Rendben?
- Elemzés. Jó. Köszönöm – suttogta alig hallhatóan
Az arcáról lassan foszladozott le a bőr, néhol csak a nyers hús látszódott. Nem tehettem mást, ember volt, segítenem kellett rajta. Legalábbis akkor még így gondoltam.
Amíg a droid a dolgát végezte, visszamentem a pilótafülkébe. A rádió éppen ebben a pillanatban szólalt meg, „már csak ez hiányzott” jelleggel. Rádiózni ellenséges területen nem kimondott életbiztosítás…
- Itt az F-124 irányítás beszél, Futár 45-öt keresem!
- F-124, itt a Futár 45, veszem az adást.
- Futár 45, érkezés -3 napkitörés várható, erőssége piros 4. A kitörés várható iránya tengely 82,3, 46,4, 12,0. Kérem, a megközelítés során kerülje ezt az irányt.
- F-124, az adást vettem. A napkitörés várható iránya tengely 82,3, 46,4, 12,0. Köszönöm!
- Jó utat Futár 45! Már nagyon várjuk!
- Igyekszem, F-124! Addig is hűtsenek be egy rekesz sárgát!
- Ígérem, nem fog szomjan halni Futár 45.
Igen, ez valóban fontos volt. A futárgépek páncélzata minimális, a védelmet a fürgeség jelenti, egy napkitörés könnyen törölhet mindent a fedélzeti számítógépről. Mondjuk kézzel is végre lehet hajtani egy leszállást, de az akadémia óta nem csináltam ilyet. Gyorsan terveztem egy új útvonalat, szerencsére még időben voltam, a korrekcióra csak érkezés -5-nél kell sort keríteni. De nem akartam tovább növelni a lebukás kockázatát, kikapcsoltam a fedélzeti rádiót, nehogy a polipok bármit is le tudjanak hallgatni. Érkezés -5,5-nél már saját felségterületre érek, ha valami még lenne, akkor majd szólnak.
De még nem volt vége a megpróbáltatásoknak. Aranka még tartogatott valamit:
- Fényerőcsökkenés a C-289-nél.
Igen, game over, gondoltam. Fényerőcsökkenést csak egyvalami okozhat: ha köztünk és a csillag között egy űrhajó, jelen esetben egy polip lopakodó úszik el. Mivel a polipok belterületén voltunk, ez csak egyet jelenthetett: valaki követ minket!
Szóval: a fedélzeten egy ismeretlen betegséggel küzdő haldokló, a dokidroidom népdalénekesnek képzelte magát, a fogadóállomáson napkitörés és még egy polip harci egység is követ… Lehet ezt még fokozni?
És perceken belül megtudtam, hogy igen…
Folytatások
2573
- És nem vágyódott vissza az F-124-re?
2560
- Járványveszély az F-124-en. Biológiai és számítógépes veszély AAA kategória… - Majd újra és újra elmondtam ezt az egyszerű üzenetet. Tudtam, a föld a hatótávolságomon kívül van, de azt is tudtam a polipok minden adásomat fogják.
2634
- És téged hogy hívnak? – kérdezte.
- Nekem nincs nevem. Valamikor volt, de már régen mondták ki. Nevezz, mondjuk századosnak, így szoktak hívni a rádión. A Háború óta csak ez vagyok.
- Akkor te százados – nevetett fel, - gyere velem zuhanyozni.
2422
- Kiosztottuk a fegyvereket, védelmi terveket készítettünk. A polipok a víz közelében erősek, a dombok között ki tudunk tartani pár napig.
- És aztán?
- Ha még életben leszek, kinyitom az utolsó üveg konyakomat az utolsó roham, előtt. Tovább nem tervezek. Sajnos semmilyen néven nevezhető fegyverünk sincs, főleg nem olyan, amitől félnének.
2508
Amikor közelebb ért, láttam, hogy sofőr sem igazán katonás alkat: a jobb napokat látott sortot ízlésesen egészítette ki egy átizzadt atlétatrikó, s a látványt egy szakadt szalmakalap koronázta meg. Ha nem lett volna rajta a flotta jelvénye, azt is hihettem volna, hogy épp horgászni indult.
Előző részek
1888
- The sweetest girl I know… - énekelt tovább. Majd hozzátette: - Kérem, az anyukát, készüljön fel a szülés megindítására.
- Mi??? Mit akarsz? Egy terhes nő van a kapszulában?
- A kapszulában senki sincs, de a pilótafülkében egy várandós anyuka van, látom a baba képét is, olyan aranyos, acél törzs és 12 poliplábacska… Én leszek az első, a mindent megnyerő, a dokidroid, aki új fajt segít a világra, amelyik uralja majd a galaxist, egyszerre polip és robot, a két intelligens faj...
Hasonló történetek
3097
- Ugyan, ugyan tábornok! Ön túlságosan is elhamarkodott. Elfelejtette azt az apró tényt, hogy mind a romulán mind a klingon hajók el vannak látva álcázó pajzsokkal. A hajónk álcázópajzsa egy véletlen meghibásodás miatt már jóval előtte aktivizálódott. És mivel a vezérlőrendszere tönkrement a legénység nem tudta lekapcsolni azt.
- Véletlenül mi! – jegyezte meg Ke’Bokk parancsnok inkább csak magának, mint sem a jelen lévőknek...
2904
Újabb gombok megnyomásával háromdimenziós formába öntöttem a csillagtérképet, majd szakszerűen ráközelített az egyik sekktorra. A képernyő közepétől nem messze a féregjárat tűnt fel, ettől pedig pár centire csupán a Voyager és a másik három hajó kicsinyített képe. Mind a négy objektum sárga szögletes zárójelhez hasonló jelképben volt elhelyezve. A zárójelek bal oldalán pedig általános adatok futottak...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: