Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A varázspálca

Készült: 1995.
Kategória: Mese

A
Varázspálca


Szokatlanul hideg, őszi nap volt, mikor Emily Smith vacogva elindult az iskolába. Hosszú fekete haját fel-felfújta a szél. Gondolatai messze jártak az iskola sötét termeitől, és óráin az unalmas, és véget nem érő szónoklatoktól: Mi mikor, hogyan és mért történt, és ezt neki miért kell ezt a sokmindent megtanulni.
Nem szerette az iskolát. Mindig korán kellett kelnie, és sosem tudta kipihenni magát. Ez a nap is hasonlóan telt, mint eddig bármelyik. Emily-t a táblához hívták matekórán, s mivel semmi értelmes gondolat nem jutott eszébe, a válasza egyértelműen „nem tudom” volt, aminek természetesen elégtelen volt a következménye.
Szomorúan indult haza, de már hozzászokott, hogy ő és a matematika nagyon távol állnak egymástól, és sosem fogja sem szeretni, sem megérteni. Egyetlen barátja követte az iskolától, majd meg is szólította.
- Szia Emily!
- John…te miért erre jöttél? Így kerülnöd kell, ha haza akarsz menni.
- Nem számít!. Azért csatlakoztam hozzád, mert szeretnélek elhívni, hogy csavarogjunk egy kicsit.
- Benne vagyok. Elvégre a mondás is úgy tartja, az ember mindig legyen nyitott a lehetőségekre.
-A közelben van egy erdő. Nézzük meg!

A fákkal teli terület valóban ott volt, és a szél úgy ringatta őket, mintha saját életük lenne. Hajladoztak az erős szél miatt, leveleik susogtak, mintha szellemek halk énekét hallották volna a gyerekek. John hátán végigfutott a hideg, libabőrös lett. Ekkor a lány szólalt meg.
- John, ettől a helytől frászt kapok… menjünk innen, kérlek.
- Ugyan már. Ne legyél már gyáva nyúl! Itt nincs senki. Sem szellem, sem mumus. Senki nem jár erre, biztonságban vagyunk.
- Én nagyon fázom, kellene egy takaró és egy kis étel is, mert éhes vagyok.

Ekkor a néhány lépésnyire lévő bokor mögül fény áradt, mintha pici csillagok csaptak volna fel a földből, majd újra a porba hullottak.
- Nézzük meg mi volt az! - mondta John, s le sem tagadhatta volna kíváncsiságát. A bokor mögött egy pokróc hevert, mellette egy asztalon rengeteg gyümölcs, kenyér, és sajt. És volt ott még valami… Egy pálca, ami úgy fénylett, mint a bokor az előbb.
- Ne fogd meg John!- kiáltotta Emily, de ekkor már késő volt. A fiú a kezében szorongatta a botot.
- Szeretnék egy mókust látni. - mondta kérően John és a pálca végére nézett. Néhány pillanattal később egy barna mókus jelent meg makkját rágcsálva. - Egy varázspálca… gondolta John.

Néhány perccel később Emily erős csengést hallott. Újra feltámadt a szél, és az idő egyre csípősebb lett. A lány nem tudta mit gondoljon. Mi lehet ez a hang, és John miért nem hallja?! Elindult, bár nem volt biztos benne honnan jön a csengés. Körülbelül negyed órán keresztül sétált, eközben egyre élesebben hallotta a hangot. Már fájt a feje, nem tudta mi tévő legyen. Meg kellett tudnia mi történik itt. Mikor már meg akart állni, egy fekete lyukba zuhant. Ahogy esett, úgy hallotta a csengést egyre közelebbről. Saját szobájának sötétkék szőnyegén találta magát. Fejét fogta, mert beverte az éjjeliszekrénye sarkába, és az ébresztőóra még mindig csengett.
Hasonló történetek
5539
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4421
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

liliána ·
Ez nagyon aranyos. A vége is nagyon tetszett!!! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: