Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ágyban párnák közt

Az ágyamban fekszek. Fárasztó munkanap után nehezen megy az elalvás. A péntek este hangjai beszűrődnek az ablakon. Nem zavar, megszoktam. Órára nézek, fél három. Lassan álom jön a szememre. Zuhanok a mélybe. Mielőtt elaludnék csörömpölést hallok a bejárati ajtó felől. Kinyílik. A járólap magas sarkú kopogásától zeng. A másik oldalamra fordulok, hogy lássam az ajtót. Résnyire nyitom a szemem. Alvást tettetek. Az ajtóban sötét árny tűnik fel. Nekidől az ajtókeretnek az egyrészes ruhája alól kirajzolódik a mellei formája. Kerek és feszes. Lehajol, hogy levegye a cipőjét, s közben elővillan szexi bugyija. Felizgat a látvány, de nem mozdulok, csak a farkam merevedik. Odajön az ágyhoz, s mellém bújik. Folyamatosan bámul a kék szemeivel. Alkohol és mentolos rágó illata csapja meg az orromat. Érzem a barátnőm ellenállhatatlan kisugárzását, hevesen kapkodom a levegőt. Emese szeme elkerekedik.
- Ébren vagy még? Felébresztettelek?
A második kérdésében bűntudatot felfedezek fel. Nem szólok semmit. Egész közel húzódik hozzám. A merevedő farkam ér hozzá a combjaihoz. Elmosolyodik.
- Nem csapsz be, tudom, hogy ébren vagy.
Lebuktam, vége a színjátéknak. Átkarolom a derekát és szorosan magamhoz húzom. Kéjesen beleharap az ajkába, de nem hagyok neki sok időt, megcsókolom. Fél percig tartó heves, csókcsatát vívunk. Beletúr a hajamba, a kezének furcsa, ismerős illata van. Nem tudom mi lehet az, izgalomtól teljesen kikapcsol az agyam. Barátnőm, hirtelen megfordul. Érzem rajta a zavarodottságot. Nem hagyom menekülni, magamhoz húzom.
- Mi a baj, drágám? – kérdezem tőle.
- Szerelmesek vagyunk még mi egyáltalán?
- Ne beszélj butaságokat. Senkit sem szeretek tőled jobban. A másfél év, amit veled töltök életem csúcsa.  
- Úgy félek, hogy nem tudok neked megadni, amire vágysz.
- Még sokkal többet is adsz.
Benyúlok a ruhája alá. Félrehúzom a bugyiját. A puncija tocsog a nedvességtől. A párom ismét izgalomba jön. A fenekét a farkamhoz dörzsöli, kezével hátranyúl és megfogja a nyakamat. Néhány pillanatnyi simulás után ezt suttogja nekem:
- Elmegyek fürödni, tíz perc és gyere utánam.
- Túl késő van. De holnap mindent bepótolunk.
Nem szól semmit, kéjes nyögdécseléssel próbál meggyőzni. Felkel, amíg kimegy a szobából vadul rázza a csípőjét, a feneke fel-le billen a szűk ruhában. Az ajtónak támaszkodik. Kacéran oldalra néz, majd folytatja az útját a fürdőszobába.
Szinte felperzsel a vágy. Ellenállhatatlanul vonz a kefélés gondolata. Emese szexis, minden férfi álma egy ilyen nő. Alapból is vadmacska, de ha iszik fékezhetetlen. Másfél év alatt kétszer használtam ki hasonló szituációt. Ilyenkor mocskos szájú ribanc, ha fogalmazhatok így. Attól jobban szeretem, hogy annak lássam. Majd holnap szexelünk, ha tiszta lesz. Órára nézve hét perc telt el a tízből. Ráadásul úgy gondolom, ez az izgatottság nem nekem szól. Ha buliban vagyok, engem is felizgat más nők látványa, szerintem őt is.  A bugyija teljesen átázott. Biztos kavart valakivel. Dühös vagyok. 9 perc.
Felkelek az ágyból, elindulok a fürdő felé. A kezemet ökölbe szorítom. Nem kopogok, berontok az ajtón. Meztelenül áll a kádban, törölgeti finom kis testét. Mindenféle gondolat kering a fejemben. Szúrósan nézek rá.
- Meggondoltad magad? – kuncog kacéran. Valami baj van bébi? – kérdez ismét, mikor nem kap választ.
- Milyen volt a buli? – vetem oda flegmán.
Emese magára teríti a törölközőt és kimászik a kádból. Figyel engem. Szinte belém lát és kitalálja a gondolatomat.
- Kérlek, ne legyél féltékeny.
- Nem kéne annak lennem? A bugyid másról árulkodik.
Odalép hozzám, körmével a mellkasomat simogatja.
- Próbálkozta srácok, mindig szoktak, de leráztam őket. Ádámmal táncoltam negyedóráig, őt ismered, osztálytársam volt gimiben – kezeit egyre lejjebb csúsztatja. Különben is, lehet benézek az étterem ablakán, de vacsorázni itthon szeretek.
Emese ledobja törölközőjét, s rátérdel. A dühtől vörös fejemből egy cuppantással a farkamba irányítja a vért. Kénytelen vagyok egyetérteni vele. Lehet, hogy a diszkóban más farokhoz dörgölődik, amíg az enyémet kapja be nincs gondom vele. A barátnőm a szokásostól nagyobb vehemenciával fogott hozzá a péniszem kényeztetéséhez. Ügyes nyelvével vadítóan játszadozik a golyóimmal, s határozott rántásokkal teljesen keménnyé teszi férfiasságomat. Ismét bekapja. Puha szájában fokozatosan eltűnik merevedő hímtagom.
- Ez az, mélyebbre! 
Semmilyen gátlásosságot nem látok rajta. A pia elbódítja Emese agyát. Rám néz, élvezi a szopást. Szabad kezével magát izgatja odalent. Felhúzom.
- Most én jövök bébi – s közben rákacsintok.
- Nincs rá szükség – mosolyog rám, a kezemet a dugásra kész puncijához rakja.
A szekrényből elővesz egy óvszer. Felbontja, s a gumi végét a szájába veszi, behajol, és izgatóan a farkamra cumizza.
- Akarlak – suttogja a fülembe.
A csapra támaszkodik és behajol. Arra vár, hogy szétkeféljem. Ez most nem érzéki erotika, vagy vad szex. Ez kőkemény pornó, amire vágyik. Mögélépek. A puncijához érintem a farkam. Felnyög, de még nem dugom be. Az arcát látom a tükörből. Az ajkát harapdálja. Hátranyúl és saját kezűleg rakja be a péniszem. Összerezzen az izgalomtól. Hangosan káromkodik egyet. Ez tovább fokozza az izgalmamat. Igaza volt, nem kell várnom a tágulásra. Rácsapok a fenekére, s dugni kezdem. Hangosan csattogok a popsiján. A puncija forróságát még gumin keresztül is érzem. Egyre vadabb vagyok, s látom élvezi. Nem kegyelmezek neki. Most megkapod a magadét.
- Ádámnak volt ilyen kemény farka.
Kis hezitálás után válaszol:
- Nem – rázz a fejét.
- Amiért ribancoskodtál nem kíméllek.
- Ahh, igen,
- Megérdemled, ugye?
- Meg – zihál közben.
- Az én ribancom vagy, jegyezd meg!
- Csakis…
- Rég voltál már így megbaszva.
Nem válaszol, hangosan felnyög, nem törődik a szomszédokkal. Belemarkolok a hajába. Ráhúzom teljesen a farkamra. Kefélem, teljesen megfeledkezek magamról. Érzem közel vagyok az elélvezéshez. Leveszem a gumit és letérdeltetem Emesét. Engedelmesen szopja a farkam, mint egy kisangyal. Lüktetek. A spermáim kilövésre készek. Húzom ki Emese szájából, de meggondolom magam. Visszatolom, bent élvezek el. Majd összeesek az orgazmustól. Mesi állja rendesen a sperma sugárt. Még sosem élveztem a szájába. Nincs ellenére, lenyeli. Kielégült mosoly jelenik meg az arcán.
- Rég vártam már erre – s letörli a szája szélén lévő sperma foltot.
Elindul a kád felé, megint lezuhanyzik. Bűntudattal telve figyelem a szerelmemet. Csúnya dolgokat mondtam neki. Láthatóan élvezte, de engem zavar. Hogy nevezhetem ribancnak az egyetlenemet? A homlokomról letörlöm az izzadság cseppeket, mikor újra felfigyeltem arra a különös szagra. Most már tudom, mit éreztem Emese kezén. Megvilágosodásomnak kesernyés az íze.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pusheen ·
Nem lett volna olyan rossz,de ... csomó magyartalanság, rengeteg,csúfos vesszőhiba. Logikai bukfenc is van, először azt írtad dugod, utána mégis a szájából vetted ki a farkad. Akkor, hogy van ez? Nem tetszett.

Marokfegyver ·
Az első mondatban: fekszem. A többit nem javítom ki, maradjon másnak is a jóból! Félre ne érts: nem volt jó...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: