Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tökéletes szex (FANTÁZIA)

Pista vagyok (természetesen nem ez az igazi nevem), 19 éves srác. Először 13 éves koromban jöttem rá, hogy nekem tetszenek a fiúk is. Sokáig hormon túltengésnek gondoltam és hasonlók, míg rá nem kaptam a női ruhákra. Nem kell crossdressre gondolni, sohasem tartottam magam annak. Valahogy mindig csak a nadrágok, főleg a szűk farmerek, de legjobban a cicanacik érdekeltek; ezek mellett esetleg 1-2 szexisebb csizma.

Ez az egész odáig fajult, hogy több oldalra regisztráltam, külföldire, magyarra, képeimet feltöltöttem. Volt, hogy csak camozni mentem, persze beöltözve (értsd: cicanaciban csak). Rengeteg férfinek segítettem kielégülni, aminek örülök, de igazi testi kontaktusban még nem volt részem. Az viszont feltűnt, hogy főleg a 30 -os korosztálynak tetszik ez a beöltözős dolog.

Egészen eddig (2016.01.12.) nem volt dolgom férfival, mikor is a 19. születésnapom után 1 nappal megbeszéltem egy férfival egy "találkozót". Már hetek óta beszélgettünk, 42 éves vállalkozó volt, kopasz, borostás, valahogy Jason Statham-re emlékeztetett, kevésbé izmosabb volt persze, de akárhányszor küldött magáról egy képet, mindig felizgultam. Persze viszonoztam is neki a dolgokat; hamar a kedvencévé vált az egyik összeállításom: lila leopárdmintás cicanaci csizmával. Azt kell erről tudni, hogy én a leopárdmintáért mindig is oda voltam, és mikor megláttam, hogy a húgom (ugyanis az övé, igen, ellopkodom tőle :) ) vett magának egyet, azonnal tudtam, hogy fel kell próbálnom. Számtalanszor hordtam, többször mint ő, belevertem, volt hogy csak egyszerűen nyalogattam, és egyéb ilyen szexista dolgok :)

Nos, megbeszéltük a találkozót egy keddi napra. Ilyen még soha nem történt, hogy ennyire komolyra fordult volna a dolog, a 6 éves "pályafutásom" (13-19) alatt egyszer sem. Őszinte leszek, eléggé motivált is, hogy a férfi, akit egyszerűen Bélának fogok hívni, viszonylag sok pénzt ajánlott. Rettentően megkívánt, nem tudott nem rám gondolni, és a szexi leopárdmintás combjaimra (ahogyan ő fogalmazott :3 ).

Béláról azt kell tudni, amit már az előbb is mondtam, hogy egy Jason Statham hasonmás, csak valamivel vékonyabb... és gazdag. Ad a testére, Rolex óra, méregdrága öltöny, illetve egy 5-ös Limousine BMW. Ezeket nem azért sorolom fel, hogy egy k*rvának tűnjek, nem a pénz miatt csinálom, szimplán nagyon megtetszett Béla.

Bár előre leszögeztem neki, hogy komoly kapcsolatunk soha nem lesz, én nem tudok szerelmes lenni egy férfiba. Megnyugtatott, hogy ő sem, illetve... felesége van. Amikor ezt megtudtam, valami.. izgató érzés fogott el. Felizgatott a tény, hogy a felesége nem elég jó neki, és én kellek neki. Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy tényleg találkozni fogok vele.

Eljött a nap, senki nem volt otthon, se a 2 húgom, sem a szüleim. Nyugodtan összeszedtem a cuccaim egy táskába: leopárdmintás cicanaci, szőrmés mellény, térd alá érő stílusos gumicsizma (női természetesen), és egy telitalpú magassarkú bokacsizma, a tetején szőrmével. Ez utóbbit meglepetésnek szántam neki :) Azonban még úgy gondoltam, most kivételt teszek, és a cicanaci alá veszek egy tangát is. Elkezdtem kutakodni anyum szekrényében, és csodák csodájára találtam egy leopárdmintás tangát. Azonnal el is tettem! :)

Béla autóval jött értem, egy elhagyatott helyre mentünk, és megbeszéltük, hogy a kocsijában fog megtörténni az aktus. Ő megérkezett, beszálltam az autójában, és a szívem már nagyon-nagyon vert. Nagyon izgatott voltam. Kellett egy 10 perc, mire megtaláltuk a megfelelő helyet. Kicsit féltettem a kocsiját, hiszen egy földúton, erdő szélén voltunk.
Eleinte úgy beszélgettünk, mint 2 ismerős, a mindennapi dolgokról dumálgattunk, aztán Béla egyszer csak lesmárolt. Akkor smároltam először férfival, fura volt, éreztem a borostáját szőrtelen arcomon. Voltam már lánnyal, de ez valami új volt, még a csók is. Húsos nyelve úgy járt a számban, hogy már ettől majdnem elélveztem. Nyelveink szabályosan csatáztak egymással. Majd persze következett a lényeg, a beöltözés...
Kiszálltam a kocsijából, ő addig direkt elfordult, hogy majd a megfelelő pillanatban lásson meg. Gyorsan levetettem a normális ruháim, és már húztam is fel a tangát; gondosan beleillesztettem a hátsó részét a fenekembe, élveztem ahogy bevág. Rávettem a cicanacit, majd úgy döntöttem, hogy ezt a szőrmés bokacsizmával párosítom :) (A szőrmés mellényt már nem sikerült felvennem, szóval felsőtestem ruha nélkül maradt.)

Rólam azt kell tudni, hogy kicsit izmosabb, vékonyabb felsőtestem van, de a lábaim és a fenekem nagyon nőies tud lenni egy cicanaciban. A combjaim nem túl hosszúak, azonban szép, nőiesen vastagok, a fenekem pedig egy 16-17 éves lányéhoz hasonló: kerek, ráncmentes, nem narancsbőrös, és egyáltalán nem kicsi, nem fér el egy tenyérben :) Büszke vagyok rá, na :)

Éppen felhúztam a cipzárt a második csizmámon, mikor hallottam egy pisszenést, és Béla már mögöttem is volt, a fenekemet markolászva csókolgatta a nyakam. Átnyúltam a jobb kezemmel, megfogtam a fejét, és hagytam, hogy csinálja a dolgát :)

Nem tudott betellni a fenekemmel, egy percre nem engedte el, folyamatosan ott volt legalább az egyik keze, és markolászta. A farkam rettentően megkeménykedett, úgy éreztem, szétszakad a cicanaci, annyira szorította.  Béla rátett ezzel egy lapáttal, ugyanis elkezdte fel-le húzogatni a cicanacin át. Szégyelltem magam, de egy halk nyögéssel máris elélveztem. Azt hittem, Béla csalódni fog bennem, de csak rámmosolygott, megcsókolt, majd teljesen meztelenre vetkőzött. Ott állt előttem egy Jason Statham, szőrösen, közel 20-22 centis álló, kemény, merev farokkal.

Első alkalmam volt, de máris tudtam, hogy mit kell tennem. Leguggoltam, (direkt nem térdeltem) és elkezdtem szopni a hatalmas péniszét. Most gondoltam először úgy, hogy megérte a sok meleg pornó filmet nézni, hiszen hangos nyögésekkel nyugtázta Béla felém, hogy élvezi, amit csinálok. Soha nem éreztem ehhez hasonló élményt; egy meleg, duzzadt, pumpáló farok van a szopós számban. A lehető legtöbb nyállal csináltam a szopást, nyelvem folyamatosan mozgott a farka körül. Szabályosan rácuppantam, nem volt olyan természeti erő, ami le tudott volna választani arról a f@szról. :3

Egyszer csak belemarkolt a hajamba, és elkezdte megdugni a számat. Nem szórakozott, egyből gyors tempóban csinálta, éreztem, hogy egyre jobban duzzad a farka, teljesen kitöltötte a számat, majd egy meleg folyadék lövellt ki belőle. Béla hatalmasat nyögött, nagyon férfias volt. Teljesen megtöltött, alig bírtam nyelni, sok része kifolyt a számból, rá a combomra, összeg.cizve a cicanacim.

Rettentően izgató volt, ahogy éreztem, hogy végigfolyik rajta a meleg ondó :)
Felálltam, elkezdtünk csókolózni, majd Béla a combomat és a fenekemet markolászva tudatta velem, hogy ugorjak rá. Ráugrottam, közben végig táncot jártak a nyelveink egymás szájában, közben a kezeivel a fenekemen tartott, én a kezemet a nyaka mögött összekulcsolva tartottam. Béla megindult, majd ráfektetett a kocsi motorháztetőjére. Megkapaszkodtam bal kézzel, hogy le ne csússzak róla, közben ő már a hasamat kezdte el puszilgatni, végig le a farkamig, ott jobban elidőzött. Belenyalt a farkamba, majd mosolyogva rám nézett; az előbbi orgazmusom következtében az ondó átáztatta a nacit, és úgy tűnik neki (is ;) ) nagyon tetszett a dolog. Tovább haladva végigcsókolta a belső combon, közben a másikat a kezével markolászta, lement teljesen a bokacsizmáig. Halk nyögéssel jelezte, hogy tetszik neki a dolog, illetve elkezdte magát a szőrmét is nyalogatni; tocsogásig áztatta a nyálával. Visszafele jövet ezt a másik lábammal játszotta el, én pedig közben a mennyországban éreztem magam. Kicsit hideg volt, de a motorháztető a motor miatt még meleg.. de különben sem érdekelt az időjárás, életem legjobb szexélményét élem éppen át, a világ legszexibb pasijával, miközben egy BMW motorháztetőjén egy szál cicanaciban hangosan nyögök. VALÓRA VÁLT ÁLOM! :3

A legjobb rész csak most következett. Béla elkezdte végignyalni a duzzadó farkam a cicanacin át, amely teljesen átázott a nyáltól és a g.cimtől. Fogtam a fejét, miközben játszadozott velem, hangosan nyögtem, közben belül pedig küzdöttem, hogy el ne élvezzek újra a gyönyörtől.

A következő pillanatban már a motorháztetőre feküdve hassal találtam magam. Béla beletemette a kopasz fejét a fenekembe, szívta magába a nacim illatát, közben éreztem, hogy nyelvével újra játszadozik. Aztán egyszer csak reccs, a nacimat eltépte a lyukam környékén. Egy másodpercre megijedtem, hogy „úristen, ez a húgomé, most hogyan vigyem vissza” stb, de mikor éreztem valami húsosat a lyukamban, elszállt minden gondom – a nyelve volt az :) Úgy tűnik jól sikerült az előző napi borotválkozásom, mert Béla csak úgy falta a lyukamat. Soha nem gondoltam volna, hogy a fenék nyalás ekkora élvezetet tud jelenteni. Ha előtte a mennyországban éreztem magam, ezt az érzést már lehetetlen lenne szavakkal kifejezni. Akkor megszűnt minden bajom, problémám, gátlásom, megfogtam Béla fejét, és csak nyomtam a lyukamba, hogy egyre mélyebben hatoljon belém, végbelem a nyelvével tárja fel.

Béla lassan kihúzta a nyelvét a lyukamból, párszor beleköpött, és már éreztem is duzzadó farkának makkját magamban. Szép lassan haladt előre, én pedig nyögéssel nyugtáztam felé, hogy rohadt jó, amit csinál. Bár az én nyögésem elenyésző volt Béla férfias hangjához képest, ahogy hatolt belém egyre mélyebben, és a farkát szorítottam a fenekem. Akkor először volt bennem valami olyan mélyen, nagyon furcsa és egyben izgató élmény volt.

A lassú, komótos ki-be mozgást gyors, vad pumpálás váltotta fel, én pedig nem bírtam magammal, és hangosan elkezdtem üvölteni, hogy „még, még, MÉG, dugd a seggem!”. Éreztem Béla farkának feszülését a fenekemben, és nem tartott tovább 5-6 percnél a pumpálásom, hatalmasat élvezett belém, majd rám borult. A tökéletességet csak fokozta, hogy miközben pumpált, én vertem a farkam a nacin át, és szinte együtt mentünk el.

Béla hatalmas ondómennyiséget eresztett el, ugyanis mikor kihúzta, éreztem, hogy végigfolyik a combomon, belül a cicanacin, és kívül is, ráfolyva a szőrmés csizmára. De nem érdekelt, hogy le kell tisztítanom őket, és a cicanacit is meg kell valahogy oldanom, egyszerűen csak kiélveztem a fáradtságos szexet, ott az autó motorháztetején nyálas, ondós, átázott cicanaciban, elfeküdve, rajtam Bélával.
Hozzászólások
Marcell22 ·
:heart:
cicanacissrác ·
ezt vegyem pozitív véleménynek? :3

barri ·
finom

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: