Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tükör másik oldala,avagy milyen az ha neked van több tapasztal

- Szia, ne haragudj nincs tüzed?
Így kezdődött minden. Egy péntek délután a kóterból hazafelé rengeteg cuccal és csak egy cigit akartam de a gyújtóm úgy érezze ma bemondja a csütörtököt. Körülnéztem a peronon állva, kiszúrtam egy akkor még semleges dohányzó emberkét és odaléptem hozzá. Akkor még csak nem is sejtettem semmit de tudtam, a szemek, amikbe belenéztem egy életre rabul ejtettek. Msn, telefonok majd a vasárnap, mikor az aluljáróban várt az állomáson...

Lépcsőzés a peronra, cigi gyújt, majd kezdenék némi beszélgetést, amit 2 perc után megszakít egy csókkal. Az elsővel. Olyan hevesen és vadul ránt magával, hogy a meglepetéstől majd’ elesek de hagyom had történjenek a dolgaink. Újabb csókok, szomorkodó búcsúzkodás, majd újabb randik és az a bizonyos délután, az első, amit nála töltök. Tipikus kamasz szoba:) Középpontja a PC, előtte egy nem túl nagy, de kényelmes ágy, teli hamutál, némi cigiszag, kicsi, de hangulatos szoba. Beszélgetés, rövid úton csókok, majd szája elkezd a nyakam felé vándorolni, erősen, az inakat ezt a gyengém, 2 perc után nem érdekel, elengedem magam és a halk sóhajaimat is de mikor már élvezném, abbahagyja. Nem értem miért ugyan, inkább kényeztetem viszont. Később már teljesen őrült vagyok, nem érdekel semmi csak az illata, a tekintete, ahogy a fülembe liheg és érzem, hogy teljesen beindult, ahogyan már én is...

Csókolom a nyakát, nyalogatom az ádámcsutkáját, simogatom ahol érem, hámozom ki a pólójából, minden szabaddá váló négyzetcentiméterét szájjal, nyelvvel keresem, az ízét akarom! csókjaim a vállán, gerince mentén lefelé, csípőjénél, hasán, mellkasán érik, talán engem jobban izgatnak, mint őt... Fekszem mellette, a keze a nadrágomtól szabadít, nem zavar, én is kívánom. Mire feleszmélek, ügyes ujjai már a csiklóm simogatják, forró vagyok és nagyon kívánom az érintését. Ujjai lassan belémhatolnak, a hasamon egészen a homlokomig kúszik a bizsergés, sóhajok szakadnak fel belőlem nagyon szeretném már... Az egészet csak tetézi mikor kezem szintén a lába közé téved és megérzem ujjaim között a forró, kemény, és már nedves férfiasságot, majd lágyan kézbe fogom, ujjaimmal a hegyén játszadozom, simogatom és teljesen elbódultan hagyom magam az eseményekkel sodródni tovább... amíg egy mondat felébreszt:
- Jöhet az igazi?
Meglepett nézésemre egy mozdulattal válaszol, a párnája alól óvszert vesz elő, elmosolyodok majd megkérdezem:
- Biztosan akarod?

Bólint a dologra, maradék ruha lekerül rólunk, őszintén nem szeretem magam kicsit szégyenlős leszek előtte hirtelen de neki minden centiméterét látni, érezni akarom. Lassan fölém kerül, majd lassan, óvatosan hatol belém, szinte szikrákat látok az élvezettől ahogy érzem magamban a férfiasságát. Biztos a dolgában, lassan lágyan majd idővel hevesebben csinálja, minden mozdulata azt érezteti velem hogy valahol nem a földön járok. . . A fülemben hallom a hangját, érzem a forró leheletet, a szemében látom a tüzet mely most engem is éget, csókolom, harapdálom a nyakát közben ugyanolyan óvatosan mozog bennem, a bőre gyönyörűen csillog, a teste tüzel, a keménysége egyszerűen töretlen és el sem hiszem hogy nem álmodom. Egészen addig, míg a hasamon remegés fut át, gerincem megfeszül, karjait körém fonja, szorít a lábam remeg a hüvelyem pedig szüntelen összehúzódik, és egy nem épp halk sóhaj hagyja el az ajkam... erőtlenül esik vissza a karjaimba, csókolja az arcom, a szemében hatalmas boldogság, de még nincs teljesen magánál. Hálálkodik, köszöni a dolgot, mire én csak annyi mondok:Ugyanmár nincs mit!Mellé fekszem, betakargat és alszunk.

Mikor felébredek lezuhanyzom, felöltözök, majd felébresztem lassan haza kéne mennem... Fogja a kezem, hálálkodik először nem értem majd hazaérek és még be sem jelentkezem de rögtön ír msn-en:
- Szia! Ne haragudj, de nem voltam veled őszinte valamivel kapcsolatban, ami miatt lehet ki fogsz dobni
- Mesélj ,mi a baj?
- Hát, tudod, nekem ma délután... szóval... Én még szűz vagyok (voltam) és nekem te voltál az első...
Mosolygok. Komolyan, szinte meghat a dolog, aranyos. Csak egy baj van az egésszel... A vágyam széppé teszi, de belül üres vagyok teljesen... És ha valahol meglátom Őt, beleremegek, ha tudom hol van, keresem... Valaki más ágyában fekszem, de Őt keresem... Meddig még... ?
Hozzászólások
További hozzászólások »
ordogXL ·
Elkeserit, szerelmes lett a lany... jaj ez igy megy, ha valakinek tobb tapasztalata van, mint a masiknak... :angry: Mindenesetre letisztultabban jobban szeretnem :yum:

Tovabbi sok sikert neked!

Guardian Angel ·
whaat???A cím nem lett az igazi utólag át akartam írni de így jött össze...És max annyira utal hogíy még annyira tapasztalatlan..és nekem kell beavatnom mindenbe..

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: