Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tisztás

A kora délelőtti nyári napsütés kellemesen melegítette meztelen testem. Nem bántam a déli forróság hiányát; jobban kedveltem a mérsékelt meleget mint a rekkenő hőséget, ráadásul ilyenkor még a leégés veszélye sem fenyegetett. Lassan simogattam melleimet, hasamat, szeméremdombomat, majd kényeztetni kezdtem a puncimat, csiklómat. Nem siettem el, tudtam, hogy bőven van időm.

Úgy két hónapja fedeztem fel a tisztást miközben a folyópart egy szakaszát próbáltam feltérképezni mountain bike-om nyergében. Világéletemben szerettem biciklizni, különösen elhagyatott földutakon, ösvényeken, szántóföldek mellett, mindegy hol, csak lehetőleg ne aszfalt úton, autók között. Ez, így a huszonharmadik születésnapom felé közeledve se változott.

A tisztás inkább csak egy hézag volt a folyópartot szegélyező fák között, talán háromszor három méteres, de bőven elegendő a plédemet leteríteni és napozni. A délelőtt nagy részében a fák lombkoronája közötti résen át akadálytalanul átjutottak a nap sugarai. A hely jó pár kilométernyire esett bármelyik falutól, és a legközelebbi országút is túl messzire esett ahhoz, hogy az autók hangját hallani lehessen. Tökéletes csend és béke, csak a falevelek halk susogása az enyhe szellőben, bogarak motozás, a néhány méternyire békésen hömpölygő folyó időnkénti csobbanása. És a napsütés. Mindig is imádtam a napot, nyáron kivirultam.

Első alkalommal csak üldögéltem a biciklim nyergében és élveztem a csendet. Másnap már pléddel és vizeskulaccsal „felszerelkezve” tértem vissza. Eleinte kicsit féltem, hogy esetleg valaki arra jár, és meglát, ezért az első két-három alkalommal csak a topomat vettem le, majd később már a shortomat is, és bikiniben napoztam. Amikor csak az időjárás lehetővé tette – eső után néhány napig sárdagonyává változott az egész terület –, kijöttem délelőttönként napozni, olvasni és hálát adtam a sorsnak a kötetlen munkaidőmért.

Miután pár hét elteltével sem találkoztam egy teremtett lélekkel, elhatároztam, hogy lebarnulok mindenhol. Levettem a bikini felsőmet, majd a következő alkalommal már a bikini alsómat is. Megszabadultam még nyak- és bokaláncomtól, gyűrűimtől is, hajamat pedig kieresztettem hajgumim fogságából. Felizgatott, hogy anyaszült meztelenül napozok a természet lágy ölén, ahogyan az is, hogy esetleg valaki megláthat. Bár erre az esély igencsak elenyészőnek tűnt, mégis, elvileg járhatna arra valaki, vagy esetleg elhaladhatna a folyón egy csónak amiből, ha pont jó időben néznek jó irányba, megláthatnának. Ráadásul ha egy férfi járna arra, és meglát pucéran... Világosbarna, bőven váll alá érő haj, kék szemek, futástól, biciklizéstől, úszástól, kick-box aerobiktól, jógától kisportolt-formált, napbarnított, 175 centis test, nem túl nagy, de feszes mellek, lapos has, formás fenék, gondosan szőrtelenített punci... És senki más emberfia a közelben... Mi történne, mi történhetne? A valóságban persze dehogyis akartam, hogy megerőszakoljanak, de azért fantáziáltam arról, hogy egy totálisan idegen, Adonisz-testű, ellentmondást nem tűrő pasival szexelek a szabad ég alatt … esetleg kikötözve... Be kellett valljam magamnak, a veszély is vonzott, beindított. Így aztán hamarosan nem csak napozni és olvasni jártam ki, hanem maszturbálni is. Mit mondhatnék, fiatal, egészséges, sportos nő, hónapok óta pasi nélkül... egy szó mint száz, kívánós voltam. Később még a meztelen jógázást is kipróbáltam, a kicsavart-széttárt pózok még jobban feltüzeltek.

Ez alkalommal is teljesen meztelenül napoztam, aztán szokás szerint a kezem elindult lefelé. Simogattam a puncimat, játszottam a csiklómmal, időnként be-benyúltam a hüvelyembe, ami ekkora már kellően benedvesedett. Széttártam lábaimat, felhúztam őket, talpaimat összeérintve, és feltárulkoztam a napnak. A meleg napsugarak cirógatása, ujjaim szorgos munkája és a fejemben járó erotikus fantáziák kezdték meghozni eredményüket, éreztem, hogy közeledek a csúcs felé.

Ám ekkor hirtelen zajt hallottam. Futó lábak dobbanása, és közelednek. Ki fut erre ilyenkor, hétköznap reggel nyolc óra után, amikor minden rendes ember dolgozik? Végigszaladt bennem az adrenalin, automatikusan cselekedtem. Hálát adtam az égnek, hogy a bikini alsómat, egy falatnyi oldalt kötős tangát, nem pakoltam be a biciklis táskámba, hanem ott feküdt mellettem. Ráadásul amikor levettem, csak kibújtam belőle, nem kötöttem ki oldalt, így most csak fektemben gyorsan magamra rántottam. Felállni és az ösvény túloldalán fának támasztott biciklimhez eljutni a többi ruhaneműmért viszont már nem maradt időm, mert ebben a pillanatban a fák között, alig néhány méterre, mozgást láttam. Félig felültem, az egyik kezemen könyökölve hátulról megtámasztottam magam, a másikat pedig melleim elé kaptam. Lábaimat szorosan összezártam, és reméltem hogy a kocogó nem férfi. Most, hogy tényleg rajtakapnak, már nem tűnt olyan izgatónak a dolog. Gyomrom görcsbe ugrott, hogy mi történhet. Add, hogy nő legyen!

Pechem volt. Egy pillanattal később felbukkant a futó... egy férfi. Persze egyből észrevett, de ekkor még reménykedtem, hogy talán csak fut majd tovább – de nem így történt. Lassított, és megállt pont előttem. Csak shortot és futócipőt viselt, a pólóját a kezében tartotta összegyűrve, izmos mellkasán egy pici izzadság csillogott a napfényben. Legalább tíz centivel magasabb lehetett nálam, rövid barna haj, széles áll, kimunkált izmok – és igen, kockahas. Olyan huszonnyolc körülinek néztem. Más körülmények között biztosan jobban végigmértem volna, most viszont csak az foglalkoztatott, mi lesz, hogyan másszak ki a csávából.

– Ejha, egy birtokháborító topmodell! – mély, férfias hangja volt, de ez most inkább csak megijesztett, csakúgy, mint az is, ahogy leplezetlenül mustrált. Éreztem az arcomba szökő vért, valószínűleg rákvörös lehettem. A topmodell titulus imponált. Viszont mi az hogy birtokháborító? Ezt inkább nem akartam firtatni. Egy pillanatilag nem tudtam kinyögni egy szót sem, nem tudtam mit mondjak. Látta zavaromat, de nem túl lovagiasan továbbra is rajtam legeltette a szemét és rám mosolygott. Barna szemében mohóságot és vágyat láttam, megijesztett.
– Köszi. – Ennyit tudtam kinyögni, éreztem, hogy nagyon béna, és arcom továbbra is égett. Ő közben le nem vette rólam a szemét, majd egyszer csak tekintete megállapodott a melleimet eltakaró kezemen. Egy pillanat alatt belém vágott a felismerés: a francba, azzal a kezemmel kényeztettem magamat az imént, nedveimtől csillognak az ujjaim! Nem akartam felfedni a melleimet; helyette ösztönösen ökölbe zártam a kezemet, hogy nedves ujjaimat elrejtsem. Szeme felcsillant.
– Nincs semmi baj az önkielégítéssel, biológiai szükséglet, mindenki csinálja. – Arcom kemence forróságúvá vált, nem hiszem, hogy életemben lehettem vörösebb annál. Francba! Totális lebukás! Tudja... Csak az járt a fejemben, hogy gyorsan el kell tűnnöm innen, mielőtt elsüllyedek a szégyenemben, vagy mielőtt a pasi még jobban rámmozdul.
– Ideadnád a biciklis táskámból a ruháimat ha megkérhetnélek? – Próbálkoztam. Pont köztem és a biciklim között állt.
– Óh, egy ilyen gyönyörű testet vétek lenne eltakarni. – mondta, és nem mozdult, viszont továbbra is elégedetten bámult. Megint forrósodott az arcom, tetszett az újabb dicséret, de féltem, hogy mi fog történni most. Mit lehet olyankor tenni, ha az ember lányát rajtakapják egy szál tangában a szabad ég alatt a nagy semmi közepén, és a pasi nem hajlandó odaadni a ruháit?
– Ne légy ... – kezdtem volna, de közbevágott.
– És birtokháborítókkal amúgy sem tárgyalok. – mondta pajzán mosollyal. Már megint ez a birtokháborítás, mi a fenéről beszél?
– Milyen birtokháborításról beszélsz?
– Ez az erdős rész itt végig magánterület, tehát te most magántulajdont sértesz. – arca komolyabbá vált. – Nem láttad a táblát úgy háromszáz méterrel lejjebb a folyó mentén? – Fenébe, igaza van, tényleg van ott egy földút és mellette egy tábla „Magánterület, belépés csak engedéllyel”, de azt hittem, hogy az csak az útra vonatkozik, az ösvényre nem, már csak azért is mert az út a folyótól távolodik, nem pedig azzal párhuzamosan halad, mint az ösvény. Bepróbálkoztam.
– Az nem csak az út használatára vonatkozik?
– Nem bizony. – Fenébe, de hülye vagyok, gondoltam, a legtöbb erdő és tó magántulajdonban van, miért is gondoltam, hogy ez közterület... Még egy ütőkártyám maradt.
– Viszont akkor te is birtokháborító vagy – vágtam vissza, de ő csak felnevetett.
– Haha, az érdekes lenne, mivel én vagyok a tulaj. – Valahogy nem ilyennek képzeltem egy erdőtulajdonost, hanem valami idős, vadászruhás-puskás fazonnak, gumicsizmával a lábán. Azt hittem blöfföl.
– Komolyan?
– Komolyan. – válaszolta komoly képpel, talán picit sértődötten, hogy miért esik nehezemre ezt elhinnem róla. Láttam, hogy nem viccel. Puff neki, ez még nagyobb szívás mint hittem... Hogy jövök ki ebből?
– Akkor te itt laksz valahol a környéken? – próbáltam elterelni a témát.
– Nem, nincs a birtokon ház, csak az erdő meg a folyópart. A mindenki-mindenkit-ismer kis falvakat nem szeretem, ezért a városban lakom.
– És időnként kiautózol, hogy körülnézz a birtokodon? – kérdeztem, hogy lássa, hiszek neki.
– Inkább csak ki szoktam futni ide délutánonként, kicsit körbekocogni, aztán visszafutok a városba, nem árt egy kis testmozgás a jó levegőn.

Itt fennakadt a szemem egy pillanatra, ugyanis a város széle, a biciklis kilométerórám szerint úgy tizenöt kilométerre innen húzódott, ami oda-vissza harminc kilométer. Szép teljesítmény pár naponta lefutni ekkora távot! Ha egy edzőteremben találkoznánk, biztosan méltányolnám a teljesítményt. Sajnos a témaelterelés nem sikerült, ugyanis így folytatta:
– Úgy tűnik nem először napozgatsz itt. Gondolom ha délelőttönként futnék, már hamarabb lebuktál volna. – Felsóhajtottam magamban, érezve, hogy nem kerülhetem a kényes témát.
– És ez olyan nagy bűn? Bocsi. Nem tettem kárt semmiben, és amint ideadod a ruháimat, már el is tűnök. – kicsit kezdtem felhúzni magam. Itt vagyok majdnem egy szál semmiben, és ő meg csak a birtokával foglalkozik, ahelyett hogy ideadná a ruháimat, hogy elmehessek végre. Nem hagyott békén az a nyugtalanító gondolat, vagy inkább megérzés, hogy nem fog csak úgy utamra engedni, idegességem nem csillapodott.
– Gondolj bele, te mit szólnál ha a te birtokodon botlanál idegenekbe?
– Nem tudom, nincs birtokom. Akkor most mit akarsz, feljelentesz, vagy mi? – Mindegy, gondoltam, csak adja már ide a ruháimat és hadd mehessek.
– Én valami sokkal kellemesebbre gondoltam. – Egy pillanatra elakadt a lélegzetem, és összeugrott a gyomrom, észrevette. – Na, ne legyél úgy megrémülve, nem gondolok semmi rosszra.
– Nem vagyok megrémülve – hazudtam olyan magabiztosan, ahogy csak tudtam. Elmosolyodott, mintha csak rajtakapott volna valamilyen csínytevésen. Úgy éreztem olvas bennem.
– Szóval arra gondoltam, hogy kapnék tőled egy csókot, és el van intézve a dolog. – Megkönnyebbültem. Egy csók még nem a világ vége. Észrevette, hogy egy pillanatra elgondolkoztam. Mintha meglepetést láttam volna végigsuhanni az arcán. Talán nem is gondolta komolyan a csókot és meglepődött, hogy én viszont igen? Itt az idő egyezkedni egy kicsit.
– Rendben, de előbb add ide a ruháimat.
– Megkapod a bikini felsődet. – Ez is valami, gondoltam.
– Megbeszéltük.

Kikereste a táskámból a felsőt, és a kezembe adta. Nem tudtam megállni, hogy egy pillanatra ne csodáljam meg izmos testét, amit persze észrevett, és elmosolyodott. Én pedig megint elpirultam.
– Tessék. – És illedelmesen hátat fordított, hogy felvehessem. Nocsak, mégiscsak szorult belé egy kicsi úriember? Közben egy pillanatig végigjárattam tekintetem az izmos hátán, vádliján. Nem rossz! Belebizsergett testem a gondolatba, hogy mindjárt meg fog csókolni.
– Kész vagyok. – Egyből komfortosabban éreztem magamat, hogy nem kell tovább takargatnom a melleimet a kezemmel. Visszafordult, levette cipőjét és zokniját mielőtt a plédemre lépett volna, majd letelepedett mellém. Ilyen közelről még izmosabbnak látszott, mint az előbb. Mélyen a szemembe nézett. Csodálatos meleg, barna szemei valósággal ragyogtak, megigézett, nem tudtam elszakadni tőlük. Átölelt, és határozottan magához húzott. Mozdulatából áradt az erő. Nem váratott soká, megcsókolt; először csak finoman, majd egyre hevesebben, mohóbban. Elkábított a férfias kisugárzása, viszonoztam a csókot, amitől csak még szenvedélyesebbé vált; nyelveink játszottak egymással. Nem akarta abbahagyni és én nem bántam.

Talán fél percig vagy egy percig is csókolóztunk, mire végül mélyen a szembe nézett, egészen közelről, és azt mondta:
– Mégsem kellett volna visszaadnom a felsődet.
– Miért nem? – A pillanat varázsa hirtelen elmúlt, ismét felerősödött bennem a menekülési ösztön.
– Mert meg fogom csókolni a melleidet is. – Ez már túl sok volt nekem, láttam, éreztem mi jár a fejében. Ráadásul ez a magabiztos kijelentő mód. Megijedtem, de erősnek kellett mutatkoznom.
– Megegyeztünk, én betartottam amit ígértem, tartsd be te is, hagyj felöltözni és elmenni! – Ez volt minden fegyverem, az adott szavára apellálni. Ha nem enged el, mit tehetek? Elfutni biztos nem tudnék előle, a biciklimre felpattanni képtelenség úgy hogy közben fél méterre ül tőlem, segítségért kiáltani nincs értelme, ugyan ki hallaná meg?
– Sajnálom. Ígérem, hogy ez az utolsó kívánságom.
– Bocsi, de ez nem megy. Jó pasi vagy, tényleg, de nekem ez túl sok, túl gyors a tempó, túl rámenős vagy. Hadd menjek.
– Ugyan, egy kis simogatásba és csókolgatásba nem halsz bele. Muszáj látnom végre a melleidet élőben is. – Rossz előérzetem támadt.
– Hogy érted azt, hogy élőben?
– Pár hete észrevettem, hogy állandóan le van nyomódva a fű ezen a részen, így gondoltam a végére járok. – Gyomrom szűkülni kezdett. – Felszereltem két nagy felbontású kamerát oda és oda – mutatta ujjaival. Először nem láttam őket, de felállt, és közelebbről is rájuk mutatott, így már észrevettem. Tudtam, mi következik, arcom máris újra lángra gyúlt.
– Te kamerán keresztül kukkoltál? – Nem is annyira felháborodottan, mint inkább csak szégyenlősen kérdeztem. Feladtam a harcot. Mindent látott; látott meztelenül, látott széttett lábakkal, látott maszturbálni és elélvezni. Azt már meg se mertem kérdezni, hogy van-e a kamerákban zoom. Gazdag a pasi, ha erdeje van, biztos telik neki csúcstechnológiára is...
– Értsd meg kicsit a helyzetem. Valaki partizik a birtokon, felszerelem a kamerákat, és másnap látom ahogy a világ legszebb nője meztelenül napozik is kielégíti magát. Te mit tettél volna a helyemben?
– Oké, értem amit mondasz. De értsd meg, tetszett a csók, de ennyi volt, nem akarok többet.
– Pedig egy kicsit többet kell adnod.
– Kell?
– Ha hagyod, hogy megcsókoljam a melleidet, becsületszóra megígérem, hogy letörlöm a felvételeket.
– Te fel is vetted? – Éreztem, hogy elvesztettem a harcot. A felvételekkel sakkban tarthat, hiszen elég ha csak feltölti egy videómegosztóra az interneten. Nem bírnám ki, hogy az összes ismerős, barát, kolléga és rokon ezen csámcsogjon. Erre nem gondoltam, amikor arról fantáziáltam, hogy valaki esetleg megláthat...
– A kamerák automatikusan felvesznek mindent, amikor mozgás van.
– De letörölhetted volna a felvételeket.
– Te megetetted volna a helyemben? – Nem válaszoltam, hiszen igazat adtam neki. Én sem töröltem volna őket. Azért még egyet megpróbáltam:
– De ez illegális, nem?
– Nem, ha a saját magánterületeden videózol.

Ez nem jött be. Nem tudtam mit mondani. Megérezte, hogy nyert. Ismét mellém telepedett, elsimított a homlokomról egy rakoncátlan hajfürtöt. Ismét mélyen a szemembe nézett, ami felidézte bennem az iménti csók emlékét. Így szólt:
–  Gyönyörű vagy, a legszebb nő akit valaha láttam. – Elpirultam. A fenébe is, ha nem akarok tőle semmit, miért pirulok állandóan el?! – Heteken keresztül láttalak a kamerákon keresztül, nem bírtam tovább. Végül áttettem a futásomat reggelre, hogy úgymond „véletlenül” összefussunk.
Átéreztem a helyzetét; én is be lettem volna indulva, ha heteken át őt kukkolom a kamerákon át, a tökéletes izmait, ahogy meztelenül maszturbál. És ő ugyebár pasiból van, „vizuálisabb” mint mi, nők, neki még nehezebb lehet... De akkor is, így letámadni és gyakorlatilag megzsarolni? Ugyanakkor volt benne valami izgató, hogy ennyire be van indulva rám. A legtöbb pasinak bejöttem, de nagy részük sosem kezdeményezett, vagy csak félénken, puhatolózva, nem elég rámenősen ahhoz, hogy igazán nőnek érezhessem magam mellettük. Ő meg ama bizonyos ló túlsó oldalát képviselte.
Nem szóltam semmit, erre ő ismét magához húzott és szájon csókolt. Testem reagált az ingerre, megbizsergett a gerincem, viszonoztam a csókot.
– Minden lányt így letámadsz, vagy csak engem ér eme megtiszteltetés? – kérdeztem minden gúny nélkül, kissé talán túl pajkosan is, mikor szánk elvált egymástól.
– Csak téged. – mosolygott rám. Nagyon szép mosolya volt.
– Megtisztelő. – nevettem vissza. Kezdett feloldódni a hangulat.
– Van egy ajánlatom a számodra.
– Óh ne, még egy? – nevettem.
– Azt mondod, túl gyors a tempó. Tartsd magadon a felsődet. Fordulj hasra, én pedig megmasszírozlak, a lábujjaidtól indulva, felfelé. A combod hátsó részétől kezdve bármikor megállíthatsz, ha nem akarod, hogy folytassam. Elengedlek és törlöm a felvételeket is. Rendben?
– Oké. – Ez az ötlet jobban tetszett. Azért kérdően ránéztem: Megmasszírozni?
– Az előző barátnőm gyógymasszőr volt, megtanított pár fogásra.
– Az előző?
– Pár hónapja szakítottunk, azóta nincs senkim. – Hogy lehetséges, hogy egy fiatal, jóképű, kigyúrt, gazdag pasinak hónapokig nincs nője, tűnődtem. – Meg se kérdeztelek, van barátod?
– Nincs – válaszoltam az igazat. Tetszett a gondolat, hogy fel akar szedni. Ugyanakkor kicsit ijesztő is volt, hiszen talán tíz perce „ismertük” egymást. És mintha megint csak a gondolatomban olvasott volna:
– Be se mutatkoztam még, Gábor vagyok. – Hát, jobb később, mint soha, gondoltam.
– Bea.
– Hölgyem? – mondta széles mosollyal és a pokróc felé intett. Hasamra fordultam.

Ígéretéhez híven a lábujjaimmal kezdte a masszázst. Igazat mondhatott a gyógymasszőr barátnőjéről, mert nagyon profin masszírozott. A talpmasszázs egyszerűen fenomenálisnak bizonyult, teljesen ellazultam tőle. Tovább haladt a bokámra, lábszáramra, lassan de biztosan haladva felfelé. Nem siette el, alaposan megdolgozta az izmaimat. Közben beszélgettünk erről-arról, egyre szimpatikusabbnak tűnt, a kezdeti furcsa indítás ellenére. A térdem fölé érve egyre inkább erotikus töltete lett a dolognak, különösen amikor a combjaim belső felét masszírozta. Kezdtem hangulatba jönni, eszembe jutottak a fantáziáim – szex vadidegennel a kék ég alatt. Viszont még mindig alig ismertem. Korábban sohasem kerítettem sort szexre a harmadik vagy negyedik randi előtt, ez a mostani pedig még csak nem is volt randi, hanem rám kényszerített akarat, bár a tény, hogy ezt a részét kifejezetten élveztem.

Combom közepéhez érve gondolkoztam, hogy megállítsam-e. Attól tartottam, hogy elszalasztom az esélyt a kiszállásra. Sejtettem, hogy természetesen a szexre megy ki a játék, ezt pedig egyelőre nem akartam. Viszont egy teljes test-masszázst, intim részeket kivéve, szívesen vettem volna. Úgy tíz centire a fenekemtől megállt, és a fülembe súgta:
– Folytassam?
– Igen – válaszoltam kis habozás után, aztán hozzátettem: de csak masszírozás, rendben?
– Rendben.
Reméltem, hogy betartja a szavát. Ahogy haladt feljebb a combjaimon, kissé széjjelebb húzta a lábaimat, hogy a belső felükhöz jobban hozzáférjen. Tudtam, hogy látott már meztelenül a kameráin keresztül, most viszont élőben látott, közvetlen közelről. A tangám középen elég vékonykára zsugorodott, hogy aztán csak vékony pántkén folytatódjon a fenekem vágatában. Biztos voltam benne, hogy alaposan megnéz magának és felizgul. Reméltem tudja türtőztetni magát. Szerencsére tudta: pár centire a puncimtól abbahagyta a combjaim belső felének masszírozását, innentől csak a külső felüket masszírozta, majd ráért a fenekemre.
Nemsokára rátért a derekam és a hátam masszírozására. Most, hogy elhagytuk a kényes részt, megkönnyebbültem, megnyugodtam, hogy nem fog olyasmi történni, amit nem akarok. Vagy legalábbis, talán nem. Hogy jobban tudjon masszírozni, átvetette lábait feletetem, és ráült a fenekemre, de nem nehezedett rá túlságosan. Megbizseregett testem, ahogy megéreztem magamon. Nagyon jól masszírozott, és igazán kitett magáért. A bikini felsőm pántja zavarta, mondtam neki, hogy kioldhatja – ez is megkötős fajta volt –, amit természetesen azonnal meg is tett.
Ahogy a vállamat és nyakamat masszírozta, időnként rám hajolt, és megéreztem péniszét. Ettől melleim hason fekve is feszülni kezdtek. Megmasszírozta karjaimat, kezeimet is, míg végül, úgy nagyjából háromnegyed óra kényeztetés után szólt:
– Megmasszírozhatlak elölről is?
– Igen – feleltem különösebb gondolkozás nélkül.
– Visszakössem a bikini felsődet? – Egy pillanatig haboztam:
– Ne. – Úgy döntöttem ennyi jár neki, miért ne masszírozhatná, és esetleg csókolhatná meg a melleimet. Amikor megfordultam, szándékosan nem fogtam magamhoz a felsőmet, így az lehullt rólam, Gábor nagy örömére. Láttam, ahogy csillogó szemekkel, vágyakozóan nézi a melleimet.
– Masszírozást kérek – figyelmeztettem.

Engedelmesen elkezdett masszírozni ismét, lábfejemet, lábszáramat, combjaimat. A puncimhoz közeledve átugrotta a kényes részt, és a hasammal folytatta, ami megint csak erotikus gondolatokat keltett bennem. Végül elért a melleimhez, először csak a környéküket masszírozta-simogatta, majd közelebb és közelebb haladt a mellbimbókhoz, aztán egyszer csak csókot nyomott előbb egyik, majd másik mellbimbómra, és onnantól kézzel-nyelvvel kényeztette őket. Eszméletlen jól csinálta, éreztem ahogy kezdek egyre jobban beindulni. Szinte végtelen hosszú idő után tovább haladt a melleimtől felfelé, majd ismét rám-fölém ült lovaglóülésben és megmasszírozta az arcomat, homlokomat is. Eközben rám hajolt, izmos mellkasa a mellemhez ért, hasamon pedig éreztem egyre merevebb péniszét. Újra megcsókolt, az eddigieknél hosszabban, szenvedélyesebben.
– Látom tetszik a masszírozás, mit szólnál ha még folytatnám egy kicsit – ekkor már vagy másfél óra masszírozás volt mögöttünk, de annyira jól esett, hogy nem bántam. Jót tett közben a beszélgetés is, már nem éreztem annyira idegennek, mint eleinte.
– Benne vagyok.
– De van egy feltételem.
– Jaj ne! – kiáltottam viccesen. – És mi lenne az?
– Csak akkor mondhatsz nemet bármire, ha már kipróbáltuk, és nem tetszik.
– Ez elég merész, nemde?
– Nem bánod meg. – mondta huncut mosollyal. Nem tudtam ellenállni.
– Legyen. Akkor még egy kis masszírozás? – Kérdeztem várakozón, remélve, hogy nem gondolta meg magát. Az iménti beleegyezésem az ismeretlenbe felizgatott, mellbimbóim ágaskodtak. Ő persze észrevette, nézte őket, majd így szólt:
– Masszázs. Csak hadd vegyem le ezeket magamról, mert szétrobbanok – majd válaszra nem várva hirtelen mozdulattal lehúzta magáról a shortját és az alsónadrágját is. Ekkor már tudtam, hogy nem kerülhetem el a szexet. Belesétáltam a csapdájába.

Ha ezt a vetkőzést egy órával korábban teszi, valahogy menekülőre fogtam volna. Most viszont csak érdeklődéssel stíröltem a tökéletes testét, és a jókora, hosszú és igencsak vastag, majdnem teljesen merev farkát. Gábor látta, ahogy megbűvölten nézem. Ahogy farka kiszabadult börtönéből, másodpercek alatt kőkeménnyé merevedett.
– Impresszív – mondtam mosolyogva.
– Hát, igyekszik ugye az ember – felelte nevetve, mire én is vele nevettem.
Ezúttal egyből a combommal kezdett, középen, majd feljebb és feljebb masszírozva, a lábaimat egyre széjjelebb húzva, hogy kényelmesen hozzáférjen a belső felükhöz. Éreztem puncim nedvesedését, ahogy egyre közelebb és közelebb ért hozzá, lassan nagyon lassan. Végül elérte a tangám szélét. Ekkor megragadta lábaimat, és ellentmondást nem tűrően jelezte, hogy szét fogja tárni őket amennyire csak lehet. Készségesen engedtem neki, de azért a tisztesség kedvéért rászóltam:
– Hé, ez nem masszázs! – mondtam pajkosan.
– Dehogynem, jóni masszázs. Na jó, lehet, hogy inkább erotikus masszázs lesz belőle, a profi jóni masszázs külön tudomány.
Nem vette le a tangám, hanem először csak a szélei mentén masszírozott-simogatott lassan. Folyamatosan változtatta a mozgás irányát, a nyomás erősségét. Ekkor esett le, hogy Gábor valószínűleg tényleg gyakorolhatta a jóni masszázst, vagy legalábbis elolvashatott róla egy könyvet. Jól csinálta, nagyon jól. Kicsit arrébb húzta a tangámat, hol jobbra, hol balra, hogy hozzáférjen a nagyajkaimhoz, de sohasem fedte fel a középső részt.
– Nagyon szép sima vagy itt lent!
– Hát, igyekszik ugye az ember lánya – mondtam, és mindketten nevettünk.
Tovább folytatta a masszázst, ezúttal kicsit tovább félrehúzva a tangámat, és masszírozni kezdte a kisajkakat. Éreztem, hogy puncim jócskán nedvesedik, és néha aprókat nyögtem a gyönyörtől. Végül félrehúzta teljesen a tanga középső részét, teljesen feltárva a puncimat. Kényeztette a hüvelybemenetemet, a hüvelytornácomat, majd óvatosan elkezdte körbe-körbe masszírozni a csiklómat. Közben a másik kezével hasamat, melleimet simogatta. Puncim közben már bőségesen úszott a kéjnedvben, túl is csordult. Egy idő után megkérdezte:
– Masszírozhatlak belül is?
– Igen – válaszoltam habozás nélkül.
Lassan bedugta jobb kezének középső ujját, majd amikor érezte, hogy eléggé nedves vagyok hozzá, bedugta még egy ujját. Fokozatosan fedezte fel a hüvelyemet, majd rálelt a G-pontomra. Hívogató ujjmozdulatokkal kezdte masszírozni. Egyre gyakoribb és hangosabb nyögésekkel adtam tudtára, hogy nagyon jó, amit csinál. Éreztem, hogy közeleg az orgazmusom, ő pedig ösztönösen érezte hogyan juttasson a csúcsra. Aztán felsikkantottam, ahogy testem édes görcsbe rándult, elöntötte a kéj, elélveztem, hosszan, mélyen. Több volt egyszerű orgazmusnál, úgy éreztem, hogy újjászülettem, nőiességem új oldalát fedeztem fel.
– Folytathatom nyelvmasszázzsal?
– Igen – suttogtam. Erre nyelvével finoman végignyalta a puncimat.
– Nagyon jóízű vagy. – válaszul csak nyögtem egyet, mert ujjával továbbra is hüvelyem belsejét masszírozta. Fokozatosan újra egyre jobban és jobban felszította tüzemet, különösen ahogy nyelvével csiklómat, ujjaival pedig a G-pontomat izgatta. Hosszú percekig nyalt és ujjazott, én pedig éreztem, hogy ismét orgazmushoz közelítek. Kevéssel az újabb orgazmusom előtt lassított, majd abbahagyta a nyelvmunkát, és ujjait is kihúzta belőlem. Tangámat visszahúzta a helyére, majd ismét a hasamat és melleimet vette kezelésbe kezével és nyelvével. Sohasem hittem volna, hogy melleim érzékenységét ilyen szintre lehet fokozni. Hasam és melleim kényeztetésével is folyamatosan az orgazmustól egy hajszálnyira tudott tartani. Én a hangszer, és ő a zenész; játszott rajtam, virtuóz módon. Ezután csókkal halmozta el vállaimat, nyakamat. Ahogy az arcomhoz ért, hogy csókokat leheljen rá, éreztem, hogy kőkemény farkának vége eléri a tangámat, majd a vékony anyagon keresztül nekifeszül a puncimnak. Szánk ismét egybeforrt, nyelveink játszottak egymással, közben végig éreztem, ahogy makkja feszül a puncimon. Ismét megcsókolgatta arcomat, majd följebb csúszott és csókot adott a homlokomra is. Ekkor a farka már szinte szétrepesztette a tangámat. Pont a megfelelő pozícióban feszült puncimnak, a hüvelynyílás kapujában, csak a tanga vékony anyagától visszatartva, ami valamelyest így is belém nyomódott. Arra gondoltam: Te jó ég, ha nincs rajtam a tanga, akkor végem van, tövig szaladna belém.

Hirtelen egy gondolat ugrott elő: talán azok a kamerák a fákon most is vesznek? Azt mondta, mozgásra aktiválódnak. Felizgultam a gondolatra, hogy felvétel készül arról ahogy szexelünk. Nem bántam, csak juttasson már újra a csúcsra – az előző alkalommal pont a csúcspont előtt állt meg, puncim azóta is vadul követelte az érintését. Nem kérdeztem rá a dologra.

Elhúzta csípőjét és feltérdelt. Ezúttal még közelebbről csodálhattam meg a farkát. Hossza is tekintélyt parancsolt, de vastagságától egyenesen ledöbbentett. Sohasem láttam még ekkor péniszt. Vastag erek hálózták be, és kőkeménynek nézett ki, szálfaegyenesen meredt az ég felé. A szőrt mindenhol gondosan eltávolította a szerszám tulajdonosa, így még hatalmasabbnak, impozánsabbnak látszott. Nem tudtam hogyan fog belém férni, de érezni akartam magamban.
– Tetszik a farkam? – kérdezte.
– Igen.
– Nagyon meg foglak dugni. – jelentette ki ellentmondást nem tűrő hangom. Beindultam tőle.
– Tudom. – mosolyogtam rá. Ha lehet, még jobban széttártam lábaimat, derekamat a földnek feszítettem, csípőmet incselkedve megemeltem. Gábor elégedett mosollyal nyugtázta válaszomat és mozdulatomat.
– Szedsz tablettát?
– Igen.
– Az nagyszerű, mert utálom a gumit, úgyhogy gumi nélkül duglak meg. Hatalmasat fogok beléd élvezni, mélyen, nagyon mélyen. – Pontosan erre vágytam, végigfutott az áram a testemen a gondolattól. Én sem szerettem a gumit; persze biztonságosabb lenne, de egyben elvenne az élvezetből is. Kellemesen beleborzongtam a gondolatba, hogy ez a hatalmas farok fog telepumpálni spermával, miközben orgazmus hullámaitól vonaglik a hüvelyem és a méhem.
– Nagyon mélyen –  visszhangoztam, és csábosan, hívogatóan rámosolyogtam.

Gábor visszatért a lábaim közé, és kioldotta a tangám két szélén a kötőket, majd lassan lehúzta rólam az utolsó ruhadarabomat. Felizgultam, hogy immár teljesen meztelenül fekszem az isten háta mögötti tisztáson, teljesen széttárt lábakkal. Tudtam, innen már nincs visszaút, puncim meg fogja kapni a magáét, egy isteni pasitól, akit csak pár órája ismerek. Vadítóan izgató kilátások. Nyelvével és ujjával kényeztette kicsit a puncimat, mire pillanatok alatt elöntött a nedves forróság. Síkos puncim után feljebb csúszott, kényeztette a hasamat, melleimet, majd a nyakamba csókolt. Ebben a pillanatban hozzáért farkának vége a puncimhoz és rátalált a nyílásra. Ugyanúgy feszült kemény farka a hüvelynyílásomnak, mint egy perccel korábban, csak most a kettőnket elválasztó vékony tanga anyaga nélkül. Ezúttal semmi sem állt útjába, hogy méretes farkát belém tolva magáévá tegyen. Felnyögtem.

Mélyen a szemembe nézet csodálatos barna szemeivel, és lassan elkezdte fokozni a nyomást odalent. Feszült, feszült, majd puncim megadta magát, és beeresztette; felnyögtem az élvezettől. Lassan, lassan tolta befelé farkát síkos hüvelyembe, miközben végig egymás szemébe néztünk. Még soha egyetlen férfi sem töltött ki ennyire teljesen, mint ő. Felnyögtem, ahogy elérte a méhszájamat. Éreztem, hogy még nincs bennem az egész pénisze; hüvelyem hosszánál fogva nem fért belém teljesen. Én viszont a teljes férfiasságát magamban akartam tudni.

Ellazítottam minden izmomat és próbáltam minél jobban magamba engedni; szememmel biztattam. Kijjebb húzta a szerszámát, majd újra megindult befelé, mélyebbre és mélyebbre, mígnem újra elérte a méhszájamat, ezúttal erősebben mint az első alkalommal. Kicsi fájdalmat éreztem, de ugyanakkor hatalmas kéjt is; összerándultam. Gábor egy pillanatra megállt, kérdőn rám nézett, és pedig egy mosollyal és bólintással biztattam, hogy folytassa. Szavak nélkül is értettük egymást. A végponton a pici fájdalmak pár döfés után gyönyörré alakultak át. Éreztem, hogy hüvelyem alkalmazkodik, és szinte érezni véltem ahogy méhem feljebb húzódik, hogy helyet adjon. Minden alkalommal Gábor egy kicsit mélyebbre és mélyebbre hatolt, míg végül teljesen belém fért. Ettől kezdve szeméremdombja minden ütemnél a csiklómat izgatta, közben farka hüvelyemet masszírozta. Rám hajolt, mellkasa melleimhez ért, és ahogy mozgott fel és le, ingerelte a mellbimbóimat. Lassan mozgott, viszont erőteljeseket döfött. Egy-két perc után éreztem, hogy lökései nyomán hatalmas gyönyör kezd szétáradni hüvelyem legmélyén: megtalálta az A-pontomat is. Eddig ez csak összesen egyszer sikerült korábban. Gábor megérezte a változást, és ösztönösen növelte lökései erejét. Minden alkalommal szinte ütésszerűen ért el hüvelyem légvégéig. Ekkor már folyamatosan nyögdécseltem, időnként kisebbeket sikkantgatva a számba tömött zsebkendőn keresztül is. Éreztem, ahogy épül fel bennem a feszültség, lassan közeledve a kritikus ponthoz.

Gyorsított, miközben fenntartotta a döfései erejét. Mellem, csiklóm, hüvelyem, G-pontom, A-pontom, mind folyamatosan kapták az édes ingert. Megszorítottam hüvelyemet, amitől Gábor kéjesen felnyögött, és tovább gyorsított. Szaporán szedtem, kapkodtam a levegőt, éreztem, hogy fergeteges orgazmus közeledik. Láttam arcán a gyönyört, láttam a szemében a pillanatot amikor a teste és ösztönei teljesen átvették az irányítást. Én is elvesztettem a fejem, testem már önmagát irányította, Gábor lökéseivel teljes szinkronban. Agyam kikapcsolt, már csak a gyönyör maradt. Éreztem a hogy Gábor farka időről időre ha lehet még jobban megkeményedik-megfeszül. Közelgett az orgazmusa, ahogyan az enyém is. Hirtelen őrült iramba kezdett, hihetetlen tempóban és erővel értek a lökései, másodpercek lehettek hátra. Tüdőm teleszívta magát levegővel és szinte leállt a légzésem ahogy Gábor az utolsókat döfte orgazmusa előtt. A feszültségem a csúcspontra hágott, éreztem, hogy másodperceken belül elkerülhetetlenül bekövetkezik a kisülés. Még egy lökés, még egy és még egy – és hirtelen hihetetlenül megfeszült Gábor farka és egy utolsó hatalmasat döfött belém.

Felrobbantam. Megszűntem létezni. Csak a hirtelen szerteáramló orgazmus extázisa vett körül, csak ez létezett. Ütést éreztem a hüvelyem legmélyén ahogy Gábor péniszéből kilövell az ondó első hatalmas adagja. Izmaim görcsös kéjbe rándultak, önálló életre keltek, kikerültek az irányításom alól. Hallottam, hogy Gábor hatalmasat nyög, én pedig kontrollálatlanul sikoltottam és mindenféle artikulálatlan hangokat adtam ki. Gátam, hüvelyem, méhem, de még a gyomrom is péniszpulzálásnak ütemére rángott, ami minden alkalommal újabb és újabb adag spermát pumpált belém. Gábor farka szilárdan állt bennem, de csípője rázkódni kezdett, nem tudta kontrollálni izmait. Gyönyöröm ezektől az önkéntelen rángásoktól még tovább fokozódott, az idő szinte megállt. Majdnem elájultam az extázistól. Nem tudom mennyi idő telhetett el, csak azt vettem észre, hogy Gábor kapkodja a levegőt és farkának pulzálása lassul. Én viszont továbbra is a mennyekben jártam, testem ívbe feszült a kéjtől.

A valaha volt leghosszabb orgazmusomat éltem át. Ahogy éppen csillapodni kezdett volna orgazmusom és végre megint tudtam levegőt venni, Gábor hirtelen ismét mozogni kezdett bennem, erőteljes mozdulatokkal, mire én újra elélveztem, ismét felrobbantam. Talán fél perc után lassan aztán alábbhagyott az extázis, újra rátaláltam magamra, éreztem, hogy Gábor farka lassan veszíteni kezd keménységéből, de továbbra is teljesen kitölt.
– Maradj még bennem, kérlek. – Ő pedig készségesen engedelmeskedett. – Sosem éltem még át ekkora orgazmust, ráadásul többszörös orgazmust. És sosem találkoztam még ilyen jó masszőrrel, sem ekkora fallosszal. Köszönöm – és egy puszit nyomtam az arcára, mire ő visszacsókolt. Szánk egybeforrt, és egy percig csak szenvedélyesen csókolóztunk.
– Nekem sem volt még senkivel ilyen jó mint veled. Én köszönöm neked – mondta Gábor és újból csókolóztunk. Éreztem, hogy mindkettőnkön patakokban folyik az izzadtság. – Csodálatosan kivirultál, szinte árad belőled a szex ragyogása. Aztán lassan kihúzta belőlem a farkát, mire hatalmas ondó-kéjnedv-zuhatag bugyogott ki a hüvelyemből; hagytam hagy folyjon, mert láttam, hogy Gábor megbűvölten nézi. Eszembe jutott, hogy a kamerák valószínűleg ez is veszik. Ezután visszafeküdt mellém, simogatta izzadt testem, és meghitt beszélgetésbe kezdtünk. Annyira közel éreztem magamhoz, mintha már évek óta ismerném, és nem csak pár órája találkoztunk volna életünkben először.
– Akarod a kamerák memóriakártyáit? Mindegyik kamerában egy-egy 128GB-os van. Mindent felvettem, mindent felvettek. – Örültem, hogy megkérdezte. – Nem, kérlek tartsd meg a kártyákat, de írd fel nekem a tartalmukat DVD-kre, hogy nekem is meglegyen. – Megszavaztam neki a feltétlen bizalmat.

– Gyere, ússzunk! – Azzal ahogy volt, felpattant és kinyújtotta felém kezét. Elfogadtam, ő pedig húzott maga után a vízbe. Sosem jutott eszembe, hogy ússzak a folyóban, de ha ő úszik benne, akkor én miért ne tenném? A víz kellemesen hűvösnek bizonyult, lehűtötte a szextől és az egyre forróbban tűző nyári naptól felhevült testünket. Még sohasem úsztam meztelenül, nem tudtam, hogy ennyire jó érzés ahogy mindenhol körülölel és simogat a víz. Úszkáltunk, lubickolunk, ugrattuk egymást, nevettünk.

Úgy húsz perc után megindultunk kifelé a vízből, de a sekélyebb részen beleakadt a lábam valamiféle hínárba és orra buktam a vízbe. Ahogy felbukkantam, épp Gábor farkával került egy szintbe a fejem. Ekkor tudatosult bennem, hogy eddig még nem is érintettem testének e fantasztikus részét. Ráfogtam a rúdjára, a másik kezemmel pedig alulról megfogtam a heréit. Abban a pillanatban farka aktiválódott, és merevedni kezdett. Ezen felbátorodva húzkodni kezdtem a farkát és masszírozgatni a herét. Fél percen belül ismét hatalmasra és kőkeménnyé duzzadt. Éreztem, hogy nem elég hogy kezemmel érintsem, meg is kell ízlelnem a férfiasságát. Számba vettem farkát, nyelvemmel játszottam a makkján, föl-le mozgattam számat falloszán. Pár perc múltán már éreztem is az ismerős megfeszüléseket, tudtam, hogy közel jár a csúcshoz. Gyorsítottam, ő pedig hirtelen nyögéssel elélvezett, telenyomva a számat ondójával. Élveztem az ízét, lenyeltem.

Később a kifeküdtünk a partra megszáradni, de mielőtt még a nap sugarai felszárították volna bőrünkről a nedvességet, újra megkívántuk a szexet, és újra szeretkeztünk. Először kutya pózban töltöttünk vagy tíz percet, majd áttértünk a jól bevált misszionárius pózra. Lábaimat Gábor köré fontam, úgy segítettem lökéseit még tovább erősíteni. Nagyjából ekkor egy biciklista haladt el az ösvényen – úgy tűnt, ilyenkor már nagyobb volt a „forgalom” az ösvényen mint reggelenként –, csak kicsit lassított, majd amikor látta, hogy mi történik, mosolyogva felemelte kezét és felfelé mutató hüvelykujjal „ez igen” jelet dobott felén, kurjantott egyet, és tekert tovább.
– Megint egy birtokháborító – mondta Gábor, mire mindketten nevettünk. Az incidens nem zavart meg a szeretkezésben, pár másodperc múlva folytattuk tovább, mintha mi se történt volna. Valamivel később ismét mindketten elélveztünk.

Újabb úszás és napozás következett, de ezúttal már szex nélkül. Így is elmúlt már dél, mire hazaindultunk. Felejthetetlen nap volt.

Járni kezdtük, rengeteget szeretkeztünk, sokszor a szabad ég alatt. Néhány héttel később teljesült másik régi fantáziám is, a kikötözéses szex. Azóta is boldogan együtt vagyunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Storyteller ·
Köszönöm!

LuvLegolas ·
Talán az eleje lehetett volna rövidebb és kevésbbé részletező de amúgy nagyon jó volt.így tovább!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: