Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A titkom

10 éve vagyok férjnél. A mai átlaghoz képest korán férjhez mentem és korán szültem, mert mindig is fiatalon akartam családot. A férjemmel jól megvagyunk, igaz, hogy kicsit lobbanékony természete van, de ezt akkor is tudtam, mikor hozzá mentem. Ennek ellenére jól kiegészítjük egymást, elég sokszor összekapunk, de nem haragszunk egymásra sokáig. A szex a kezdetektől kielégítő és élvezetes volt, heti 5-6x vagyunk együtt a mai napig, mindketten úgy gondoljuk, hogy ez a legjobb befejezése a napnak. Ennek ellenére kezdtünk belesüppedni a szürke hétköznapokba, motoszkált a fejemben, hogy hiányzik az izgalom, egy kis újdonság...

Az egyik internetes portálon szoktam elütni az időmet, kerestem valakit akivel értelmesen el lehet beszélgetni. Akkor köszönt be egy szimpatikus fiatalember. Profilképe is volt, aminek külön örültem, mert szeretem látni hogy kivel beszélek. Megfogott a külseje. Nem az a tipikus szépfiú, azok nem vonzanak. Az első amit észrevettem a szeme volt. Szinte világítóan kék szemei voltak, sötét haja és borostája, ami szerintem nagyon szexis. Beszélgetni kezdtünk, értelmes és kedves volt. Mutattam neki képet és úgy tűnt én is tetszem neki. Egy ideig írogattunk, aztán megbeszéltük, hogy valamikor találkozhatnánk. Magam se tudom mi vitt rá, hogy találkozzak egy vadidegennel, mert még soha nem csináltam ilyesmit, ráadásul egy évvel fiatalabb volt nálam... mégis valami vonzott benne.




Pár napig írogattunk, aztán úgy alakult, hogy megbeszéltem pár barátnőmmel, hogy este kimegyünk és iszunk egy kávét. Hogy mi ütött belém, magam se tudom, de írtam neki, hogy este ráérek. Kíváncsi voltam rá. A párom aznap időben hazajött, egyik haverja átjött hozzá meccset nézni a fiam korán elaludt, én meg a szokottnál is többet készülődtem... és görcsben volt a gyomrom. A barátnőimmel beszélgettünk, nevettünk, aztán kijelentettem, hogy mennem kell és kocsival végigmentem abban az utcában, ahol megbeszéltük, hogy találkozunk. Óvatos akartam lenni, de láttam, hogy csak egy autó áll ott és egyvalaki ül benne. Leparkoltam mellé és intettem neki, hogy üljön át hozzám. Kiszállt és beült mellém az anyósülésre. Rettentő zavarban voltam, alig mertem ránézni. Jobban nézett ki, mint a képeken amiket láttam róla. Beszélgetni kezdtünk, kiderült, hogy van pár közös ismerősünk, de biztosított a diszkréciójáról így kezdtem megnyugodni. Viccelődött, megnevettetett, de éreztem, hogy o is zavarban van. Körülbelül egy órát beszélgettünk, de 11 korul indulnom kellett haza. Elköszönt és megkérdezte találkozunk-e még. Mondtam, hogy örülnek neki. Akkor odahajolt és adott két puszit az arcomra. De nem húzódott el, hanem adott egyet a számra is halkan megkérdezte, hogy adhat-e csókot. Persze igennel feleltem, mert tudtam, hogy egy csókból rájövök mennyire passzolunk, mennyire hoz tűzbe.




Először csak finoman csókolt meg, lassan, de határozottan, aztán éreztem, hogy beletúr a tarkómnál a hajamba és szenvedélyesebb lett. Végigfutott rajtam a forróság, éreztem, hogy elgyengülök. Én is beletúrtam a hajába és még közelebb húztam. Az alsó ajka vastagabb volt mint a felső, élvezet volt a számmal és a nyelvemmel kóstolgatni. Picit elhúzódott és mondott valamit, hogy ezt már hamarabb is megtehette volna. Én csak elmosolyodtam, de akkor megint szenvedélyesen megcsókolt, az ujjait éreztem a hajamban, a nyelve incselkedett a nyelvemmel és tiszta libabor lettem. Aztán megkérdezte lesz-e folytatás. Annyira kába voltam, hogy azonnal visszakérdeztem, hogy "Most?" Elnevette magát, tudta, hogy akkor ott nem folytathattuk volna, főleg, mert nekem már haza kellett indulnom, na meg el se akartuk sietni a dolgot. Aztán mégegyszer megcsókolt és kiszállt az autóból. Halványan dereng, hogy átült a kocsijába, de még nem indult el. Én kitolattam a parkolóból és a főút felé vettem az irányt, de a mai napig nem emlékszem rá tisztán, hogy jutottam ki a kereszteződésből. Kába voltam. Az ajkamon még éreztem a csókját, a nyakamon a kezét, az ujjait... le kellett húznom az ablakot, hogy friss levegő jöjjön be. Szerencsére kicsit hűvös este volt, így hamar magamhoz tértem. Mikor a fejem kitisztult előkerestem a telefonom és felhívtam a barátnőmet. O volt az egyetlen, aki tudott róla, hogy találkozom valakivel. Mindent elmeséltem neki, különösen azt a tűzforró csókot, aztán kikapcsoltam a mobilomat. Akkor este Renével már nem beszeltünk.




Másnap reggel korán ébredtem, hogy megnézzem a postámat. Kaptam tőle egy szomorú jelet. Nem értettem. Azt hittem elrontottam valamit, de később kiderült, hogy még este írt nekem két SMS-t és nem válaszoltam, azért küldte a jelet. Mosolyogva olvastam a két üzenetet. O is kicsit szégyenlős volt, de o is úgy gondolta, hogy az a csók hihetetlen volt és mindketten nagyon akartuk a folytatást. Napokon keresztül rengeteget írogattunk, telefonon beszeltünk. Persze a fő témánk a szex volt, de sok minden más is szóba került. Jó volt vele beszélgetni és meg tudott nevettetni.




Egyik nap megbeszéltük, hogy találkoznunk kell, így megkértem a barátnőmet, hogy legyen az alibim. Este lezuhanyoztam, kicsinosítottam magam és elindultam a megbeszélt helyre. Leparkoltam a kocsimat és átültem hozzá. Ideges voltam és görcsben rándult a gyomrom, közben egy hang kiabálta valahol a fejemben, hogy mi az ördögöt művelek... mindezek ellenére nem futamodtam meg. Akartam őt, nagyon. Újra érezni akartam azt a csókot, az ujjait a hajamban, a nyakamon, ahogy magához húz. Tudott egy csöndes eldugott helyet, ahol biztos volt, hogy nem látnak meg minket. Mikor leállította a motort, se szó se beszéd hozzám hajolt és megcsókolt. Ugyanolyan szenvedéllyel, de ugyanolyan gyengéden, mint első alkalommal, de most nem volt benne semmi szégyenlősség. Mikor megéreztem az ujjait a hajamban elontott a forróság. Hozzá bújtam, hogy még közelebb érezzem és én is beletúrtam a hajába. Egyre nagyobb hévvel csókoltuk egymást, tudtuk jól mit akarunk, simogatta először a hátamat és a nyakamat, aztán lejjebb csúszott a keze és belemarkolt a fenekembe. Már így is kapkodtam a levegőt, de mikor belecsókolt a nyakamba és megéreztem a kezét a combom belső felén hangosan felnyögtem. Lassan kigomboltam az ingét és végigsimítottam a mellkasán, tetszett, hogy kicsit szoros, jó érzés volt a tenyeremen érezni, ahogy csúsztattam egyre lejjebb. Mikor végigsimítottam a nadrágján éreztem, hogy o is nagyon izgalomba jött. Mivel szoknyát viseltem nem volt nehéz dolga, azonnal a lényegre tért.
Megsimogatott először bugyin keresztül, aztán félrehúzta és megérezte milyen nedves vagyok, mennyire kívánom. Hangosan sóhajtoztam, ahogy o is, de a csókolózást nem hagytuk abba. Közben én is kigomboltam a farmerját és benyúltam az alsójába. Keményen állt a farka és mikor a kezembe fogtam megéreztem magamban az ujjait. Hangosan felnyögtem. Hányszor elképzeltem milyen lesz, mikor hozzámér, mikor végre érezhetem az ujjait a legérzékenyebb részemen... és végre nemcsak fantázia volt. Ügyesen használta az ujjait, az előzményektől már így is az orgazmus határán voltam, de ez még nem volt elég. Előrehajoltam és lassan a számba vettem a szerszámát.
Először csak finoman végignyaltam, kicsit játszadoztam vele, aztán bekaptam az egészet. Annyira felizgatott, hogy végre én is kényeztethetem, hogy egyszerűen kirobbant belőlem az orgazmus. Hangosan nyögdécseltem és élveztem, hogy az ujjai még mindig járnak bennem. Mikor fölnéztem, láttam, hogy mosolyog és tetszik neki, hogy ilyen hamar elérte a célját. De nem tétováztam, visszahajoltam és újra a számba vettem. Élveztem, hogy hallottam, hogy kapkodja a levegőt, hogy élvezi amit teszek vele. Aztán megint megéreztem az ujjait a nedves puncimon és először csak 1, kicsit később már 2 ujja volt bennem. Hihetetlenül jól csinálta. Vadul, de mégse durván, épp ahogy szeretem. Fölültem és magához húzott. Megcsókolt és mikor elélveztem hangosan felnyögtem. Alig akarta elhinni, hogy megint volt egy orgazmusom. Szerencsés vagyok, jó az orgazmus kétségem. Hihetetlen volt, de kicsit homályosan emlékszem pár részletre, annyira kába voltam tőle.




A következő dolog, ami tisztán rémlik, hogy hátradöntötte az ülésemet és már éreztem is, hogy fölöttem fekszik. Alig vártam, hogy magamban érezzem. Aztán végre megéreztem, hogy belémhatolt. Hihetetlenül izgató volt, hogy éreztem mélyen a puncimban, hogy éreztem a bőréből áradó forróságot, éreztem az illatát és lassan mozogni kezdett. Aztán gyorsított és éreztem, hogy kapkodja a levegőt. Megint az orgazmus határán voltam, a körmeimet végighúztam a hátán és még jobban magamhoz húztam. Az egyik lábam az ablakban a másik a műszerfalon volt kitámasztva és kicsit megemeltem a csípőmet, hogy jobban hozzám férjen. Egyre erőteljesebbek voltak a mozdulatai és mindegyikkel közelebb jutottam az orgazmushoz. Felnéztem és láttam az arcát, hallottam a hangját, mikor megállt kicsit, mert majdnem elélvezett, de mikor visszanyomta és átöleltem, belezuhantam egy hatalmas orgazmusba. Nem tartott soká és éreztem, hogy megáll. Lenyúltam és a kezembe fogtam, mert én akartam befejezni. Én akartam örömet okozni, hogy kicsit viszonozzam, amit kaptam. Nem is tartott soká, éreztem, hogy feszül meg a teste, hogy sóhajt egy nagyot és nézi ahogy dolgozik a kezem, elélvezett. Sok volt és forró, beterítette vele a hasamat. Közben az arcát figyeltem és nagyon elégedett voltam. Kicsit rendbe szedtük magunkat és elterültünk az üléseken. Engedtünk be egy kis friss levegőt és próbáltam rendezni a gondolataimat. Kérdezte, hogy milyen volt, én meg csak vigyorogtam, mint a vadalma. Pihentünk és beszélgettünk, magához húzott, megcsókolt, simogatta a kezem és a combom, úgy éreztem megvan köztünk a kellő összhang. Aztán megint kicsit összemosódtak a dolgok, nem emlékszem biztosan hogy indult a másik kor, csak azt tudom, hogy magához húzott, megint szenvedélyesen megcsókolt és a keze megint felfedezőútra indult a testemen.




Még el se csitult bennem az izgalom az előző szex után, de máris éreztem, hogy benedvesedek, hogy megint akarom őt. Ujjai kutatóan fürkészték a legérzékenyebb részeimet, aztán megint mélyen magamban éreztem és akaratlanul is felnyögtem. Utólag azt mondta imádta hallani, hogy hangosodnak a nyögéseim, egész az orgazmusig. Nem pihent, nem fáradt el, addig ingerelte a G pontomat, míg meg nem hallotta, hogy elélveztem. Úgy húzott magához, hogy az ajkam épp a fülénél legyen, így minden sóhajomat, kis sikolyomat tisztán hallhatta. Fantasztikus volt, hogy úgy éreztem o irányít. Hogy egy erős és határozott férfi birtokba veszi a testemet úgy ahogy akarja. Nem kérdezett, nem gondolkodott, határozottan csinált mindent, méghozzá úgy, hogy egy másik univerzumban éreztem magam.




Másodszor is o volt fölül, közben figyeltem, ahogy összeforr a testünk. Buja és észvesztően erotikus látvány volt, ahogy a farka mozgott bennem, ahogy majdnem teljesen kicsúszott, aztán egy határozott lökessél megint mélyen bennem volt. Igyekeztem úgy tartani magam, hogy minél jobban hozzám férjem, közben az arcomat belefúrtam a mellkasába és éreztem azt a bódító férfiillatot, ami egyik parfümhöz se hasonlítható. Egyre közelebb éreztem magam egy újabb orgazmushoz, és mikor rámnézett azokkal a világítóan kék szemeivel, amiből sugárzott a szenvedély és hangosakat sóhajtott, elég volt, hogy újra csillagokat lássak. Egyre hangosabban vette a levegőt, egyre erőteljesebbek voltak a lökései, karmoltam a hátát, belemarkoltam a fenekébe, hogy még közelebb húzzam, még mélyebben érezzem magamban.




Pár pillanattal később megállt, kivette én pedig néhány gyors mozdulattal eljuttattam a csúcsra. Akkor hallottam hangosan felnyögni, becsukta a szemét és élvezte a pillanatot. Nekem nincs is annál izgatóbb látvány, mint a partnerem orgazmus közben. nem sokkal előtte csitultak el bennem a hullámok, mégis a látványa újra feltüzelt. Szinte már szégyelltem magam, saját magam előtt. De nem kellett sokat várnom, mert mintha megérezte volna, megint izgatni kezdett, az ujjait fürgén mozgatta bennem, mintha pontosan tudta volna, hogyan és hova nyúljon, hogy az őrületbe kergessen. És elégedetten mosolygott, mikor átdübörgött rajtam az orgazmus.




Megint pihegtünk mindketten és csak feküdtünk az ülésen, próbáltunk magunkhoz térni. Nem hittem el, hogy megtettem. És a legrosszabb, vagy a legjobb (nézőpont kérdése) az volt, hogy azért volt lelkiismeret furdalásom, mert nem volt lelkiismeret furdalásom. Még! Bíztam benne, hogy a példás családanya és a szexet imádó no nem veszik össze bennem túlságosan. Nem tudtam, hogy fogok a tükörbe, vagy a férjem szemébe nézni miután hazamentem, de ott és akkor nem akartam ezzel foglalkozni. Túl tokéletes volt minden ahhoz, hogy megtörjem a varázst azzal, mi lesz később. Még egy darabig beszélgettünk, aztán szedelőzködtünk, rendbe hoztam a ruhám a sminkem és elindultunk vissza a parkolóba, ahol az autómat hagytam. Egy kis mellékúton megállt és odahajolt egy utolsó csókért. Nem tudtuk hányan lesznek a parkolóban, lesz-e módunk rendesen elbúcsúzni. Megint beletúrt a hajamba és ugyanolyan szenvedéllyel csókolt, mint az előző órákban sokszor. Abban a pillanatban döntöttem el, hogy lesz, ami lesz, akarom a folytatást. Sajnos, sok ismerősöm került hasonló helyzetbe, sokaknál láttam szomorú befejezést, vagy botrányt, mikor kiderült a dolog, de bízom benne, hogy a sors kegyes lesz hozzánk, hamár így egymásra találtunk és lehet még néhány kellemes és élvezetes óránk együtt.

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: