Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tiltott gyümölcs, ami mindig édes…

Mint minden nyáron most is egy hetet töltöttem unokatesóméknál. Az évek során nem kerülte el figyelmemet a szomszéd fiú.
Balázs - mert így hívták - napbarnított bőrével, középhosszú hajával és a munkától megizmosodott testével egy görög istennek tűnt főleg a mai fiatalokhoz képest. Persze Ő ezt tudta jól, és nem ritkán dolgozott félmeztelen az Én nagy örömömre.
Tudtam, hogy szimpatikus vagyok Neki, és ez az érzés kölcsönös is volt. A lopva elkapott pillantások, a „véletlen” érintések mind arra engedtek következtetni, hogy valami alakul kettőnk között.
Habár nekem akkor már egy éve volt barátom, Balázs mindig elvarázsolt. Ő volt az egyetlen ember, aki megingatott a barátom iránt érzett szerelmemben.

Aznap szép nyári nap volt. Napsütés időnként kellemes szellővel. Szeretek sétálni ezért elindultam amerre a lábam vitt. Fehér szoknya és fekete top volt rajtam, ami talán jól mutatta ellentétes érzelmeimet. Persze, Balázs háza előtt sétáltam el elsőként remélve hátha kijön, és egy jót tudunk beszélgetni. Úgy tűnik jól időzítettem, mert Balázs pont akkor nyitotta ki az ajtót.
Így hát összetalálkoztunk, és megkérdeztem tőle, hogy nincs-e kedve velem tartani egy kicsit sétálni. Ő igent mondott és elindultunk. Sok mindenről beszélgettünk, a továbbtanulástól kezdve a zenéig. Egyszer mikor épp a kedvenc filmemről beszéltem Neki, a számra tette az ujját, és azt kérte, hallgassam meg, amit szeretne mondani.

Én erre elhallgattam, és a szemébe néztem. A szép barna szemeiben vágyat láttam, de úgy gondoltam csak én képzeltem oda. Leültünk a fűbe egy elhagyatott helyen és Ő csak annyit mondott, hogy amióta meglátott nem tud elfelejteni. Megfagyott bennem a vér, mert én is valami hasonlót éreztem, de ekkor eszembe jutott a barátom, aki otthon várt és a lelkiismeret furdalás keveredett vággyal. Nem tudtam megszólalni, de Balázsnak nem kellettek szavak.

Szépen lassan elkezdte simogatni a lábamat és a combomat, arca pedig egyre közeledett az enyémhez. Egy másodperc töredéke alatt megcsókolt, és én visszacsókoltam. Onnantól kezdve nem volt megállás. Gyengéden a hátamra fordított és keze folyamatosan feljebb és feljebb vándorolt, míg végül elérte a bugyimat. Eközben a számat csókolta, majd a nyakamat. Mikor érezte, hogy beleborzongok gyengéden a fülcimpámat kezdte el harapdálni.
Teljesen alárendelt szerepet játszottam, de ez akkor nem zavart. Kezével már húzta le rólam a bugyit és csiklómat simogatta. Mikor érezte, hogy nedves lettem, ujját belém tolta. Én akkor már magamon kívül voltam, de ő nem hagyta, hogy elélvezzek. Ekkor én is kaptam egy kis szerepet és levettem a nadrágját, és megsimogattam, akkor már teljesen merev férfiasságát. Nem is kellett több azonnal belém hatolt. Kezdetben finoman, kis mozdulatokkal, majd egyre erősebben.

Egy perc múlva lábaimat feltette a vállára, hogy még mélyebben belém hatolhasson, onnan pedig nem kellett sok és mindketten elélveztünk. A közös orgazmusunk után még bennem maradt, ami olyan érzés volt, mintha mindig is egyek lettünk volna. Teljesen eggyé váltunk. Azt mondta, szeret, és nem akar elveszíteni. Bennem pedig akkor kezdett el tudatosulni, hogy mit tettem. Ránéztem ismét bele a mély barna szemébe és éreztem, ahogy könnyes lesz a szemem. Mondtam Neki, hogy engem otthon vár a barátom és, hogy nagyon jól éreztem magam Vele, de engem várnak haza, és a távolság miatt amúgy se lehetne semmi. Ő részben igazat adott nekem és így békében két puszival elváltunk egymástól.

Következő nyáron, amikor ismét lementem Balázs már nem egyedül lakott. Megházasodott és a felesége kisbabát várt. Egy pillanatra meglepődtem, de örültem is neki, hiszen tudtam, hogy ő most már nagyon boldog és talán más nem is számított. Én is boldog voltam a barátommal és Ő is. Szebben nem is alakulhatott volna. Első és utolsó együttlétünket pedig mind Ő, mind Én egy szép emlékként őrizgetjük szívünkben Örökre.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ym2 ·
nem is tudom, hogy mit is írjak erről. egyszerűen furcsa!először minden "happy", aztán a következő nyáron meg beüt a krach. az egyik éli a megszokott életét, a másiknak meg bekötötték a fejét s nem sokára apa lesz, na mind egy, csak annyi, hogy FURCSA! :flushed:

ghost87 ·
Jobban ki kellett volna dolgozni! Egyébként miért ne lehetne kitaláció? Nem kötelező igaz történetnek lennie! :angry: Egyébként inkább egy szombat koraesti filmnek tudnám elképzelni a sztorit! :heart_eyes:
:smiley:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: