Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A végyak tengerén

Pár éve történt, még az egyetemi éveim alatt. A nyári pauzáról kicsit előbb költöztünk vissza szeretett egyetemi városunkba, hogy lazuljunk még egyet a következő szemeszter előtt. Augusztus utolsó hetében jártunk, a nyári nap teljes valójában szórta ránk sugarait. Gyorsan összeverődött a baráti társaság és jókedvűen foglaltuk el szobáinkat megszokott, hűs albérletünkben. Előkerültek a táskákból az otthonról hozott finomabbnál-finomabb étkek, melyet gyöngyöző jéghideg sörrel öblítettünk. Őrült sebességgel zajlott a társalgás, hisz mindenki a másikra zúdította élményeit a nyárról. Este a koleszba készültünk, ugyanis az első éves gólyáknak épp aznap volt a záró buli. Kellő mennyiségű alkohollal a szervezetünkben, jókedvűen nekivágtunk az éjszakának nem is sejtve milyen csodálatos élmény vár rám. Belépve a diszkó ajtaján a dübörgő zene fogadott bennünket, és boldogan vetettük bele magunkat az önfeledten tomboló diákseregbe. Nagyon jól éreztük magunkat. Fülledt meleg, a temérdek ismerőssel elfogyasztott "hűsítők" és a tánc... teljesen átadtuk magunkat az élvezetnek.

Lassan a záró zeneszámhoz értünk, ami általában valami lassú érzelmes nóta volt, és akkor jött Ő. Teljesen véletlenül összekoccantunk, és mint a filmekben, megszűnt körülöttünk a világ. Gyönyörű volt. Hosszú barna haja, hibátlan arca és a teste...rajzolni is nehéz jobbat. Egyértelmű volt számomra, hogy az utolsó táncot együtt kell megélnünk. Szó nélkül átkaroltuk egymást, és mint egy szerelmespár átadtuk magunkat a zenének. Már vége volt a bulinak, de nem engedtük egymást. Néztünk egymás szemébe és, mintha ezer éve ismernénk egymást. Kirohantunk az éjszakába, le egészen a Balaton partra. Felszínes beszélgetést folytattunk csak, mert ez most másról szólt... Vad ölelkezések után végre megcsókoltam. Két kezemmel fogtam gyönyörű arcát, és majd megőrültem hűvös csókjától. Kezem felfedező útra indult a testén. A nyakát simogattam, majd lefele haladva megérintettem csodás melleit. Nem fért bele a tenyerembe a keble, kemény bimbói majdnem átszakították fekete felsőjét, amely szabadon hagyta izmos hasát is. Köldökében piercing csillogott, ami csak fokozta vágyam. Erősen markoltam a fenekét, ő halk sóhajokkal nyugtázta tettem. Persze ő sem volt tétlen, keze egyre lejjebb-lejjebb kutakodott, mígnem elérte ágyékomat és rámarkolt kőkemény farkamra.

Nem bírtuk tovább. Szinte letéptük egymásról a ruhákat ott, a Balaton partján a sötétben. Csak a kandeláberek fénye szűrődött oda felénk, amely különösen erotikus atmoszférát teremtett számunkra. Öleltök, csókoltuk egymás meztelen testét. Haraptam, nyaltam a melleit, fejem egyre mélyebbre "merült", amíg el nem értem az eszményi punciját. Gyönyörű, tükörsimára borotvált kelyhe csillogott a nedvességtől és egy határozott mozdulattal belenyaltam. Éreztem, hogy lábai remegnek, jobbnak láttam elfektetni a füvön. Nagy odaadással nyaltam, ő pedig dobálta a fejét jobbra-balra, míg egy erőteljes rándulással elélvezett. Teste megfeszült, lábaival szorította a fejem és nyögött, ahogy a torkán kifért. Kis idő múlva felült és szó nélkül megcsókolt, majd a földre lökött. Kezét rákulcsolta vastag és hosszú farkamra, majd verni kezdte. Őrült tempóban húzgálta a bőrt, majdnem megőrültem.

Akkor hirtelen megállt és a szájába vette piszkosul nagy péniszemet. Sosem dicsekedtem a méreteimmel, de alig fért bele a makkom a szájába. Nyelvét körkörös mozdulatokkal táncoltatta, majd amennyire csak tudta leengedte a torkán. Farkam a szájában tartotta és csak a kezével dolgozott, persze közben a nyelve sem állt le. Őrült bólogatásba kezdett én pedig majdnem elélveztem, de még nem; nem lehetett. Megfogtam, és mélyen a szemébe néztem. Nem kellettek a szavak. Az ölembe ült, és ráengedte magát a hímtagomra. Teljesen kitöltöttem a punciját. Ütemesen csúszkált rajtam, kezével szinte végigkarmolta a hátam. Leszállt rólam és négykézlábra állt előttem. Hátulról támadtam ezután, olyan mélyre löktem, amilyenre csak lehetett. Iszonyatos tempót kezdtem diktálni, kezemmel pedig a melleit izgattam. Hangosan felnyögött minden lökésnél. Teste remegett, éreztem, hogy közel számára az orgazmus. Dugtam, ahogy csak bírtam, teljesen önkívületi állapotba kerültünk. Kisvártatva elélvezett. Hüvelye úgy szorította péniszem, hogy szinte fájt. Kihúztam belőle farkam, ő pedig szopni kezdett.

Megnyálaztam az ujjaimat, és izgatni kezdtem az ánuszát. Egy kacér mosoly volt a válasz. Középső ujjamat bedugtam a szűk nyílásba, és ki-be mozgattam. Nagyon hamar ellazult, így mögé térdeltem és óvatosan dugtam be a popsijába péniszem. Forró és szűk volt, de könnyen ment a dolog. Lassan érzéssel mozogtam benne, ő pedig fejét hátrafordítva a szemembe nézett. Arcán édes fájdalom látszott. Egyre könnyebben csúszkált a popsijában farkam, és éreztem, hogy nem sokáig bírom. Gyorsítottam a tempón, szinte szétdugtam a seggét. Ő ellökött magától, és bő nyállal újra szopni kezdett. Szívta, verte a farkam, közben végig a szemembe nézett. Nem bírtam tovább. Hatalmas sugarakkal telespricceltem a száját, arcát. Folyt le a forró sperma azon a csodálatos arcon, melleire. Elvesztettem kapcsolatom a világgal, lehuppantam a földre. Ő kezével letörölte csinos pofiját és mosolygott. Mellém feküdt és átkarolt. Kimerülve feküdtünk a meleg éjszakában a füvön, szinte eggyé olvadva. Ekkor a szemembe nézett és azt mondta: megtaláltalak! Te vagy az! Megcsókoltam!

Ma már ő a feleségem! Szerelemben, boldogságban. Sosem feledjük azt az éjszakát, és ha alkalmunk van rá, felidézzük...
Hozzászólások
További hozzászólások »
szepy ·
hát a piszkos nagy méretednél már kezdtem mosolyogni,de a segbekúrás utáni bő nyállal :D:D waló szopásnál már nem bírtam ki towább..majd le estem a székről úgy röhögtem :D:D
szal poénos..pontozni inkább nem pontozom..

No0oB ·
Nekem tetszett, csak ez a ma ő a feleségem, háttttöööö ö!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: