Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vágy hálójában

Még mindig a délelőtt történtek zakatoltak a fejemben. Miért is kellett bemennem abba a bankba. Valami vonzott, de amikor megláttam Johnt, már tudtam, hogy nem kellett volna engednem a csábításnak. Amikor meglátott, már éreztem, hogy nincs menekvés. Az a ravasz mosoly ott húzódott a szája sarkában.
- Szervusz Nikol, milyen gyönyörű vagy, semmit sem változtál.
- Oh John, kérlek, ne udvarolj, már nem vagy rám hatással.
- Drágám, csak nem azt akarod mondani, hogy nem élvezted a velem töltött órákat?
- Ó dehogynem, és a legélvezetesebb az volt, amikor szó nélkül leléptél.
– Ne mondd, hogy még mindig ez miatt haragszol rám?
- Ugyan John, hagyjuk ezt, olyan régen volt.
- Régen.
- Had hívjalak meg egy kávéra, elmagyaráznám a történeket.
- Köszönöm nem, sietek.
- Kérlek, csak egy kávé, ígérem, nem teszek semmi rosszat.

Ebben a mondatában benne volt minden. A rossz, az nagyon is jó volt, és a lelkem mélyén azt akartam,hogy ismét megtörténjen. De nem hagyhattam, hogy megint levegyen a lábamról. A lehető leghűvösebben viselkedtem, mégis ő egyre pimaszabbul mosolygott és bókolt, amitől tudta jól, hogy elolvadok. A kávézó, egy csendesebb zugában ültünk le. Meg sem lepődtem, hogy nem szembe, hanem mellém ült. A pincér hamar kihozta az italokat, aztán sietve elviharzott az újabb vendégekhez.

Hallgattam, hogyan kezdi el mosni magát, a két évvel ezelőtti nap miatt. Szavai, mintha üvegfal mögül jöttek volna, én már csak az utolsó esténkre tudtam gondolni.
Úristen, mi történik velem? Éreztem ahogy keze, végigsimít a combomon. Ágyékom, máris forrón lüktetett, melleim megemelkedtek, és olyan szaporán vettem a levegőt, hogy majd szétrobbantam. Tudtam, hogy ismét győzött. De nem bántam. Két éve nem volt senkim.

Azt akartam, hogy ismét egymáséi legyünk, úgy mint régen.
Szállodai szobájában kellemes szantálfa illat volt, és félhomály a behúzott függönyöktől. Pezsgővel kínált, de nem akartam becsípni. Szerettem volna teljesen önmagam lenni.
És az is voltam.

A zenelejátszóból halkan megszólalt egy Nightwish szám, amit nagyon szeretek. A hátam mögé lépett, és leengedte a hajamat. Éreztem, ahogy felsóhajt. A nyakamat csókolta, én meg hátra nyúltam a nadrágjához. Férfiassága, máris menetkész volt. Még mindig a hátam mögött állva levette a blúzomat, és a melltartómmal pepecselt. Segítettem neki, majd ki csatoltam az övét. Megfordított, és a számat kereste. Nyelve vadul simított végig ajkaimon, majd kicsit megharapta a szám szélét. Ettől teljesen beindultam, tudta jól hogy már az övé vagyok, és ő az enyém.

Térdre rogytam előtte, és szopni kezdtem kőkemény farkát, miközben ő a melleimet markolta. Az ágyra húzott, és felvettük a klasszikus 69-es figurát, én voltam alul. Szinte sikítottam a kéjtől, de én sem maradtam adósa. A farka tövét és a heréit szoptam. Tudtam, hogy mennyire szereti. Aztán hirtelen leugrott rólam, és megfordított. Vágytam arra ami ezután következett. Senkivel nem volt olyan izgató az anál szex, mint Johnnal, és nem kellett könyörögnöm neki. Négykézláb térdeltem miközben a hátam mögé állt. Először nyelvével izgatott, majd az ujját dugta a popsimba. A csiklómat simogattam, miközben ő gyengéden bedugta farkát. Felnyögött, és én is. Egyre ütemesebben dugta a fenekemet. Egyik kezével a mellemet markolta, míg a másikkal a hajamba kapaszkodott. Végtelen vágtába kezdtünk, egyre hangosabban nyögtünk. Vérünk forrón lüktetett, és már csak a csúcs mámora állíthatott meg minket. Éreztem, hogy figyelme kicsit kihagy, de már azt is tudtam, hogy miért. Halkan zúgó vibrátor kúszott vágytól tocsogó puncimba. Mintha felnyársaltak volna, de ez a kettős nyárs olyan hatással volt rám, hogy szinte hörögtem a kéjtől.
Amikor elélvezett, elöntötte a forróság a popsimat.

Verejtéke a hátamra csöpögött,és csak ölelt,mintha soha nem akarná,hogy véget érjen.
- Még mindig kívánlak!
és éreztem, hogy farka még készen áll, egy újabb menetre.
Nem kérettem magam. Vad csókcsatába kezdtünk, miközben ujjamat én is a popsijába dugtam.
Felnyögött.
- Nikol. Ne… hagyd… abba…

Aztán a hátára feküdt, és én a farkára cuppantam. Szívtam és nyaltam, miközben a heréit masszíroztam. Újra csak a 69-es nél kötöttünk ki,de most a nyelve helyett a vibrátort járatta meg lucskos pumcimban. Amikor megéreztem nyelvemmel, hogy a farkán végigfutó csatorna megtelik, már tudtam, hogy elélvezett. Mohón nyeltem édeskés nedvét, amitől én is annyira begerjedtem, hogy felnyögtem a rám törő orgazmustól...

Egymás karjaiban hevertünk, a hűvös szatén lepedőn. Mindketten tudtuk, hogy egyhamar nem lesz ilyen élvezetben részünk.
Később, miután mindketten lefürödtünk, felvettem olivazöld színű blúzomat, és a hozzá illő mini szoknyát. John, visszavitt a Szt. Earl térre, majd gyengéden megcsókolt. Még a hatása alatt voltam, ezért mire felocsúdtam, már csak a távolodó sziluettjét láttam, amint beül az autójába.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Murmucz ·
Esküszöm, épp azt akartam írni, hogy kérje ki stílusban Marokfegyver tanácsát, erre tessék... Megyek, veszek egy lottót.
Marokfegyver ·
Majd a részesedésemmel légy szíves jelentkezni!

Murmucz ·
Nem porszívó, vibrátor ügynök. Ezért volt épp a kellő pillanatban kéznél egy... termékminta. :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: