Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Velencei Tónál

Azon a nyáron elég sokat voltunk nyaralni, hol a Balatonnál, hol a Velencei-tónál hol kisebb tavaknál. 20 éves voltam akkoriban, nyári szünet, holiday. Ez éppen csak 1 naposra sikeredett, de talán ez volt a legizgalmasabb is. A barátnőmmel, s családjával indultunk reggel 7 körül Keleti pályaudvarról. Gárdony volt a célállomás, mint már előtte sokszor. Az egy órásnak tervezett út, a duplájára hosszabbodott, felsővezeték szakadás miatt. Mivel nyár volt és hőség, no meg a vonaton még tömeg is ráadásul, így eléggé megizzadtunk. De azért megérkeztünk. Szépen lesétáltunk a Partra, ahol szépen rendbetartott füves terület volt. Leterítettük a pokrócokat, kicsomagoltuk, amit ki kellett, majd az egyik büfénél ittuk meg a reggeli kávénkat. Már úgy is készültünk a kávézáshoz, hogy visszafelé az erre kialakított odúban átöltözhessünk a fürdőruhába. Én általában erre a célra egy rövidnadrágot vettem fel. A szerelmem egy kétrészes, kék színű bikinit öltött magára. Majd visszamentünk a helyünkre és elpakoltuk az addig rajtunk lévő ruhákat. Mivel mi imádtuk a vizet, azonnal elindultunk a tóba vezető lépcső felé.

Meleg volt a víz, de azért mégis kellemesen le tudta hűteni az embert. Elkezdtünk besétálni a tó azon részére, ahol már úszási lehetőség is adódik, és nem vagyunk olyan közel a parthoz és a többi játszadozó fiatalhoz. Mivel ebben az évben is elég alacsony volt a tó szintje, mire elértük azt a pontot már vagy 200 méterre voltunk a szárazföldtől. Odaúsztam a barátnőmhöz a víz alatt, majd megfogtam a két lábát, szétfeszítettem kicsit és átúsztam alatta. Mindezt persze úgy, hogy kicsit hozzáérjek egy-két intim testrészéhez. Ennél úgy próbáltam, hogy hozzáérjek a karommal a tangával fedett puncijához, s mint egy simogató érzésként kicsit felkorbácsolnom. Hát ez nem úgy sikerült, ahogy én akartam, de azért sikerült annyira hozzá közel kerülnöm, hogy amikor kiemeltem a fejem a víz fölé, pont egy magasságban voltak az ajkaink. Megcsókoltam, majd lábaival belémkarolt és elkezdtünk csókolózni. Kicsit izgatott állapotban voltam, így érezhette ő is, hogy itt bizony lesz valami.

Elkezdett dörgölőzni a csípőjével az ágyékomhoz. Majd kicsit megemeltem, mivel a vízben ez elég könnyen megy, pont úgy, hogy a melleit a számmal tudjam kényeztetni. Elkezdtem izgatni a nyelvemmel a bimbóit, majd a fogaimmal megpróbáltam feljebb húzni a felsőrészt, ami eddig takarta azokat a kebleket. Az egyiket sikerült, de a másikat a kezemmel kellett. De a fontos az volt, hogy végre szabad az út eme terület centiméterről centiméterre való feltérképezéséhez nyelvemmel. Kicsit mozgolódott még, majd a lábára állt. Kezemmel sem tétlenkedtem és így hozzáférve az intim részéhez, a bikinit a puncijánál mozgattam, majd félrehúzva ezt, megkerestem a nagyajkait s párszor végighúztam az ujjamat a vonalon, egyre beljebb s közelebb jutva a hüvelybemenetéhez és a csiklójához. Először a csiklóját kezdtem körkörösen izgatni, majd kicsit gyorsabbra véve a tempót fel-le tettem ugyanezt. Néha meg-meg állva, nehogy túl korán érjen el arra a pontra. Majd az egyik ujjamat odaillesztettem a hüvelyéhez s szép lassan, már szinte csigalassú tempóban betoltam. Először csak egy majd kettő és utána három ujjammal kezdtem tágítani. Újra megemeltem, hogy pont egymagasságban legyünk azon a pontot, ahol be tudok hatolni. Kezemmel félrehúztam a tangáját s a rövidnadrág szélénél elővettem a hímtagomat és odaillesztettem a bemenetéhez, és lassan de magabiztosan behatoltam. Elkezdtem emelgetni, és ez a víz segítségével ez elég könnyű volt és sikamlós is. Közben csókolóztunk, és hol a száját hol a melleit keresve, mint egy kisbaba, szopogattam.

Nagyon élveztük ezt a különleges helyet, de néha azért körbefordultunk, nehogy valaki túl közel kerüljön hozzánk, és be tudja azonosítani mit is csinálunk. Mivel diszkréten kellett cselekednünk, így nagyon lassan mozogtunk, de ettől csak még jobb volt ez az érzés. Imádtam a melleit, és kihasználva az időt eléggé sokáig tudtam nyalogatni, néha harapdálni. Mivel ekkor ő fogamzásgátlót szedett így nem zavart, hogy lassan közel jutok a csúcshoz. Hátul fogtam a fenekét, és hogy tudjam a tempót diktálni, lassan elkezdtem lassan izgatni majd körkörösen masszírozni s végül ujjazni, a bemeneti nyílását. Ő csak mozgott rajtam egyre gyorsabban. Én kicsit lelassítottam, majd le is állítottam, különben nem tudtam volna már megállni. Leemeltem magamról, a lábára állva megfordítottam, és lassan a fenekéhez illesztettem a szerszámomat, majd egy lassú mozgással betoltam. Elkezdtem így is tágítani, néha ki is húztam, és újra kezdtem az egész játékot.

Egyre gyorsabban mozogtam benne, és éreztem, hogy közel vagyok már nagyon. Ő közben elől felhúzta a melltartóját és az ujjaival a csiklóját izgatta, hogy ő se maradjon ki a jóból. Egy-két lépést tett hátrafelé, hogy mélyebbre tudjak belehatolni. Ekkor én átkaroltam a derekán és alulról benyúltam a melltartó részéhez és gyengéden megmarkoltam a melleit. Ezzel jelezvén, hogy bele fogok élvezni és siessen a saját maga által irányított izgatással. Még kétszer-háromszor ki-be húztam a testem azon részét, és beleélveztem, mindezt úgy, hogy a lábammal rácsimpaszkodtam az ő lábára, minél mélyebbre hatolva ezzel. Miután már egyikünk sem mozdult, újra a saját lábamon, kiszálltam belőle, és elkezdtünk csókolózni, mintegy levezetésképpen. Felöltöztünk, majd kiúsztunk a partra, ahol lefeküdtünk a pokrócra napozni. A Nap melege segítségével el is aludtunk.

Hazafelé mi egy másik és későbbi vonattal mentünk, mivel külön lakásban laktunk. Ez az út is felejthetetlen volt, de azt egy másik történet alkalmával osztom meg veletek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ikarus ·
próbáljátok ki először, és utána mondjátok hogy lehetetlen. Miért ne lehetne? Nem olyan koszos az a víz, mint ahogy elmesélik a kereskedelmi TV-k. Strandon is pl sokat szoktak együtt lenni, pl Palatinus, mégis élnek. A volt barátnőm akivel történt ez ő isa él még, és semmi de semmi baja.
De köszönöm mind a pozitív mind a negatív kritikákat.

Trib ·
A történet nem volt olyan jó, de nem is volt rossz, valjuk be voltak itt már rosszabb sztorik is.
Nekem egyedül az tetszett benne hogy vízben csináltátok. Azért is mert ez az egyik álmom ami sajna még nem következett be. Úszni nem nagyon szeretek de tuti, hogy fogok medencét építeni csak azért, hogy lehessen az álmomat kiélni. Inkább a termál fürdők vonzanak, viszont ott elég nehéz ilyet csinálni miközben a sok öreg ember leázott bőrével van tele a víz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: