Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A valóság maga, ami néha fáj

Nem is tudom hol kezdjem. Talán valahol a tini életembe.
Mint mindenkinek nekem is az életembe először férfi volt a szex partnerem. Még addig, amíg a mássággal nem szembesültem, addig érdekes is volt, meg jó is.

Aztán hirtelen fordulatot vett az én életem is. Megjelent az életembe egy érett, tapasztalt Nő! Szép volt és vonzó. A bájossága mellett pedig még okos is volt. Tőle tanultam meg a szakmám minden csínyát-bínyát. És persze a gyönyört is. Szerintem nem sok nő lehetett az életében, hisz a nyolcvanas évek közepén a melegség még nagy tabu téma volt.

De ne rohanjuk úgy előre. A tanulások közben nagy barátság alakult ki kettőnk között Marikával. Minden naposak lettek a találkozások, a hétvégék is együtt töltődtek, meg a férjével. Mert hogy még az is volt neki.

Egy ilyen mozgalmas hétvége után lett a mi kapcsolatunk is forróbb és izgatóbb! Épp a születés napját ünnepeltük Marikának, kisebb baráti társaságban. Én voltam a legfiatalabb a társaságban, a magam 16 évével. Egy-két kupica után kezdődött a tánc.
Mindenki átadta magát a zene ritmusának. Én diktáltam a tempót. Hol lassabban, hol pörgősebben. Mindenkinek a kedve szerint szólt a zene. Egy pillanatig bementem a szobába, és kerestem valami lassúbb zenét. Keresésem közben észre sem vettem, hogy követett a szobába Marika. Ahogy guggoltam a kazetták előtt és keresgettem, ő a hátam mögött átölelt és elkezdett simogatni, cirógatni. Meglepetésem közben azt sem tudtam mit is kéne csinálnom. Csak mikor meg kérdezte:
- Nem akarsz velem szembe fordulni?
- Félsz talán?
- Nem félek, csak meglepődtem, és nem tudtam hirtelen cselekedni.
Szembe fordultam Marikával, és már jött is a szenvedélyes, a mindent elsöpső csók!
Olyan sokszor képzeltem el, hogy hogy is kéne ki kezdeni Marikával. Mindig is tetszett nekem, és tudtam, éreztem, hogy én sem vagyok közömbös neki.
- Marika, vigyázzunk, mert lebukhatunk! Nem kéne.
- Ugye nem sietsz haza? Ugye tudunk a vége után beszélgetni kicsit? Ígérd meg, hogy beszélünk, és lesz még folytatás!
- Ígérem! De most menjünk a többiekhez.

A buli után mikor mindenki hazament és a férj is lefeküdt, mert kicsit \"megfáradt\",próbáltunk rend formát adni a háznak. Nekem egyfolytában a csók járt a fejemben. És természetesen az is, hogy volt ilyen bátor Marika, hogy megmerte ezt tenni. Csendességem feltűnt Marikának is.
- Valami baj van? - kérdezte.
- Csak a csókon gondolkozom. Azon, hogy milyen bátor voltál. És hogy milyen jó volt!
Eközben odaértem hozzá, derekát átölelve magam felé fordítottam, és szenvedélyesen megcsókoltam.
- Régen várom ezt a pillanatot! Be kell vallanom neked, hogy szerelmes vagyok beléd már hónapok óta!
- Kedvellek én is! - mondta Marika.
- Nem tudtam, hogy fogsz reagálni a kezdeményezésemre, csak reménykedni tudtam. Bejött! Jó volt a reakciód! Örülök neki.
- Marika, késő van, ideje lenne haza menni!
- Maradj, kérlek! Aludj itt! Hisz van hely bőven.

Még a választ ki sem mondtam, máris indult a szobába, hogy megvesse nekem az ágyat. Meglepetésemre nem egy, hanem kettő párna, kettő paplan került elő.
- Ha nem gond, veled alszok! A férjem úgy se veszi észre, ha nem ott fekszek, hanem máshol.
- Nem gondnekem, csak nehogy félre értse majd reggel!

Gyors zuhany után irány az ágy. Még fel se készültem magamban a következő percekre, órákra, Marika már ott is volt mellettem az ágyban, izgató, csábító hálóingben.
Annyira felizgatott, hogy szinte nem is birtam már magammal.
- Szeretnék veled szeretkezni, szeretnélek kényeztetni, csókolgatni addig, amíg meg nem unod! Kívánlak Marika! Egyre jobban! Kívánlak!
- Sok a beszéd! - és már csókolt is.

Hirtelen a hátára fordítottam, és kezdtem kiszabadítani a hálóingéből. Mikor megláttam formás melleit, kinyilt a szám, és finoman ajkam közé vettem meredező bimbóit. Finom halk sóhaj volt a válasz cselekedetemre. Másik bimbóját óvatosan ujjaim közé fogtam, és ujjhegyemmel izgattam. Majd felváltva hol nyelvemmel, hol ujjammal kényeztettem. Fokoztam a kedély állapotot. Hirtelen halk kérésre lettem figyelmes.
- Ne fokozd tovább. Nem bírom! Tégy magadévá! Szeretném, akarom! Most!
És hirtelen el kapta a kezemet, és nedves puncijához irányitotta az ujjaimat.

Szétnyitottam a lábát, és elém tárult, amire oly régóta vártam, maga az éden! Apró pici puszikával háláltam meg a látványt a combok belső oldalán. Ez még jobban felizgatta. Egyre nagyobb késztetést éreztem hogy bele nyaljak nedves puncijába. És meg történt.
Felemelő érzés volt az íze, az illata. Tudtam, hogy valami szuper, valami fantasztikus dolog megy most végbe Marika testében. Éreztem, ahogy megfeszül karomban, ahogy hang nélkül szolidan, csendesen, kulturáltan elélvezett, nem is egyszer, hanem többször. Egy idő után már számon sem tudtuk tartani, hogy hányszor.

Forró csókommal hoztam vissza a való világba. Minden szó nélkül csak a szemével beszélt. Az pedig el árulta, hogy milyen jó is volt neki.
- Most te jössz! El akarlak varázsolni! Boldoggá akarlak tenni! - mondta Marika.
Hirtelen hangokra lettünk figyelmesek. A férj felkelt, és a konyha felé vette az útját. Mind a ketten úgy tettünk, mintha aludnánk. Aztán addig volt kint a konyhába, amíg elaludtunk mind a ketten.

Reggel, mikor felkeltem, Marika már főzött a konyhában. Gyuri, a férje pedig olvasott.
- Jó reggelt! - mondtam.
- Jó reggelt álomszuszék! Jól aludtál?
- Igen. Szuperul. Összekapom magam, aztán lassan ideje hazamennem. Köszönök mindent. Igyekszek meghálálni majd nektek valahogy ezt a szép napot!

Mikor Marika kikisért, a kapuba megkérdezte:
- Haragszol? Csalódott vagy?
- Nem! Miért kellene az lennem?
- Mert nekem jó volt az éjjel, neked meg nem. Azért.
- Nem baj, majd bepótoljuk. Legközelebb. Holnap találkozunk a munkahelyen.
Megpusziltam az arcátm és hazamentem.

Sokat gondolkodtam otthon, hogy mi is lehetett volna, ha a férje nem kel fel. De felkelt. Így én még vártam a gyönyörre két kemény napot. De mikor megkaptam, felejthetetlen lett számomra is.
Nyolc évig tartott a kapcsolatunk. Nyolc csodálatos évet töltöttünk egymással. Átéltük a meleg élet minden rossz és jó oldalát.
Kapcsolatunk ma is tartana, ha a férje nem szeret belém. Ha a férje nem jelenik meg a szüleimnél, és nem kéri meg a kezemet.

Én szakítottam, mert nem tudtam volna végignézni azt, hogy egy család miattam szétmegy. Akkor még nem lehetett felvállalni a melegséget. És Marika is pont kétszer annyi idős volt, mint én.

Igazi nagy szerelem volt nekem Marika, hisz azóta is mindig mindenkit őhozzá hasonlítok, szeretném, ha mindenki olyan lenne, mint ő.

Be kell vallanom, hogy 24 évvel később megtaláltam a fiatalabb mását.
De ez egy másik igaz történet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
01sexmachine ·
Ragok, írásjelek, hemzsegnek a hibák. Élvezhetetlen!

Murmucz ·
Ha igent mondott volna a Marika férjének, mindenkinek jó lett volna mindenkivel. Persze ha a főszereplőnk nem bi, akkor nem működhet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: