Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vonaton

Hideg, téli reggel volt. Miskolcról utaztam Budapestre, mert oda járok egyetemre. Korai vonattal mentem fel, mert még sok elintéznivalóm akadt a fővárosban. Otthonról egy hatalmas bőrönddel indultam, a villamoson teljesen átfáztam, mire megérkeztem az állomásra. Hamar odaértem, mert meg kellett venni a jegyet, így sokat álltam a hideg peronon. Mire kis késéssel befutott a vonat, konstatáltam, hogy alig lesznek rajta. Csodálkoztam, azt hittem, mindig meg kell, hogy verekedjek a helyért, s most mit kaptam? Egy fűtött, fülkés kocsit, s a szokásos vonat szagot, a piszkos ablakokat és a felszakadt műbőr huzatot leszámítva igazán komfortos helyem volt. Befészkeltem magam az első üres kabinba, feltettem a csomagom, s elővettem az mp4-em.

Elindult a vonat, én közben megreggeliztem, s bámultam ki a havas tájra. Az első megálló Nyékládháza, ahol szinte senki nem szállt fel, így üresen maradt a kabinom. A zene és a korai kelés hatására elszenderedtem, s Füzesabonyban tértem csak magamhoz. Ez elég nagy megálló, fel is szálltak páran a vonatra. Magamban reménykedtem, hogy ne üljön be hozzám senki, nincs kedvem se beszélgetni, se másokra tekintettel lenni. Sajnos, vagy nem, de nem talált meghallgattatásra fohászom, egy harmincas évei elején járó férfi kopogtatott, hogy beülhet-e hozzám. Próbáltam nem fintorogni, mosolyogva válaszoltam, hogy természetesen. Feltette a cuccát, kényelmesen elhelyezkedett velem szemben. Így közelebbről megnézve nem is rossz, hogy beült mellém. Elég magas, enyhén borostás arc... Remélem nemcsak nem volt ideje, hanem általában is így hordja, jól áll neki. Rövid, tüsi, fekete haj, zöld szem, izmos fenék. Régen sportolhatott, de hasban kicsit már engedett. Mindemellett kellemes illata is volt. Összességében elég vonzónak találtam.

Feltűnhetett neki, hogy mustrálom, mert cserébe ő is végigmért. Megállapodott kicsit a tekintete a mellemen: meg kell hagyni, valóban az a legmutatósabb rajtam, nagy, de még a gravitáció nem nagyon hatott rá, így kerek, formás. Igaz, jár hozzá némi poci is, de úgy látszik, nem zavarta, neki is volt némi felesleg. Amikor összetalálkozott tekintetünk, gyorsan elkaptam a fejem, mert félő volt, hogy rámosolygok. Aztán kezdődött a játék: nyilván mindketten néztük a másikat fél szemmel, de a szemkontaktust kerültük. Elég nevetségesnek találtam az egészet, mint két kiskamasz, akik nem tudnak mit kezdeni az adódó helyzettel. Mikor eljutottam arra a pontra, hogy ha meglátna minket valaki, valószínűleg jót nevetne, megszólítottam. Alap dolgokról kezdtünk beszélgetni; nem túl személyesekről, de mégis kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Ekkor egy gyors váltással ezt kérdezte:
- Szűz vagy még, picim?
A hirtelen váltástól először köpni-nyelni nem tudtam, de aztán gyorsan végiggondoltam a helyzetet: csak Vámosgyörkön jártunk, van még egy csomó időnk, nekem tetszik ez a fazon, és valószínűleg soha nem fogunk találkozni. Felvettem a kislányos arcomat, és kihívóan azt mondtam, hogy nem. Erre ő elkezdte simogatni a combom, és megkérdezte, zavarna-e, ha bezárná az ajtót, és elhúzná a függönyt. Tudtam, mi lesz a vége, ha igent mondok, és bólintottam. Fél percbe se telt, és már eléggé el voltunk szigetelve. Mellém ült, megint a combomra tette a kezét, és belecsókolt a nyakamba.

Halkan nyögtem egyet, rég volt részem kényeztetésben… Arról, hogy legközelebb egy vonaton fog megtörténni, nem is álmodtam. Nem tiltakoztam, hagytam, hogy a nyelve cirógassa a nyakam, a fülem, a keze pedig egyre inkább közeledett ahhoz a ponthoz, amit már rég érintettek meg rajtam. Hirtelen ötlettől vezérelve felé fordultam, és megcsókoltam. Tetszett neki a dolog, hogy nem sokat kell küzdenie értem. Ez a gesztusom felbátorította, kikapcsolta az övemet, és már a bugyimban járt. Meg kell hagyni, elég hamar benedvesedtem. Eleve ilyen típus vagyok, de az is hozzásegített, hogy rég éreztem magamban férfit. Az én kezem is elkezdte simogatni: a hátát, a fenekét, azt a cuki kis pociját, majd szerencsére elég gyorsan sikerült kikapcsolnom a nadrágját, és én is megéreztem a merevedő hímtagját. Fantasztikus érzés volt. Közben a nyelvünk már szinte egybeforrt, nem győztük falni a másikat. Ujjaival a csiklóm izgatta, közben halk nyögésekkel dicsértem gyakorlott munkáját.

A hátamra fektetett, lehúzta a nadrágom és az amúgy is nedves bugyim, és érzékien belenyalt a puncimba. Először csak a kisajkaknál körözött, majd ahogy a fejét odanyomtam, benyalt a hüvelyembe. Már közel jártam hozzá, hogy elélvezzek, ennek elég erősen hangot is adtam. Tovább izgatott, a csiklóm felé vette az irányt, s közben bedugta két ujját is. Már egyre sűrűbben nyögtem, s közben szóltam, hogy dugja be még egy ujját. Gyorsított a tempón, s egy hatalmas sóhaj kíséretében elélveztem, telelőve az arcát. Nem bánta a dolgot, de felült, s a hajamnál fogva a számat a farkára tette. Mindig is felizgatott, ha egy pasi határozott, irányító. Eleinte csak finoman, a nyelvem hegyével izgattam a makkját, s a kezemmel masszíroztam a heréket.

Ekkor rányomta a fejemet a lüktető péniszére, és a hajamnál fogva irányította a tempót. Teljesen felizgatott, hogy úgy bánnak velem, mint egy kurvával, feltérdeltem az ülésre, és úgy fordultam, hogy a puncim felé álljon. Elkezdett ujjazni, emiatt én meg egyre vehemensebben szoptam. Olykor bekaptam a golyóit is, majd a feneke és a herék közt is nyalogattam. Szerencsére ő sem volt halk, biztosított róla, hogy jól végzem a dolgom. Megint visszatértem a farkához, az ajkaimmal szorosabban tartottam, és benyeltem egészen a torkomig. Hatalmasat nyögött, tetszett neki a mélytorok. Már nem kellett sok ahhoz, hogy elélvezzen; felállt, s a fejemet fogva szó szerint dugni kezdte a számat. Nem szoktam hozzá ehhez, de nagyon kívántam, s pár lökés után beleélvezett a számba, egy csepp se ment félre. Én jó kislány voltam, tudtam mi a dolgom: minden cseppjét lenyeltem. Enyhén sós íze volt, egészen finom. Rég éreztem ilyet, kívántam is minden cseppjét.

De ezek után még ugyanúgy állt, mint a cövek. Levette a felsőmet, és a melleim közé tette még mindig merevedő, szép, fényes hímtagját. Meg kell hagyni, nem volt híján méretben, tudtam, hogy ezzel bárkit ki tudna elégíteni. Aki eddig velem szeretkezett, mind kipróbálta a mellem. Kevés lánynak adatik ekkora, és én vevő is vagyok a dologra, mellesleg izgató látvány is a látni a melleim közt egy farkat. Hagytam, hogy élvezze kicsit, majd megfordultam, kicsit előre dőltem, és mondtam, hogy dugjon meg, nem kell félteni. Nem kellett kétszer mondani, rögtön belém dugta méretes falloszát. Halkan sikítottam, még nem volt felkészülve erre a puncim, de emellett nagyon jól esett. Nem kímélt, erősen kefélt, közben az ujjával a fenekem tágította. Nem volt szűz az a lyuk sem, de ott még régebben jártak, így fájt eleinte, de a puncim nyújtotta élvezetek kárpótoltak.

Majdnem elmentem, mikor kivette a farkát, leköpte, és finoman elkezdte bedugni a seggembe. Összeszorítottam a fogam, s egy percen belül már élveztem. Teljesen bent volt, de csak finoman húzogatta. Felnyögtem, s ráparancsoltam, h dugjon itt is erősen. Élveztem, rég keféltek meg ennyire jól. Közben ő a mellemet fogdosta, én meg a csiklómat izgattam. Ismét elmentem, de nem hagyta abba, csak dugott tovább. Kicsit fájt, de nem tiltakoztam, majd megint elmentem. Ekkor ő is kivette a faszát, maga felé fordított és lefektetett az ülésre. Pár rántás után a mellemet és az arcomat beborította a sperma, amit szépen lenyalogattam.

Mindketten lihegtünk, de nem volt sok időnk. Kinéztünk az ablakon, a vonat épp most hagyta el Rákost. A maradék ondót letöröltem, s még egyszer megcsókoltuk egymást. Gyorsan felkapkodtuk ruháinkat, levette a csomagom, és ismét ültünk egymással szembe, mintha mi se történt volna. Nem szóltunk egymáshoz, még telefonszámot se cseréltünk. Befutott a vonat, majd a Keletin más-más irányba indultunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Ígéretes írásnak tartom. Néha egy kicsit kattognak a kerekek, mintha a váltókat nem állították volna át precízen egyik mondattól a másikig, kicsit hiányolom a gördülékeny fogalmazást, de a stílus élvezetes.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: