Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A takarítónő 9

Mikor magunkra maradtunk lefeküdtünk és felkészültem egy kellemes éjszakai lazításra.  Mit ne mondjak, mindenre számítottam csak arra nem ami következett. Márta felkönyökölt, szemembe nézett és elkezdett beszélni.  Bár ne tette volna ...
„Valamit eddig nem mondtam el Neked, de már nem tudom magamba tartani. Amikor az egyetemet abba kellett hagynom, mert terhes lettem és a gyerek mellett nem tudtam feljárni elhatároztam, hogy ha nem is leszek mezőgazdasági biológus, azért egy diplomát meg fogok szerezni.”  Ráhajtotta a fejét a mellkasomra, karjával átölelt és folytatta „Nem akartam falusi állatorvosné lenni, ezért amint a fiunk iskolás korba serdült beiratkoztam levelező tagozaton és sikeresen elvégeztem az egyetemet.  Tíz évvel ezelőtt diplomát szereztem az alkalmazott pszichológia tanszéken. Magánpraxisba kezdtem és specialaizáltam a nők sexuális életének elemzésére, nameg a problémás nők kezelésére.  Rövid idő alatt beindult a rendelésem, egyik páciens a másiknak adta meg a cimemet, kézről kézre adtak és hamarosan telitődött a naptáram.  A legtöbb páciensem kielégületlenségből fakadó idegi problémákkal közdött, kezelésük hosszadalmas és sokszor eredménytelen maradt minden igyekezetem ellenére.
Egyik alkalommal egy új páciens jelentkezett, akit egy általam kezelt barátnője referált, tehát még beszúrtam a heti időbeosztásomba.  Kifejezetten szép késői negyvenes és mint később kiderült rendkivül kedves modorú nő jelent meg az adott időben.  Kiváncsivá tett milyen problémája lehet egy ilyen kellemes lénynek és a második találkozásunk végére egy kolosszális terv alakult ki bennem.
Nade nem rohanjunk túlzottan előre. Leültünk a beszélgetőszékekbe, ami egy kerek kávézó asztal mellé helyezett fotelszerű ülőgarnitúrát jelent. A hölgy vagy inkább mondanám hogy asszony nehézkesen kezdett bele élete történetébe, és végtelen türelmemnek volt csak köszönhető, nameg az addigra összegyűlt tapasztalatomnak, hogy ha kissé akadozva is de mégis elkezdte kitárni a lelkét.”
Fogalmam sem volt hová fog kilyukadni és hogy őszinte legyek nem is igazán érdekelt, mert a nap küzdelme eléggé megviselt és egy kis alvás igencsak jót tett volna. Eleresztettem magam és szinte félájúltan hallgattam vagy talán engedtem el a fülem mellett amit Márta mesélt.  Ha vissza kellett volna mondanom minden bizonnyal csak nyökögni tudtam volna. Ha nem lennék olyan udvarias mint amilyen vagyok akkor javasoltam volna, hogy szép csendesen pihenjen a mellemen vagy még inkább talán a párnán esetleg a másik szobában.
Már javában zuhantam a mélységek felé amikor hirtelen valami megütötte a fülemet és egycsapásra olyan éber lettem mint egy vadászó bagoly az éjszaka sötétjében amikor egerek sertepertélését hallja. „16 évesen nem a legszerencsésebb körülmények között esett  áldozatul egy pedofilnak nyugodtan nevezhető nálánál sokkal idősebb férfi erőszakos cselekedetének.  Úgy veszítette el a szüzességét ahogy egyetlen nő sem szeretné, de sajnos sokan esnek hasonlóan áldozatul.  A lány mint mondtam még csak tizenhat éves volt és nyári iskolai gyakorlaton volt egy nagyvállalatnál az igazgatói titkárságon. Alig volt ott két hete amikor az igazgató behivta az irodájába, mögé került és se szó se beszéd ledöntötte az  asztalára. Nemhogy védekezni de megszólalni sem volt ideje, már benne is volt.  A szó szoros értelmében megerőszakolta. Amikor elélvezett térdre borult elötte és könyörgött, hogy ne mondja el senkinek.  A lány azonnal teherbe esett és amikor ezt az igazgató megtudta olyan pánik fogta el, hogy elvált a feleségétől és feleségül vette a lányt.  Később kiderült, hogy nem is volt terhes, hanem a megrázkódtatás hatására maradt ki a periodja majd egy éven keresztül.  Tudományosan bizonyított hogy a nők egy jelentős részénél ez egy védekezési mechanizmus pontosan a nemi erőszak következményének elkerülésére.”
A történet annyira ismerősnek tűnt, hogy a hideg verejték kivert.  Az álmosságomnak már nyoma sem volt.  Márta pedig folytatta a történetek.  „Boldogtalan házasságban éltek, és a fiatalasszony mindent elkövetett, hogy a férj legfőbb vágyának hogy gyereket szüljön neki ellenálljon.  Gyűlölte és nem akarta a génjeit tovább vinni. A férfi nem tágított és mindent bevetett, hogy utódot hozzanak létre.
A kettőjük között dúló csendes küzdelem époly rendhagyóan oldódott meg mint ahogy elkezdődött. A lány egy napon a trolin utazva megismerkedett egy fiatalemberrel, és „ mielőtt befejezhette volna a mondatot én belevágtam ... „és a zötyögő trolin megdugatta magát és magába szívta a férfi spermáját.”
Márta szeliden rámnézett és csak annyit mondott: „úgy van kedves apuka!”
Egyikünk sem szólt egy szót sem de mindketten ugyanarra gondoltunk. Megmarkoltam meztelen seggét, magam alá rántottam és a szó szoros értelmében megerőszakoltam, persze ez ellen Ő egy pillanatig sem tiltakozott.  Valami fergeteges örjöngéssel szeretkeztünk, olyan erővel és intenzitással hogy a tazmániai ördög sírva könyöröghetett volna a receptért.
Mint kiderült, a páciens Kati volt, és ahogy elmesélte történetünket (mely a Lady Vengeance sorozatban olvasható) felkeltette Márta érdeklődését.  A sors különleges játéka, hogy egy másik páciense is mesélt rólam és többek között azt is emlitette, hogy épp most keresek takarítónőt.  Márta terve összeállt.  A részleteket összerakta és jelentkezett takarítónőnek. A beismerés letaglózott. Visszaköszönt a múlt. Igaz, most nem tenyészbika szerepébe de mégiscsak rajtam kívülálló tervezéssel kerültem Márta combjai közé.  Hirtelen minden világossá vált, az első találkozásunkkor oly könnyedén ledobott ruhadarabok és a habozás nélküli ágybamenetel. Hogy is tünt volna fel, hogy ez egy előre kitervelt játék és nekem csak be kellett töltenem a rám kiosztott szerepet. A hideg futott végig rajtam. Megalázva és kihasználva éreztem magam. Pedig milyen fantasztikus volt ez a kapcsolat és most mégis valami megmagyarázhatatlan sértett érzelem vett rajtam erőt.  Dühös voltam és minden porcikám bosszút követelt. Ahogy ránéztem gyönyörű testére egyszere láttam egy az áldozatát bűvölő anakondát és egy a vízből kiemelkedő sellőt. Agyam lüktetett de a lágyékom is bizseregni kezdett. Olyan volt ez a nő mint a kábítószer.  Tudod hogy árt, de mégsem tudsz ellenállni neki. Megérintettem a bőrét és elemi erővel tört rám a vágy. Megsemmisülve odasúgtam a fülébe „egyszerre vagy méregkeverő bestia és imádni való szajha akinek a teste olyan mint egy finomra nyírt pázsit de a lelkét már eladta az ördögnek” amin Ő olyan szenvedélyesen nevetett, hogy nekem is vele kellett tartanom. „Bevallom, hogy az egész tervezetten indult, de ahol most vagyunk azt elképzelni sem tudtam, nemhogy tervezni.  Igen tudatosan el akartalak csábítani, mert amit Kati és Klári elmeséltek a Veled átélt sexuális élményekről azt én is szerettem volna legalább egyszer megtapasztalni. A valóság azonban megviccelt és az első naptól kezdve nem tudtam szabadulni a vágytól, hogy újra és újra élvezzem a testi örömöket Veled amitől a sors oly igazságtalanul megfosztott 25 éven keresztül. Nekem Te vagy a kábítószer amitől nem tudok és nem is akarok megszabadulni.  Érezni akarom a mámort amire oly régen vágytam és amiről már hinni sem tudtam, hogy létezik egyáltalán.”  Rámemelte a tekintetét amiben a pokol tüze lángolt. Lecsúsztattam a kezem a combjai közé miközben Ő az éledező farkamat vette kezébe. Tüzelt a katlan, a pokol kapuja szélesre tárult és ellenállhatatlanul követelte áldozatát. Nem lehetett menekülni de nem is akartam. ’Mindegy hogyan és miért történt, de kell nekem ez a cafka bestia.’
Amikor ismét eszméletre tértünk Márta folytatta Kati történetét. A fia megszületése után jelentősen megváltozott az élete.  Ferenc már nem eröltette a sexet, hiszen amit akart azt megkapta, gyönyörködhetett az utódjában.  Jó apa volt, mindent megtett a gyerekért és a legjobb neveltetést biztosította számára. Minden hiába volt, a bosszú beteljesedését nem tudta elkerülni.  Amikor az ideje lejárt Kati megvalósította amit eltervezett és a halálos ágyán megmondta neki, hogy nem az Ő spermájából született a fiuk.  A férje Kati legnagyobb döbbenetére azt válaszolta, hogy mindvégig tudta és üzeni Lacinak, hogy ne feldkezzen meg a fiáról! Nem szenvedett de tudta, hogy ezzel bünhődik az elkövetett bűnéért és Kati karjai között hunyta örök álomra a szemeit.
.... folyt köv .....
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: