Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vágy tükre

A múlt éjjel nagyon fura álmom volt. Nő vagyok, fél évtizede élek stabil és boldog párkapcsolatban egy férfival. Úgy szeretjük egymást, akár a friss szerelmesek, viszont a ködön is megtanultunk ez idő alatt átlátni. Kapcsolatunk őszinte, a bizalom kölcsönös közöttünk. Mindketten színtisztán heteroszexuális beállítottságúak vagyunk. Soha nem szeretkeztünk hármasban, a dolog még csak említés szintjén sem merült fel… egészen tegnap éjszakáig.

Gáborom bevallotta nekem, hogy párszor eljátszott már a gondolattal, hogy mennyire izgató lenne a látvány, ha a szeme láttára kényeztetnék egy nőt. Elbeszélgettünk a dologról, de nem tudtam, hogy aggasszon-e, vagy inkább a nagy lehetőséget lássam. Nekem is megmozgatta a fantáziám, de úgy döntöttem, hogy nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki. Gábor teljesen megnyílt, elárulta, hogy benne is vegyes érzések kavarognak. Kételyei támadtak, ahogy nekem is. Éreznék vajon bűntudatot utána? Egy nővel szeretkeznék… Megbántanám vele a kedvesem? Fájna neki, ha látná, ahogy fellobban a szenvedélyünk egymás iránt? Elvégre ez a vágya. És én azért élek, ahogy azt kielégítsem… persze bizonyos határokon belül.
Végül úgy aludtunk el, hogy az ötletet elvetettük. Nem kell a bonyodalom, a kapcsolatunk nem szorul frissítésre.

Ám aznap éjjel álmomban sem hagyott nyugodni a téma. Hirtelenül tört rám, és mintha órákig tartott volna… Egy gyönyörű női lábfejet tartottam a kezemben. A fiatal nő meztelen volt, ahogyan én is. Hófehér bőre selymes tapintású, illatos. Éreztem, ahogy a kezem feljebb siklott kecses vádlijára. Talpa az arcom elé került, így jobban szemügyre tudtam venni a finom kis lábujjait, szép körmeit, a bokája ívét. Az izgalmi állapotom hihetetlenül magas volt, pedig az álom alapján egy masszőr lehettem. De miért voltunk meztelenek? Erre sajnos nem emlékszem tisztán.

Az olaj meleg volt, a bőreink között már-már forrónak éreztem. Óvatosan masszíroztam a lány vádliját, ahogy feljebb értem, talpa a melleimnek nyomódott. Jól esett az érzés, beleborzongtam. Lábujjaival érezhette a keményedő bimbóimat, ugyanis egy apró mosoly véltem felfedezni az arcán. Szemei csukva voltak, nem nézett rám. Selymes bőre beszívhatta az olajat, mert meglepődve tapasztaltam, hogy a térdhajlata száraz. Továbbá azt is, hogy már nem masszírozom. Az egyik lábát enyhén behajlítva tartottam, hogy hozzáférjek a hajlat puha bőréhez. Ujjbegyeim lassan siklottak végig az alsó oldalon, egészen a bokájáig. Gyönyörű a vádlija, nőiesen sportos. Az izmok tónusai finoman kivehetők.

Tetszett a látvány, érzetem, ahogy emelkedik az adrenalin szintem. A lány szintén élvezhette a kényeztetést, gyorsuló pulzusa árulkodó volt. Ez ösztönzően hatott rám, ajkaimat finoman megnedvesítettem, majd puha csókot leheltem a térdére. Hosszan tartottam ott, hogy érezze a forróságát, majd lágyan, a bőréhez alig érve az ajkaimmal simítottam végig a lábszára belső oldalát. Ügyeltem rá, hogy a forró leheletem végig érezze. Halk sóhajt véltem hallani, ami magabiztosabbá tett. A nyelvemet kissé kinyújtottam, és óvatosan megnedvesítettem az ajkaim által átjárt útvonalat. Megfújtam a bőrét. Ahogy végigfutott rajta a borzongás, nagyon szép látvány volt. Kezeimmel puhán simogattam, dédelgettem a lábfejét. Ajkaimmal most a talpára tértem át. Végigcsókoltam. Megkóstoltam a puha bőre édes ízét. A lábfején folytattam, bőrének íze teljesen felcsigázott. Nyelvem lecsusszant a lábujjai közé, a vékony és érzékeny bőrre.

Éreztem, hogy ezzel nagyon betaláltam, ezt az ajkai közül feltörő halk sóhaj igazolta. A nagylábujját lágyan a puha ajkaim közé vettem, nyelvemmel körbeöleltem. Finoman megszívtam, majd nagyon lassan húztam ki. Nehezen türtőztettem magam, de folytatnom kellett a lány édes kínzását. Ismét a lábfejét kezdtem kényeztetni. A nyelvem hegyével éppen érintve végignyaltam a lábujjaktól a boka külső hajlatáig, majd a nyelvem alsó, puha részével vissza. Újra megfújtam a nedves bőrét, és örömmel konstatáltam, hogy újra sikerült libabőrt varázsolnom a gyönyörű testére. A nedves sávot az ajkaim forróságával melegítettem fel. Felfelé indultam, a sípcsontja vonalán. Minden csók, minden megtett centiméter katalizátorként hatott a feléledt izgalmára. Időnként már teste finom, vágyakozó remegését is éreztem. Megálltam, a hasára fordítottam és belecsókoltam a térdhajlatába. Őrjítő érzés volt, ahogy a nyelvem érintette a bőrét, nagyon tisztán éreztem az ízét, illatát. Egyik kezem a térdhajlatához illesztettem, és óvatosan a csípője irányába húztam. Ágyéka elém tárult, lassan az ájulás határára kerültem.

Leírhatatlan élmény volt látni a gyönyörű, sima, rózsaszín, örömtől csillogó punciját. Akár egy érett, harmatos nektarin. Késztetést érez az ember, hogy megkóstolja. A kinyújtott lábának bokájától indultam felfelé, fájdalmasan lassan a belső oldal puha bőrét kóstolgattam. Kezeim a popsijára siklottak, gyengéden megmarkoltam. Ajkaim elérték az ajkait. Éreztem bódító illatát, teljesen megbolondított. Nyelvemet kinyújtottam, majd nagyon lágyan megérintettem vele a csiklóját. Beleborzongott az élvezetbe, szinte könyörgött, hogy ne kínozzam. Úgy döntöttem, még nem adom meg a tiszta élvezetet. Feljebb csusszantam a selymes hátára, önuralmam vesztve csókoltam végig a gerincét. Háta ívbe feszült, lélegzete egyre gyorsul. Melleim a fenekéhez nyomódtak, bőrén érezte a kemény mellbimbóim.

Mikorra elértem a nyakát éreztem, hogy már nem sokáig bírja a kínzásom. Nagyon lassan csusszantam le, közben ügyeltem, hogy a melleim végigsimítsák a bőrét egészen a popsijáig. Finoman megemeltem a csípőjét, és hatalmas önuralmat gyakorolva puhán belekóstoltam az ajkaiba. Őrjítő íze volt. Visszafordítottam a lányt a hátára, ezzel is húzva kicsit az időt. Már az önmagam megtartóztatását nem bírtam elviselni, felhúztam a térdeit, ajkait finoman szétnyitottam és engedtem a vágyaimnak. Nedves ajkaimat a csikló köré szorítottam, és határozottan megszívtam. Kezeit a csuklómra kulcsolta a gyönyörtől, éreztem a követelőző szorítását. Ajkaimat sok apró szívás kíséretében húztam le a klitoriszáról, majd egy finom mozdulattal végignyaltam a nyílást, egészen vissza, a duzzadó csiklóig.

A kéjes sóhajok egyre csak fokozódtak, a remegés is intenzívebbé vált. Reakcióiból éreztem, hogy közel van a végéhez. Várta a megkönnyebbülést, kérlelt, hogy gyorsítsak. Ujjaimat lassan a hüvelyébe csúsztattam, éreztem a megduzzadt g-pontját. Finoman a simogatásába kezdtem, eközben ajkaim a csiklóját szívogatták. Éreztem hüvelyizmai rándulását, g-pontja lüktetését. Ritmikus tempóba kezdtem. Körkörösen izgattam a csiklóját, közben a g-pontját masszíroztam. Alig pár másodperc múltán éreztem, hogy testét összerántja az orgazmus hulláma. Fejét hátravetve könyörtelenül tolta rám magát, ajkai közül kéjes sóhajok törtek fel, lábai remegtek. Ujjaim érezték hüvelye szorítását, g-pontja pulzálását, ez erőteljesebb masszírozásra ösztönzött. Nyögései egyre hangosabbak voltak, teljesen elveszítette a kontrolt a teste felett. Meglepetésemre sikerült előcsalogatnom a nedveit, ami víztiszta sugárban spriccelt a hüvelyéből ujjaim mozgásának ütemére. Nem éreztem még ehhez fogható izgalmat, a testem öntudatlanul cselekedett. Melleimet az élvező puncijához tartottam, forró nedvei vékony patakokban folytak a bimbómig, majd onnan az elázott takaróra cseppentek. Ajkaimat a csiklójára szorítottam.

Teljesen átjárt a kéj. A lány már menekülni próbált. Combjaival kegyetlenül szorított, de ujjaimat a csuklójára kulcsolva akadályoztam meg, hogy a puncija eltávolodjon az ajkaimtól. A spriccelés abbamaradt, ujjaimat kihúztam. Ezután csak nagyon finoman nyalogattam a csiklóját, hagytam, hogy csituljon az édes orgazmusa. A remegés egyre múlott, a sóhajok is halkultak. Mellei ritmikusan emelkedtek, ahogyan levegő után kapkodott. De szép ilyenkor… Lassan kinyitotta csillogó szemeit, gyönyörű tekintetét hitetlenkedve rám emelte. Ajkait finom mosolyra húzta, szép szemei megteltek könnyel. Eleresztettem a csuklóját, mellé feküdtem. Karomat a nyaka alá csúsztattam, átkaroltam a csípőjét, fejét a melleimre hajtotta. Hagyom pihegni. Érzem, ahogy a könnyei végigfolynak a mellkasomon. Felemeli angyalszép arcát, ajkai az enyém felé közelítenek, majd gyengéden összeérnek. Érzem, hogy könnyektől nedves, megízlelem… sós. Nyelvem átsiklott az ajkai között, az övét kerestem. Viszonozta a csókom: édes nyelve követelőzően tört utat a számba, majd a nevemet hallom. Azt hittem ő suttogta. Az álomkép távolodni kezdett, a hang pedig egyre élesebben csengett a jobb fülembe. Nem akartam elengedni, görcsösen próbáltam kapaszkodni a látomásba. Végképp eltűnt.

Feküdtem a meleg takaró alatt, a szemem továbbra is csukva tartottam. Apró csókot éreztem a fülcimpámon. Gábor karja a csípőmre siklott, és szorosan magához húzott.
- Mit álmodtál kedvesem? – huncut mosolyt véltem a hangjában felfedezni. Kissé vonakodva bár, de elmeséltem neki. Rosszul esett, hogy ellopta az álmom. Végighallgatta, kissé zavarba jött, majd sokatmondóan elmosolyodott – már nem is orroltam rá…
Hozzászólások
További hozzászólások »
lulluska ·
a vegen kicsit ugralsz a jelen es mult ido kozt, de egykent szep alom, kosz, hogy megosztottad. ;)
őrültbors ·
Igazad van, nem voltam elég figyelmes. Köszönöm a kritikát:)

MS ·
Nekem nagyon tetszett! Van egy leszbikus barátnőm,akivel csak baránők vagyunk,de sok érdekes kalandját mesélte már el nekem..izgalmas az tuti..

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: