Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vadember

Hiába hánykolódtam a már széttúrt, magányos fekhelyen, nem jött álom a szememre. Hiányzott a test közelsége, egy izmos férfi biztonságot nyújtó szorítása. Vágyaim tüzes olajában égve, az egyetlen kiutat keresve tápászkodtam fel és indultam volna a számítógép, vagyis az internacionális mocsár, az internet mocska felé, mikor valaki berontott a szobába. A sötétítők között beszűrődő halvány holdvilág egy idegen férfi sziluettjét rajzolta ki előttem. Nem volt túl magas, de ruhátlan testét feszes izmok alkották; kócos, dús haja egy éppen barlangjából szalajtott ősemberre emlékeztetett.
Amint meglátott, rögtön odalépett hozzám, és vadul magához húzott. Éhes, tüzes ajkakkal csókolt: erejétől megremegtem. Erősen tartotta a hátam, sietve lehúzta a pólóm. Kezei közé fogta melleimet, és fejemet hátrahajtva csókolni kezdte a nyakamat, egyre lejjebb... pontosan az ütőér felett erősen szívni kezdte a puha, illatos bőrt....'tüzes ostorával végigvágott rajtam a vágy'.
Kezeinek matató, darabos mozdulatai elmondhatatlanul különös érzést keltettek bennem. Ahogy fogai közé szívta mellbimbóimat (egyiket a másik után), nem bírtam visszatartani egy elégedett sóhajtást. Szorosan nekem feszülő, kemény fallosza rándult egyet erre a hangra, még közelebb nyomulva combjaimhoz. Tangámat és vékony pizsamagatyámat egyszerre húzta le és ledöntött hátra, az ágyra.
Előtte feküdtem, teljesen kiszolgáltatva. Ereimben többszörös sebességgel száguldott a vér: az izmos, kócos vadember zsákmánya voltam és eszem ágában sem volt menekülni. Palástolatlan meztelensége csak tovább fokozta vágyamat.
Nem kellett sokáig várnom: lapos hasamat csókolta, lábaimat szétfeszítette és mutatóujjával finoman végigsimított vágatomon. Hátravetett fejjel élveztem érintését, de hamarosan csillagokat láttam a fájdalomtól: egyik ujját megpróbálta tövig tolni az ánuszomba! Persze így elsőre nem sikerült neki; nekem meg annál jobban fájt. Kinyögtem egy "au"-t és reflexből összehúztam magam: bal oldalamra feküdtem szorosan összezárt, felhúzott lábakkal. Pár pillanatig döbbenten állt mellettem, aztán óvatosan odébb tolt a puha ágytakarón, és mellém feküdt.
- Csssshh - lehelte a fülembe, mikor átkarolta derekamat. Most már óvatosabb volt: hajamat simogatta, vállamat csókolgatta, finoman masszírozta a melleimet. Erős karjainak édes börtönében megnyugodtam. Éreztem merev péniszét hátulról közvetlen a hüvelybemenetemnél. Óvatos, suta csókokat lehelt nyakszirtemre és fülem mellé, miközben közelebb fészkelődtem hozzá: kívánós puncim már csaknem könyörgött érte. Lenyúlt: makkját gyengédem belém vezette. Eléggé feszített: talán túl sokat hüvelytornáztam, meg az a hülye Eric is... elmehet a búsba. Nekem ilyen férfi kell, mint ez itt.
A gigantikus makk lüktetése remegéssel töltötte meg a testemet; a férfi fenekemen és csípőmön végigsimítva beljebb tolta a merev rudat. Isteni érzés volt, ahogy belém siklott. Szorítottam a karját, miközben teljesen belém hatolt: egy utolsó lökéssel szinte a méhemig ért. Az elégedettség és a jóleső fájdalom hangja tört elő belőlem; ő is felnyögött, amint szűk puncim teljesen befogadta. Pár pillanatig együtt lüktettünk, de nem bírta már: apró lökésekkel mozogni kezdett bennem. Mennyei érzés volt. Én is mozgattam a csípőm az általa diktált ütemre; izzadtan, egymás forró, nedves testének feszülve szeretkeztünk.
Éreztem: nem kell már sok... de hirtelen teljesen kihúzta a farkát és ujjait pihegő, szinte hullámzó nyílásomhoz illesztette. Felkönyökölt és megcsókolt. Mohón csókoltam vissza: az ősök, az első emberek vad, életet akaró vágyával. Ebben a pillanatban tövig vágta belém, mire felnyögtem. Teljesen kihúzta ismét, aztán megint belém vágta véreres dorongját. Ezután visszahanyatlott és csípőmet fogva, mélyen bennem olyan tempóba kezdett, amit nem bírhattunk sokáig; mégis a gyönyör tetőfoka volt. Kontrollálatlanul nyöszörögtem, az ismeretlen érzés teljesen hatalmába kerített. Ő sem maradt hangtalan: fülem mellett lihegett és torkából állatias gyönyör hangjai törtek elő. Heréi nagyajkaimnak feszültek, farka méhemet csiklandozta: belém robbant. Félhangosan felordított és nem eresztett, de engem is elsöpört közös gyönyörünk hulláma: nyöszörögve, élvhangok közepette rándult össze a puncim, magába fogadva a vadember több sugárban érkező, forró, hófehér magját.
Kimerülten lihegtünk. Kihúzta belőlem méretes hímtagját és hátára fordulva kapkodta a levegőt. De ha engem egyszer felizgatnak... jaj annak a pasinak!

Fürgén fölékerekedtem és péniszére markolva finoman lenyalogattam az érzékeny makkon maradt gecifoltokat. Fáradtan lehunyt szeme kinyílt, de még mindig nem láttam a színét. Csodálkozva nézett rám: mintha nem tudná, mit csinálok. A makk tetején lévő pici nyílásba dugtam nyelvem hegyét: fejét hátravetve feszítette őt az élvezet. Éreztem, hogy pénisze újra keményedni kezd. Fogdostam, simogattam golyóit, és egyre lejjebb csúszva engedtem a számba a farkát...Nagy kezeivel a hajamba túrt, simogatta a fejem folyamatos nyögések közepette.
Irányított.
Egyre gyorsabban szoptam ismét keményre duzzadt faszát, de egyszer csak nem engedtem, hogy még egyszer lenyomja a fejem. Megfeszíttettem a nyakam: a vadember csodálkozva nézett rám. Mellkasára tettem két kezem is feltoltam ülésbe. Kemény, duzzadó izmai szinte tüzeltek kis kezeim alatt. Lábamat átvetettem rajta, úgy közeledtem álló farkához: hüvelyem időközben összeszűkült, de elég nedvesnek éreztem magam. A makk előtt megnyílva engedett: szép lassan, hátravetett fejjel, az élvezettől elnyílt szájjal, hátraomló hajjal ereszkedtem rá a kőkemény falloszra. Megbabonázva bámult rám.
Nyitott, duzzadt ajkaira vetettem magam: mellkasának támaszkodva csókoltam. Gyönyörű volt: lecsukott, hosszú szempillái, csillogó ajkai és izmos mellkasa mélységes csodálatot ébresztettek bennem. Mozogni kezdtem rajta, de hosszú körmeimmel véletlenül megkarmoltam a mellbimbója mellett.
Csukott szemei felpattantak, kezeit ösztönösen a csípőmre téve emelgetni kezdett. Vállaiba kapaszkodtam és még egyszer finoman megkarmoltam. Tetszett neki: zilálása közben ilyenkor halkan hörgött.
Állandó tempóban, biztosan haladva közeledtünk a csúcs felé. Teljesen ráereszkedve körbe-körbe mozgattam a csípőm. Elképesztően jó volt. Megint begyorsított: őrült tempóban dugott, csattogott a puncim. Fájt, mégis élveztem és az utolsó pillanatban ismét méhemnek feszülve, felkiáltva élvezett el. Kevesebb anyag jutott belém, de ahogy láttam, ez az orgazmus még nagyobb élvezetet okozott neki, mint az előző. Ajkaimat az övére tapasztva hallgattattam el. Fájón, kielégülten lüktettünk együtt, aztán kidőlt oldalra. Engedtem lefeküdni.
Izzadt testünk a másikét melegítette; finoman megcsókoltam. Lassan csókolt vissza: teljesen kikészítettem szegényt. Nagy kezét a fenekemre téve saját csípőjéhez húzta az enyémet. Annyira közel voltunk, hogy szinte eggyé olvadtunk. A haját simogattam.
Testünkön az izzadtság nyirkosra hűlt: a takaróért nyúltam. Elég volt kettőnknek. Frissen mosott hajzuhatagomba szagolt: tetszett neki. Egy mozdulattal úgy igazítottam, hogy ezt érezve aludhasson el. Két kézzel átölelt, mint gyermek az anyját és legnagyobb meglepetésemre megszólalt:
- Köszönöm. - hangja kellemes mély volt, szeme tengerkék.
Magamhoz húztam nagy, buksi fejét és a hátát simogattam.
Lassan utolért az álom...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: