Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A takarítónő 7

Előzmény címe:  A takarítónő 6 ……  és ugyanezen a weblapon található.

Előző rész vége:
Csillogó szemei huncutul villogtak felém. 
- Emlékszel még amikor megérkeztem? Ez mind a táskámban volt mert arra számítottam, hogy itt alszom és azt tudtam, hogy a Te hűtőd az mindig üres. - Majd kissé lejjebb véve lelkesedését még hozzátette - ha a testemet megosztottad a barátoddal akkor gondolom az ételedet is meg fogod. Döbbent csend telepedett ránk.  Egyikünk sem szólt egy szót sem és Márta kiment a konyhából láthatólag könnyes szemekkel.  Én utána mentem de intettem Istvánnak, hogy egyen és ne jöjjön utánunk.
*************************************
Mire beértem a hálószobába Márta már arccal a párnán zokogott.  Egész teste, mely így hason fekve még jobban kiemelte formás kemény kerek seggét, rázkódott a sírástól. Végigsimítottam a gerince mellett és beletúrtam a leomló hajába. Beleremegett de tovább zokogott. Elkezdtem csókolni a testét ahol értem. Hihetetlen de a gyönyörű testének látványa sírásával kombinálva olyan merevedést okozott melyről egy szakember azonnal megállapítaná, hogy egy perverz állat vagyok.  Odabújtam hozzá és a fülébe suttogtam:
- Megőrülök érted, annyira kívánlak, hogy meg foglak erőszakolni ha nem fogadsz be magadba azonnal. - Sírása szipogássá szelídült, lassan átfordult és alám csúszott úgy, hogy kőkemény mellei szinte fellöktek a magasba. Lábait szétvetette, térdeit kissé felhúzva széttárta a combjait szabad utat nyitva a puncijához. Gyönyörű volt az arca, talán a sírás szépített rajta vagy csak a leküzdhetetlen vágy változtatta meg az értékítéletemet? Benyúltam a szemérem ajkai közé. Száraz volt. A szemembe nézett és a szemei villámlottak, mint amik azt mondják, hogy ’felejtsd el nincs szeretkezés’. A szája sem mondott semmi jobbat: „Gyűlöllek, és ha akarsz erőszakolj meg így szárazon” és szájon csókolt. Én nem mozdultam. Elengedte a számat és ellentmondást nem tűrő hangon rám förmedt.
- Basszál meg így szárazon. Akarom, hogy erőszakold meg a testemet. A lelkemmel már úgyis megtetted. Mire vársz, én csak egy rossz kurva vagyok. Basszál szét ahogy megérdemlem - és újra hangos zokogásba ment át. Ilyen gyorsan még soha életemben nem ernyedt el a farkam.

Még mindig rajta feküdtem, birtokolva egész testét. Ráközelítettem a szájára, de nem csókoltam meg hanem suttogva elkezdtem beszélni az ajkai között mintha egy mikrofon lenne. Kénytelen volt abbahagyni a sírást, hogy hallja amit mondok.
- Te nem vagy egy kurva, de ha az lennél akkor az egyike a legjobbaknak és szívesen futtatnálak. Döbbenten nézett rám. Nem hitt a fülének. Most, hogy a figyelmét sikerült megragadnom egy rövid hatásszünet után folytattam:
- Nálad csodálatosabb nőm még soha nem volt. A tested mint egy görög istennőé, a szád és a pinád pedig mint a legjobb szajháé. Amikor csókolsz és amikor benned vagyok akkor elfelejtek mindent és mindenkit. Ha le kellene írnom hogyan képzelem el a mennyországot akkor leírnálak Téged.  Benned én ott vagyok. És nem is szándékozom onnan távozni.  Nem akarlak eldobni, nem akarlak elűzni, nem akarlak kurvaként kezelni, csak szeretkezni akarok veled mindkettőnk, vagy ahogy ez ma volt és remélhetőleg lesz még, mindhármunk legteljesebb élvezetére. Istvánt azért hoztam bele, mert tudom, hogy minden szempontból megbízhatunk benne és akartam, hogy a hármas szexet is próbáld ki. Tudom, hogy tetszett és azt is tudom, hogy nagyon fogod szeretni, mert annyi orgazmusod lesz amennyi egy zsúfolt apáca zárdának is elég lenne.  Azt akarom, hogy a szexualitásod maximumát éld át. - Még mindig szipogva de teljes figyelemmel koncentrált rám. - Amikor először beléd hatoltam, beleégetted a nevedet a testembe és a lelkembe is. Amikor nem vagy velem a farkam üvöltve követel, és a füleim is esengenek a hangod után. Ha csak Rád gondolok kőkeményre merevedek. Nem csak azért osztottalak meg a barátommal, hogy Te ne eshess szerelembe velem, hanem azért is mert már én is kínlódtam az irántad felgyúló szerelmemmel.-

Szemei kigyúltak, arca égett és az eddig legörbült szája felfelé kezdett ívelni.
- Ugyanakkor én nem tudnám elviselni, ha a családodat miattam ott hagynád, mert én azt nem tudom Neked pótolni és senki nem tud Téged pótolni nekik.  Ennek a kapcsolatnak csak úgy lehet folytatása, ha garantálni tudjuk, hogy nem okozunk károkat. - Lassan átcsúsztatta a kezét a tarkómon, lágyan, ahogy csak egy igazi nő tudja, megfogta a tarkómat és gyengéden, de határozottam magához húzott és szenvedélyesen rátapasztotta ajkait a számra.  Itt már nincs szükség semmi dumára, hát befogta a számat. A szabadon maradt kezével elindult a hátamon lefelé, minden centimétert felderített az ujjhegyével, és mire leért a célpontjához, az már kőkeményen feszült a hasának. Amint benyúltam az örömök völgyébe újra csörgedezett az éltető csermely. Átkulcsolta a lábait a derekamon, és a fülembe súgta:
- Gyere be már várnak odabent. Nagyon kívánlak és nagyon szeretlek.  De megígérem, hogy ez csak a szexuális örömeinket fogja szolgálni és nem okozok semmiféle családi tragédiát. - Ezzel lehunyta a szemeit és megnyitotta ajkait, miközben még szélesebbre tárta a combjait mintegy megmutatva, hogy a bejárat tárva nyitva áll hogy behatoljak. Amint beleillesztettem a makkomat a nyílásába, hirtelen rám szorította összekulcsolt lábszárait amivel teljesen magába rántotta a faszomat. A koppanásra felsikoltott de nem engedte, hogy kijjebb húzzam.
- Maradj bennem mozdulatlanul amíg lehet. Érezni szeretném hogy egybe vagyunk forrva. Most úgy foglak eljuttatni a Te orgazmusodhoz, hogy meg sem fogsz mozdulni bennem. Csak amikor eljön az ideje egyszerűen el fogsz élvezni és a hüvelyem legmélyebb részébe fogod belelőni a mámorod nedvét. De addig még nekem nagyon sok dolgom van. - Megcsókolt és belekezdett egy végtelennek tűnő hüvelyizom mozgatásnak. Amikor meg akartam mozdulni megszorította átkulcsolt lábaival létrehozott béklyóját amiből csak erőszakkal tudtam volna kiszabadulni, ha akartam volna.  De nem akartam.  Hagytam magam és hihetetlen, de a merevedésem nem csökkent annak ellenére, hogy passzív résztvevője lettem az aktusnak.  Változó sebességgel és erősséggel szorította és lazította az izmait amivel véget nem érően izgatta a hímvesszőm idegvégződéseit. Kezeivel váltva simogatta a hátamat, a nyakamat, a a tarkómat és ameddig leért a seggemet is.

Elveszítettem az időérzékemet. A belső stimulálás nagyon lassú izgalom növekedést tartott folyamatba anélkül, hogy eljuttatott volna a magömléshez. Megállt az idő velem. Mint egy soha véget nem érő tangóra táncoló páros akit a tehetetlenség ereje mozgat úgy sodródtunk a mámor parttalan tengerén több mint egy óra hosszat.  Minden sejtünk összeolvadt. Csodás mellei hozzánőttek a mellkasomhoz, hegyes bimbói belém fúródtak, combjainkat csak az izzadtság választotta el és a hímvesszőm beleszövődött a hüvelye falába. Ajkaink rabságba ejtették egymást és egyazon nyál forrásból oltottuk szomjunkat. A csend már fájó volt, füleimet a némaság süketítette. A szoba a szeretkezés kriptájává vált. A két test mozdulatlansága a szex requiemjét énekelte néma rebegésben. A vég beteljesült. Egybeforrva robogtunk a semmi felé. Vagy talán éppen az ellenkező irányba. Márta szenvedélyesebben csókolt mint valaha, simogatott és hallhatóan egyre izgatottabb állapotba került. A végkimerülés fenyegette, minden bizonnyal izomgörcs előtt állt, de nem adta fel és gyorsított a masszázs ütemén.  Aztán egyik pillanatról a másikra megállt. Nem volt több ereje. Elengedte a számat, mindkét kezét a fejemhez szorította és megemelt annyira, hogy a szemeink találkoztak. Láttam, hogy a sikertelenség feletti elkeseredésében a sírás kerülgeti amikor alig hallhatóan megszólalt:
- Kérlek szépen fejezz be, mert nincs több erőm.  Szeretnék együtt elmenni Veled, de ezt csak Te tudod megtenni. Nem maradt annyi erőm sem, hogy átfordítsalak.  Kérlek, tedd meg nekem, hogy befejezed amit én elkezdtem. - és lehunyva a szemeit elengedte a fejemet.  Fekvőtámaszba emelkedtem és ezzel ha lehetett még jobban behatoltam a pinájába és átvettem az irányítást.  Minden mozdulatomra nyögéssel reagált, de teste semmi életjelt nem adott.  Mintha egy darab fa lett volna. Nem mozdult, nem remegett, nem rándult, csak nyögött. Már attól tartottam, hogy álomba esik ezért kiemelkedtem belőle és átfordítottam a hasára. Alányúltam, felhúztam, mögé kerültem és kutyapózba behatoltam a még mindig forró és nedves pinájába.  Ahogy végigtoltam benne a farkamat felnyögött.  Belekapaszkodtam kőkemény melleibe és belekezdtem a kiadott feladat maradéktalan teljesítésébe.

István már régen végzett az evéssel, lefőzött három adag kávét és a hálószoba ajtajában állva csendesen „gyönyörködött”  az ágyon vonagló testek ritmusos mozgásában, miközben újra felpiszkálta magát.

.... Folyt, Köv. .....
Előző részek
Hozzászólások
alexandra83 ·
Nekem nagyin tetszett.Èn is takarìtònő vagyok igaz nem lakàsban!!Egy ismerősöm aztmondta a takarìtőnőket mindenki meg akarja dugni
rlalika ·
Kedves Alexanda83,
Ha szép és kivánatos vagy akkor hagyd magad mert a szépség mulandó de az emlékek maradandóak.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: