Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tiltott gyümölcs 2.

Ekkor egy újabb részeg barom zavart meg bennünket, bár be kell vallanom, hogy ezúttal nem bántam annyira.
- Héé, mit szólnál, ha ma este ketten bújnánk ágyba a barátnőddel?- boxolta vállon Márkot a pasas.
"Az én kis titkomban" egyből felment a pumpa. A hirtelen jött, borzasztó erős ütés egy pillanat alatt földre terítette az alkalmatlankodót. A félre eső asztalnak hála senki nem látta, ahogy a kába férfi a földön ücsörög.
- Nem akarsz elmenni egy nyugisabb helyre? -kérdezte Márk dühtől remegő hangon. Már szóra se méltatta a férfit, akit leterített.
Nagyon jól esett ez a reakció és bármilyen furán hangzik, még jobban kívántam Őt utána. Persze egyből beleegyeztem, hogy távozzunk. Nem akartam, hogy bajba sodorjon minket az a marha.
Ahogy kiléptünk az éjszakába, már kicsit hűvös volt és megborzongtam, ahogy a szél végigsimított rajtam.
- Fázol?
- Egy kicsit, de nem vagyok fázós típus.-válaszoltam.
- Mi lenne, ha átugranánk hozzám? Üres a lakás és akkor nem kéne itt téblábolnunk. Nem tudom hány ütést bír az öklöm, ha még egyszer felhúznak...-az utolsó mondatot morogva tette hozzá.
Erre nem reagáltam. Hagytam, hogy egy kicsit lenyugodjon. Később majd meghálálom.
Ahogy felértünk a kis lakásba, körbevezetett.
- Ez itt a konyha, néha szoktam főzni, de van hova fejlődnöm. A nappali, a szüleim szobája, ez a húgomé. Ez pedig itt az enyém.
A szobája nem volt nagy, az ágy elfoglalta a felét. Volt benne egy szekrény és egy íróasztal. Tipikus fiú szoba.
Kinéztem az ablakán, Ő pedig mögém lépett. Kis idő elteltével szembefordultam vele.
- Köszönöm, hogy megvédtél. Nem tettek még ilyet értem.- suttogtam és mélyen a szemébe néztem.
- Mondtam, hogy nem bírom, ha bántanak...
Végigsimítottam az arcán. A szememmel követtem a saját kézmozdulatomat. Hirtelen a derekamnál fogva szorosan magához húzott és megcsókolt. Ez a csók ugyanolyan szenvedélyes volt, mint az első. Csodálatos. Azonban most teljesen egyedül voltunk a szobájában. Pár percig csak vadul csókolóztunk, mintha elvesztegetett időt most akarnánk bepótolni. Aztán lassan lehúzta rólam a dzsekit, én pedig elkezdtem kigombolni az ingét. Ezután lecsúsztatta a ruhám vékony pántjait a vállamról, ami egy szempillantás alatt a földre hullt. A ruhám mély hátkivágása miatt nem volt rajtam melltartó. Amint ezt Márk is észrevette még jobban izgalomba jött. Hozzábújtam meztelen melleimmel az ő izmos felsőtestéhez és közben a gerincét simogattam. Kirázta a hideg.
A kezem a nadrágja gombjaival foglalkozott és hamarosan ki is lépett a gatyából.    A derekamnál fogva felemelt, én pedig az övére kulcsoltam a lábaimat. Óvatosan befektetett az ágyba, ahogy fölém került végigsimította az arcom és a nyakamon keresztül a mellemre tette a kezét, óvatosan masszírozni kezdte. A tenyerével körözött egy kicsit a mellbimbómon, majd az ujjai közé csípte és óvatosan morzsolgatni kezdte. A keze helyét hamar átvették az ajkai és a nyelve.
Fantasztikus érzés volt annyi álmodozás után végre tényleg átélni ezt.
A keze végighaladt a hasamon és a combomat kezdte simogatni. Lassan széttártam a lábam, hogy jobban odaférjen, ahol a legjobban vágytam az érintésére, de ő csak  kínzott. Fájdalmas lassúsággal csúsztatta a kezét a belső combomra, amibe belebizsergett az egész testem. Már újra csókolóztunk, mikor vöröses, vékony csipkebugyimon keresztül végre megéreztem az ujjait a puncimon. Alig ért hozzám, kiélvezte minden percét annak, amit csinál. Gyötrő gyengédséggel simogatott, amíg hirtelen az ujja becsusszant a fehérnemű alá. Megemeltem a csípőm, hogy a keze végre bennem legyen, de Ő is odafigyelt és elhúzódott a nedves réstől. Elnevette magát, ami elvonta a figyelmemet és abban a pillanatban hatolt belém.
Elakadt a lélegzetem. Lassan mozgatta bennem az ujját, majd egyre gyorsult. Nem tudtam elfojtani kéjes nyögéseimet. Egyszer csak elhúzta az ajkát az enyémtől és egyenesen a bejáratomhoz hajolt. Fenségesen nyalt, az ujjai pedig még mindig szorgalmasan csúszkáltak ki-be.
Éreztem, hogy közeledem. Az egyik kezemmel az ágy támláját szorítottam, a másikkal pedig belemarkoltam a hajába, miközben elélveztem.
- Ohh Márk...-nyögtem utolsó erőmből.
Egy percig csak feküdtem. Hagytam, hogy végiggyűrűzzön rajtam az orgazmus. Képtelen voltam megmozdulni. Ő pedig fölém hajolt, szeretettel mosolygott rám és megcsókolt.
Amint sikerült egy kis erőt gyűjtenem, viszonozni akartam neki életem legcsodásabb orgazmusát...
Előző részek
Hozzászólások
Pavlov ·
Így mozzanatokra szétbontva nagyon kezdetleges.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: