Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A természet lágy ölén

Volt egy haverom Robi, egy évfolyamra jártunk. Annyira nem ismertem, de tudtam, hogy szeret motorozni főleg crossmotorral, sokszor volt terepmintás ruhákban, és sokszor lógott a nyakában dögcédula, szóval az az igazi rosszfiú volt. Aztán egyik nyáron többször áthívott hozzájuk, egyre többet beszélgettünk, sokkal jobban megismertük egymást. Néha persze összekaptunk például meccsnézés közben, hogy ki kinek szurkol, de összességében jól kijöttünk egymással.
Nem volt a legjobb tanuló, a motorozás szinte minden idejét lefoglalta, emiatt többször összeveszett a szüleivel. Egyik nap olyan este tíz óra körül lehetett amikor csöngetett.
- Ne haragudj hogy ilyen későn zavarlak, de... (itt majdnem sírt) de összevesztem anyámékkal és kiraktak. ... Itt maradhatnék egy éjszakára?
- Persze, gyere beljebb, kerítünk neked helyet... - mondtam.
- Kérsz valamit inni? - ajánlottam fel.
- Igen, elfogadnám, köszi.
Töltöttem az üdítőt, s közben valahonnan anya is előkeveredett, Robi elmesélte a helyzetet.
- Nyugodtan maradj itt Robi, Peti szobájában van még hely neked is - mondta mosolyogva.
Felkísértem Robit, megmutattam neki a szobámat, az egyik szekrényből pedig elővettem a felfújható matracot.
Leült az ágyamra, én pedig vele szembe a fotelba.
- Mi történt, Robi? Miért raktak ki?
- Hát, egyrészt mert egyre rosszabb jegyeket hoztam, és ezt a motorozásnak tudták be szóval el is tiltottak.
- És mi a másik?
- A másik hát... az, hogy... kiderült... (itt elcsuklott a hangja)
- Mi, mi derült ki?
- Kiderült, ... hogy... hogy meleg vagyok...
Majdnem leszédültem a fotelról a hír hallatán. Magamról tudtam, hogy talán biszex vagyok és vonzódom a fiúkhoz is na de ő?! Eszembe nem jutott volna ez. Köpni, nyelni nem tudtam úgyhogy csak ennyit mondtam:
- Értem...
- Ugye most nem fogsz megutálni? - kérdezte kétségbeesetten.
- Nem dehogy - mosolyogtam rá.
- Akkor jó. Ha nem baj, szeretnék zuhanyozni egyet. Egy gatyát meg egy pólót tudnál adni?
Körülbelül egyméretűek voltunk, bár ő talán egy picit nagyobb, szélesebb volt mint én. Nyújtottam is neki, kiment. Addig felfújtam a matracát. Ezután én mentem zuhanyozni.
- Jó a méret? - kérdeztem, amikor visszaértem.
- Egy kicsit talán szűk mindkettő, de nem vészes.
És valóban, feszült rajta az alsógatya és a póló is. Edzett volt, hiszen érdekelték a katonás dolgok. Összes izma kidomborodott a pólóban. Szépen kidolgozott mellizmai a hegyes, feszes bimbókkal, hasizmai a kockákkal, és a karizmok mind arra vártak hogy lekerüljön róluk a póló. Pénisze és a golyói is eléggé feszültek, majdnem szétdurrant az a gatya. Nehezen tudtam megállni hogy ne legyen merevedésem.
Befeküdtünk az ágyakba, s elkezdtünk beszélgetni.
- El tudsz fogadni melegként, Peti?
- Persze hogy eltudlak, nincs vele semmi bajom.
Úgy gondoltam itt őszinte leszek, remegve mondtam:
- Sőt én is kedvelem őket.
Tágra nyílt szemekkel nézett rám Robi:
- Te is? ...
- Igen, bár én ... mindkettő nemet...
- Szóval bi?
- Igen. - mondtam nagy nyelések közben.
Erre ő is csak annyit tudott mondani, hogy:
- Értem...
- Öhm ... voltál már ... fiúval? - érdeklődtem.
- Igen voltam, titokban, többször is, de mindig aktív szerepben. Te?
- Én még sosem, inkább passzívnak érzem magam. - mondtam.
Ekkor felcsillant a szeme, felálltunk az ágyból és egymás szemébe néztünk. Telt ajkai közeledtek felém, s el is érték a számat. Nagyon jól, érzékien csókolt. Nyelve is be-be hatolt, játszogatott az enyémmel. Körülbelül egy percig tartott, majd mondta:
- Holnap visszamegyünk hozzánk, s egy élvezeteset motorozunk... Mit szólsz?
Egyből értettem mire gondol, igent mondtam. Összebújva aludtunk el az ágyamban, átkarolt, simogatott.
Reggel szólt az ébresztő, felkeltünk. Adtam neki ruhát, s még annyi idő volt hogy nálunk ebédeljen. Megköszönte, hogy befogadtuk, majd együtt indultunk hozzájuk. Kulcs nem volt nála, de a hátsó ajtó nyitva volt, be tudtunk menni. Nem volt otthon senki. Felmentünk a szobájába ahol gyorsan átöltözött, egy izompólót vett fel, majd a fiókból elővett egy doboz óvszert és egy flakon síkosítót. Egy gyors csókkal mentünk a garázsba, öntött benzint a motorba, adott egy sisakot és indultunk. Ő elöl ült én mögötte.
- Nyugodtan kapaszkodj belém, karolj át, úgy a legjobb. - adta tanácsként.
Kigördültünk a garázsból...
Körülbelül 20 percet mehettünk aszfalton, majd terepre tértünk át. Sokkal jobban rázott a földút, s talán részben ennek eredményeképpen, részben pedig annak hogy ő ült előttem, nem egyszer lett merevedésem, amit ő is érzett, egy-egy mosollyal jelzett vissza.
Nagyon meleg volt aznap, s egy nagy fa árnyékában megálltunk. Vittünk kulacsokat, s elkezdtünk inni. Ő öntött belőle saját magára is, a víz lassan folyt le az izzadtságcseppekkel tűzdelt kreolbarna, finom bőrén, s vagy a trikó vagy a combja feléig sem érő rövidnadrág szívta fel.
- Készen állsz? - kérdezte izgatottan.
- Igen - s arcunk újra összeért, csókolóztunk.
Közben levette az izomtrikót, s én végigtapogattam a felsőtestét. Formás mellizmai voltak, mellbimbói pedig csak arra vártak, hogy kezelésbe vegyem őket. Bal kezemmel a bal bimbóját morzsolgattam, húzogattam, míg a másik a szám fogságába került. Cuppogtam rajta, nyalogattam, és a másikat is megdolgoztam. Kezét tarkójára téve nézte ahogy haladtam tovább. Hasizma, kockái, köldöke is bőven kapott nyelvem nedvességéből, finom nyögésekkel fejezte ki, hogy élvezi. Köldökétől egy vékony kis sávnyi szőrzet vezetett egyre szélesedve lefelé.
- Kóstold meg - mondta csábosan mosolyogva.
Kérésének eleget téve húztam le róla a rövidnadrágot, s alsógatya hiányában erőteljesen csapódott arcomnak a hatalmas pénisze. Körülbelül 19 cm lehetett. Borotválta, de a szőrzet már pont jó nagyságúra megnőtt neki. Előváladéka már ott csillogott a fitymája fogságában, ahogy húztam egyet a farkán, még több jött belőle így gyorsan meg is ízleltem. Édeskés íze volt, majd egyre többet kaptam be a farkából. Makkja körül köröztem, nyalogattam, szívogattam. Néha-néha megálltam kicsit vertem neki majd újra számba vettem. Bele túrt a hajamba, s többször is rányomta fejemet a farkára. Kicsit öklendeztem, már az egész farka nyálamtól tocsogott. Úgy érezte ennyi elég, magához húzott, megcsókolt.
- Akarod hogy elvegyem a szüzességedet? - kérdezte vadul.
- Igen, érezni akarom a farkadat magamban.
Ekkor megfordított, rálökött a motorra, s könyökkel támaszkodva pucsítottam. Leszedte a pólómat, gatyámat. Nagy adag síkosítót kent az ánuszomra, közben bal kezével előrenyúlt, a farkamat húzogatta. Ujjai a síkosító segítségével könnyebben bejutottak a végbelembe. Először csak a mutatóujját dugta ki-be szépen, lassan.
- Ha ellazulsz nem fog fájni - mondta megnyugtatóan.
Nem sokkal később becsusszant még egy ujja is. Körözgetett, tágítgatott, s jött a harmadik. Már három ujj volt bennem de mivel érzékien csinálta, szinte nem is fájt, látszott hogy tapasztalt volt. Hosszasan, érzékien tágított, majd kihúzta ujjait, s egy óvszert görgetett a farkára. Még egy adag síkosítót kent rá, s közeledett a nyílásomhoz. Farkam ekkor még kő keményen merevedett a motor felé, bár kicsit féltem a behatolástól. Kezdetben csak a makkja csusszant be, majd ezután körülbelül a fele volt bennem. Látta hogy még nem vagyok elég tág, ezért háromszor kivette, majd visszatette. Negyedikre sikerült annyira kitágulnom, hogy betudtam fogadni nagy farkát. Kellemes, kissé feszítő érzés volt ahogy felcsúszott az a meleg testrész. Óvatosan elkezdte kifelé húzni, majd újra betolta. Egyre gyorsabban és könnyebben járt a farka a seggemben, a síkosító tette a dolgát. Közben kezeivel simogatott, a péniszemet húzkodta vagy a csípőmet húzta magához erősen. Farkam azonban többször lelankadt, ekkor a gyors ütemtől fel-le lifegett.
- Unom ezt a kutyapózt - mondta lihegve.
Egy füvesebb részen hanyatt feküdt, én pedig szépen lassan beleültem a hatalmas farkába. Először lovagoltam, közben péniszem a hasát dörzsölte. Néha kicsit jobban ráhajoltam, ilyenkor csókolóztunk. Egyszer aztán két kezével a seggemnél tartott a levegőben, s irdatlan sebességgel kezdte el baszni az ánuszom. Lassan kezdett fáradni, már majdnem elsült. Felállt, parancsolt:
- Térdelj elém!
Levette a gumit, hatalmas pénisze pedig már a számban járkált, szó szerint szájba baszott. Szoptam, és láttam hogy teste megremeg, eszméletlenül sok sperma került a számba, egy része le is folyt testemre, alig bírtam nyelni. Utána ő térdelt elém, meleg, nedves szája dolgozott a farkamon. Nyelve szaporán járta körbe a makkomat, bal kezével a golyóimat morzsolta. Nem sok kellett hozzá és én is elélveztem. Nedűm egy része lecsorgott gyönyörű felsőtestére, a többit lenyelte. Felálltunk, csókolózás közben megízleltük egymás ondóját. Ölelkeztünk, testünk összesimult, ragadtunk egymás spermájától. Még játszottunk egymás farkával, csak ennyit mondtam mosolyogva:
- Köszönöm.
Nyelvét újra, mélyen a számban éreztem.
A nap gyorsan közeledett a horizonthoz.
- Ideje hazamennünk. - mondta. Felültünk a motorra, átöleltem és hazarobogtunk. A házuk előtt csak ennyit mondott:
- Remélem élvezted, ha újra szeretnéd, tudod a számom.
Kacsintott majd elindultam hazafelé. Örültem, hogy ő vette el a szüzességemet, később még sokszor voltunk egymással.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: