Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A tanfolyam

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

Találtam is a neten egy hirdetést egy bizonyos rejtélyes Gy. A. monogrammal rendelkező illető ígérte határozottan és hihetően hogy majd ő jól megtanít engem hogyan védjem meg magam. Na gondoltam remélem nem valami  gyilkológép exkommandós  mert akkor nem sokáig fogok én „okulni” tőle.
Kissé szorongva mentem el az egyik közelben levő iskola kis tornatermébe, a tanfolyam helyszínére. Rövidujjú  pólóban   és rövidnadrágban  érkeztem/nyár volt és kánikula/, gondoltam ez megfelelő öltözék lesz egy kis testmozgáshoz. A terembe belépve láttam hogy már többen is összegyűltek mindannyian csajok kb. 16-40 évesek hímnemű egyed én voltam egyedül, kissé inamba is szállt a bátorságom. Zavartan elmormoltam valami köszönésfélét, és félrehúzódva vártam az oktatónk megjelenését.
Kb. 5-10 perc telhetett el  amikor  belépett az oktatónk és akkor leeesett az állam. Fehér  cselgáncs öltözékben , fekete övvel a derekán /na mivel mással/mezítláb, egy energikus, 170 cm körüli 30-as nő jelent meg határozott, magabiztos léptekkel. Gesztenyebarna félhosszú haja szoros copfban volt, szinte gurult alatta a föld ahogy előttünk  el-vissza lendületesen járkálva  beszélni kezdett de a szavait én nem tudtam felfogni olyan hatással volt rám egy ilyen csodaszép, sportos, természetes nő megjelenése. Nem tudtam betelni vele, szinte kényszeríteni kellett magamat hogy részletesen végignézzem és felfogjam amit látok. A cselgáncsruhája kicsit mintha összement volna a mosásban és így látni engedte karcsú bokáját és kissé még kerek telt vádliját is. A fenekén is nagyon izgatóan feszült a nadrág, és mellben is volt mit bedobnia hogy úgy mondjam. Összességében mint ha  egy tornász kecsessége találkozott volna egy fitneszbajnoknő izmaival. Arcán semmi smink nem volt, nagy barna barátságos szemei melegen üdvözöltek minket.
Elmondta hogy Győri Antóniának hívják, a fő sportja a dzsiu-dzsicu és a dzsúdó, de karatézott és aikidózott is egy ideig. Alapvető technikákat fog első lépésben tanítani nekünk,   hogyan kell esni, hogyan előzzünk meg  egy támadást, stb.
De mint minden testmozgás előtt jöhetett a bemelegítés. Futottunk öt kört a teremben a szokásos dolgok indiánszökdelés, karhúzogatás  ilyesmi. Utána jöttek a nyújtások ekkor jött a második sokkhatás a mi oktatónk fantasztikus hajlékonyságról tett tanúbizonyságot. Kapásból ment le spárgába, utána angolspárga előre hajolva a földhöz simítva felsőtestét nyújtotta fenséges lábizmait. Megint előbukkantak karcsú bokái és szép izmos vádlijai. Utána felállt és jött az ujabb „mutatvány”. Odament a bordásfalhoz, előbb a jobb lábát emelte magasra és támasztotta meg a bordásfalon úgyhogy a homlokával megérintette a sípcsontját, majd a bal következett. Utána egyenes rúgások jobbal, ballal sípcsontja most is szinte érintette  a homlokát. Jöttek a körívesek jobb bal. Oldalsó fejrúgások  megtartva a csúcsponton. Utána mint a kick-boxosok lábfejével kb. két méter magasan legalább háromszor körbeforogva lefeszített lábfejjel megrugdosta a levegőt/Pesuth Ritától láttam ilyet egy nyertes meccs után meg egy Chloe Bruce nevezetű csaj szokott még a bemutatóin ilyeneket csinálni, youtube-on láttam már párszor/ és egy pillanatra sem vesztette el az egyensúlyát.   Én csak néztem „elmerengve”észre is vette amikor előrehajolva könnyedén hátranézett a lábai között. Kis félmosollyal  nyugtázta hogy igencsak nagy hatást gyakorolt rám.
Az első pár órán tényleg csak az alapokat vettük. A helyes esés szabályai:alkarral  tompítjuk az esést vagy vállon átgurulással. Csukló, kézfej, ujjak  és vállízületek nyújtása az esetleges feszítéseknél előforduló sérülések elkerülésére.



Azután jöttek a valós élethelyzetekben alkalmazható fogások és technikák. Mivel én voltam az egyetlen férfi a csoportban és mivel a nőket általában férfiak szokták megtámadni /ki gondolta volna/engem hívott ki hogy bemutassa a mozdulatsorokat. Általánosságban a lényeget úgy foglalta össze hogy gyorsaság, határozottság és egy kis kegyetlenség. Ez úgy nézett ki hogy én felszólításra támadást imitálok-előrenyújtott kezekkel megindulok felé és megpróbálom megragadni a vállát-ő pedig gyors egyenes rúgást visz be a golyóimra és utána valamilyen dobással földre visz és karfeszítést alkalmazva a földhöz szegezi a testemet. Szerencsémre igen jó volt a távolságbecslése is és a biztonság kedvéért inkább a csípőmet célozta mint az ágyékomat. Nahát ennek a szituknak volt jó pár variációja.
Rúgás mogyira, csípődobás, taposórugás fejre, nyakra vagy bordára azután karfeszítés. A karfeszítésnek volt több variációja is egyszer  hanyatt fekve a combjai között áthúzva oldalra feszítette a karomat. Utána olyan volt hogy a dobás után csak mellém guggolt a alkaromat  hajlította vissza és a  nyaki verőeremre térdelt rá halálpontosan. Aztán volt egy olyan befejezés hogy átdugta a vádliját a fejem alatt és a térdhajlatába fogott  szinte ráült a nyakamra és úgy feszítette hátra a karomat. Na de a kedvenc fogásom az volt amikor a dobás után ő is követett a földre, jobb csuklómat a jobb térdhajlatába fogta, bal karomat pedig egyik kezével a könyököm alatt átnyúlva és a saját alkarjára visszafogva feszítette hátra. Ez volt a legjobb mert elég intim helyzetbe kerültünk a végpozícióban az arca csak pár centire volt az enyémtől.
És ezek a leszorítások nem csak pár pillanatig tartottak. Mivel ez egy tanfolyam volt így aztán Netti volt hogy percekig magyarázta a technika lényegét, hogyan kell megfogni a kézfejet hogy minél kisebb erőfeszítéssel tudjuk a legnagyobb erőt kifejteni és arra kényszeríteni ellenfelünket amit mi akarunk hogy tegyen. Én ezeket  a pillanatokat kifejezetten élveztem. Netti mindig nagyon vigyázott rám, finoman fordított át a csípőjén, nem tekert menetet a karomba, nem teljes testsúlyával térdelt a nyakamra és ahogy már írtam a heréimre is nagyon vigyázott.
A technikák száma végtelen volt. Netti átdobott a vállán aztán elkapta a kézfejemet megcsavarta úgy hogy szinte magamtól fordultam hasra azután még feszített egyet a karomon és a lapockámra taposva a földhöz szegezett de úgy hogy levegőt is alig kaptam. Oldalra fordított fejjel kissé bosszúsan állapítottam meg hogy a „tanulótársaim” nagyon poénosnak találják ahogy  magatehetetlenül fekszem a földön kinyúlva mint egy béka. Elengedett jöhetett a következő fogás.
Netti egy csípődobással a földre vitt, jobb karjával átkulcsolta a nyakamat és megszorította, már éppen kopogni akartam hogy ennyi elég lesz de ekkor elengedett. Villámgyorsan háttal az arcomnak a hasamra ült, bal hónaljába fogta a bal bokámat és nyitott kezes karateütést imitálva ágyékon suhintott. Éppen csak odaérintette a tenyérélét de az ütést csak a legutolsó pillanatban fékezte le úgyhogy összerándulva reagáltam le a félelmetes  csapást. Azután-miközben még mindig befogta a bokámat kicsit el is emelt a földről-hosszasan ecsetelte hogy akármilyen edzett egy férfi ágyékra mért pontos ütéssel-ököllel vagy tenyéréllel-biztosan harcképtelenné lehet tenni. Hát az biztos gondoltam magamban, ha egy csaj egyszer engem így tökön vágna még egy hét múlva is ott feküdnék nyüszítve, magzati testhelyzetben.
Voltak nagyon egyszerű módszerek is. Ha egy nő segíteni akar egy megtámadott társának akkor nemes egyszerűséggel hátúlról is tökön lehet rúgni egy férfit akik általában nem szorosan összezárt lábakkal szoktak álldogálni. Netti be is mutatta ezt rajtam, lábfeje kicsit megemelte néhányszor a zacsimat. Ledermedve figyeltem, ha elvéti a távolságot nekem annyi. Előlről is mutatott egy egyszerű módszert. Ismét támadást imitáltam ő pedig lehajolt-ezzel elkerülte előrenyújott kezeimet-majd ezzel egyidejűleg jobb  belső tenyéréllel lazán ágyékon ütött. Nem volt erős az ütés viszont hajszálpontos, ezért egy kicsit összegörnyedtem tőle. Kicsit meglepődtem hogy ilyen tájékon ért hozzám, de gondoltam biztos csak véletlenül.
Utána jött egy a nőknél nagyon fontos szituáció amikor leteperik őket és a rajtuk fekvő, felettük levő támadó alól kell kiszabadulni. Netti hanyatt feküdt és teljes természetességgel intett hogy helyezkedjek el a  rajta, pontosabban menjek le négykézlábra  az ő lábai közé. Meg is tettem, és ekkor hálát adtam előrelátásomnak amiért 2 szoros alsót viseltem még ha inkább a sérülések elkerülésére is gondoltam a tanfolyam előtt és nem arra hogy iszonyatos erekciómat kell elfedni.
Először háromszögfojtást mutatott be rajtam, kezdésképpen combjaival átkulcsolta a nyakamat. Azután  jobb bokáját beakasztotta a bal térdhajlatába, a tarkómon összefűzte az ujjait megmarkolta a fejemet, /igen erős fogása volt nem gondoltam volna /elemelte a csípőjét a földtől és keményen megszorította a nyakamat. Ezt egy párszor elismételte, egyre tovább és tovább fogta be a nyakamat, közben magyarázott a többieknek én pedig kezdtem egyre gyengébbnek érezni magamat, még a fejem is megfájdult kicsit. Utána egy hasonló fogás következett . Netti két kézzel megfogta a  bal csuklómat ill. nagy ujjamat jobb lábát felhúzta  és talpát félig oldalról a nyakamba nyomva fojtogatni kezdett, közben folyamatosan magyarázta a többieknek a helyes „lebonyolítás” technikáját. Selymes meleg talpa nagyon jól  tette a dolgát, teljesen elszorította a nyaki verőeremet, és közben mellesleg majd kitépte a karomat ahogy maga felé húzta. Pár másodperc múlva érezem hogy baj van, kezdett zúgni a fülem és karikák táncoltak a szemem előtt. Netti eddig nagyon jól kontrollálta hogy mennyit birok de most nagyon hosszasan ecsetelte a  fogást ez már nekem sok volt és elájultam.
Lassan tértem magamhoz, először homályosan láttam mindent majd lassan tisztulni kezdett a kép. Megláttam  Nettit ahogy lábaimat  megemelve próbál némi vért pumpálni a fejembe és aggódva figyeli az arcomat hogy mikor térek magamhoz. Mikor látta hogy kinyitom a szemem és kezd feltisztulni a tekintetem  akkor leengedte a lábamat mellém térdelt megpofozgatott egy kicsit, látta hogy most már nincs gond gyengéden rám mosolygott megsimogatta az arcomat és elnézést kért mondván ez néha előfordul. Azután kezet nyújtott és felsegített.
Edzés után megvárt az öltöző előtt. Nyár volt, így nem volt rajta túl sok ruha. Fekete top, fekete forrónadrág plusz egy egyszerű lábujjközös papucs. Kezet nyújtott elnézést kért a történtekért és engesztelésképpen meghívott egy kávéra. Ahogy átmentünk  a közeli kávézóba, néha mögé kerültem ahogy a szembejövőket elengedtem és elgyönyörködtem karcsú bokájában, kerek, telt vádlijában és feszes fenekében.
A kávézóban rendeltünk egy-egy kapucsínót és azt iszogatva beszélgettünk. Elmondta hogy gyerekkora óta tanul különböző harcművészeti stílusokat és ezeket kamatoztatva tart önvédelmi tanfolyamokat és szokott testőrködni is. Nagyon sokáig elhúzódott a beszélgetés egy hullámhosszon voltunk az első perctől fogva. Egyszer csak átnyúlt az asztalon megfogta a kezemet és sejtelmesen mosolyogva a szemembe nézett. Mintha villám csapott volna belém ahogy hozzámért. Ami ezután következett az minden várakozást felülmúlt. Azt mondta van néhány speciális fogás ami biztosan tetszene nekem, ha felmegyek a lakására megmutatja őket. Na mit mondhattam volna atyaúristen hát persze hogy igen.
Kézen fogott és elindultunk , nem kellet messzire mennünk  kb. öt perc alatt ott is voltunk egy jó állapotú emeletes ház második emeleti  kis lakásában. Netti egyből lerúgta a papucsát, mezítláb még szexisebb volt mint eddig. Bement az egyik szobába de egy perc múlva jött is vissza egy szál fehér dzsúdóruha felsőben fekete övvel a derekán. Nekem is hozott egy „öltözéket”kék dzsúdófelső és egy selyembokszeralsó ami elől nagyon „szellős” volt. Magyarán szólva szinte nem is volt eleje. Pillanatok alatt átöltöztem és remegve vártam a folytatást.
Netti újra kézen fogott és átvezetett egy kis szobában kialakított „dojo”-ba. A földet mindenhol szivacs-matracok borították, jutott belőlük a falra is. Ez tetszett, így biztonságosabb lesz az oktatás.
Szembeálltunk egymással és kis meghajlással üdvözöltük egymást. Netti azonnal akcióba lendült, lehajolva bal kézzel  megragadta a jobb bokámat, kihúzta alólam közben jobbal mellbe taszított így azonnal  hanyatt estem. Utána  meztelen jobb talpát az ágyékomba nyomta és előre hátra mozgatva a lábát simogatni kezdett. Néha kicsit jobban rám nehezedett, néha kicsit kevésbé nagyon izgató volt. Egyszer csak elengedett és hagyott felállni.
Amikor álló pénisszel álló helyzetbe kerültem ő ujabb fogást próbált ki rajtam. A hátam mögé került jobbal beletalpalt a  jobb térdhajlatomba-amelyiken épp a súlypontom volt-hátratántorodtam, ekkor Netti precízen és villámgyorsan fojtófogásba rakta a nyakamat. Pár másodperc kellet csak hozzá hogy megszédüljek és lassan térdre majd hanyatt essek. Netti fogást váltott dupla nelsonba fogott, lefeszítette a fejemet, izmos lábaival átkulcsolta a derekamat, és sarkával dörzsölni kezdte az ágyékomat. A fojtás után a farkam kissé leeresztett de a lány sarka gyorsan életet lehelt bele. Amikor a péniszem újra erőre kapott  megéreztem Netti selymes meleg talpait ahogy körbefogják és simogatni kezdik. Isteni érzés volt már majdnem eldurrantam de Netti pontosan érezte hol tartok még időben elengedett és újra állásból folytattuk.
Intett  hogy „támadjam meg”, előre is lendültem de persze kár volt. Előrenyújtott kezem csapdába esett, Netti elkapta a jobb kezem középső és gyűrűsujját és megfeszítette felfelé de olyan fájdalmasan hogy majdnem felkiáltottam de végül is sikerült „csendben maradnom”. A feszítést úgy próbáltam kompenzálni hogy lábujjhegyre álltam de ez is kevés volt csak egy kicsit enyhült a fájdalom. És ez még csak a kezdet volt, utána jött az úgynevezett „csirkeszárnyfogás”, visszahajlította kézfejemet bevitte a hónom alá és ráfeszített megint pipiskedésre kényszerültem. Egyik keze ugye szabadon maradt azzal elkezdte az ágyékomat masszírozni elég durván ráadásul. Nem tudtam eldönteni mit csináljak, az ágyéktáji fájdalom miatt automatikusan összegörnyedtem volna de a feszülő karom miatt mégsem volt ez ajánlatos, teljesen tanácstalanul vergődtem Netti kezei közt még a szemem is könnyes lett a fájdalomtól. Netti hirtelen elengedett , én pedig végre térdre eshettem hogy összeszedjem magam. Ebben az akcióban „érdekesen” keveredett , az aikido és a szex de azért reméltem hogy ezentúl inkább a szex irányába mozdul el dolog.
Lassan feltápászkodtam helyre raktam a a karomat, kétszer körbejártam a a szobát és a karomat rázogatva újra egyenesbe került a világ. Netti egy helyben állva várta hogy mikor leszek újra harcra kész.
Most magamtól támadtam meg kicsit mérges voltam az iménti fájdalmas jelenet miatt. Nem volt esélyem de azért megpróbáltam. Netti jobbal elkapta a jobb kézfejemet kifordult oldalra és ahogy elmentem mellett a bal hónaljába szorította a fejemet. Felfelé ráfeszített a nyakamra, közben persze szilárdan fogta a jobbomat és azt is feszítette oldalra. Ívben megfeszült a testem, Netti kicsit rátartott a lábamra és egyszerűen hanyatt fektetett. Jobb karomra rátérdelt, majd  tenyérélütést imitált az ágyékomra. Azután megmasszírozta a golyóimat kicsit és elengedett. Jöhet a következő fogás, ismét állásból.
Megint támadást indítottam, Netti most egyszerűen kitért balra és jobb térddel lazán gyomron rúgott. Miután amúgy is összegörnyedni készültem kezeit összekulcsolva a tarkómon megragadott és könnyedén lenyomva a fejemet összehajtott mint egy szalvétát. Azután bal karjával alulról átnyúlva elkapta a nyakamat és fojtogatni kezdett. Sőt nem csak egyszerűen fojtogatott hanem rá is feszített a nyakamra ill. a fejemre mintha le akarná szedni a búrámat. Lábujjhegyre állva próbáltam  levegőhöz jutni de nem tudtam elég magasra emelkedni. Lassan elkábultam és térdre rogytam Netti követte a mozgásomat és térdre ereszkedett. Kicsit lazított  a szorításon de nem engedett el. Kezdtem magamhoz térni és ekkor újra  megéreztem az ágyékomon Netti erős meleg kezét. Gyengéden simogatta a farkamat időnként átváltott a golyóimra és azokat masszírozgatta. Megint olyan erekcióm lett hogy szinte fájt. Netti újra elengedett, jöhetett a következő fogás.
Újra a kezét nyújtotta automatikusan én is felé nyújtottam a kezem. De nem kezet akart fogni hanem egyik kezével elkapta a kézfejemet aikidó fogással hátracsavarta a karomat, a másik kezével pedig ráfogott a homlokomra és hátrahúzva a fejemet kibillentett az egyensúlyomból. Hátratántorodtam de Netti megtartott és azt mondta-Most pedig irány a hálószoba!Maga előtt tolva lassan átmentünk a hálószobába, amikor átértünk elengedett, előrelökött de közben összerúgta a bokámat és hasra estem. Lassan fordultam a hátamra ez kicsit váratlan volt.
Mielőtt felállhattam volna Netti újra letámadott. Balról mellém guggolt, bal karomat a hónaljába fogta, térdét pedig megtámasztotta a nyakamon és a bordáimon. És elkezdte a gyilkos erejű feszítést. Felemelt az alkaromnál fogva de közben a térdével oldalról ráfeszített a nyakamra  és visszanyomva ellentétes erőhatást gyakorolva rám kínozni kezdett, közben mosolyogva figyelte ahogy eltorzult arccal vonaglok a kegyetlen fogásban. Esélyem sem volt kiszabadulni. Kopogni is csak a lábammal tudtam de azt meg az én tanárnőm nem nagyon vette figyelembe folytatta a feszítést. Ez a fogás eltartott vagy két percig is már szinte nem is éreztem a karomat, és a fejem is kóválygott ahogy térdével összenyomta a nyaki verőeremet. Végre elengedett és én kábultan feküdtem a földön. Netti mellettem állva figyelte ahogy magamhoz térek, majd miután megunta hogy csak heverek a padlón akcióba lendült. Lehajolt, ballal belemarkolt a hajamba jobbjával ráfogott  a jobb kezem ujjaira és felfelé feszítve talpra állított, szinte felugrottam ahogy fájdalmasan megragadott.
Rögtön új akció kezdődött, szemből indított, mindkét kezével megmarkolta a dzsúdófelsőm gallérrészét, hátradobva saját testét magával rántott és jobb lábát a gyomromba nyomva átdobott a feje fölött úgy hogy pontosan a nagyméretű franciaágy közepére huppantam.
Na mondom most mi lesz, vannak még fogások vagy jöhet a kézi levezetés?/mert nagyon reméltem hogy nem úgy kell innen elmennem hogy egyszer sem sültem el izmos tanárnőm markában/Netti fellépett az ágyra a fejem fölött megállt kis terpeszben és sejtelmesen mosolyogva nézett le rám. Én pedig elgyönyörködtem sportos testének bájain, fazon igazított szőrzetű húsos punciján és formás, izmos lábain.
Ráült a mellkasomra, puncija az orromat csiklandozta. Két kézzel markolt bele a hajamba és felhúzva a fejemet orromat és számat beledörzsölte nedves, lucskod puncijába. Utána megfogta a csuklóimat és szabályszerűen két vállra fektetett, majd rám feküdt és a keblei közé szorította az arcomat.
Utána lassan elhelyezkedett a jobb oldalamon, oldalt fekvő helyzetben. Jobb lábát átrakta a jobb  lábamon majd a fejem alatt átnyúlva baljával megfogta a bal csuklómat. Jobb karom már az elején az ő támaszkodó bal karja alá került így teljesen mozgásképtelenné tett, de neki szabadon maradt a jobb keze.
Fölém hajolva szájon csókolt, közben jobb kezének ujjai finoman a péniszemre kulcsolódtak. Lassan simogatni kezdte a makkomat időnként lenyúlva sort kerített egy kis here simire és masszázsra is. Finoman lehúzta a fitymámat és csupasz makkomat csavargatta a nagy és mutatóujjával el vissza mintha valami ásványvizes palack kupakját akarná volna letekerni de nem tudná eldönteni hogy igyon vagy nem. Emberfeletti erővel megakadályoztam hogy elsüljek/bár a szervezetem már legalább húsz perce követelte/és élveztem Netti forró csókjait és erős meleg tapasztalt ujjait. Egy ideig bírtam de aztán éreztem hogy felrobbanok ha nem tudom kiadni magamból ami kikívánkozik. Egyre jobban vonaglottam , ziháltam és nyögdécseltem Netti megérezte hogy közeledik a kitörés, fogást váltott, és egyre gyorsabb ütemre kapcsolva erősen verni kezdte a farkamat. De még most sem engedett el folyamatosan lefogva teljes kontroll alatt tartott, és a csókolózást is folytatta végig. Ekkor eljött a pillanat –ezt Netti is megérezte és a végső szakaszban iszonyú  tempóban erősen szorítva a péniszemet kegyetlenül mámorító  farokverésben részesített/nem gondoltam hogy tudja fokozni a tempót de volt még legalább két sebesség a kezében/-és nagy lassú hullámokban elélveztem. Tanárnőm  kezei most sem pihentek, csak kicsit lassított a verés tempóján és a csókolózást sem hagytuk abba. Majd aztán lassan csökkent a iram Netti most már  lassú de erőteljes mozdulatokkal tudatosan masszírozta ki a cuccot a farkamból. Még egy párszor szájon csókolt de aztán lassan vége lett a leckének elengedte a csuklómat, kaptam egy arcra puszit  megsimogatta az arcomat majd a készenlétbe levő papírtörlővel  letörölgette a kezét, a farkamat és a hasam környékét.
Lassan tértem magamhoz ez az élmény kicsit maga alá gyűrt. Netti már az ágy mellett állt és a kezét nyújtva talpra segített és a fürdőszobába vezetett. Ledobta a felsőjét-most láttam csak meg remek feszes melleit-azután rólam is levette a felsőt és a boxert. Megengedte a zuhanyt , újra kézen fogott és mindketten beálltunk a vízsugár alá. Kicsit szűk volt a hely egymáshoz nyomódtunk, Netti elővette a tusfürdőt a kezembe nyomta és hátat fordítva jelezte hogy mossam meg a hátát. Tettem a dolgom, közben gyönyörködtem, izmos háta és válla is nagyon izgató volt. Újra szembefordult velem elvette a tusfürdőt és gyorsan átcsutakolta arcát, törzsét, fenekét és lábait. Én csak álltam teljesen lefagyva, a látvány és Netti közelsége teljesen lebénított. Amikor kész lett, kissé értetlenül nézett rám hogy miért nem tisztálkodom, de azután rájött milyen hatással van rám és elkezdett megmosdatni. Megfordított lemosta a hátamat, visszafordított öntött egy kis tusfürdőt a farkamra és azt is megcsutakolta. Bár még nem telt el tíz perc az utolsó”lövés”óta de Stanley újra izgalomba jött. Netti mosolyogva nyugtázta  hogy újra izgalomba jöttem, újra megfordított és a hátamba került. Bal karját átfűzte a hátam és a karjaim között és lefogott, közben nyugtatóan a fülembe súgta hogy csak azért fog meg hogy el ne csússzak.
Jobbjával előrenyúlva finoman kezdte masszírozni a farkamat, hátrahúzta a fitymámat, és nagyujjával mintha joystickot kezelne körkörös mozdulatokkal  simogatni kezdte meztelen makkomat. Isteni érzés volt bár a péniszem még kicsit érzékeny volt a nem sokkal ezelőtti akció miatt. Azután a heréim kerültek sorra finoman morzsolgatta, simogatta és dögönyözte őket. Azután áttért az egyszerű fitymacsattogtatásra és kínosan lassan verni kezdte a farkamat. Nagyon lassan húzgálta  fel-le a fitymámat, közben a nyakamat és a fülemet csókolgatta és nyalogatta. Közben átváltott szimpla nelson-ra-sosem engedte hogy kikerüljek a kontrollból-de ettől függetlenül a farkam kényeztetését egy pillanatra sem hagyta abba. Azután hirtelen elengedett és újra szembe került velem a fülembe súgta hogy üljek le, majd legnagyobb meglepetésemre-semmi gumi vagy valami-a vállamba kapaszkodva otthonos mozdulatokkal az  ölembe ült , utána lenézve és precízen  célozva a puncijával kőkemény  farkamra csusszant. A tusfürdőből ekkora már jó adag hab képződött ami jó síkosítóként működött, megolajozta egyesülésünket. Mámorító érzés volt, finom szűk pinája acélbilincsként fogta körbe a farkamat. Mindkét karjával átkulcsolta a nyakamat magához húzott és csókolózni kezdtünk. Egy ideig csak simán ült rajtam, majd guggoló helyzetet vett fel és lassan fel-le kezdett mozogni a farkamon, közben egy pillanatra sem hagytuk abba a csókolózást. Természetesen most is ő irányított, lassú hullámzások váltogatták a gyors tempókat. Időnként kicsit hátrahúzódott és felkínálta egy kis nyalogatásra ill. szopogatásra keményen meredező mellbimbóit, én pedig nagy örömmel tettem eleget a kérésnek. Nyelvemmel felváltva becézgettem az isteni cickókat. Hála az előző „kezelésnek”most sokkal tovább bírtam és láttam Nettin hogy ezt már ő is élvezi. Egyre gyorsabb tempót diktált nekem csak annyi volt a feladatom hogy visszatartsam magam amíg ő is eljut a csúcsra. Három-négy perc múlva Netti mint egy őrült magához szorított szinte megvadulva ugrált fel-le a farkamon úgy húsz másodpercig majd kis nyögésekkel elélvezett. Ekkor én sem tartottam vissza magam tovább és beleélveztem szoros, csupa izom vaginájába.
Pár percig még összefonódva  ültünk a zuhanykabin padlóján. Netti mozdult először  rám mosolygott megpuszilt és felállt majd engem is felsegített. Újra beszappanozta a farkam környékét és megtisztított majd ő is megmosta húsos punciját. Kiléptünk a zuhany alól adott egy törülközőt és ő maga is megtörölközött. Visszamentünk a szobába, felvettem a ruháimat ő magára kapott egy combközépig érő kis fehér fürdőköpenyszerűséget. Mondta ideje indulnom, neki dolga van. Kissé szomorú lettem, jó lett volna egy kis időt még vele tölteni, beszélgetni egy kicsit. De hát ha menni kell akkor menni kell, ezt a leckét úgysem fogom sohasem elfelejteni.
Az ajtóhoz kísért de mikor kiléptem  az csuklómnál fogva visszarántott, bal kezével a tarkómba markolt, magához húzott röviden szájon csókolt miközben jobb keze még utoljára megmarkolászta  az ágyékomat. Jó vagy, ez megismételjük, jössz a következő órára kérdezte. Úristen hát persze mondtam, és rögtön jobb kedvem lett, tehát nincs még vége!Akkor majd találkozunk mondta, vidáman  mosolyogva búcsút intett és az ajtó lassan becsukódott. Én pedig kissé fáradtan és kicsavarva de jókedvűen léptem az utcára és  máris azon gondolkoztam milyen fogások lehetnek még a tarsolyában.

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: