Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Világ végén

Megyek. Nem tudom hova, és miért. Megyek. Kihalt utcákat, romokat, halottakat hagyok magam mögött. Mindenhol a halál, és a pusztulás. Visszaemlékszem az esemény előtti napokra, amikor mindez, ami most már számomra valóság, a legtöbbek számára még csak rémálom volt. Kivéve néhány embert, akik már akkor tervezgették a világot elveszejtő csapást.
Minden romba dőlt. A civilizáció visszaesett a kőkorba. Ez már a sokadik nap. Nem számolom. Csak megyek. Befordulok egy utcán. Egy romba dőlt templom szívszorító ugyanakkor furcsa és groteszk módon harmonikus látványa fogad. A tető beszakadt, a megfeketedett kockakövek közül üszkös gerendák állnak ki. Egy valamikor aranyszínű kereszt hever ott, ahol valaha a bejárat lehetett. Szinte hihetetlen, de az északi fal még áll. Egy régimódi, valaha színes üvegablak a fal egyetlen ékessége. Ez sem mondható igazán ékességnek, mivel egy kis kocka kivételével nem maradt benne üveg. Csupán egy kocka maradt, ez a kék. A kedvenc színem. Volt. Valaha. Amikor ez még számított valamit. A nap átsüt az üvegdarabon, és meglátok valamit a földön. Inkább valakit. Nem érdekel, megyek tovább. Az elmúlt napokban túl sok hullát láttam már.
Tovább, ki a városból. Nem tudok semmit. Nem tudom a város nevét, de nem is számít. Rég elmúltak azok a napok, amikor ez még számított. Az egyetlen fontos dolog, hogy menjek. Valami láthatatlan, alig érezhető erő hajt. Mintha egy áttetsző, csak számomra érezhető kéz finoman lökdösne. Mintha egy alig hallható hang azt suttogná a fülembe, hogy menjek. Tovább. Nincs megállás. Nincs idő bámészkodni.
A város egy szegénynegyedben folytatódik, de most már ennek sincs jelentősége. A gazdagok ugyanúgy halottak már, mint a szegények. Egy lepukkant üzlet. Pont megfelel nekem. Bemegyek, hogy szerezzek valami élelmet. Eszem. Megyek. Alszom. Megyek. Eszem. Alszom. Újra megyek. Kijutottam a városból. Megyek tovább az út mellett, a bicikliúton. Itt valaha boldog családok túráztak, nevettek, viccelődtek. Most kihalt. Senki és semmi. A szívósabb növények gyökerei már kezdik áttörni az aszfaltot. Nem sok idő telt el azóta, de már a természet tesz magáévá mindent. Tovább. Tovább, tovább és tovább.

Érzem, hogy közeledem a célomhoz. Egyre sürgetőbb a kéz a hátamon, ami nyom előre. Nap-nap után, éjszaka-éjszaka után. Furcsa, de soha nem aludtam ilyen jól a régi időkben. Talán azért, mert csönd van. Semmi sem zavarja meg a tökéletes csöndet.
Utam végéhez érkeztem. Már csak egy utolsó fasor zárja el előlem a kilátást, és megérkeztem. Az óceán. Leveszem a cipőmet, és mezítláb gázolok a homokba. Mindig szerettem a homok érintését a talpamon, a nyári, tengerparti nyaralásokra emlékeztetet. Az óceán dühös, de egyben gyönyörű is. A kék, a zöld, és néhol a fekete színekben játszó tajtékos hullámok folyamatosan váltogatják egymást. A nap ki-kibukkan a szürke felhők mögül. Tudom miért jöttem ide. Itt ér véget minden. Nincs tovább. Ez a világ vége.

Nem állok meg. Csak megyek. Megyek tovább. Be a vízbe. Érzem, ahogy lassan ellepi a lábam. Megyek beljebb. Egyre beljebb. Már a nadrágomat éri. Mint egy hideg ujj, úgy kúszik fel a gerincemen. A nyakamig ér. Két lépés, és a víz ellep. Megyek tovább. A ruhám megszívta magát vízzel, lehúz. Nem kapok levegőt. Sós víz ömlik be a számba. Érzem, hogy nincs tovább. Elér a vég, a világ végén.
Hasonló történetek
30289
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
22519
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: