Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ajándék az idegenektől 01. Kocsma a peremvidéken

- Harci bevetés, futárszolgálat az ellenséges területen, adóbevallás, nehéz a pilóták élete – kezdett filozofálni Kum. – De – emelte fel figyelmeztetőleg az ujját: - egyik sem olyan végzetes, mint amiben most vagyunk, uraim.
- Valóban, - próbáltam felvenni a fonalat – a polipok megint készülődnek valamire. Idén még nem támadtak meg.
- A csudát! Arra gondoltam, hogy a zsoldunk még nem érkezett meg, nekem meg nincs pénzem még egy körre, márpedig ez az úriember – intett a kocsmáros felé – hamarosan kipenderít engem, ha nem rendelek valamit. Ebben az esetben belebújok a szkafanderembe, visszamegyek a hajómra és kénytelen vagyok mintapolgárként alvással tölteni az éjszakát. Márpedig sokkal kecsegtetőbb lehetőség, hogy igyak még pár kört, abba az állapotba jutva, hogy képtelen legyek belebújni a védőöltözetembe, így ezen vendéglátóipari létesítmény tulajdonosa kénytelen lesz reggelig eltűrni a jelenlétemet.
- Valóban, feloldhatatlan ellentmondás – bólintottam, bár sejtettem, hogy Kum arra akar kilyukadni, hogy igazán meghívhatnánk.
- Nos, nem kell félniük, amíg engem látnak! Van egy kompromisszumos javaslatom: mindenki kirakja a maradék pénzét az asztalra, abból rendelünk, és amíg elfogy az itóka, elmesélem páratlan kalandjaim egyikét.
- És ebben mi a kompromisszum? – kérdezte Joska. Mi, a régi motorosok megvetőleg néztünk rá: ilyet is csak egy újonc tud kérdezni.
- Hogy az urak nem fognak unatkozni én meg az est hátralévő részében elviselem az önök társaságát.
Egy ilyen ajánlatnak nem tudtunk ellenállni, így mindenki kirakta az asztalra a maradék pénzét, a kocsmáros kihozott annyi alkohol tartalmú mesterséges folyadékot (bár a föderáció törvényeit errefelé nem vették túl szigorúan, de sörnek még a legelvetemültebb csempész sem merte volna nevezni azt a valamit, amit felszolgáltak), amennyi biztosíthatta az este kellemes hangulatú folytatását.
Kum felhajtotta az első tégelyt, jólnevelten megtörölte a száját és mesélni kezdett.
- Épp futárszolgálatot teljesítettem az F-124-re…
- Olyan bolygó nincs is! – vetette közbe Joska, majd fájdalmasan összegörnyedt. Valaki az asztal alatt teljes erővel bokán rúgta. Joska meglehetősen csúnyán nézett rám, de én ártatlanul visszamosolyogtam rá. Mosolyogj és a világ is visszamosolyog rád, mindig is ez volt az életfilozófiám.
- Ma már nincs, maradjunk annyiban, s ez többek között az én küldetésemnek köszönhető. De ha az urakat nem érdekli a történetem, én vissza is mehetek a hajómra – nézett ránk megbántott szemekkel Kum.
- Na, folytasd, már! – kérleltem alázatosan.
- Ha az urak nagyon szépen megkérnek, és megígérik, hogy nem akadékoskodnak többet…
Joskára már elég volt egy pillantást vetnem, és tudta a kötelességét: fájdalmas kiskutyatekintettel esdekelni kezdett Kumnak, hogy folytassa a történetet… Nagyon fájhatott még a térde.
- Szóval, ott tartottam, hogy épp az F-124 felé repültem, keresztül a polipok territóriumán…
Folytatások
1981
Éppen az egyik végtelenített lövöldözős játékkal voltam elfoglalva, tudják az urak, az a típusú játék, amikor egy bolygón kinyírunk mindenkit, hogy aztán átrepüljünk egy másikra, hogy ott újrakezdjük, amikor megszólalt a fedélzeti számítógép.
- Ismeretlen eredetű mentőkapszula a hajó biztonsági zónáján belül. Kérek engedélyt a kapszula becsápolására.
Hasonló történetek
3465
Valóban nem volt nagy a probléma. A krionok földön kívüliek voltak, egyike a kevés értelmes fajnak, akikkel összefutottunk, de rossz szándékúak. Az emberiség fejlettebb technológiája, és jóval nagyobb szaporulata mindig is kordában tartotta őket – de egyedileg időről-időre elkövettek bűncselekményeket. A hajójuk is jóval alulmaradt a csapat első osztályú kutatóhajójánál, mindössze annyit kellett tennie a pilótának, hogy emeli a sebességet...
2927
Feszült két nap következett. Mindenki izgulva várta már a megérkezést. Sokan össze is csomagolták holmijukat. De persze mindig vannak pesszimisták is. Igaz a Voyageren csak néhány akadtak. Ők igyekeztek élni meg szokott életüket, figyelmet alig vagy egyáltalán nem fordítva a társaik felhőtlen optimizmusára...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: