Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vezér

A sok keresgélés és állásinterjúk véget nem érő sora után, végül Budapesten találtam munkát. Nem rajongtam kimondottan az ötletért, nem igazán kedveltem a nagyvárosi életet, de most nem volt más választásom, így hát felköltöztem a fővárosban. Az első heteket a Pesten élő nagybátyámnál töltöttem. Azt mondta, amíg kialakul valami, amíg találok egy normális lakást, lakhatok nála. Bogaras, cinikus és szőrszálhasogató típus volt, de megfelelt, hogy megengedte ott lakjam, és még fizetnem sem kellett. Egyedül élt, pár évvel azelőtt vált el a feleségétől, és bár csak 48 éves volt, nem volt senkije.
Már az első napokban megkeserítette az életemet a különböző hülyeségeivel, de én csak nyeltem és vártam az alkalmat, amikor elköltözhetek.
Soha nem voltam a vitatkozós típus, éppen ellenkezőleg, visszahúzódó, bátortalan voltam, egyesek szerint kifejezetten gyáva.
Az első munkanapom sem zajlott le eseménytelenül. A főnöknek rossz napja volt, lehordott mindenkit, köztük engem is. Hamar rájöttem, hogy mindenki retteg a főnöktől, és még a régebbi munkatársak sem engedik meg maguknak, hogy pofázzanak.
Az egyik kolléganőm szerint, az a főnök baja, hogy egész egyszerűen baszatlan. Otthagyta a felesége, és nem kap semmit, ezért ideges állandóan. Nevettünk ezen, de csak titokban, nem volt tanácsos nyilvánvalóan nevetgélni ezen.
Annak ellenére, hogy minden héten egy-két alkalommal megkaptam a fejmosást a főnöktől, ugy éreztem megbízhatónak tart. Egyre több fontosabb dolgot bízott rám. Három hónap után pedig, amikor a személyi titkára beadta a felmondását, vagy a főnök rúgta ki, ez nem volt nyilvánvaló számunkra, engem nevezett ki személyi titkárnak. olyan ember kellett neki, aki nem kérdez sokat, nem kommentál és végzi a dolgát, a lehető legprecízebben. Egyszóval egy kis rabszolga kellett neki.
Megfelelt az olyan típusú ember, mint én, aki szó nélkül csinált mindent, nem mert ellentmondani, stb.

Mivel nagyon pontosan végeztem a munkámat a gyakori fejmosások és intelmek elmaradtak, ellenben a cinikus, gúnyos stílusán nem változtatott. Féltem tőle, és volt alkalom, amikor eldöntötten, hogy beadom a felmondásom és mást munkát keresek. Féltem viszont attól is, hogy elölről kell majd kezdenem a keresgélést, állásinterjúkat stb., nem is beszélve arról a fontos tényről, hogy a fizetésem nem volt elhanyagolható. Így hát maradtam és tűrtem.
Időközben sikerült elköltőznöm a dilis nagybácsitól is, aminek örültem, mivel így nyugodtabban élhettem a saját életemet, nem voltam rákényszerülve, hogy betartsam az ő szabályait. Mindezek ellenére meg is kedveltem őt és amikor az időm engedte meglátogattam.
A hétvégi bulit már napokkal azelőtt terveztük, otthoni barátaim akartak meglátogatni Pesten. Már csak az volt hátra, hogy bebiztosítsam a szombati napot is, vagyis nehogy a főnököm behívjon munkába. Csütörtök délben ért a kellemetlen meglepetés. A főnököm anélkül, hogy megkérdezte volna vajon nincs-e valamilyen programom a hétvégére, bejelentette, hogy megyek vele Ausztriába.
Mint már sok más alkalommal, ezúttal sem ellenkeztem, szóltam a haveroknak, hogy ne jöjjenek én pedig összecsomagoltam a szükséges holmimat és péntek reggel elindultunk Bécsbe.
A péntek esti megbeszélés alatt én a szállodában maradtam, úgy tűnt nincs szüksége rám. Különben sem beszéltem németül, ezért is felfoghatatlan volt számomra, hogy miért cipelt el magával ide.
A megbeszélés után együtt vacsoráztunk, rendkívül jókedvűnek és barátságosnak tűnt. Még soha nem láttam igy, el sem tudtam képzelni rola, hogy képes mosolyogni is. A vacsora után átvonultunk a szálló bárjának a dohányzó részére, bort és valami konyakot rendelt. Nem vagyok nagy piás, igy elég hamar kezdtem érezni a hatását. Meg is jegyezte, hogy nálam gyengébb piást még nem látott. Egy kicsit kábán érkeztem a szobámban, lezuhanyoztam, amitől felfrissültem valamennyire. Arra gondoltam, hogy lefekvés előtt elrendezem a főnök iratait, a holnapi megbeszélésre biztos szüksége lesz rájuk, majd az egész iratcsomót átvittem a főnök szobájába. Halkan kopogtam de mivel nem érkezett válasz benyitottam. A szoba űres volt, a fürdő felől viszont vízcsobogást hallottam, sejtettem, hogy zuhanyozik. Az iratcsomót letettem a kis kávézó asztalkára, de nem volt bátorságom szólni a "vezérnek" ahogy magamban neveztem a főnökömet. Megpróbáltam csendben távozni, de a kíváncsiság arra késztetett, hogy a fürdő fele menjek. Az ajtó félig nyitva, a főnököm, a zuhany alatt állt, nekem háttal.

Azon kaptam magam, hogy lebarnult izmos felsőtestét, formás gömbölyű fenekét és szintén izmos combjait bámulom. Érdekes látvány volt, talán azért, mert annyira tartottam tőle, hogy el sem tudtam képzelni ilyen helyzetben. Mindig tetszettek a magas, izmos férfiak, főleg, hogy én alig 170 cm-es 62 kilós, vékony srác voltam. Barátaim szerint kifejezetten nőies, amihez még hozzájárult az is, hogy majdnem teljesen szőrtelen vagyok. Egyfajta élvezettel néztem a gőzfelhőben burkolózó nedves férfitestet. Ismét beindult a fantáziám, ahogy már nem először, ha arra gondoltam, hogy egy izmos pasi kényeztet. 24 évesen egyetlen meleg kalandom volt, amit sokáig nagyon szégyelltem, de ugyanakkor mindig felizgatott, ha eszembe jutottak a történtek. Most ismét éreztem az egyre erősödő bizsergést a testemben. A trikón kívül egy szűk rövidnadrág volt rajtam, figyelembe véve, hogy meleg nyári este volt, nem öltőztem fel jobban.

A nadrágomban levő dudor egyre növekedett, és bár nincs nagy méretem, nem kezdett férni a szűk rövidnadrágban. Simogatni kezdtem, miközben a főnökömet néztem. Nem tudtam eldönteni, hogy az attól való félelmem erősebb-e, hogy észrevesz, vagy az izgalmam, ami egyre erősödött. A víz még mindig csobogott, én pedig még mindig leselkedtem. A "vezér" megfordult, féloldalt állt, keze a farkán és lassan, kéjesen verte. Szinte megbabonázva néztem őt, mialatt a saját farkamat markolásztam a nadrágon keresztül. Amikor elengedte a farkát, a kemény szerszám majdnem a hasáig ugrott fel. Kiszáradt szájjal bámultam a hosszú, vastag sűrűn erezett kemény faszt.
- Mi az ördögöt bámulsz te itt ? - a hang magamhoz térített a rémülettől, hogy a főnök meglátott szólni sem tudtam. Csak álltam bambán, és próbáltam kinyögni valami értelmeset, de nem sikerült. A hangján hallottam, hogy nagyon dühös.
- Te sűket vagy? - kérdeztem valamit…
Éreztem, hogy a sírás fojtogat, belevörösödtem a szégyenbe, szerettem volna, ha most szétnyílik alattam a föld, de nem történt semmi ilyen. Kezeim tehetetlenül lógtak a testem mellett, lesütött szemekkel álltam.
Egy pillanatnyi csend után, ismét megszólított:
- Na gyere már ide, úgy állsz ott, mint egy darab szerencsétlenség.

Nagyot nyelve léptem be a gőzölgő fürdőszobába. A főnököm enyhébb arckifejezése sem nyugtatott meg túlságosan. Megálltam a zuhanyzó előtt. Ismét előttem volt a hatalmas még mindig keményen álló farka. A főnök szúrós tekintettel mért végig tetőtől talpig, egy rövid ideig elidőzve a rövidnadrágomon ékeskedő dudoron.
- Te szégyentelen kukkolló - hallottam ismét a hangját, de ezúttal mintha nem tűnt volna mérgesnek.
Kilépett a zuhany alól, szembefordult velem, és parancsoló hangon rámszólt:
- Gyere, szopjad.
Bizonytalan, ijedt tekintettel néztem rá, mire ő a vállamra tette a kezét, és lefele nyomott. Leguggoltam elejébe, a farka az arcommal egy vonalba került.
- Szopjad - hallottam ismét a főnöki utasítást, de nem mozdultam, még nem tértem teljesen magamhoz, zavart és ijedt voltam, pedig legszívesebben nekiestem volna a farkának. Egyik kezével megfogta a fejemet, a másikkal pedig a farkát illesztette a számhoz, és egyetlen mozdulattal benyomta. A vastag fasz teljesen kitöltötte a szám, egészen a torkomig csúszott be. Köhögni és rikácsolni kezdtem, de őt nem érdekelte. Baszni kezdte a szám, előre-hátra mozgott benne. Közben kihúzta, pofozott a kemény szerszámmal, majd visszanyomta, és tovább kefélte a számat. Lassan felbátorodtam, megmarkoltam a hosszú faszt, vertem, nyaltam, szoptam. Testem remegett az izgalomtól, szinte nem kaptam levegőt, de nem engedtem ki a számból a faszát.

Előjöttek a régi érzések, amikor először szopatott meg egy srác. Megmarkoltam a fenekét, ő pedig két kézzel húzta rá a fejemet ágaskodó dákójára. Hangosan lihegett, és mondogatta, hogy szopjad a faszomat, te kicsi kurva. Ismét kihúzta a számból, megpofozott vele. Tátott szájjal hajoltam utána, de nem engedte, hogy befaljam.
- Mond, hogy akarod, kérd, hogy megszopassalak.
Az izgalomtól már nem bírtam magammal, a szokatlan helyzetben nem tudtam már gondolkozni sem, csak azt tudtam, hogy akarom.
- Akarom, akarok szopni, kérlek szopass meg. Csak állt előttem, az egyetlen reakció az volt, hogy ismét megpofozott a farkával.
- Könyörgök, szopass meg, szopni akarom a farkadat - első alkalom volt, hogy letegeztem.
Megkönyörült rajtam, újra benyomta a számba, és vad ütemben kefélte a számat. Valahogy sikerült előhalásszam a farkamat, és verni kezdtem.

Egyszer csak megállt, kihúzta a farkát, és erélyesen, parancsolóan rámszólt:
- Verjed!
Vékony fehér ujjaim fel-le csúszkáltak a hosszú dákón, közben nyelvemmel is besegítettem. Lihegve, remegve vártam, hogy élvezzen. A sűrű ondó első sugara a számba került, a többi végigfolyt az arcomon. Ajkaim közé vettem a gecitől csepegő farkát, mohón nyalva le róla a fehér, nyúló gecit. Felállított és megcsókolt, lenyalva az arcomról a saját ondóját. A hasamon éreztem a valamit alig lankadó faszt. Arra gondoltam, hogy ez igen, nem semmi, 46 évesen igy áll még a farka.
- Vetkőzz le, meg akarlak dugni - ismét parancsoló volt a hangja.
Gyorsan szabadultam meg a ruháimtól, félelmem és gátlásaim vele szemben a semmivé foszlottak. Bár csak egy alkalommal dugtak meg és az sem volt igazán szuper, most mégis éreztem, hogy kívánom.
A szoba fele indultam, ő meg utánam.
- Riszáld csak seggedet, mert mindjárt megdugom.
Tudatában voltam, hogy vékony formás gömbölyű fenekem van, szándékosan riszáltam, sejtettem, hogy izgatja.
A szobába érve hanyatt döntött az ágyon, fölém térdelt a számba nyomta a farkát, és újra keményen megszopatott.
Majd négykézláb állott, és nedves ujjával a popsim bejáratát kezdte izgatni. Amikor a forró ficánkoló nyelvével nyalni kezdett már hangosan lihegtem. Bedugta az ujját, majd kis idő múlva még egyet. Hangosan nyögtem, már nem érdekelt semmi csak dugjon meg.
A kemény fasza egy kis fájdalmat okozott ami nagyon hamar meg is szűnt. Hangos, vékony hangú lihegésem kísérte a lökéseit.
- Nem is gondoltam, hogy egy passzív kurva vagy, aki szereti, ha megdugják - hallottam a hangját.
Azonkívül, hogy kértem, hogy keféljen meg, dugja meg a seggemet, mást szinte nem is tudtam kinyögni az izgalomtól.
Előnyúlt, és szőrtelen mellkasomat simogatta, vastag fasza kimondhatatlan élvezetet nyújtott. Sikongtam, lihegtem, mint egy nő, ő pedig mégjobban élvezte, még keményebben baszta a popsimat.
Forróság öntötte el a belsőmet, rángatózó farkát érezve tudtam, hogy elélvezett. Hangos ahhh ahhh-k kíséretében spriccelte tele a végbelemet.
Az izgalom teljesen elborította a tudatomat, farka még mindig a fenekembe volt, egyik kezével pedig az én farkamat izgatta. Sikítozva élveztem el, ondómat a tiszta ágyneműre locsolva.
Amint lankadó farka kicsúszott belőlem, lihegve terültem el az ágyon. Mellém feküdt, fejemet rányomta az ágyneműn szétkenődött ondómra:
- Nyald fel - inkább kérésnek hangzott, mint parancsnak. Közelebb bújt hozzám, és csókolózva nyaltuk fel a gecimet az ágyneműről.
Hozzászólások
További hozzászólások »
jacobharper95 ·
Nekem is tetszett az egész még a morbid szex jelentet. Viszont az egyetlen dolog ami nem tetszett benne az az utolsó sor. Mellesleg ha lesz akkor várom ennek a folytatását.

cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon tetszett, én is szeretnék egy ilyen pasit, aki a szűz segglyukamat megbaszná...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: