Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Tökéletes Nap

Emlékszem arra a napra. Egy tipikusan olyan nap volt mikor az ember kipihenten felkel, megreggelizik, aztán belegondol, hogy mennyi minden dolga volna egyébként, de ma nem.
Ez a nap nem munkáé, és nem a stresszé, hanem a békéé. Ilyenkor elgondolkodik az ember, mit kezdjen a napjával. Menjen moziba? Áhh ma nincs kedve társasághoz, egyedül bámulni egy filmet az elsötétített moziban meg végképp nem. És aztán kinéz az ablakon, és azt látja, hogy a nap ragyog, és mintha a Teremtő jókedve áradna erre a fáradt és beteg világra, hogy egy kicsit mindenki felengedjen. Ma még az újság se érdekli, se a tévé nem köti le. Én is így voltam vele, vettem egy laza pólót és egy kényelmes rövidet, és cipő helyett egy kényelmes szandált, hadd szellőzzön szegény lábam, legalább ilyenkor. Más nem is kell, a telefont otthon hagyom, ne keressen senki, ha jót akar. Kilépek a fényre, és teleszívom a tüdőm a friss reggeli levegővel, és rámosolygok a szomszéd lányra, aki sose érdekelt, és ő meglepett arccal és félénken visszamosolyog.

Egyébként nem hiszek ebben a "mosolyogj a világra, az visszamosolyog rád" hippimaszlagban, nem, a világ nem mosolyog, megvan neki a maga baja, és ha rámosolyogsz, akkor hülyének néz. Ez van. De ma nem. Ez a nap más, érzem a levegőben. Na, hát ugyan-ugyan, nem állhatok itt egész nap, de merre menjek? Ám a lábam már eldöntötte hogy ő bizony elindult, majd útközben kitalálom, merre.

No jól van, hát ha elindult, hadd menjen, nem rontom el az örömét és hagyom, vigyen amerre akar. Pár utcányira egy közeli kis parkban kötök ki, nocsak, nem is olyan lepukkant, mint szokott, szép zöld és virágos. Kicsivel arrébb pár hot-dogos bódé áll, és egy fagylaltoskocsi. Mmmm, fagyi, érzem, hogy összefut a nyál a számban, Istenem, kicsi korom óta nem ettem egy jó fagyit, csak a tömegtermelt dobozos jégkrém vackokat. Odalépek hát a fagyishoz, fiatal csinos lány, nyilván nyárimunkát vállalt, hogy legyen költőpénze. Mosolyogva kérdez, mit adhat, én meg rádöbbenek hogy rajtafelejtettem a szemem, holott legalább tízféle fagyi van, amiből választanom kéne, szabadkozok, hogy nem döntöttem még, semmi baj, ő nem siet sehova, mondja kacéran.

Mennyi íz, na melyik legyen, egye fene, legyen puncs és csoki, a lány mosolyogva átnyújtja, 400 ft lesz, nahát, én annakidején egy húszasból fagyiztam, hiába az idő nem áll meg, de nem sajnálom érte a pénzt, ma jókedvem van, adok a lánynak egy ezrest, hadd örüljön, és örül is a szentem, nem nagyon kap hatszáz forint borravalót egyszerre.

Tovább sétálok és nyalogatom a fagylaltot, nagyon finom, megérte a pénzt, és gondolkozom, mit csináljak. Ha nő lennék, nem lenne ilyen gondom, elmennék vásárolni, de hát szerencsére férfinek születtem. Közben az Állatkerthez érek, és egy hirtelen ötlettől vezérelve beállok a pénztár előtti sorba. Mindig is szerettem az állatkertet, habár nem tudom eldönteni melyik az igazi állat, amelyiket mutogatják, vagy amelyik bámulja őket, de nem baj, jól érzem magam. A majomketrecnél rágyújtok, és nevetve figyelem hogy veszekszik két majom egy banánon, csak úgy csépelik egymást, végre aztán egy harmadik felkapja a megtaposott banánt és felszalad vele egy ágra.

Egy óra is elmúlt, mikor kijöttem az állatkertből, na merre tovább, kiülök a folyópartra és hosszan bámulom a nagy hömpölygő folyamot, eltűnődök vajon hány ember teste hever a mélyén. Sokáig ülök így, mígnem egy csapat kissrác lapos kövek után kutatva leszalad mellém a partra, és kacsázni kezd, de már annak is örülnek ha hármat pattan a vízen, szegény kölykök, az apjuk nem tanította meg őket rendesen kacsázni, de én még emlékszek rá. Fogok egy kavicsot, odalépek hozzájuk, majd nagy lendülettel belevágom a folyóba, ők meg szájtátva nézik ahogy a kavics csak pattog és pattog a vízen, aztán megtanítom nekik is a helyes kéztartást és a megfelelő lendületet, és együtt örülök velük, mikor az egyik kis borzas kavicsa hosszan bukdácsol a víztükrön.

Útban hazafele megállok egy vendéglő előtt és megvacsorázok, Újházy tyúklevest és báránybordát rendelek, már lenyugvóban van a nap, mikor jóllakva és jókedvűen, egy gyönyörű, békés nap után hazaérek.

Megnézem az e-mailjeimet, jött-e valami érdemleges, egy új üzenet, megnyitom, hát persze hogy munkaügy, ráadásul határidőre. Aszondja, hogy: M. Lajos, 35 év körüli, bankár, nahát, pont mint a múltkori, fekete haj, körszakáll, piros nyitott tetős Porschéval jár, és jegyet váltott a ma esti partira a hangzatos Fekete Sárkány nevű szórakozóhelyen. Ezek mind egyformák, az Armani öltönyükkel meg a csillivilli kocsijukkal, mind azt hiszi, jobb a másiknál de mind csak egymást majmolja, mert saját stílusuk az nincsen.

A parti csak tízkor kezdődik, van még időm, úgyhogy megfürdök, felveszek valami buliravalót, oké, jól nézek ki, gondolkodok, hogy legyen, majd a legegyszerűbb és leghatásosabb megoldás mellett döntök. Kinyitom a dugiszekrényt, kiveszek egy 45-öst, elegáns és halálos, gondosan felcsatolom a ruha alá, majd kisétálok a házból. Beülök a BMW-be, a motor felpörög, és én elindulok, hogy hidegre tegyem M. Lajost, mert a világ már csak ilyen.

Nem áll meg senki kedvéért sem.
Hasonló történetek
4157
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
5394
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
a nagy Levin ·
A sztori nagyon jó! Sajnos a fogalmazás annál kevésbé.Nagyon töredezett az egész mű. Néhol elég bonyolult mondat szerkezetet használsz. Valamint sokszor (szerintem ok nélkül) egy mondatba fűzül több gondolatot. Ezeket ha megnézed, nyugodtan írhatod külön-külön, ponttal elválasztva.
Egyébként egész jó kis alkotás.
Csak így tovább.

ramed ·
Nem törekszem arra hogy jobb legyek. Csak úgy írogatok, hobbiból. Persze idővel úgyis fejlődök majd... fiatal fejjel nem lehet igazán jól csinálni.
a nagy Levin ·
Az ember ösztönösen törekszik a többre, a jobbra. Ez hajtja előre a világot. Még ha hobbiról is van szó. A horgász mindig nagyobb halra vágyik, a vadász mindig nagyobb trófeára, a bélyeggyűjtő több és értékesebb bélyegre.Ilyenek vagyunk... ki tudatosan, ki nem.
Persze számít, ha az ember fiatal, hiszen nagy valószínűséggel kevesebb a tapasztalata. De! Ez nem minden.Vannak itt "nagy öregek", vagy akik már száz művet be küldtek, mégsincs egy írásuknak sem olyan remek alaptörténete, mint mondjuk a tiednek.
Úgyhogy ha még sok ilyen jó ötleted van, és csiszolsz a stílusodon, akkor, nagyon jó kis művek szülőatyja lehetsz.
Szerintem Te is elégedettebben, dőlsz hátra az utolsó pont utána, ha tudod, hogy ismét jobbat alkottál.
Hajrá :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: