Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A világ mocska

Vajon mért változik az élet olyan könnyen, és gyorsan? Egy perc alatt mindenünket elveszíthetjük, ami egyszer fontos volt, és van, mikor mindent megkaphatunk, amit fontosnak tartunk. Miféle különös, kifürkészhetetlen játékot űz velünk az Élet? Mi a célja? Tanítani akar bennünket? Vagy csak bábúk vagyunk az Élet furcsa bábszínházában?Aki jól viselkedik, azt megjutalmazzák, a gonosz pedig megkapja a büntetését? Lassítsunk, az élet nem ilyen egyszerű. Az élet csábos mosolya csak ámítás. Az élet olykor kegyetlen, és vasmarkával csap le ránk. De mért? Miért büntet ártatlan áldozatokat? Mért öl kisgyerekeket? Mért hagyja élni az igazán veszélyeseket? Miféle világ ez? Van ennek logikája? Nem hiszem, csak eszközök vagyunk, a szórakoztatásra, és nem bújhatunk el az ítélet elől, valahol úgyis megtalál.

Talán a múltbéli bűneinkért büntet? Talán azért, amik voltunk előző életünkben? De a lélek változik, ha egy gyilkos voltam, akkor gyilkos maradok, és ha mindent jól teszek, akkor is megkapom a "jól megérdemelt" büntetést?
Mért nem azon hajtják be, aki elkövette? Olyan ez, mint valami igazságszolgáltatás, csak nem teljesen fair.

Mindenkibe szorul egy kis agresszió, ezt az Élet adja, hogy tudjunk küzdeni. De mi, mind csak arra használjuk az agressziónkat és az energiánkat, hogy harcoljunk valami ellen, amiinek még a nagyságát se ismerjük fel. Mind a Élet ellen harcolunk, mert nem tartjuk elég jónak. Mindenki irigyli a másikat, mert neki jobb, holott az is ugyanúgy beáll a harcosok sorába.

De a kör bezárul. Nem tudunk a Sors és az Életünk ellen küzdeni. Legyőz, mindenkit megadásra kényszerít. Térdre. Ne feledjük, hogy amíg mi bolhaként pattogunk, addig az élet vasmarka visszatér.

Lehet, hogy végleg bele kellene nyugodnunk a sorsunkba, és elfogadni azt. Nem rombolni, hanem építeni a közösségünket, mert csak együtt vihetjük valamire.
Hasonló történetek
3871
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
4208
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
gyémánt ·
Ma úgy látszik a nagyon racionális, s gyakorlatias oldalammal ébredtem. Ezért nem tudok mindennel egyetérteni. Nem kellene az életet és a sorsot megszemélyesíteni, mert akkor akaratlanul is ráhárítjuk azokat a gondolatokat, amiknek a megoldásán nekünk földieknek kellene törpölődnünk.

Az ilyen gondolatok, hogy múltbéli bűneink, s előző élet, számomra elképzelhetőek, de ne már ezen múljon a mostani életünk. Hisz ezt mi alakítjuk, illetve egy más közeg ami körülvesz bennünket.

Az utolsó mondat az ül...:)

Pi-Tec ·
Nem rossz. De nem is kimagasló. Jó volt a helyesírás, a megfogalmazás lényegretörő. A mondanivaló azonban nem annyira új, bár jó konverzió.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: