Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Abádszaloki éjszakák

Marcsi volt ekkor a szeretőm, egy nyári 3 napos hétvégére elutaztunk Abádszalókra egy kefélős hétvégére.
A strandtól nem messze, egy valamikori malomban vettünk ki egy franciaágyas szobát. Marcsi döglesztően nézett ki, állandóan miniben járt, egésznap tüzelt, és mindig szeretkezni akart én is egyfolytában kívántam, ha megláttam állt a faszom egy folytában, ha együtt voltunk is 1-2 órai pihenés után újra kívántam.
Ahogyan megérkeztünk, kértem a szobát, a recepción egy fiatal csaj volt, aki látta, hogy kikkel áll szemben és igen kedvesen mosolygott, én is jól megnéztem, tetszett.
Felértünk a szobába, ahogy bezártam a bejárati ajtót, Marcsi fúria módjára nekem esett :
- Rohadt, szemét pasi vagy láttam,hogy kikezdtél a csajjal a recepción. Sosem bírsz magaddal, neked nem a elég a feleséged és én? Ezt még megbánod, vissza adom Neked.
- Ne vacakolj Marcsikám, csak megnéztem, hogy milyen jól néz ki, de Veled vagyok és csak Téged kívánlak, nézd, meg, hogy "állok" !. Léptem volna hozzá közelebb, megfogva a kezét, hogy a faszomra tegyem a sliccemnél. De haragosan ugrott hátra : - Hagyj békén ! Utállak amikor ilyen vagy. Fel áll a faszod és megbasznál mindenkit, azt hiszed nem látom? Pedig vedd tudomásul, hogy engem sem hagynak békén, még a fiatal srácok sem ! Tudtam, hogy mindenben igaza volt, én imádtam a pinát, és izgatott, ha láttam, hogy valamennyi faszt fel tud állítani Marcsi. - Ugyan, édesem nekem csak Te kellesz, nem akarok senki mást, csak Téged, de Téged állandóan ! és a hátához simulva, a melléhez nyúltam, miközben finom csókokkal leptem el a tarkóját, ezt nem bírta, hozzám bújt, éreztem merevek a bimbói, hátra nyúlt a faszomhoz - Te szemét, ugye, hogy áll a faszod? Megdugnád a recepciós csajt, mi? - Csacsim miattad áll a farkam, ahogyan a Te mellecskéid is már kemények és bizonyára, csupa lucsok a bugyid, mert láttam ám Te is lested a pincér srácot. Benyúltam a minije alá és csupa pina lé lett a tenyerem, magam felé fordítottam elkezdtem csókolózni vele és máris a mutató ujjammal basztam a hüvelyét, balkezemmel lenyúltam, hogy be nedvesítsem a másik mutató ujjam és betoltam a csapkodó nyelveink közé a pinája nedvét tartalmazó ujjam. - Nem húznád le a zipzáram és játszanál a faszommal? Már húztam is le, Ő pedig vette a faszom a kezébe. Majd térdre ereszkedett és elkezdett szopni, gyönyörű volt ahogyan baszta a szájával a faszomat.
Amikor éreztem, hogy közel a vég, finoman felállítottam, leültettem az ágy szélére, hanyatt döntöttem és lehúztam a teljesen átázott bugyiját, elkezdtem lassan körözni a nagy, kis ajkain, finoman simogattam a csiklóját, majd benyaltam a hüvelyébe és elkezdtem ujjazni.
Folyt a pinája leve, mint a sperma magömléskor, lihegett, élvezett és én tudtam nyújtani, hogy jó legyen neki és persze nekem is. Remegés futott rajta végig, elélvezett - Oh kedvesem a faszod akarom a pinámba ! Felálltam, megfordítottam, hogy kutyapózba kerüljön és bevágtam a faszomat a hüvelyébe, vadul elkezdtem mozogni, csapkodtam a farpofáit ágyékommal éreztem nem sokára Elélvezek,de ekkor ő is remegni kezdett, mélyen belöktem, méhszájáig a faszom, megindult a sperma özön, bent megálltam, a geci csak folyt, Ő pedig hüvelyizmával szorította és tartotta fogva a kéjlécemet. Percekig így élveztünk, amíg lassan zsugorodni kezdett a farkam és kicsúszott belelő, elnyúltunk egymás mellett és elaludtunk.
Este lementünk a szobánkból vacsorázni, volt egy kerthelyiséges étterem. Marcsikám átöltözött, mini, teljes smink, és vendéghaj, ami szőkén loknikban omlott a háta közepéig. Egy szóval igazi faszállító, ahogyan elmentünk a recepció előtt megnéztem a csajt, középkorú, nagy mellű, szintén erősen sminkelt, szőke rövid hajú töltött galamb volt, mélyen a szemébe néztem, ő finoman végig nyalta a szája szélét és a szemembe nézett, mosolyogva. - Segíthetek valamiben Uram? - Ha igen akkor, majd szólok - és én is finoman jeleztem, hogy szívesen kinyalnám. Marcsi szemei szikrát hánytak. Kimentünk a kerthelyiségbe, még nem volt senki, azonnal 3 pincér termett az asztalunknál (nem voltak többen), az egyik leülni segített Marcsinak, a másik elkezdte előtte az asztalt rendezni, A harmadik az étlapot nyitotta ki neki. Italt rendeltem, az egyik elment, a másik ott sündörgött Marcsinál, már duzzadt a nadrágja eleje, Marcsi azt nézte és keresztbe tette a lábait, hogy látni lehetett a comb fixe csipkéjét. - Mit ennél kedvesem? - Valami finomat. - Önnek bármit elkészítünk - szólt az egyik pincér. Rendeltünk és vártuk az ételt.
Amíg vártunk megjelent egy 5 fiúból álló csapat, egyetemisták lehettek, Mellettünk ültek le és csorgó nyállal nézték Marcsit. Marcsi ezt észrevette és nekik játszott, ingerelte őket, élvezte, ha hülyíti a pasikat. Elkezdett sorban szemezni velük, szűk volt a nadrágjuk. Amíg ez a titkos flörtölés folyt megjelent a recepciós csaj, riszáló seggel odajött hozzánk és megkérdezte : - Uram elégedettek mindennel? - Eddig igen, remélem azok leszünk a harmadik napon is - és én is végig mértem, Marcsi a dühtől majd felrobbant. - Édesem,merre van a mosdó? Kérdezte. - Szólíts Icának, a mosdó balra van a recepció mellett. - Köszönöm, Ica, Marcsi vagyok. Fel állt és végig vonult a kerthelyiségen, ahogyan csak Ő tudott. - Uram szeretnénk minden kívánságunkat teljesíteni - szólt. - Élni fogunk vele - válaszoltam. És Ica is elvonult az álló faszok előtt. Azt hiszem ekkor döntöttem úgy, hogy holnap rendezünk egy kis gruppent Marcsi és valamennyink örömére.
Mielőtt Marcsi visszajött intettem a srácoknak, az egyikük odajött hozzám. - Szia, Gyuri vagyok a csajom Marcsi, úgy látom szívesen meghúznátok mind az öten.
- Én Zoli vagyok, szó ami szó nagyon sexi a Marcsi.
- Nos holnap éjjel megdughatjátok, legyetek itt este és összehozom nektek.
- Mi be kerül ez nekünk?
- Semmibe, élvezem, ha Marcsi több faszt élvez,csak azaz ára, hogy végig én is veletek leszek, lehet, hogy lesz velem is nő, ha ő is benne lesz megosztjuk őt is. ( A tulajdonos Icára gondoltam)
- Most menned kell, beszéld meg a haverokkal, mert Marcsival rendezni az én dolgom.
Nem sokára visszajött Marcsi, ha lehet még kihívóbb volt és ahogyan elment a srácok asztala mellett, puszit dobott nekik egy sziasztok mellett.
- Kicsim nem túlzás ez egy kicsit - kérdeztem.
- Miért csak Neked szabad szemmel megbaszni a recepciós kurvát? Én egyébként sem csináltam semmit.
- Nem hát, csak fel állítottál 5 faszt, akik sóvárognak a pinád után.
- Azt ugyan meg nem kapják ! Az ő bajuk semmit sem akarok tőlük. Menjünk szeretkezni akarok veled.
Fel mentünk a szobába, előttem ment a lépcsőn, riszálta a seggét, majd hírtelen megállt, hátra nyúlt, lehúzta a zipzáramat és kipattant az álló farkam, megmarkolta.
- Várj kicsim megláthatják. De máris nyúltam fel a bugyijához és nem volt rajta. Levette amíg a mosdón volt. Éreztem, hogy folyik a szaft a hüvelyéből.
- Mond kedvesem ez a farok csak az enyém nem adom másnak.
- Ma éjjel csak a Tiéd Marcsikám, de a Te pinácskád egy kincs, azt viszont odaadjuk a fiúknak.
- Nem, nem akarom.
- Akkor miért izgattad őket, meg szeretném őket hívni holnap éjszakára.
Közben a szobánkhoz értünk, beléptünk és csókolóztunk.
- Kicsim tényleg szeretném a srácokat meghívni és szeretném látni, ahogyan élvezed őket, imádom a puncid jól lakatni.
- Gyurim tényleg akarod?
- Igen tényleg akarom és ha megteszed még jobban foglak szeretni.
- Jó lesz az biztosan?
- Igen isteni lesz kicsim.
Marcsi letette a táskáját és elment a fürdőszobába tisztálkodni és átöltözni az éjszakai sexhez.
- Édes amíg el készülsz hozok fel valami innivalót.
- Rendben, de ne kezdj ki azzal ribanc Icával.
- Ugyan kicsim, nem kell nekem más csak Te, ma éjjel. Azt nem ígértem,hogy holnap is.
Tényleg lementem italért.
- Icuka lenne egy kérésem, szeretném holnap estére meghívni hozzánk egy kis tollasbálba.
A szemembe nézett - Tudod a férjem öreg is beteg is, éhes a puncim és Te nagy csődör lehetsz, de mit szól ehhez Marcsi?
- Vele ne törődj, ő rendben lesz az 5 srác jön hozzá megdugni őt.
- Mi csoda?
- Igen az 5 srácot meghívtam holnap estére és Marcsi kefélni fog velük, addig mi eljátszadoznánk kettesben, esetleg neked is jutna a srácokból.
Kilépett a pult mögül, körül pillantott, senki sem láthatott meg minket, megmarkolta az álló farkamat és egy puszit nyomott az arcomra.
- Csak akkor tudok, ha már alszik a férjem.
- Semmi gond, várunk Téged, amikor tudsz akkor jössz, kívánom a puncikádat.
Fel mentem, Marcsi már várt az ágyon.
Elmentem zuhanyozni, majd lefeküdtem mellé, hozzám bújt és suttogva kérdezte :
- Ica mikor jön? Én nem leszek vele.
- Ó tündérem, akarod, hogy jöjjön? Tényleg?
- Persze, inkább előttem dugj vele, mint titokban és nekem itt lesznek a fiúk.
- Te egy tündér vagy. Mondtam összebújtunk és beszélgettünk arról, hogy mit szeretne holnap éjjel csinálni, ettől mindketten olyan izgalomba jöttünk, hogy Marcsi, lábait szétterpesztve, beleült az álló farkamba és meglovagolt, nem sokára elélveztünk és édes álomba merültünk.
Másnap reggel ébredéskor állt a faszom mint egy zászló, Marcsi meglátta - Te már megint kire gondolsz, kedvesem? Nem lennék én elég neked, mindig ácsingózol valaki más után, pedig annyira imádlak.
- Én is téged Marcsikám. de annyira sexi vagy és annyira élvezem ha láthatom, hogy idegen fasztól élvezel el. Most is csak arra gondoltam, hogy valamennyi lyukadat megtöltik este és ettől lettem merev. És Marcsi már is a szájába vette a makkom, nyelvével, szájával nyalogatta, nagyon élveztem, amikor már majdnem felrobbantam, abbahagyta : - Kívánom, hogy jól megbasszál. Már mentem is a lábai közé. azonnal bevágtam a faszom a nedves hüvelyébe és hevesen el kezdtem baszni, Sikoltozott, én hörögtem, hatalmasat élveztünk.
Lementünk reggelizni, a fiúk sehol, Ica viszont szépen sminkelve, egy nagyon rövid szoknyában, necc combfixben, majd kieső mellekkel, jött az asztalunkhoz, megkérdezte mit szeretnénk inni, na meg engem izgatott. Álló fasszal ettem végig a reggelit és utána így indultam a strandra, egész nap ott voltunk, délután találkoztunk a srácokkal is.
Ahogyan meglátták Marcsit a bikinijében, fel állt a farkuk, lehetett látni a nadrágjaikban. Le ültek hozzánk, Marcsi nem bírt magával, pózolt nekik és testhelyzet változtatás ürügyén, véletlenül kitapogatta a srácok faszát, akik ekkor már nyíltan dörzsölődtek hozzá, egy idő után éreztük Marcsi pinájának illatát. Én is merev voltam.
Elindultunk haza, útközben tovább folyt az este előkészítése. Én Zolival beszélgettem és megkértem, ne verjék ki maguknak, mert éjjel kell minden csepp. Zoli kérdezte, lehet-e gumi nélkül, mondtam, hogy csak gumi nélkül lehet és bele kell élvezni Marcsiba, megbeszéltük, este 9- kor jönnek be hozzánk.
Lementünk vacsorázni, jött Ica, riszálta a seggét, alig szoknya volt rajta, fekete csipke combfix, leejtette az étlapot lehajolt, nekem a seggével volt, láttam nincs rajta bugyogó, ezért a hosszú fekete szőrzete látszódott, annyira előre hajolt és közben hátra farolt, hogy szinte hozzám ért, nem bírtam tovább, megfogtam a pináját hátulról és bele nyúltam a vágatába, csupa lucsok volt, simogatni kezdtem, ő pedig mozogni kezdett, szinte basztam a kezem élével, Marcsi látta a szemei szikrát szórtak, szét nyitotta a lábait és mutatta, hogy rajta sincs bugyi, láttam az ő pinája szőrét is, ekkor már mindkét szuka folyt, enyhe baszás előtti pina illat lengett be mindent, a faszom majdnem felrobbant a két tüzelő pinától. Tudtam, hogy viharos éjszakánk lesz. Ica elment a rendelésünkkel. - Látom kicsim nem lesz itt semmi baj, izzik a puncid, faszra vágyik. - Igen a faszodra vágyik Gyurim, szeretlek. - Én is szeretlek, de hidd el sex istennő vagy, a szűk pinád az egy kincs és épp ezért szeretném, ha több faszt élveznél, látni, hallani akarom ahogy élvezel, amikor nem én dugom. - és ez tényleg igaz volt, valóban csak a gondolatára nagyon felizgultam. - Megbeszéltem a fiuk legbátrabbikával, Zolival, este jönnek hozzánk, kérlek, légy kedves és nagyon sexi és hagyd magad, élvezz ki mindent. - Biztos akarod? - Igen Marcsikám és még jobban foglak szeretni, ha megteszed. Ennyiben maradtunk. Elfogyasztottuk a vacsoránkat és felmentünk. - Édes mindjárt 9 és jönnek a srácok, készülj - mondtam. - Mit vegyek fel? - Comb fixet, melltartót és tangát - mondtam. Elment a fürdő szobába, pár perc múlva visszajött, észveszejtően jól nézett ki. - Fogok nekik tetszeni? Nem vagyok öreg? - Ne légy csacsi majd érzed, hogy meg fognak baszni - és én is elmentem letusolni. Visszajöttem, egy szál bokszert hagytam magamon. Megkerestem a TV-n a zene csatornát és ekkor kopogtak az ajtónkon. Marcsi a francia ágyon könyökölve feküdt és az ajtó irányába nézett.
Zoli állt az ajtóban egy sráccal. - Gyertek be ! És a többiek? - kérdeztem. - Gyávák, még gondolkodnak - válaszolta Zoli. Láttam mind két srác az ágyon könyöklő Marcsit lesi és lépnek be. Szia ! - köszöntek. - Sziasztok ! - szólt Marcsi. - Én Zoli vagyok, a barátom itt mellettem István - És le nem vették volna szemüket a nőmről. - Gyertek, beljebb, Te pedig Marcsikám, gyere ide a srácokhoz. - kértem őket. Megfogtam az időközben oda érkező szerelmem kezét, belecsókoltam a nyakába és megsimítottam a pináját a tangán keresztül.
- Nézd meg a srácokat és oda állítottam István elé, Zoltán helyet cserélt velem, háta mögé állt, belecsókolt a nyakába és simogatni kezdte, egyik kezével a hátán haladt lefelé, a másikkal a melléhez tartott, Marcsi István arcára nyomott egy puszit. Én hátráltam és leültem a fotelba, hogy láthassam mi történik. Zoltán fekete srác volt, István barna, mind ketten körülbelül egyforma magasak, Marcsi a vállukig ért. Egy nyári ing és farmer volt rajtuk.
- Meddig akartok ruhában maradni? - kérdeztem, tudtam egy kis irányításra legalább is az elején szükség lesz.
Ekkor a két srác rövid időre ellépett Marcsitól, levették az inget és a farmereket, ott álltak 1-1 szál bokszerben.
- Nézd édesem két fasz merevedik miattad. - látva a tekintélyes dudorokat a srácok bokszerein.
Marcsi Zolival állt szemben, aki csókolgatta nyakát, és melleit simogatta, háta mögé ment István, aki hozzá simult és puszilgatta, tarkóját, hátát.
- Kicsim, nem nézed meg mi van a bokszerekben? - kérdeztem, oda léptem és el kezdtem letolni Zoltán bokszerét, megfogtam Marcsi kezét és ahogyan előpattant az álló fasz beletettem a kezébe. Marcsi ösztönösen megfogta a szép a faszt, olyan 18 centis, vastag fasza volt Zoltánnak. Ahogyan érezte a kezében önkéntelenül elkezdte a bőrt húzogatni rajta, Zoltán felnyögött és csókolózni kezdett Marcsival. Nyelveikkel egymás szájában csapdostak, élvezték egymást. Eközben István már Marcsi seggét simogatta, oda léptem hozzá és letoltam az ö bokszerét is. Egy vékony, 20 - asnál hosszabb fasz meredt és csapódott Marcsinak. Az én kicsim most már kezdeményezett, másik kezével hátranyúlva megfogta István szerszámát és azt is izgatni kezdte.
- Oh kicsim, ezt szerettem volna mindig látni, mindkét kezedben 1-1 merev fasz és játszol velük, csodás vagy, imádlak.
- Tetszem fiúk? - kérdezte abbahagyva a csókolózást Zoltánnal és egymással szemben maga elé állította a 2 fiút, letérdelt és felváltva szopni kezdte a faszokat.
- Oh nagyon finom vagy Marcsi - mondta Zoltán.
- Te vagy életem legjobb nője - kontrázott Pista.
Marcsi lelkesen szopott tovább, a két fiú élvezte és pedig a fotelben ülve gyönyörködtem bennük és elővettem a faszom és verni kezdtem. Marcsi odanézve látva ezt még lelkesebben és gyorsabban szopott. Felállt fogta a két merev faszt és hátrált a franciaágyig, leült az ágy szélére és újra bekapta felváltva szopni a fiúk faszát, szétterpesztet és mutatta a gyöngyöző pináját.
- Gyurim, ha tényleg szeretsz, akkor kinyalsz - és mutatta a pináját széttárva kezével. Oda mentem a két fiú baszta a száját én pedig lefetyeltem a bőven csorgó pinaszaftot. - Ez nagyon finom - és beledőlt egészen a számba, tovább verte a srácok faszát, én bedugtam a nyelvem a hüvelyébe,mutató ujjammal a csiklóját, középső ujjammal a hüvelyét izgattam , remegni kezdett és elélvezett.
- Kívánom a faszt a pinámba, felment az ágyra,négykézlábra helyezkedett, gyere Zoli szopni akarom a vastag a faszod, Zoli elé állt az ágyon, majd térdelve szájba baszta a kedvesemet.
- Pista azt a hosszú faszodat vág be hátulról, mint egy kutya - és kutyapózban István behatolt Marcsi pinájába és döngetni kezdte - Te pedig kedvesem, nyaljál alulról.
Átdugtam a fejem a széttárt combjai között, így közelről láttam István pumpáló, baszó faszát a kedvesem pinájában és nyaltam a csiklóját, egyik újammal izgattam., azt, másik kezemmel elértem a mellét és azt morzsoltam, csipkedtem a merev bimbóit. Előre - hátra rángatta magát a két fiatal faszon, tele volt a szája Zoltánnal, kijjebb jut belőle István, majd István faszára húzta magát és Zoli csúszott kijjebb a szájából.
Hörögtünk mind hárman, Marcsi sikoltozott, ahogyan bírt a fasszal teli szájában. Hírtelen kikapta szájából Zolit és kiverte a faszát, spriccelt a geci a hajára, az arcára, mindenhová, István is vonaglani kezdett, mélyen behatolt, majd így maradt, elárasztotta Marcsit belülről gecivel, majd fantasztikus remegés közben elélvezett a kéz-nyelv nyalásomtól és Pista gecit pulzáló faszától, oldalra dőlt, hanyatt, a két fiú melléje feküdt, simogatták, puszilgatták, Marcsi játszott finoman a faszukkal, én pedig ráültem a szájára és a mereven álló faszomat bevágtam neki és baszni kezdtem a száját.
- Csodálatos voltál szerelmem, szopjál - mondtam és basztam a száját, közben a két fiú farka újra kezdett keményedni.
- Gyurim kívánom, hogy érezzelek, basszál meg, baszd meg a gecis pinám - kérte Marcsi. Az oldalán feküdt és én is oldalt feküdve, elé feküdtem, széttárta combjait és így álló faszomat betudtam vezetni a pinájába. Nagyon könnyen becsúszott a lucskos hüvelybe.
- Pista állj elém, szopom a faszod, olyan jól megbasztál vele, Te pedig Gyurim lassan fordulj a hátadra - kérte Marcsi.
Így lassan, hogy ne csússzon ki hanyatt feküdtem, ő lovagolt rajtam és verte, nyalta, szopta István fél merev faszát. A hogy le -fel ugrált úgy baszott a faszukon.
- Zoli, gyere, nyúlj le, hüvelyéből kifolyt szafttal, gecivel kend be a seggét és dugd meg - mondtam. Zoli hallgatott rám, előre nyúlt, hozzá érve a faszomhoz, ahogy basztam a kedvesemet és 3-4 adagnyi sikamlós lével bedörzsölte Marcsi végbelét, nyálat csurgatott a faszára, húzott rajta 2 - 3-t és ahogyan Marcsi előre dőlt odaillesztette a faszát és hirtelen mozdulattal behatolt, Marcsi felszisszent, ahogyan a vastag fasz áthaladt a záró izmán, de ahogy bent volt lovagolt a kettőnk faszán. Én belülről éreztem a hüvelyében Zoltán farkát és basztunk, ahogyan csak bírtunk. Éreztem kitörni készülök, ezért betoltam és bent hagytam, Zoli hevesen mozgott a végbelében én pedig néztem ahogyan István szájba bassza Marcsit, felnyúltam és segítettem a heréit simogatva robbanni, Marcsi kivette István faszát is kiverte a gecit belőle, pulzálni kezdett Zoltán fasza is, ahogyan ezt éreztem el kezdtem én is újra mozogni, egyszerre lőttük tele az imádott nőt. Zoltán fasza kicsúszott, ekkor Marcsi lefordult rólam és kiment zuhanyozni, rendbe tenni magát.
- Na milyen fiúk? - kérdeztem.
- Isteni, nagyon jó - mondták ők szinte egyszerre.
- Na és hol van a másik három? - kérdeztem. - Hozd át őket is Zoli !
Marcsi visszajött, szép volt újra.
- Nagyon jó volt mind hármatokkal - mondta és lepihent a francia ágyra, most mi mentünk el egymás után tisztálkodni. Zoli felkapta a bokszerét és elment a hiányzó háromért. Mi pedig beszélgettünk. Zoli nem sokára vissza jött, egyedül.
- Sanyi mindjárt jön, de másik kettő nem mer. - mondta.
- Tudjátok - mondja István - Dezső és Imre szüzek még. Sanyi pedig biszex, ezért nem akart jönni, de végül is jönni fog nem sokára.
- Én pedig szeretném Zoli a Te faszodat is a puncimban a következő menetben - mondta Marcsi. ittunk és beszélgettünk, majd kopogtattak az ajtón
Hozzászólások
cmjcmjcmj1988 ·
nagyon tetszett, és folytasd... legyen most már homo és leszbi része is a gruppinak
gyuri0926 ·
Nem lesz sem leszbikus , sem homo része , még csak biszex sem

Andreas69 ·
Összecsapott fogalmazás, helyesírási hibák tömege. Nem tudtam végigolvasni, a gruppenig sem jutottam el, de nem hiszem, hogy feljavult volna a későbbiekben. Nem tetszett.
gyuri0926 ·
Drága barátom köszönöm aranyos vagy

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: