Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A várva várt találkozás

Igen. Végre megérkezem. Annyi át MSN-ezett éjjel után megláttalak. Ott állsz a peron végénél, egyből felismerlek. Egy sárga top van rajtad, barna, hosszú hajad a válladra omlik, egy szoknya, ami nem olyan rövid, ám annál szexibb, és az elmaradhatatlan mosolyod. Szebb vagy, mint a képeken. Hirtelen bezsongom. Úristen, mit mondjak majd?
Már csak 20 méterre vagy. Azt, hogy szép vagy? Nem, túl általános. Ááá, 10 méter!. Gyorsan, mentő ötlet kell. Látom, hogy még mindig mosolyogsz. Óóó, azok a mosolyok, amiket eddig csak a webcam-on láttam. Nagyon szeretem. De mit mondjak, mit? Már nagyon közel vagyok. Odaérek. Neee, leégek. Pedig mennyit tervezgettem ezt a percet. A sok gondolat, mely általában mindig ugyanúgy végződött, egy forró csókkal. De most mi lesz.
- Öhmmm, hát szia - nyökögöm, visszaköszönsz, de csak állunk egy helyben. Végül Te töröd meg a kínos pillanatot. Szólsz, hogy indulunk? Ez végre feloldja a hangulatot. Közben mesélni kezdesz mindenről, mint ahogy szokott lenni. Neked vannak a jobb témáid. Én lenyűgözve bámullak. Ekkor már tudom, hogy kellesz nekem. Végigsétálunk a csendes utcákon, míg végül megérkezünk. Szerencsére üres a ház. Gyors tanakodás után úgy döntünk, hogy egy kis fürdőzés nem fog ártani.

Megmutatod merre a fürdő, elmegyek átöltözni. Közben Te is felmész a szobádba. Előbb végzem. Nem bírom ki, látni akarlak. Felosonok a lépcsőn. Felérek, csak egy ajtó van zárva, tudom, hogy ez lesz a Tiéd. Odalépek az ajtó elé. Belesek. Háttal állsz. Épp a felsőd veszed le. Ekkor hirtelen eldöntöm, hogy rád nyitok. Még várok, majd mikor már lekerül rólad a melltartó is, lenyomom a kilincset, és flegmán kérdem.:
- Na, végeztél már? - hirtelen megtorpanok, eljátszom hogy véletlen volt. Szerintem átlátsz rajtam. Indulnék kifelé. De nem bírok mozdulni. Csak nézlek. Te pedig sejtelmesen elmosolyodsz. Megint Te lépsz először felém. Abban a kis fürdőruciban elindulsz. És érzem, hogy végre itt az a várva várt pillanat. Odaérsz. Megcsókolsz. Persze, én sem akarok lemaradni. Szép lassan, ahogy kezdek éledezni a meglepetéstől, elindulnak a kezeim. Játszom a hajaddal, majd a nyakadat simogatom. Haladok lefelé, hátadnál vagyok. Ezt tudom, hogy szereted. Még lassabban csinálom, mint eddig. De hát fiú vagyok, haladok tovább. Közben, már mindenfelé csókollak. A nyakadnál, a fülcimpádnál. Közben kezeim és leérnek \"oda\". És miközben lent simogatlak, szám már a melleidnél jár. Valahogy megszabadítatlak a maradék fürdőrucidtől is. Végre. Mindenhol csókollak, miközben csikizgetlek. Tudom, hogy ezt imádod, mondtad már. Egyre jobban felizgulsz. És a kedvenc mosoly is csak ragyog.

Már épp hozzád érne a szám ott is, mikor egyszer csak megállítasz. Hirtelen azt hiszem, csak nem szeretnéd, vagy valamit rosszul csinálok. Kérdőn nézek rád. De ekkor meghallom én is.
- Szia Kicsim, voltál az állomáson?
Gyorsan visszaveszed a fürdőrucit, majd kimész szobából, és leszólsz anyukádnak:
- Aha, és megjött ő is! - ó, ahogy azt az őt kiejted. - Csak még átveszi a fürdőgatyáját. Kapcsolok én is, hogy eléggé feltűnő lennék, ha most lemennék, hiszen rajtam is változásokat eredményezett az előbbi előjáték. Pár perc múlva már lépkedek lefelé, te ott vársz nappaliban. Bemutatsz anyukádnak, majd kézen fogva kihózol szobából. Hát úgy tűnik, marad a fürdés. Kimegyünk, beletoccsanunk medencébe, és beszélgetni kezdünk.

Egyszer csak úgy érzem, kezd laposodni beszélgetés, ezért cselekszem. Megcsókollak, de ez már érzékibb csók, mint az előző. Percekig vagyunk összebújva. Majd újra beszélgetés, de már simogatásokkal. Majd anyukád szól ki, hogy átugrik a boltba, fél óra és itt van. Azonnal lépek. Most nincs meg, az a hosszú simogatás, mindjárt lent kezdelek simogatni. Tudom, hogy kevés a fél óra. De az alatt minél nagyobb gyönyört szeretnék Neked okozni. Már Te is többre vágysz, mint a simogatások, ezért lassan felülsz a medence szélére. Eléggé kényelmetlen lehet, de szeretnéd, ha jobban hozzád férnék.

Félrehúzóm a fürdőruhád, majd most már így simogatlak. Ez persze, nem marad nyomtalan. Gyorsan benedvesedsz. Egyre közelebb hajolok hozzád, miközben az ujjaim még mindig köröznek rajtad. Majd egy gyors mozdulattal végignyallak. Beleremegsz. Ezután lejjebb veszem a tempót, inkább szép lassan kezdelek kényeztetni. Nyallak végig, majd szép lassan egyre jobban csak a csikód kezdem kényeztetni. Szívom, majd épp, hogy csak hozzá érek. Te pedig egyre mélyebbeket lélegzel, és csukott szemmel élvezed. Tudom, hogy itt a pillanat, szép lassan először egy, majd két ujjammal mélyebben is kényeztetni kezdelek.

Majd mikor újra szívogatni kezdem a csiklód, kezed a fejemre kulcsolódik, és húzol magadra. Még egy pár másodperc, majd megemeled csípőd, végig fut rajtad a remegés. Érzem, hogy a csúcson vagy. Ujjaim lassítanak a tempón. Te is egyre kevésbé szorítasz. Majd az utolsó remegés is átfut rajtad. Megkönnyebbülten felsóhajtasz, majd rám nézel. Felemelkedem, megcsókollak, most is nagyon lágyan. Érzem, hogy most Te szeretnél nekem örömöt szerezni. Benyúlsz a nadrágomba, majd kiszabadítod az ágaskodó testrészem. Szép lassan, húzogatni kezded a bőrt rajta, közben ajkaink nem vállnak el egymástól. Érzem, hogy nincs sok hátra nekem. Épphogy gyorsítasz, mikor jövök. Szép lassan még húzol rajtam párat, majd visszasüllyedünk medencébe.
- Szeretlek - ennyit bírok csak kinyögni, mire te lágyan megcsókolsz.

Nem sokára anyukád is hazaért. Mi még fürödtünk egy keveset, majd vacsizni indultunk. És most tudtam csak örülni annak, hogy reggelig maradok. Szeretlek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Matilda ·
Szerintem a lágyan szót lehetett volna mással is pótolni, hogy ne kelljen ennyiszer megismételni... Különben egész jó.

kiralyfi79 ·
:angry: :angry: :angry: :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: