Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tesitanár

A lány ledobta magáról a ruháit, majd sietve berobbant a zuhanyzóba. A vizet megengedte, s élvezte ahogyan a forró vízcseppek végigsiklanak már tüzes bőrén. Nekidőlt a csempének, majd kezével végigsimított a felsőtestén, át a hasán, be a lábai közé. Ujjaival morzsolgatni, dörzsölgetni kezdte borsónyira dagadt csiklóját, és hangosan sziszegett. Másik kezével mellét maszírozgatta, és mellbimbójával játszadozott. Majd keze lesiklott egészen a hasáig, alhasáig, aztán visszatért a melleihez. Jobb kezének mutatóujját közben nemi szerve vágatába helyezte, és végighúzta benne. Ezután pedig betolta magának, és ujjazni kezdte magát elfojtott sikoltozások közepette. A lány edzője ekkor nyitott be a zuhanyzóba mindenféle előjelzés nélkül. A férfi bár középkorában járt és bizonyosan nem volt számára új a látvány, mégis meglepődött. A lány még mindig ujjazta magát, majd hirtelen meglátta az előtte álló vöröslő arcú férfit, és ekkor sikoltva zárta össze lábait, és csúszott le a padlóra kezeivel melleit takarva. A férfi hebegett:

- Csak...Nem tudtam, miért rohantál úgy el... Utánad jöttem, hogy ellenőrizzem minden rendben...De azt hiszem megyek is... - azzal fordult meg, de ekkor a lány felkiáltott.
- Ne! - a férfi megfordult csodálkozó tekintettel. - Nem érzem magam jól, jöjjön ide, kérem... - a férfi odament, a zuhanycsaphoz kapott hogy elzárja, de a lány keze rátapadt és megállította. A lány felállt, közelről nézett a férfi szemébe, és meztelen nedves testét a férfiéhez dörzsölte. Az azonnal felizgult, és ezt a lány megérezve, még jobban hozzátapadt.
- Pontosan mi a baj? - kérdezte fúló hangon a férfi.
- Az.. - nyögte a lány halkan. - Hogy kívánom magát... - és ezzel az ajkai után kapott, és megcsókolta. Hegyes nyelvével utat fúrt a férfi szájába, mire az felengedett egy cseppet és visszacsókolta. Ellökte magától kicsit a lányt, edzőruháját ledobta magáról, és immáron meztelen lépett a lány elé. Az sokat nem tétlenkedett, leguggolt, és a hímvesszőt kezében tartva csókolgatni kezdte azt.

- Mit...csinálsz? - kérdezte a férfi nyögve. A lány a farkát nyalogatva, nyögdécselve felnézett.
- Mindig is kívántam, hogy kielégíthessem. - elejtett egy gyengéd mosolyt, majd szájába vette és nyelvének körkörös mozgatásával szopogatni kezdte. Heréit közben kezével markolászta, míg a másik kezével a már csutakos vaginájánál tartotta, és azzal játszott. Hevesen szopta egy darabig, majd szájából kiemelte, és picit rágyúrt kézzel miközben felnézett a férfira. Majd kicsit lejjebb hajolt, és a heréket kezdte nyelvével izgatni, majd finoman bekapta a golyókat és megszopogatta. A férfi hangosan felhörgött, mire a lány ijedten kapta fel a fejét. Az megrázta a fejét, majd felhúzta magához a lányt, és szájon csókolta. Leereszkedett, a lány lábai közé befurakodott és csókot lehelt a lány nedvektől csutakos puncijára. Csiklóját kezdte nyalogatni, majd szopogatta picit, miközben keze a nagyajkakkal játszott. Ezekután széthúzta a nagyajkakat, és belecsókolt a lány lótuszvirágába. Elkezdte lefetyelni, egyre nagyobb nyelvcsapásokkal. A lány belemarkolt a férfi hajába, fogait összeszorítva igyekezett elfojtani sikolyait.

- Kérem... hatoljon belém...- nyögte a lány fogai közt. A férfi felfelé haladva végignyalogatta a testét, köldökébe is belenyalva, végig a felsőtestén, mellein. Nyakát végigcsókolgatta, nyalogatta majd a fülébe nyalt, és búgó hangon kérdezte a lányt.
- Nem lesz baj? Biztosan szeretnéd? – a lány válasza erre az volt, hogy magához rántotta a férfit, és szó szerint ráült annak ágaskodó szerszámára.
– Igen! – mondta mosolyogva.
A férfi erős karjaival megragadta a lányt és megemelve a falhoz nyomta gyengéden. A lábait nyakába vette, majd egyik kezével a csípőjénél fogva tartotta, másikkal megragadta méretes szerszámát, és a punciját elkezdte simogatni vele, majd végül egy erőteljes lökéssel behatolt a törékeny testbe. Felsikoltott, nem törődve hallja-e valaki.

Elkezdett benne mozogni, előbb lassan, majd elkezdett gyorsítani. Már nem sok kellett egyiküknek se, a lány már a tornaórán felizgult, a zuhany alatti élvezkedés és a nyalás megtette a hatását, a férfit pedig rendesen leápolta. Nekidőlt háttal a falnak, kezeivel a fiatal leányzó csípőjét fogta. Az megtámaszkodott a csempén, és hevesen ugrálni kezdett a hímvesszőn fel és le. Úgy látszik ez az akció jobb hatást váltott ki mint minden előző, ugyanis a férfi hörögni kezdett, és teste lassan megfeszült.

Ahogy mozgott rajta, az ő teste is remegni, és feszülni kezdett, és ennek hatására egyre gyorsabban és erőteljesebben mozgott. Majd egy hangos nyögés, és a hímvessző erős lüktetése már jelezte a véget, mely egy forró zuhanyként jött el, mi a lány testének belső részét öntötte el nedűjével. A forró sperma beömlése a testének belsejét ingerelte, és ez elég is volt. Teste megmerevedett, remegni kezdett, és halk sikolyokat hallatva elélvezett. Ráült a még merev testrészre, és ráborult a tanára mellkasára. Percekig még pihegtek, majd befejezték közösen a zuhanyzást, a női öltözőben. Mindketten visszaöltöztek a testnevelés órához elengedhetetlen öltözékbe. A férfi ruhája ugyan még vizes volt, de nem abban ment ki. Előbb még átöltözött, de hát mezítelen nem mehet ki a női öltözőből ugye...

A lány piruló arccal ment ki folytatni az órát, úgy érezte meztelen, megszégyenült. De élvezte az érzést, és szerette volna újra és újra megismerni...

Yaomi
Hozzászólások
További hozzászólások »
Ilcsi 25 ·
Jó, szerintem is folytasd.

Andreas ·
Nem vagytok túl igényesek...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: