Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

ABC 2. rész

Egy leszbikus tanácsai egy férfinak az örömszerzés rejtelmeiről.
Avagy: Mondjam, vagy mutassam?

FIGYELEM! A történet jelentős részben leszbi, de jelentős részben hetero elemeket is tartalmaz.

Írta: DrAltedox
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2015. július 14.

*******************************************************************************

A következő néhány pillanatban nem igazán történt semmi. Csak álltam ott és igyekeztem elképzelni, mi folyhat a hálószobában. Minden perc, amit várakozással töltöttem, óráknak tűnt. Már majdnem elvesztettem az eszemet, mire Zoey végül behívott. Levette a cipőjét, a nadrágját és a bugyiját is és az ágyon feküdt. Andrea mellette ült, még mindig összevont szemöldökkel, miközben lassan levette a szemüvegét. Egyből levágtam, hogy Andrea nem akar engem ott látni, de a barátnőjének nem mondhattam nemet. Zoey pedig egyértelműen azt akarta, hogy ott legyek.
Akkor nem tettem fel kérdéseket. Sok minden más volt, ami lefoglalta a figyelmemet. De sokat foglalkoztatott, hogy vajon Zoey miért akarta olyan vehemensen, hogy végignézzem, ahogy Andrea kinyalja őt. Miért akarhat egy leszbikus egy pasit a hálószobájába, miközben a barátnőjével enyeleg? Pláne egy olyan pasit, akit alig ismer. Talán Zoey biszexuális és felizgatja az, amit a gatyámban előidéznek? De nem. Biztosan tudtam, hogy Zoey ennél leszbikusabb már nem is lehetne. Nem. Nem az izgatta fel, amit kiváltott belőlem. Csak az mulattatta, hogy egy férfinak végig kell néznie, ahogy két gyönyörű nő izgatja egymást, de nem szállhat be. Őt nem érdekelte, milyen kemény a farkam. Csak az, hogy milyen kemény munka nekem, hogy ne rántsam elő. Nem biszexuális volt, hanem köcsög.
Andrea már túl lehetett ezen a szélek-megrajzolása-dolgon, mert ekkor rám nézett és azt mondta: - Akkor most jól figyelj, mert nem fogom megmutatni kétszer! Kezdjük az A-val!
- Nem baj, ha én is az ágyra ülök? - kérdeztem.
- Nem. Te ott maradsz. Csak állj ott és ne merészelj közelebb jönni!
- És a kezed tartsd a hátad mögött! - utasított Zoey.
Nem épp ez volt az, amire számítottam, de nem hagytak más választást. Biztos jó lett volna az ágyon ülni Andrea mellett és figyelni, ahogy kinyalja a barátnőjét, de így is épp elég közel voltam, hogy mindent tökéletesen lássak és halljak. A halk cuppogást, amit Andrea nyelve és ajkai keltettek, Zoey halk nyöszörgését, a teste minden apró rezdülését. Akár még Zoey lábán is végig tudtam volna simítani, ha kinyújtom a kezemet, de inkább csak álltam ott mozdulatlanul és figyeltem. Erősen rá kellett szorítanom a kezemre a hátam mögött, hogy ne induljon el előrefele.
Andrea Zoey combjai közé hajtotta a fejét és a nyelve hegyével leírta az első betűt barátnője csupaszra borotvált puncijára. Az igazat megvallva, egyáltalán nem olyan volt, mintha írt volna. Inkább a festésre emlékeztetett. Számtalan alkalommal átfuttatta a nyelvét ugyanazon a ponton, mintha biztosra akart volna menni, hogy Zoey pontosan azt érzi, amit kell. Andrea nyelve nem ceruza volt, hanem egy golyóstoll, ami kezd kifogyni a tintából. De Zoey nem úgy nézett ki, mint aki bánja. Lehunyta a szemeit és halkan nyöszörgött. Andrea pedig még meg se rajzolta az A vízszintes vonalát, máris hallottam, ahogy a barátnője hosszan és élvezetesen felsóhajt.
Amikor áttértek a B-re, egyértelmű volt, hogy ez a gyönyör új szintjét jelenti Zoey számára. A lábujjai megrándultak, miközben Andrea nyelve lassan mozgott a combjai között, megrajzolva a B szárát. Aztán megállt.
- Abbahagynád? - mordult fel.
- Mit? - kérdeztem.
- Annak a dedós ABC-dalnak a dúdolását.
- Azt hittem, segít.
Inkább nem felelt, csak horkantott egyet és küldött felém egy gyilkos pillantást.
A B többi része apró körözésekből állt Zoey puncijának a szélén. Aztán jött a C nagy ívű izgatásokkal a csiklója körül. Majd Andrea ismét fel-le kezdte mozgatni a nyelvét, de a rossz oldalon. Azt hittem, fordítva rajzol, Zoey élvezete kedvéért, és a barátnője nem úgy nézett ki, mintha bánná. Tudtam, hogy ott kellene maradnom, de inkább tettem egy lépést előre, hogy jobban lássam.
- Ó! Ez egy kis „d” - jöttem rá.
- Pofa be és takarodj vissza! - mordult rám Andrea.
- Nem is tudtam, hogy lehet variálni a kis és nagy betűket.
Ez volt az a pillanat, amikor Andrea elveszítette a türelmet. Felkelt az ágyról és kizavart.
- Épp eleget láttál – mondta. - Nincs szükséged több instrukcióra. Ha még mindig nem érted, akkor menthetetlen vagy.
- Kérlek, Andrea! Csak még egy kicsit hadd maradjak! Fogalmam sincs, hogy csinálhatnám az I-t.
- Ó, te nyomorult idióta!
Még szerencse, hogy Zoey ott volt, különben tényleg kihajított volna. De a vonzó vöröske ott feküdt félmeztelenül az ágyon és még mindig várta a hátralevő huszonkét betűt. Arról pedig szó se lehetett, hogy várjon.
- Hadd maradjon, bébi! - kérte. - Akár a végéig is.
- Képtelen vagyok rá, ha folyamatosan közbepofázik – morogta Andrea.
- Hadd maradjon! Csöndben fog maradni. - Azzal felém fordult. - Ha szépen befogod a szádat. A végén kapsz jutalmat.
A nyomaték kedvéért rám kacsintott, majd elnevette magát.
Visszamentem ugyanarra a szent helyre, ahova Andrea és Zoey állítottak és a hátam mögé tettem a kezeimet. Nem játszottam meg, hogy nincs hozzáfűzni valóm a továbbiakban, de inkább csendben maradtam. Amikor már a legkevésbé bírtam, csak felidéztem Zoey szavait és inkább nem kockáztattam.
Közben Andrea túljutott az E-n és az F-en, amiket hosszú nyelvcsapásokkal rajzolt meg Zoey punciján, majd jöttek a G nagyívű körözései, ami csak abban tért el a C-től, hogy a végén bekanyarodott az egyre nedvesedő vászon közepe felé. A H minden volt, csak nem egy néma H. Zoey hevesen zihált és erősen megmarkolta a lepedőt, miközben teste egyre jobban remegett. Éreztem, hogy a farkam is egyre inkább kikívánkozik már a gatyámból.
Nem tagadhatom, nagyon is jó ötletem volt, hogy lehetne megrajzolni azt az I-t. De szükségem volt valami indokra korábban, hogy itt maradhassak és figyelhessem őket. De bármire is gondoltam, az nem is volt hasonlítható Andrea mutatványához. Lassan és nagyon mélyen nyalt bele Zoey vágatába. A barátnője felnyögött az élvezettől és rámarkolt saját melleire. És akkor eljött az ideje, hogy rátegyék a pontot az I-re. Andrea kihúzta a nyelvét és az ajkai közé vette barátnője csiklóját. Amikor hozzáért a nyelvével, az egész lakást sikoltások töltötték be.
Gyakori kérdés, hogy vehetnénk rá a gyerekeket a tanulásra. Nekem azonban semmi kétségem nem lenne az oktatási rendszer sikeréről, ha a jövőben ilyen módszereket alkalmaznának az iskolában is. A következőkben a J-t, a K-t és az L-t nagyon nehéz volt kivenni Zoey folyamatos remegése és nyöszörgése közepette. Ki tudja? Talán azok a jelek, amiket barátnője puncijába rajzolt az ujjával, miközben továbbra is a csiklóját szopogatta, talán valami jelnyelvből voltak. De Zoey is kivette a részét, mert amikor Andrea felnyúlt és morzsolgatni kezdte barátnője mellbimbóját, az kieresztett magából egy elnyújtott nyögést, ami nagyon emlékeztetett egy M-re.
Csodálatos volt a látvány, ahogy Zoey ott vonaglik az ágyon a gyönyörű barátnője kényeztetésétől. Már nem hiányzott más, csak hogy elkaphassam Andreát hátulról és beletolhassam már jócskán megmerevedett farkamat. Elvégre Zoey jutalmat ígért a végére, ha jól viselkedek. És mi lehetne szebb jutalom, mint hogy én is beszállhatok. Elég lenne csak lehúzni azt a szűk farmert és Andreába tolni a szerszámomat, miközben ő tovább kényezteti a barátnőjét. Ha meg Andrea előbb elélvez, befejezhetem Zoey-ban is azt, amit ő a nyelvével elkezdett,
Már épp nyúltam volna a nadrágomért, amikor Zoey felkiáltott: - No1
Egy pillanatra megmerevedtem, de aztán rájöttem, ez talán csak az N és az O teljesítéséről szólt, viszont, biztos, ami biztos, inkább visszatértem korábbi pozíciómhoz és vártam tovább a P-t és a Q-t.
Nem tudom, mi történt az ABC maradékával, de Zoey gyorsan letépte magáról a maradék ruháját is és a földre dobálta és magához rántotta Andreát. Láttam, ahogy ő barátnőjébe tolja két ujját, de aztán... semmi mást. Zoey a barátnője nyaka köré fonta a lábait és az ágyékához préselte a szexi barna lány arcát. Vajon tovább szopogatta Andrea a vöröske csiklóját? Masszírozni kezdte a G-pontját? Ezt már sose tudom meg. De akárhogy is, Zoey élvezte. Két kézzel nyomta Andrea fejét a combjai közé és könyörgött, hogy a barátnője abba ne hagyja.
Amikor Andrea elérte a Z-t, Zoey teste megremegett, a feje hátra bukott és a lábai még szorosabban feszültek barátnője nyakára. Zoey teljesen elveszítette az önkontrollját. Már nem törődött semmivel, csak hevesen zihált és markolta barátnője haját. Mintha mondani is akart volna valamit, a gyönyör viszont csak összefüggéstelen nyöszörgéssé változtatta szavait.
Aztán végül egy sóhajtással elernyedt és elengedte Andrea haját és nyakát, majd széttárta a lábait és tökéletes békében elterült az ágyon.
Andrea is levegő után kapkodott és megigazította összekócolódott haját. Az arca kivörösödött és csorgott rajta az izzadtság, azonban még így is szexibb volt, mint valaha.
- És ennyi volt – lihegte.
- Egy pillanat! - szakadt ki belőlem. - És mi lesz a jutalmammal? Azt ígértétek, kapok jutalmat, ha nyugton maradok.
- A jutalom az, amit láthattál.
- Ez nem jutalom volt. Hanem kínzás. Hátra tett kézzel kellett néznem, ahogy kényeztetitek egymást. El tudjátok képzelni, milyen nehéz ez?
- Igaza van – mondta Zoey. - Megérdemli a jutalmat. Gyere csak ide és térdelj le!
Egyértelmű, mi futott át az agyamon. Az lenne a jutalom, hogy letérdelhetek Zoey elé és én is kinyalhatom? Még egy orgazmust akart Andrea mesterműve után? De aztán eszembe jutott, egyszer már átvertek, úgyhogy inkább nem reménykedtem, miközben térdre ereszkedtem az ágy mellett. Zoey felém fordult és halkan kuncogott, majd az ágy szélére ült. Még mindig meztelen volt, így a puncija csupaszon közelítette meg az arcomat. Hazudnék, ha azt mondanám, nem ez volt a legszexibb látvány életemben.
- Még mindig szeretnéd a jutalmadat? - kérdezte.
- Igen.
- Akkor told le a gatyádat!
Volt valami a hangjában, amit nem tudtam figyelmen kívül hagyni, de ennek ellenére térdig letoltam a gatyámat. Kényelmesebb lett volna teljesen levenni, de már az is épp elég megkönnyebbülés volt, hogy kiszabadíthattam a farkamat. Ismét felnéztem és megláttam a Zoey mögött törökülésben pihenő Andreát is. Mindketten nevettek. Mintha a látvány, ahogy ott térdelek előttük, a farkammal a kezemben, a világ legviccesebb dolga lett volna.
- Nézd csak szegény kis embert! - nevetett Zoey.
- Megmerevedett már a kis bögyörőd? - viccelődött Andrea.
- Ugye nem képzelted, hogy kaphatsz ebből a te kis farkacskáddal?
- Szegény kisfiú!
Egyáltalán nincs kicsi farkam, mint már említettem, de az, ahogy ez a két nő ott nevetett rajtam, olyan érzést keltett bennem, mintha tényleg nekem lenne a legkisebb szerszámom az egész világon. Ahogy előttük térdeltem és felnéztem rájuk, miközben ők nevettek és hecceltek engem... Arra vágytam, hogy mindkettőjüket magamévá teszem, de ez még azelőtt volt. Volt valami különös abban, ahogy meztelenül térdeltem előttük és ahogy ők rám néztek. Nem tudtam megállni, hogy elpiruljak.
- Nézd csak! Elpirult – nevetett Andrea.
- Ne szégyenlősködj, kisfiú! Itt az ideje, hogy megtanuld a leckét. Most már tudod az ABC-t, szóval most már megtanulhatod a számokat is.
- Már tudom a számokat – válaszoltam.
- Csitt, kisfiú! Meg fogod tanulni a számaidat és egy szót sem szólsz a lecke közben.
- A 69-esre gondolsz?
- Fogd már be! - mondta Andrea.
- Csitt, kisfiú! - szólt Zoey is.- Nem akarok többet hallani. Most Andrea tízig fog számolni, addig pedig azt akarom, hogy szorongasd a kis bögyörődet, amikor pedig elér a tízeshez, el fogsz élvezni nekünk.
Szóval ez volt a „jutalom”. Le kellett térdelnem eléjük, letolnom a gatyámat és engedni, hogy két szexi leszbi végignézze, ahogy kirántom, miközben tízig számolnak. Közben meg hiába ülnek ott előttem meztelenül, hozzájuk se nyúlhatok. És ez még nem volt minden. Zoey eközben végig izgatott engem, ahogy simogatta magát és a mellbimbóival játszott. Mi ebben a jutalom? Vagy ezt érdemlem? Bárcsak tudtam volna a részleteket előre! De most már túl késő volt.
- Egy – kezdte Andrea.
- Gyerünk, édes kisfiú!
- Kettő.
- Igen, úgy van! Dörzsölgesd csak azt a kis fickót!
- Három.
- Bizonyára azt kívánod, bárcsak bedughatnád a jó nedves melegbe, nem igaz?
- Négy.
- Vagy a melleim közé dugnád? Nézd csak, milyen szép kerekek!
- Öt.
- Képzeld el, ahogy mozgatod közöttük a farkad fel-le, miközben én összenyomom őket! Tetszene, mi?
- Hat.
- De nem fogod, butuska fiú. Milyen butuska fiú is vagy te! Az a kis bögyörő a közelünkbe se ér.
- Hét.
- Gyorsabban, kicsi fiú! Látni akarom, ahogy elélvezel.
- Nyolc.
- Nézd, bébi! Máris elélvez.
Igazuk volt. Nem bírtam tovább. A nyomás, ami felgyülemlett bennem az előadás közben, már szétfeszített belülről. Fel-le mozgattam kezem a szerszámomon és éreztem, ahogy áramlik ki belőlem a megkönnyebbülés. Mintha sosem akart volna véget érni.
Amikor nagy sokára befejeződött, már mindent sperma borított. A kezemet, a pólómat, a nadrágomat. Még a padlót is.
Andrea elhúzta a száját és kiszaladt a konyhába egy papírtörlőért. Zoey azonban csak tovább nevetett. Nem csak kuncogott, ahogy korábban, amikor azt mondtam, szeretném megtanulni az ABC-t, vagy az a szarkasztikus kacaj, amit akkor hallatott, amikor maguk elé térdeltetett. Mélyről jövő, ördögi kacaj volt.
Aztán Andrea visszatért és a kezembe nyomott egy adag papírtörlőt, hogy aztán elmenjen lezuhanyozni. Miközben magamat tisztogattam, Zoey is felkelt az ágyról. Ismét rám nézett és elnevette magát, majd azt mondta, inkább csatlakozik Andreához a zuhany alatt.
Aztán ismét rám kacsintott.
- Most már tudod az ABC-det. És azt is megtanultad, hogy hol a helyed.

Vége

1 Nem (angolul)
Előző részek
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Elméletben már sokat fejlődtem. Gyakorlati foglalkozásra szeretnék jelentkezni.
Sinara ·
Ha találsz hozzá tanárt, kérlek, nekem is szólj! ;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: