Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vonaton

Vettem magamnak egy teát, majd leültem egy félreeső padra, és elkezdtem netezni.  Nem sokkal később, bejelzett a telefonom. Anita volt az. Már hónapók óta beszélgettünk, és nagyon szívesen megismertem volna, de ő messze lakott. Ráadásul azt se tudtam, hogy néz ki. Persze akkor már több tucat képet küldött magáról, bugyiban és anélkül is, de egyiken se látszott az arca. Beszélgettünk, elmondtam neki, hogy alakult a napom és hogy éppen vonatra várok Pesten, ami nem soká indul. Ezután neki el kellett mennie, és elköszöntünk egymástól.
 
Ezután már felszálltam a vonatra, ami nem soká el is indult. Unalmas útnak indult, egészen Székesfehérvárig. Emlékszem még gondoltam is rá, hogy feldobom neki az ötletet, hogyha gondolja egy futó pillantást vethetnénk egymásra, de aztán letettem róla.  Eddig üres volt a fülke és nem nagyon voltak utastársaim. Míg a vonaton utaztam végig chat-teltem Anitával. Furcsa volt, mert általában én kerestem a társaságát, de most ő az enyém. Egészen egy fél órával ez előttig. Akkor elköszönt.
 
Aztán jött Sz.Fehérvár és a vonat megállt és jöttek az utasok. Sokan szálltak fel, de nem nyitott be senki. Aztán egyszer csak elment az ajtó előtt egy nő. Késő 40-esnek látszott. Rövid szőkés barna haj, mesébe illő vérvörös ajkak. Gyönyörű szép hosszú combok mindez egy feszes szoknyába harisnyában és egy fekete magassarkúban. Na és azok a kerek feszes mellek…
 
Tényleg szemet gyönyörködtető látvány volt, ahogy elment az ajtó elött. Kicsit még sajnáltam is hogy elment, de örültem is, mert szerintem látta, hogy nagyon megbámultam. Aztán egy perccel később visszajött, és kinyitotta az ajtót. – Van itt egy szabad hely? – kérdezte tőlem. – Persze. – mondtam kicsit zavarban. Ezután bejött, és leült pont velem szemben, ami kicsit szokatlan volt. Általában az emberek mindig a legtávolabbi helyekre ülnek le, de ő épp velem szemben ült le. Ekkor tudtam csak megnézni igazán. Igazi bombázó volt.
 
A nő nem zavartatta magát, keresztbe tette a lábait, elővette a telefonját és elkezdett talán ő is netezni. Én hátra dőltem és igyekeztem én is a telefonomra figyelni, de nagyon nehezen ment. Folyton a nőre pillantottam, ami miatt nagyon zavarban voltam, de őt nem érdekelte túlságosan. Emlékszem azon törtem a fejem, hogy vajon hova mehet. Gyönyörű tűzpiros hosszú körmei voltak, és hozzá ugyanilyen rúzs is. Bármiben lefogadtam volna, hogyha levenné a magassarkúját akkor még a lábújának a körmei is ugyanilyen pirosra lennének festve. Ekkor jelzett be újra a telefonom. Megnéztem. Megint Ő volt. – Szia! Jól utazol? – kérdezte. – Szia! – feleltem. - Igen fogjuk rá. – írtam neki. – Van társaságod? – kérdezte. – Vannak a fülkében, de senkivel nem beszélgetek, ha erre gondolsz. – Nincs egy jó nő se akivel beszélgethetnél? – Dehogy nem, hiszen veled beszélgetek. – feleltem neki őszintén. – Köszönöm. Én is vonatozok éppen. – Igen? – Persze de eléggé unalmas, bár van velem szemben egy helyes srác. – Az jó dolog. – Feleltem neki, bár volt bennem egy gondolat, hogy ezt nem akarom boncolgatni jobban, de ő folytatta. – Nagyon izgat, ha tovább utazik, még az is lehet, hogy rámászok. – írta nekem. – Látom, tudod, hogy kell feldobni a hangulatot. – válaszoltam neki. - Ugye, neked nincs ilyen lehetőséged, használj ki minden alkalmat! – Végül is ül velem szemben egy nő, de nem hiszem, hogy bármi ilyen lehetne belőle. Nem nagyon érdeklem. – Mutasd meg, és majd én eldöntöm. – írta nekem. – Hogyan? – kérdeztem vissza. – Fényképezd le, és küld át nekem, én pedig majd megsúgom neked, hogy érdemes e próbálkozni nála. Csak ügyesen! – Ekkor fogtam a mobilom, minden hangot, vakut, levettem, majd ügyesen lefényképeztem a hölgyet és átküldtem neki. Majd vártam – Csinos, jól néz ki. Szerinted is? – Nekem tetszik, nincs is abban hiba. – írtam neki. - Szerintem hajlana rá. – írta nekem. – Most Te jössz. Megmutatom az én srácomat, és kérlek segíts megmondani, hogy szerinted érdemes e próbálkoznom nála. – Oké, de nem biztos, hogy ebben tudok segíteni neked. – feleltem neki bár minden porcikám azt akarta, hogy ne lássam azt a mázlistát. – Bízom benned, és hogy őszinte leszel hozzám. – írta. Mintha kést forgatna a szívemben gondoltam, de hát mit lehet tenni. Nőkért mindent! Gondoltam. Közben megjött a kép. Lassan töltött be majd attól, amit láttam elkerekedtek a szemeim. A képen magamat láttam, amint épp a mobilomat nézem.
 
Felnéztem és láttam, hogy gyönyörűen mosolyog rám. Nem is tudtam mit mondani. Majd a telefonom pityegése zökkentett ki a meglepettségből. – Na, szerinted, érdemes próbálkoznom nála? – kérdezte tőlem sokat sejtető mosollyal az arcán. - Egész biztosan! – feleltem neki, már én is mosolyogva. Mire ő előre csúszott, megfogta a combom, közelebb húzott, és megcsókolt. Mélyen és forrón. Fantasztikus érzés volt. Közben kezei már a gatyámon voltak, és már gombolták is ki.
 
Ám ekkor megállt a vonat. Gyorsan visszaültünk a helyünkre és vártunk, hogy újra elinduljon. Ám ekkor bejött 3 nyugdíjas a fülkébe, akik szintén leültek. Ketten a fülke másik végében ültek le a 3. a nő mellé. Miután kényelembe helyezték magukat, elkezdtek beszélgetni, és látszott rajtuk, hogy nem nagyon zavarja őket a mi itt létünk. Nyugodtan beszélgettek tovább.
 
- A francba! – írta újra a telefonomon. – Szerintem is. – feleltem neki. Ám ekkor megszólalt a telefonja, és kiment a fülkéből, hogy felvegye. Pár perccel később jött vissza, és ahogy visszajött odahajolt hozzám adott egy meleg puszit az arcomra, és óvatosan a kezembe nyomott valamit. Ahogy lopva megnéztem láttam, hogy egy tanga bugyi az. Ránéztem, mire ő kacsintott és finoman szétnyitotta a lábait, megmutatva a meztelen valót. Elkerekedett szemmel néztem a szétnyíló combok közti csodás látványt. – Tetszik? – kérdezte, már újra a telefonomon. – Nagyon! – feleltem. – Kár, hogy nem folytathatjuk, de gondoltam ezzel egy kicsit kedveskedek neked. – felelte. – Nem olyan biztos az. – írtam neki. – Kíváncsian rám nézett majd pittyent a telefonom. – Mire gondolsz? – kérdezte - Olyan régóta mondogatom már, hogy úgy megmasszíroznám a lábaid, hát most itt a lehetőség! – Rám nézett kicsit kérdőn, arcán cinkos mosollyal, majd oldalra, az öregekre egy kicsit. Én hívogatóan intettem neki a kezemmel.  Megint oldalt pillantott, de az öregek még most is összefordulva egymással beszélgettek. Akkor egyik lábával kilépett a cipőjéből és finoman az ölembe rakta. Majd a másikból is kilépett és azzal elkezdte a farkam masszírozni.
 
Ekkor lassan megfogtam, és finoman elkezdtem masszírozni a talpát. Ahogy megérintettem, egy kicsit felsóhajtott, és láttam, hogy nagyon tetszik neki a dolog. A telefonja után nyúlt és rögtön elkezdett pötyögni bele. – Nagyon jól csinálod! Nagyon izgató! – írta miközben láttam, rajta, hogy egyre jobban kezdi élvezni a dolgot. Aztán egy pillanatban mikor senki nem figyelt adtam egy csókot a lábfejére, amitől egy kicsit felszisszent. –Ha ezt, még egyszer megcsinálod, lehet, hogy ide élvezek egyből az ülésre! – Írta nekem.
 
Mikor láttam, hogy megint nem figyelnek, elkezdtem simogatni a lábát és finoman haladtam rajta felfelé. Ahogy haladtam, halk apró kicsi sóhajokkal jelezte, hogy nagyon tetszik neki, amit csinálok. Én pedig egészen benyúltam a szoknyája alá. Majd megfogtam a combfixe végét, és finoman elkezdtem lehúzni róla. Lassú óvatos mozdulatokkal. Hatalmas nagy szemeket meresztett rám. Láttam, hogy nagyon izgul, de ugyanakkor nagyon is tetszik neki a dolog. Nagyon tetszett neki, láttam, hogy nagyon izgul, de imádja is. Mikor már elértem odáig, halkan megpusziltam a bokáját, amitől megint felszisszent, majd a lábfejét, és végül, amikor már teljesen lehúztam róla a combfixet, a lábujjait. Minden csóknál felszisszent, és egyre jobban élvezte a dolgot.  És még igazam is volt! Még azok a csodás lábujjai is pirosok voltak. Minden egyes csóknál halk sóhajokkal jelezte, hogy nagyon élvezi, amit csinálok neki, és egyre jobban felizgatom.
 
Aztán újra elkezdtem masszírozni, de most már a csupasz talpait. Nagyon élvezte. Hátra dőlve az ülésben, az ujjait szopogatta. – Nagyon jól csinálod! – írta. – Majd kihasználva egy újabba pillanatot, finoman megcsókoltam a talpát, a lábujjai tövében. Éreztem, hogy egy pillanatra beleremeg az egész teste. – Te, ha ezt még egyszer megcsinálod, én tényleg ide élvezek! – írta. Nekem se kellett több és újra megtettem, de ezúttal kicsit a fogaimat is használtam. A szemem sarkából láttam, hogy alig bírja türtőztetni magát. Homlokán gyöngyözött a verejték, ajkait harapta, láttam, hogy alig bírja már hang nélkül. Kezei az ülés karfáját markolták, lábujjait az orromra szorította. Szinte beleremegett a teste. Tényleg elélvezett ott az ülésben. Hihetetlen látvány volt.
 
Szerencsére az öregek nagyon belejöttek a beszélgetésbe, így észre se vették, hogy mi ketten mit is csinálunk ott mellettük. Ezután finoman elengedtem a lábát, majd a másik következett.
 
Mikor nem figyeltek újra megismételtem a korábbi mozdulatokat, és erről a lábáról is lehúztam a combfixét, majd újra masszírozni kezdtem. Mostanra kicsit lenyugodott, és már egészen normális képet festett, de ahogy folytattam a masszírt, láttam, hogy egyre jobban kezd újra felizgulni. Oldalra pillantottam, és mikor nem figyeltek, megcsókoltam ezt a lábfejét is. Becsukta a szemeit, és mélyet sóhajtott, kezeit a hasán keresztbe fonva szorongatta, nagyon élvezte a pillanatot. Láttam, rajta, hogy nagyon élvezi. Aztán újra a talpával kezdtem foglalkozni, de már azon járt az agyam, hogy ezen is megismétlem a csókot, mikor újra írt. – Ha megint megcsókolod a talpam, be kell nyúlnod már a puncimba is! – Rápillantottam egy kicsit kérdőn. – Komolyan, nem érdekel most már, ha észrevesznek is. Megőrjítesz, ha így folytatod, annyira akarlak! – Folytattam hát, amit csináltam, majd, amikor úgy ítéltem, meg hogy nem figyelnek. Felemeltem a lábát, és megcsókoltam a talpát, az ujjai alatt. Kicsit még játszottam a nyelvemmel és a fogaimmal rajta, amit láttam, hogy roppantul élvezett. Szinte remegett az ülésben, alig bírta ki, hogy ne jöjjön ki hang azon a csodás száján. Azt hiszem, ha kicsit több időm lett volna csinálni, újra el is élvezett volna. – Te akartad! – írta majd elvette az ölemből a lábát és előre csúszott az ülésbe, és finoman de határozottan magához húzott. Megfogott, mintha csak megölelne, megfogta az ujjaimat, majd finoman megnyálazta őket, úgy mintha csak farkam lenne, majd lassan becsúsztatta a puncijába őket.
 
Mennyei érzés volt. Elkerekedett szemmel figyeltem, a szívem a torkomban dobogott, de finoman elkezdtem benne mozgatni az ujjaim, arra törekedve, hogy megtaláljam és izgassam a G pontját. Lassan óvatosan csináltam. Alig bírta ki, hogy ne adjon közben hangot az élvezetének. A nyakam és a fülem harapdálta és csókolgatta, kezei a testem simogatták finoman, közbe - közbe, meg - meg markolva ha sikerült egy - egy érzékenyebb pontot érintenem. Még közelebb csúszott hozzám, fejét már a vállamra tette, kezeivel szinte már teljesen átkarolt. Majd egyszer csak sikerült megtalálnom a keresett pontot. Ahogy rányúltam, hirtelen megmarkolt, erősen belém kapaszkodott. Tudtam hogy rányúltam arra a pontjára, és finoman mozgattam rajta az ujjaim. Nem kellett hozzá sok. Pár pillanat múlva lábait összezárva, kezeivel erősen szorítva, a nyakamba harapva, remegő testtel, óriásit élvezett. Már másodszor.
 
Fantasztikus élmény volt. Az öregek ebből semmit ne vettek észre. Lassan kihúztam belőle az ujjam és ő az ülésbe zuhant. Halkan ziháltunk hátra dőlve. – Ekkorát még sose élveztem! – írta. – Ennek nagyon örülök. – írtam neki én is mosolyogva.
 
Szerettem volna folytatni a dolgot, ám ekkor megcsörrent a telefonom. Felvettem és kimentem a fülkéből. Miután letettem úgy gondoltam, elszaladok WC-re, mert már közel volt az állomás. Miután végeztem, kinyitottam az ajtót, és ott állt az ajtó előtt türelmetlenül várva. Ahogy kinyitottam benyomult, a falhoz nyomott, átölelt és vadul megcsókolt. Én is átkaroltam, kezeim a hátát simogatták, majd lassan elkezdtek lefelé haladni afelé a csodás feneke felé. Közben az ő kezei máris a gatyámon voltak és már gombolták is ki. És pár pillanat múlva a kezében volt a betonkemény farkam. Amit érzékien elkezdett verni. Ahogy csinálta leült a WC-re és úgy folytatta, majd közelebb húzott magához, és be is kapta és elkezdte szopni.
 
Isteni érzés volt, de aligha nem az izgalmak, és az újdonság hatására, éreztem, hogy pár pillanat múlva elélvezek. Próbáltam neki jelezni, mert a korábbi beszélgetéseinkből tudtam, hogy ezt az egyet nem szereti. Ám nem hagyta abba, és én éreztem, hogy már nem bírom sokáig. Próbáltam valahogy kiszabadulni a fogságából, de ő erre erősen a falnak nyomott, és még erősebben szopott. Ez viszont már sok volt nekem, nem bírtam tovább, és egy óriást élveztem a szájába. Nem tudtam mit csinálni, óriásit durrantam. Hatalmas adagokat sikerült a szájába lőnöm. Először azt hittem, hogy kiköpi, vagy valami mást fog csinálni, de ő csak szívta, és nyelte, olyan érzéssel mintha csak valami mennyei manna lenne. Egy csepp se ment mellé.
 
Mire kiengedte a szájából már teljesen elernyedtem. Ő kedvesen rám mosolygott, adott az arcomra egy puszit, és magamra hagyott.  Még a WC-ben voltam mikor már csippent a telefonom. Ő volt az. – Na milyen volt? – kérdezte tőlem. – Fantasztikus, - válaszoltam. - De azt hittem, hogy nem szereted hogyha a szádban fejezik be. – Pontosan, de elkapott a hév és nagyon élveztem a dolgot! Baj? – Dehogy is! Imádtam! – feleltem, neki. – Akkor jó, érezd magad megtisztelve. – felelte.
 
Közben visszatértem én is a fülkébe és leültem vele szemben. Még mindig alig akartam elhinni, ami velem történt. Csak ültem és néztem az előttem ülő gyönyörű nőt, és azon járt az eszem, hogy pár perce még a farkam szopta azokkal a csodás vérvörös ajkaival, és most úgy ül velem szemben mintha mi se történt volna. Megint jelzett a telefonom. – Baj van? – kérdezte. – Semmi baj. – feleltem neki. – Akkor miért néztél így rám? – kérdezte. – Csak csodáltalak és gyönyörködtem a szépségedbe. – feleltem neki. Mire láttam, hogy meghatva rám mosolyodik. majd újra elkezdett írni valamit a telefonján. – De azért ennyivel nem úsztad meg! – írta és rátette a lábát a farkamra és masszírozni kezdte. – Ezt is akarom magamban érezni! – írta – Kérésed számomra parancs! – írtam én is. – Ajánlom is – írta, egy kicsit rányomott a talpával a farkamra, amitől az máris ágaskodni kezdett. Amitől persze zavarba jöttem.
 
Szívesen folytattuk volna de megállt a vonat és át kellett szállnunk egy vonat pótló buszra. Persze ott is folytattuk a játékot de az egy másik történet.
 
Vége!
 
 
 
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: