Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A valóság határán

Sziasztok, szeretném nektek elmesélni hogyan is kerültem igen közeli kapcsolatba az egyik tanárnőmmel! Éppen csak betöltöttem a 18-at mikor mindez megtörtént, akkor már közel 4 éve volt osztályfőnököm és angol tanárom. Gyűlöltem, mint tanárt, de mint embert annál jobban szerettem. Az idő múlásával azt vettem észre, hogy szinte szerelmes leszek gyönyörű barna szemébe, kislányosan csábító mosolyába és persze anyáskodó jellemébe. Azonban ezeket a gondolatokat mindig elhessegettem, hiszen anyám lehetett volna maga 40 életévével, sőt férje és gyereke volt. Nem egyszer kaptam magam azon, hogy az ő gondolataira maszturbálok, pedig nem volt tradicionális értelemben vett szép nő, sőt súlyával mindig is problémái voltak, de az a gyönyörű arc, engem ezzel megvett magának. Idővel egyre közelebb kerültem hozzá, órákon és órán kívül is próbáltam vele figyelmes lenni, amiért ugyan igencsak kinéztek, de másképp soha nem jutottunk volna el a mai történetünkig. Készültem a nyelvvizsgámra és szorgalmam hatására felajánlotta, hogy külön órákat is tartana nekem, de maximum hétvégén hisz mindketten csak akkor értünk rá, hogy hosszabb időt együtt tölthessünk. Izgatottan vártam az első szombat reggelt, de ahogy egyre közelebb kerültem, az idő is egyre lassabban telt, végül leszálltam a vidéki kisvárosban ahol tanultam, illetve a tanárnőm lakott. Szépen nyugodtan bandukoltam a háza felé, nem volt nehéz megtalálni. Becsöngettem, a szívem már a torkomban dobogott, ekkor nyílt az ajtó.
- Szia, Dávid, hát megjöttél? – kérdezte, ragyogó mosolyával az arcán, szőke tincsei felkötve, ami eleve a gyengém. Nem tudtam mit kezdeni, már akkor is felizgult állapotban voltam, de gyorsan kinyögtem a választ.
- Csókolom Edit tanárnő, igen megérkeztem! – motyogtam, mire betessékelt.
- Itt lerakhatod a kabátod! Jajj, és kérlek, tegezz, hétvége van, most csak olyanok vagyunk, mint barátok, akik segítenek egymásnak! – magyarázta, kicsit furcsán hangzott, de örültem, hogy ennyire beenged a privát szférájába. – Megkínálhatlak valamivel?
- Nem köszönöm! – utasítottam el a felajánlást. – Inkább kezdjünk bele a felkészülésbe! – kértem és egyből bele is merültünk az angol nyelv rejtelmeibe, így hogy csak ketten voltunk kifejezetten jól magyarázta az általam nem értett pontjait a tananyagnak, így hát maga a tanulás sem maradt el. Valahogy mégsem a következő hónapban esedékes vizsga izgatott, hanem az előttem ülő nő, sokszor kaptam magam azon, hogy a melleit figyelem, amik ugyan nem voltak nagyok, de mégis kívánatosan meredtek felém, kedvem lett volna egy az egyben közéjük nyomni a fejem, de sajna nem tehettem, így próbáltam nem oda nézni, de szinte minden próbálkozásom sikertelennek bizonyult, tekintetem pedig újra ugyanoda vándorolt.
- Jajj, de meleg van itt! Neked nincs meleged? – nézett rám, megszakítva a befejezett jelen magyarázását. Mire én csak egy zavarodott fejrázással válaszoltam. – Rendben, akkor nem veszem le a fűtést. – mondta és azzal levette a blúzát, alatta egy gyönyörű mélyen dekoltált póló feszült a testén, melynek láttán egyből kikerekedett a szemem, a keblei most már tényleg ott voltak az orrom előtt. Többször is láttam már hasonló szerelésben, de egyszer sem ilyen közelről. Felvettem a tollam és neki álltam a feladatnak, de valahogy nem ment, csak arra tudtam gondolni, hogy mindjárt leteperem. Szerencsétlenkedésemet látva kivette a kezemből a tollat, közben hosszan végigsimítva a tenyerem és újra kifejtette a lényeget.
- Hahhj, nehéz is ez a nyelvtanulás, még én is azt mondom! – nevetett fel, majd felállt. – Inkább hozok egy kávét! – lépett be a tanuláshoz használt nappali mellett található konyhába. Elindította a kávéfőzőt és derékra tett kézzel várta, hogy kész legyen. Nem bírtam magammal, tudtam, hogy ez az ideális alkalom, a férje még szombaton is egész nap dolgozik, a lánya már egyetemista és a hétvégét is fent tölti, így felálltam és mögé léptem. Egyik kezemmel óvatosan elemeltem az övét a derekáról és belefűztem, még másik végtagommal a másik oldalt cirógattam a csípőjét, a meglepődöttségtől hátra nézett, én pedig azzal a mozdulattal megcsókoltam. Azt hittem itt a vége, hogy az addig ismert életem ezzel tettem tönkre, hisz voltaképpen a saját osztályfőnökömet csókoltam meg. Óvatosan elengedtem mindenét. Megfordult, de csak nézett, a szemembe, folyamatosan.
- Miért hagytad abba? – kérdezte, aztán egy hirtelen mozdulattal ő akaszkodott a számra. Meglepett, de nem tudtam mit csinálni, csak visszatámadni, az intenzív csókcsatában. Kezeivel a nyakamnál fogva húzott magához, én pedig fenekét, használva tettem ugyanezt. Mámorító érzés volt, pillanatokon belül bontogatni kezdte az ingemet, ekkor ezernyi kérdés fogalmazódott meg bennem, de ezeknek itt már nem volt helye, az ösztönök teljesen átvették az uralmat a testem felett, már csak arra tudtam koncentrálni, hogy ott van előttem álmaim nője és hamarosan magamévá tehetem testének minden gyönyörű porcikáját. Elhagytuk egymás száját és áttértem a nyakára, közben pedig a haját bontogattam, a vállára zúduló szőke hajzuhatag csak még inkább fokozta vágyaimat. Az ingem már rég lent volt, Edit a felső testem simogatta, haladva lefelé, ahogy egészen leért az övemtől is megszabadított és egy mozdulattal, lerántotta a nadrágom. Furcsa érzés volt szinte teljesen meztelenül állni a felöltözött nő előtt, úgyhogy én is megpróbálkoztam a póló eltávolításával, de hirtelen belenyomta az arcom a dekoltázsába. Akkor már minden mindegy volt, csak élveztem a pillanatot, tökéletes volt, csókoltam, nyaltam, szívtam, a tanárnőm, pedig kéjes felkiáltásokkal jelezte, hogy jól csinálom. Körülbelül tíz perc játék után felnéztem, szemei tűzben égtek a kéjtől, nem kellett mondania semmit, tudtam, hogy mit szeretne. Újra a fenekébe markoltam és felemeltem a konyhaszekrényre, nadrágját lehúztam és félredobtam. Már az izgalomtól is zihált, a hímvesszőm pedig kibuggyant a gatyából, ahogy óvatosan húztam le a csipkés tangát, ahogy a combja is kitárult megláttam a mennyország kapuját, azért látszott rajta a kor, de nekem akkor is ő kellett. Belevetettem magam a vaginájába, isteni érzés volt, ahogy nyaltam a kéjnedveit, ahogy nyelvem a sikamlós ajkakat kényeztette az ujjam a csiklóját simogatta, amitől sorozatban ötször élvezett el, az ezt kísérő hanghatás és a nyelvemet összenyomó izomfeszülések pedig azt érték el, hogy egyre több vér tódult a már így is ágaskodó nemi szervbe.
- Ereszd belém! – szállt le a szekrényről és megfordult, fenekét kitolta, ezzel jelezve, hogy készen áll. Megfogtam a derekát és a szabad kezem segítségével bevezettem a látszólag végletekig felizgult nőbe. Rögtön az első lökést óriási sóhajtás követte mind az ő, mind az én részemről. Tapasztalt voltam, jól tudtam késleltetni az orgazmust, de most valahogy mégsem ment, minden pillanatban úgy éreztem itt a vég, amit még nem akartam elérni, kezét közben összefonta az enyémmel és erősen szorította azt. Szinte sulykolta belém, hogy még ne élvezzek el. Ez körülbelül tíz percig tartott, amikor újra összerándult és hatalmas zihálással átélte a hatodik orgazmust. Éreztem, hogy még spriccelt is, ami nagyon meglepett, a fiatalabb lányoknál ilyet nem tapasztaltam.
- Látni akarom, a szemét miközben elélvezek! – fordultam oda hozzá, miközben kihúztam a nedvektől sikamlóssá vált testrészemet. Csak némán mosolygott és kezemnél fogva a kanapéhoz húzott, elterült rajta, széttárta lábait. Abban a pillanatban sem tudtam eldönteni, hogy ez valóság vagy álom, de élveztem, rá helyeztem testem, majd újra bevezettem a még mindig csillogó punciba az feszült péniszt. Újra megcsókoltam és elkezdtem nyomni, teljesen más élmény volt, mint az előző. Izgatóbb, éreztem a kebleit, szívtam az ajkait, miközben elvesztem a tekintetében. Itt már elég volt öt perc és beleélveztem, a férfiasságom lüktetése belőle is kihozott még egy orgazmust, ami az előzőhöz hasonlóan szintén spriccelt. Kifáradtam, de életem egyik legcsodálatosabb élménye volt, ott pihegtem rajta, majd mellette még egy fél órát, aztán gyorsan lezuhanyoztam, azt már egyedül. Távozásomkor még egy utolsó csókot váltottunk és megbeszéltük, hogyha köztünk marad, lehet folytatás, de ez már egy másik történet.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas69 ·
Sosem érdekelt, hogy egy történet valós vagy kitalált, ha legalább el lehet hinni, hogy megtörténhetett volna. Ez nem olyan. Viszonylag kevés nyelvtani hiba (vessző értelmetlen helyen, stb.). Ha pontozni lehetne 3 pontot adnék. Így piros.

mozgi ·
Nekem is tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: