Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A zombikirály születése


1. fejezet

Valamikor a XXI. század végén és a XXII. század elején, a hadsereg megrendelésére készült egy vírus. Ennek a vírusnak a fő tulajdonsága az volt, hogy felfokozta a katonák fizikai és mentális képességeit.
Eleinte minden tökéletesen ment. A katonák fizikai ereje gyorsasága es szellemi teljesítőképessége nagy mértékben megnőtt.
Azonban ahogy telt az idő egyre több, eddig nem ismert és nem sejtett változást fedeztek föl.

Èszre vették például, hogy egyes embereknél a vírus megnövelte az agyi aktivitást. Ezáltal fizikai képességeiken kívül (erő, gorsaság) mentális képességekre is szert tettek. Például volt aki lebegtetni tudott tárgyakat, de volt olyan is aki el tudta nyomni mások akaratát. Ez többnyire attól függött kinek mely, vagy mekka terület aktiválódott az agyában. Azonban nemsokára beütött a baj.
A probléma ott kezdődött amikor a beoltott katonák elkezdtek furcsán viselkedni. Könyen feldühödtek és akár minden ok nélkül törtek zúztak.
Ekkor a vezérkar úgy döntött, hogy el kell őket zárni mindentől és mindenkitől, amíg a tudósok ki nem találják hogyan szabaduljanak meg a vírustól.
Pár katonát elvittek egy szigorúan òrzött kutatolaburba ahol megkezdődött a munka.

2. fejezet
A tudós csapat akik a problémán dolgoztak a legjobbakbol álltak.
A vezető tudós egy vírus biológus volt. Igornak hívták. Igor rövid szőkehaju középmagas ötven körüli emderke volt. Se családja se igazi barátai nem voltak, és csak a munkájának élt. Ezért ideális ember volt a katonaság számára. A csapat második tagja egy agykutató akit Elizabetnek hívtak. A harmadik egyben utolsó tag egy fiatal genetikus volt. Őt Tednek hívták.
Kitünő eredménnyel végezte el az egik legrangosabb egyetemet, végig ösztöndijjal.
Az első vizsgálati alany egy fiatal katona volt. Igor két őr kiséretében benyitott a kissé szegényesen berendezett szobába, ami inkább volt mondható cellának. Az ajtótol balra egy ágy, jobbra pedig egyszék és egy asztal volt látható. Szemben az ajtóval egy vékony magas fiatalember állt és a rácsos ablakon bámult kifele. Az őrök ráemelték fegyvetüket miközben Igor odasétált mögé közben köpenye alól elővett egy inyekciót. Mikor odaért hirtelen a fiú nyaki ütőerébe szúrta és a fecskendő teljes tartalmát a védekezni próbáló srác nyakába pumpálta. A fiú végül feladta és eszméletlenül zuhant a kőpadlóra. Igor visszatette zsebébe az immár üres fecskendőt és hára szolt akét őrnek:
- Hozzák utánam. - mondta kisé oroszoa akcentussal. - Siessenek! - tette hozzá. A két katona - lábánál es karjánál fogva - felemelte a foglyot és elindultak kifelé. Igor becsukta magamögött az ajtót, majd megelőzve a két másikat sebes léptekkel elindult a fojosón. Kétoldalt a  falak egyhangú fehér színé csak az egmástól szabolyos távolságra lévő szüke vasajtók rajtuk kis rácsos ablakkal. A folyosó végén egy rácsos kapu állt. Miután min áthaladtak rajta Igor bezárta azt. Odalépett a lift ajtajához és megnyomta a hívógombot. Kis várakotás után meg is érkezett s ők beszálltak. Az uticél az alagsor volt.
Abból a megfontolásból végezték itt a kísérleteket, hogy ha meg hal az alany legalább nem kell messzire vinni a testét. Ugyanis itt égették el őket. Mikor leértek elsőként a tudós lépett ki a liftből. Az ajtó előtt már várta két kolegája.
- Nos ki a mai jelölt? - kéfezte Ted.
- Daniel tizedes - felelte igor miközben továbbhaladt a folyosón.
Közben két kolegája mellészegődött.
- Lássuk csak - mondta Elizabwt és kikereste a fiú aktáját a kezében lévő mappák közül. - Igen, itt is van - folytatta - Tavajy kapta meg a kezelést. Szokatlanul hamar előjöttek az ismert tünetek, de nála az egyiknek pont az ellenkezője jelent meg. A hírtelen harag és a dührohamok helyett szokatlanul nyugodt - mondta Elizabet. - Illetve társai elmondása alapján sokkal zárkózottabb. Eközben meggérkeztek a folyosó végére. Igor megállt a baloldali ajtó előtt s miközben a kulcsai közt matatott megszólalt.
- Az agyi aktivitásáról van valami adat?
- Úgylátom nincs semmi - felelte Elizabet.
- Rendben. Akkor készítsd elő a kettes labort, én addig megnézem. Remélem, még sokáig marad így.
Közben sikerült megtalálnia az eggyes vizsgáló kulcsát és kinnyitnia az ajtót. A szoba két részre volt osztva. Az ajtóhoz közelebbi felében a fal mellett asztalok, azokon pedig számitógép, monitorok, mikroszkóp es egyéb berendezések voltak. A szoba másik fele egy vastag üvegfallal és egy masszív ajtóval volt elválsztva. Ezen a részen egy vizsgálóasztal és néhány fura berendezés foglalt helyet. Igor, Ted es az őrök beléptek a szobába.
- Tegyék az asztalra a tizedest és kötözzék le - szólt Igor, és kinyitotta az üvegfal mögé vezető ajtót. - Ha végeztek elmehetnek, de maradjanak a közelben. - tette hozzá.  A katonák dolguk végeztével szónélkúl távoztak.
Hasonló történetek
4617
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
4243
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
atila ·
Köszonöm a mejegyzést. Az igazat megvallva ez az első próbálkozásom. Én is tisztábn vagyok avval, hogy a történet sajna eléggé kezdetleges és sablon szerű. Ennek ellenére úgy éreztem, szeretném kipróbálni magam a történeirás területén. A visszajelzések alapján jobb lesz ha megmaradok az "olvasógli státusznál".

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: